Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καταλαβα τα δικά μου ειναι αργοπορημενα καραβια. Ο μεγαλος καλά καλά μίλησε μετα τον σταθμό γιατί αναγκάστηκε! Εδώ μου έλεγε λολό κ εννοούσε νερό, εκεί αν δεν το έλεγε σωστα δεν τον καταλαβαιναν κ δεν θα ετρωγε ουτε θα επινε....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρχικό μήνυμα απο dalida

Δε μου λέτε εκείνη η Μαρλέν χάθηκε πάλι; Και η Αννούλα έχει εξαφανιστεί ε;;;; Γυρευε τι πήξιμο θα τρώει το κοριτσάκι.

ναι ρε παιδι μου!χαθηκαν!!!!

Καλησπέρα. Διαβάζω καθημερινώς τα νέα σας ένας λόγος που δεν γράφω είναι και αυτός Δαλιδά μου. Είμαστε καλά πάντως παρόλο το τρέξιμο.

Καταλαβα τα δικά μου ειναι αργοπορημενα καραβια. Ο μεγαλος καλά καλά μίλησε μετα τον σταθμό γιατί αναγκάστηκε! Εδώ μου έλεγε λολό κ εννοούσε νερό, εκεί αν δεν το έλεγε σωστα δεν τον καταλαβαιναν κ δεν θα ετρωγε ουτε θα επινε....

στο σταθμο το νερο το ελεγε "πρου πρου α" ο νικηφ. το ελεγε κ κανονικα, αφηρημενα μεν, αλλα οκ, κ μας λεει η δασκαλα του "μιλατε γαλλικα στο σπιτι?" !!!!!!!!!!!!!! :rolleyes::rolleyes:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αρχικό μήνυμα απο dalida

Δε μου λέτε εκείνη η Μαρλέν χάθηκε πάλι; Και η Αννούλα έχει εξαφανιστεί ε;;;; Γυρευε τι πήξιμο θα τρώει το κοριτσάκι.

Καλησπέρα. Διαβάζω καθημερινώς τα νέα σας ένας λόγος που δεν γράφω είναι και αυτός Δαλιδά μου. Είμαστε καλά πάντως παρόλο το τρέξιμο.

που εισαι εσυ κοριτσακι??? τα παιδακια σου?? θηλαζεις ακομα φανταζομαι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Mπορει να μην γραφω γιατι δεν με αφηνει αλλα διαβαζω και συμπάσχω μαζι σου Ομορφάκια!!!!!!

Αντε να τελειωνετε με το παιδακι να ησυχασετε ολοι πια!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ελένη μου καλά είναι τα παιδάκια μου. Ναι θηλάζω ακόμα λέω να συνεχίσω μέχρι το εξάμηνο. Έχεις τρεχάματα με την Χριστιάνα σου ε; περαστικά της και γρήγορα. Το καημένο πως ταλαιπωρείται έτσι.

παρούσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

482595bp20ksiiv6.gif

που εισαι μουρλοκουκου???

Mπορει να μην γραφω γιατι δεν με αφηνει αλλα διαβαζω και συμπάσχω μαζι σου Ομορφάκια!!!!!!

Αντε να τελειωνετε με το παιδακι να ησυχασετε ολοι πια!!!!

οχι...μη συμπασχετε... ειναι πολυ δυσκολο, να το βλεπεις ετσι. κ μετα σκεφτομαι αλλα παιδακια χειροτερα...κ συνεχιζουμε...

πριν της ελεγε ο νικηφ. "κανε λιγη υπομονη χρισκιανα..."

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τί βλέπω όλες οι τρίτεκνες εδώ είμαστε; εμείς έτυχε να έχουμε πολύ κόσμο αυτές τις μέρες κάθε μέρα κ γι αυτό εξαφανιστήκαμε! είμαστε καλά δοξα το θεό! εσείς όλες καλά;

πείτε πείτε εν τάχυ τί έχασα γιατί μαντέψτε: δεν προλαβαινω να διαβάσω από σελ 374:sad:!

όλες οι μανούλες κ τα μωράκια καλά;;;

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Ελένη μου καλά είναι τα παιδάκια μου. Ναι θηλάζω ακόμα λέω να συνεχίσω μέχρι το εξάμηνο. Έχεις τρεχάματα με την Χριστιάνα σου ε; περαστικά της και γρήγορα. Το καημένο πως ταλαιπωρείται έτσι.

ευχαριστω αννουλα... λεμε να τελειωσουμε γρηγορα...το συντομοτερο δυνατον!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...