Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι ωρα θα πας ομορφακια στο παιδων???? Θα ανεβω Αγια Παρασκευη. Μπορει να περασω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε Ελένη περαστικά στη Χριστιάνα σου.. Τι ταλαιπωρία ειναι αυτη με το μωράκι..

Απο βάρος ειναι οκ? Με τοσους εμετούς δεν χάνει το μωρό?

δεν εχουμε θεμα γωγουλινι... ειμαστε σταθεροι στα 13 κιλα ενα χρονο. δεν παιρνει ομως! ουτε 100 γρμ.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το παιδι δεν εχει τιπτα αλλα εχει τρελη μανα. Παντως χαιρομαι που εκανες ταμα γιατι θα παω και εγω το καλοκαιρι. Παμε μαζι! Εχει κολλησει ιωση σου λεω....trust me

καλα ειμαστε γωγουλα. Εισαι και εσυ απο αυτες που διαβαζουν αλλα δε γραφουν ε???? Βρωμιτσα! Στη συναντηση θα ερθεις???

Όποτε προλαβαίνω σας διαβάζω και σας σκέφτομαι συνέχεια.. Βλέπω οτι η παρέα μεγάλωσε κιολας.. Μπήκαν και καινούριες, ε?

Θα έρθω μάλλον, ναι.. 21/02 στις 16.00, ε?

Xαχαχαααα ετσι με θυμάστε εμένα ε? Το κορίτσι ζάχαρο!!!! Κατι ειναι κι αυτό..!!! χαχαααα

Κοτοπουλάκι ευχαριστούμε για τα σχόλια στις φωτογραφίες μας..

Τι κάνετε ομορφιές μου?

Όχι κ μόνο με το όνομα εμφανίζεσαι εσύ συνήθως, αλλά το έγραψα έτσι για εφέ...:tongue::tongue:

οοοοοοοοοχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιι αποψε! αυριο! να ειναι κ η μεγαλογιατρος που τη βλεπει εκει. τωρα με την εφημερια θα μπλεξω κ θα φαω τη νυχτα στο ραντσο...

Τότε έχεις δίκιο καλό κουράγιο ρε κοριτσάκι. Εμένα εμέτους μη μου δώσεις, με σκοτώνεις....

Λοιπόν πάω τώρα τελικά, γιατί κάποιοι εδώ δε μπορούν χωρίς εμένα....κ μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό! Δεν μπορούν να ταισουν να πλύνουν, να ξεσκατίσουν μόνοι τους....

Φιλιά ματς μουτς

ΥΓ.Να δεις Μαρλέν στις μαζεψα να γράψεις καμμιά κουβέντα!!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

το παιδι δεν εχει τιπτα αλλα εχει τρελη μανα. Παντως χαιρομαι που εκανες ταμα γιατι θα παω και εγω το καλοκαιρι. Παμε μαζι! Εχει κολλησει ιωση σου λεω....trust me

καλα ειμαστε γωγουλα. Εισαι και εσυ απο αυτες που διαβαζουν αλλα δε γραφουν ε???? Βρωμιτσα! Στη συναντηση θα ερθεις???

να παμε μαζι να ξερναμε απο την κουπαστη! αλλα εσυ εισαι κ καραβοκυρισσα κ αντεχεις...εγω η στεριανη να δουμε...

όΤνα καποιος παιρνει κορτιζονη, πεφτει το ανοσοποιητικο. Κολλας οτιδηποτε με το παραμικρο

ε, τοτε τι σκ@Τ@ τη παιρνουμε???

Τι ωρα θα πας ομορφακια στο παιδων???? Θα ανεβω Αγια Παρασκευη. Μπορει να περασω

τι λες μαρη τρελλη??? θα δουμε... το παιδων ειναι διπλα στη δουλεια μου. μετα μπορει να παω κανονικα.. οτι μας πει η γκιοσα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

δεν εχουμε θεμα γωγουλινι... ειμαστε σταθεροι στα 13 κιλα ενα χρονο. δεν παιρνει ομως! ουτε 100 γρμ.

Στο Παιδων του παιδιου του κανουν πειραματα. Ακουγεται ασχημο το ξερω αλλα αυτο κανουν...πτυχιακες για τη σχολη τους. Για αυτο δινουν κορτιζονη, κρατανε αρχεια κλπ. Θα βγαλει αμυγδαλες και θα γινει περδικι...μη στεναχωριεσαι.

Όποτε προλαβαίνω σας διαβάζω και σας σκέφτομαι συνέχεια.. Βλέπω οτι η παρέα μεγάλωσε κιολας.. Μπήκαν και καινούριες, ε?

Θα έρθω μάλλον, ναι.. 21/02 στις 16.00, ε?

ναι γωγουλα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μην αγχώνεσαι αγάπη μου.. Καταλαβαίνω οτι ειναι πολύ επώδυνο να βλέπεις το παιδί ετσι αλλά αφου οι γιατροί σε διαβεβαιώνουν οτι είναι απο το σύνδρομο, ηρέμησε.. Εννοείται ομως οτι πρέπει να πάς στο ΠΑΙΔΩΝ αύριο να τους ξεχέσεις..!!!

Λοιπόν πάω τώρα τελικά, γιατί κάποιοι εδώ δε μπορούν χωρίς εμένα....κ μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό! Δεν μπορούν να ταισουν να πλύνουν, να ξεσκατίσουν μόνοι τους....!!

:lol::lol::lol::lol: καληνυχτα αγορομανα!
ν

ε, τοτε τι σκ@Τ@ τη παιρνουμε???τι λες μαρη τρελλη??? θα δουμε... το παιδων ειναι διπλα στη δουλεια μου. μετα μπορει να παω κανονικα.. οτι μας πει η γκιοσα.

Την παιρνετε επειδη υποτιθεται αυτο το συνδρομο ειναι αυτοαναοσο ( ειπαμε οτι ο οργανισμος καταπολεμαει ιστους του ιδιου του οργανισμου της) και με την κορτιζονη ανοσοκαταστελλεται, δηλαδη δε μπορει να κανει κακο στον οργανισμο της...Σε μπερδεψα ε?? Όλα τα φαρμακα εχουν τα καλα και τα κακα τους.

221882cb0gkyh7q4.gif

Στο Παιδων του παιδιου του κανουν πειραματα. Ακουγεται ασχημο το ξερω αλλα αυτο κανουν...πτυχιακες για τη σχολη τους. Για αυτο δινουν κορτιζονη, κρατανε αρχεια κλπ. Θα βγαλει αμυγδαλες και θα γινει περδικι...μη στεναχωριεσαι.

ναι γωγουλα

το'χω καταλαβει αλεκα μου..... δυστυχως...

38.1

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ωραια βρηκα πως θα εμφανιζετε μια μια! Αλλες με τα ονόματα, η Μαριανθη θα γραφω βυζί, η Θεανώ βεντούζα, η Γωγώ ζάχαρο, η Κιμι γηρατειά, η Αλέκα ζυγαριά, η Μεφη Απασχοληση-διαπαιδαγωγηση νηπίων, Μαιρη αγορές, Ιριδα αγορες μεσω νετ....κλπ... !!!! Για Ελένη1 κ κοτοπουλάκι δεν χρειάζεται, πετάγονται μόνες τους στο ξεκάρφωτο!!!

χαχαχχαχαχαχα:lol::lol::lol:μολις του εκανα μπανιο.

με πηρε ο γιατρος,μου ειπε οτι ειναι ορμονικες αλλαγες,αλλα αμα εχω παλι πολυ αιμα να παω μια βολτα να με δει μηπως εχω καμια κυστουλα.

επισης για τις ζαλαδες μου ειπε να παρω σιδηρο και πολλα υγρα.

μου ειπε οτι ολα συντελουν στην περιοδο,δηλαδη η αυπνια,η κουραση...

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol: καληνυχτα αγορομανα!

Την παιρνετε επειδη υποτιθεται αυτο το συνδρομο ειναι αυτοαναοσο ( ειπαμε οτι ο οργανισμος καταπολεμαει ιστους του ιδιου του οργανισμου της) και με την κορτιζονη ανοσοκαταστελλεται, δηλαδη δε μπορει να κανει κακο στον οργανισμο της...Σε μπερδεψα ε?? Όλα τα φαρμακα εχουν τα καλα και τα κακα τους.

εγω ξερω οτι κυκλοφορω με το θερμομετρο στη τσαντα. κ το ηλεκτρονικο κ του υδραργυρου! κ με εκνευριζει αφανταστα αυτο!!!

παω κ εγω κοριτσαρες...

καλα μας εχει τρελλανει κ στον "κανονιοβολισμο"!!! ακουσατε τπτ??????

οτι γινει αυριο θα ενημερωσω...

φιλια κ ξερω οτι μας σκεφτεσται κ οτι ευχεστε για τη μικρουλα ομορφουλα μου!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το'χω καταλαβει αλεκα μου..... δυστυχως...

38.1

μην το πας παιδων αυριο...Παρ'το και πηγαινε το στο ΙΑΣΩ στον Κλεανθους....σου στελνω μην με οδηγιες

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω ξερω οτι κυκλοφορω με το θερμομετρο στη τσαντα. κ το ηλεκτρονικο κ του υδραργυρου! κ με εκνευριζει αφανταστα αυτο!!!

παω κ εγω κοριτσαρες...

καλα μας εχει τρελλανει κ στον "κανονιοβολισμο"!!! ακουσατε τπτ??????

οτι γινει αυριο θα ενημερωσω...

φιλια κ ξερω οτι μας σκεφτεσται κ οτι ευχεστε για τη μικρουλα ομορφουλα μου!!!!!!!!!!

κάληνύχτα ελενίτσα.. Μια ήσυχη κα απύρετη ;) νύχτα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...