Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε ναι μωρε....αυτοι εκει μεσα θα τους τρελανουν. Το παιδι δεν εχει τιποτα...θα το μουρλανουν στο τελος με τοσα φαρμακα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ε ναι μωρε....αυτοι εκει μεσα θα τους τρελανουν. Το παιδι δεν εχει τιποτα...θα το μουρλανουν στο τελος με τοσα φαρμακα...

ναι ρε γμτ,κανουν πειραματα ,με αθωες ψυχουλες:mad::x:x

καλα κανεις αλεκα στειλε την σε ενα γιατρο εξω να ησυχαση το παιδι.

fCS8p3.png

Γεια σας.......... μαρή Αλέκα τι wellcome back μας πετάς..... Δεν λείψαμε ποτές..... Κάρτα χτυπάμε έστω καιι στα κρυφά (δεν γράφουμε απλά διαβάζουμε). Δεν προλαβαίνουμε αγάπη μου από σίδερα πλυσίματα μπάνια ξεσκατώματα κ.τ.λ κ.τ.λ κ.τ.λ.

Omorfakia πρέπει να είσαι τέρας ψυχραιμίας για να αντέχεις τόσο πολύ.... Εγώ θα είχα ξεχ....σει τους πάντες. Τι σκ.....τά ρε μακάκες αφήνετε το μωρό να ταλαιπωρείται και δεν αποφασίζετε να τελειώνει το σκατοσκηνικό ?

Άσπα δεν έχει ο μικρός ουρολοίμωξη έχει δίκιο η Αλέκα doctor!!!!! Η kimi ότι θέλει κάνει μπαίνει βγαίνει πατάει και μια προέκταση και τέλος.... Αρχηγός!!!!!! Η συνάντησή σας θα γίνει ε ? Πω ρε παιδιά θα είναι η αδερφή μου εκείνες τις μέρες Αθήνα... γμτ να μπορούσα να κατέβω και εγώ.... Την επόμενη φορά όμως..... Βγάλτε και φώτο να βάλετε να σας καμαρώσουμε και εμείς οι Βόρειες..... Βρώμες που μου θέλετε και καφέ μη χ...σω!!!!

Γεια σας.......... μαρή Αλέκα τι wellcome back μας πετάς..... Δεν λείψαμε ποτές..... Κάρτα χτυπάμε έστω καιι στα κρυφά (δεν γράφουμε απλά διαβάζουμε). Δεν προλαβαίνουμε αγάπη μου από σίδερα πλυσίματα μπάνια ξεσκατώματα κ.τ.λ κ.τ.λ κ.τ.λ.

Omorfakia πρέπει να είσαι τέρας ψυχραιμίας για να αντέχεις τόσο πολύ.... Εγώ θα είχα ξεχ....σει τους πάντες. Τι σκ.....τά ρε μακάκες αφήνετε το μωρό να ταλαιπωρείται και δεν αποφασίζετε να τελειώνει το σκατοσκηνικό ?

Άσπα δεν έχει ο μικρός ουρολοίμωξη έχει δίκιο η Αλέκα doctor!!!!! Η kimi ότι θέλει κάνει μπαίνει βγαίνει πατάει και μια προέκταση και τέλος.... Αρχηγός!!!!!! Η συνάντησή σας θα γίνει ε ? Πω ρε παιδιά θα είναι η αδερφή μου εκείνες τις μέρες Αθήνα... γμτ να μπορούσα να κατέβω και εγώ.... Την επόμενη φορά όμως..... Βγάλτε και φώτο να βάλετε να σας καμαρώσουμε και εμείς οι Βόρειες..... Βρώμες που μου θέλετε και καφέ μη χ...σω!!!!

Ε στείλε την αδελφή σου.. :cool: :cool:

ναι....θα ταρβηξουμε καμερα να την ανεβασουμε στο φεις...χαχα.....μην το πιστεψετε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Ε στείλε την αδελφή σου.. :cool: :cool:

α ρε γωγουλα και εγω αυτο σκεφτηκα :P

221882cb0gkyh7q4.gif

Να πω την αλήθεια και εγώ αυτό σκέφτηκα σκατούλες αλλά τι να πείτε με αυτήν ? Ε ? Δεν σας ξέρει καθόλου δεν σας διάβαζε τόσο καιρό. Δεν γέννησε μαζί σας. Δεν έχει μωρό Νοεμβρίου 2009..... Βέβαια έχει 3 παιδιά και αυτή αλλά όπως και να το κάνουμε άλλο εμείς και άλλο οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί........ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ναμαι κι εγω για λιγο...πραγματικα ελενη εισαι αξια κοπελα μου..κουραγιο κ ολα ευχομαι καποια στιγμη να τελειωσουν!!

ευανθια κι εσυ ευχομαι να μη βρειτε τιποτα ανησυχητικο..

εμεις με το συναχακι ειμαστε με πολυ υπνο σημερα...τα μωρα γιατι εγω δεν κοιμηθηκα!!βρηκα ευκαρια για δουλειες..και σερφαρισμα!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ωραια βρηκα πως θα εμφανιζετε μια μια! Αλλες με τα ονόματα, η Μαριανθη θα γραφω βυζί, η Θεανώ βεντούζα, η Γωγώ ζάχαρο, η Κιμι γηρατειά, η Αλέκα ζυγαριά, η Μεφη Απασχοληση-διαπαιδαγωγηση νηπίων, Μαιρη αγορές, Ιριδα αγορες μεσω νετ....κλπ... !!!! Για Ελένη1 κ κοτοπουλάκι δεν χρειάζεται, πετάγονται μόνες τους στο ξεκάρφωτο!!!

...τσα !!!!:lol::lol:

εδω ειμαι κ εγω... πηγαινοερχομαι γιατι ειναι ΠΟΛΥ χαλια!!!!!!! βηχει κ κανει εμετο. αυριο παω παιδων να τους χεσω μου φαινεται. ξεπρηστικαν οι αδενες, αλλα ειναι χειροτερα! αφου αναρωτιεμαι πια μηπως ειναι κατι αλλο... την εταξα στη Τηνο, αν κ ειχα πει οτι δεν ξαναμπαινω σε καραβι, κ μονο που το σκεφτομαι ανακατευομαι αλλα θα παω.

:-(:sad::-(

Στο Παιδων του παιδιου του κανουν πειραματα. Ακουγεται ασχημο το ξερω αλλα αυτο κανουν...πτυχιακες για τη σχολη τους. Για αυτο δινουν κορτιζονη, κρατανε αρχεια κλπ. Θα βγαλει αμυγδαλες και θα γινει περδικι...μη στεναχωριεσαι.

Πεστα ρε Αλέκα....αυτα που λέγαμε,πειραματίζονται με τα παιδακια.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

εγω σημερα εκαψα το χερι τουπαιδιου μου...ειχα αφησει ζεστο νερο στο τραπεζι, του λεω να μην το πειραξει και πηγε το πειραχτηρι να το πιασι, καηκε, ταρχτηκε, το κουνησε, επεσε το νερο στο τραπεζι και εκαψε το χερακι του. Ευτυχως το νερο ηταν ζεστο και όχι καυτο. Και ξερετε με τι του περασε?? Μαχαιρι όμως...με την κρεμα για το συγκαμα. ευτυχως

221882cb0gkyh7q4.gif

φυγατε από ότι βλεπω ε?? Παω και εγω γλυκες μου...γκουντεν ναχτεν....

221882cb0gkyh7q4.gif

φυγατε από ότι βλεπω ε?? Παω και εγω γλυκες μου...γκουντεν ναχτεν....

εγω ταιζω και γραφω με το αριστερο.. ;)

κοιμάται και ισα που ρουφάει το τρουφακι..

καληνύχτα αλεκάκι μου..

... και δεν εκαψες εσυ τοχερι του παιδιου, μονο του κάηκε.. μουρλή..:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...