Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ εκτος ολων αυτων εχω κ το αλλο θεματακι...

ο δημος μας, απο 1/1/10 κανει μειωση 50% για τους 3τεκνους στα δημοτ.τελη που ειναι παρα πολλα, περισσοτερα απο της κηφισιας! του λεω, πηγαινε τα χαρτια για να μη πληρωνουμε κατι τοσο πολυ κ τελικα δεν ωφελουμαστε σε κατι... κ βαριοταν το καμαρι μου...κ μου λεει "μηπως να βγω κ στα φαναρια επειδη εκανα 3 παιδια?? γιατι το πιστευεις οτι θα το κανουν????????" ουτε στην ΕΥΔΑΠ παει που κ εκει δικαιουμαστε μειωση!!! δεν ξερω πλεον τι να κανω...αντι να γλυτωσουμε κανα φραγκο, εμεις ειμαστε κ large!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

χτες το βραδυ ζητημα ειναι αν η μικρη κοιμηθηκε 1 ωρα συνεχομενη! το πρωι λοιπον μες στη καλη χαρα, κ για να τη πληρωσουν κ οι αλλοι... αρχισα να παιρνω τηλ. ολους του γιατρους. του παιδων, τον δικο της, τον ωρλ. ολους. τωρα θα δειτε που μας αφηνετε στο χαλι μας! απο τις 8.30 τους εσπασα τα νευρα! ή θα γινω υστερικη ή θα βρω ακρη! τελικα...εκλεισα αυριο με τον ωρλ του αγ. σοφια στο ιατρειο του στο ψυχικο 6.30 το απογ. να τη δει. σημερα ηταν πολυ πιεσμενος ειπε...

που να δεις εμεις, μεγαλε!

σημερα βηχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ, κ εκανε εναν εμετο ποταμι...χωρις να εχει φαει κ πολλα πραματα. κ συνεχιζει να βηχει, να τρεχει η μυξουρα η διαφανη συνεχεια... αρα ουτε η κορτιζονη μας κανει τπτ??? τι να σκεφτω!

Nα γίνεις σπασαρχ%^$*ω γιατί αλλιώς σε αυτό το κ%$#σύστημα δεν τσουλάει τίποτα!

Αυτό είναι συμβουλή του συζυγάτου ......κ ξέρεις είναι γάτος....

Μια φορά έπαιρνε μια ιδιαιτέρα 76 φορές αλλά την πέτυχε κ πήρε κ την απάντηση που ηθελε! Του λέω τους έχεις πρήξει τους ανθρώπους, κ μου λέει έτσι πρέπει να επιμένεις για να μην σε ξεχνάν κ να θέλουν να σε εξυπηρετήσουν για να σε ξεφορτωθούν!!!! Εχει δίκιο!

Πάντως στενοχωρήθηκα που θα κάνετε επέμβαση γιατί είναι ταλαιπωρία, αλλά άμα είναι για καλό της...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

αμαν βρε ελενη......δε μου λες μηπως παιδων παιδων,τσεπωσε και καμια ιωση η χριστιανα????

μπορει... ολα ειναι πιθανα! δεν γινεται ομως αυτο το πραγμα!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

χτες το βραδυ ζητημα ειναι αν η μικρη κοιμηθηκε 1 ωρα συνεχομενη! το πρωι λοιπον μες στη καλη χαρα, κ για να τη πληρωσουν κ οι αλλοι... αρχισα να παιρνω τηλ. ολους του γιατρους. του παιδων, τον δικο της, τον ωρλ. ολους. τωρα θα δειτε που μας αφηνετε στο χαλι μας! απο τις 8.30 τους εσπασα τα νευρα! ή θα γινω υστερικη ή θα βρω ακρη! τελικα...εκλεισα αυριο με τον ωρλ του αγ. σοφια στο ιατρειο του στο ψυχικο 6.30 το απογ. να τη δει. σημερα ηταν πολυ πιεσμενος ειπε...

που να δεις εμεις, μεγαλε!

σημερα βηχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ, κ εκανε εναν εμετο ποταμι...χωρις να εχει φαει κ πολλα πραματα. κ συνεχιζει να βηχει, να τρεχει η μυξουρα η διαφανη συνεχεια... αρα ουτε η κορτιζονη μας κανει τπτ??? τι να σκεφτω!

τι τραβαει το μικρουλι ρε γμτ....και τα τραβατε και οι υπολοιποι!!!κριμα το παιδακι!υπομονη!

γεια σας κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!! (μικρα και μεγαλα) χιχιχιχι

πως πατε???? ολα καλα????

εμεις ευτυχως τωρα πια τα βραδια κοιμομαστε! την κανουμε 23.00 περιπου μπανιο, μετα τρωει και κοιμαται ως τις 5.00 ή 5.30 ή 6.00 αναλογως.... μια χαρα!!! ελπιζω να κρατησουμε αυτο το ρυθμο!!! πιο πολυ δε θελω να κοιμαται γιατι καθε βραδυ πλημυριζω παλι ολα τα ρουχα και μου τη σπαει απιστευτα!!!! (απορω θεανουλα πως τα καταφερνεις εσυ....)

δε μου λετε, απορια! σε καμια που θηλαζει εχει ερθει περιοδος??????????

επιτελους θα ηρεμησεις και εσυ τωρα!!!!!!!
γμτ....διαβαζω και δεν μπορω να γραψω....ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΣ!!!!

τι τραβας και εσυ!!!!ειναι ωραια ομως στην αγκαλια!!!!:tongue::tongue:

ο δημος μας, απο 1/1/10 κανει μειωση 50% για τους 3τεκνους στα δημοτ.τελη που ειναι παρα πολλα, περισσοτερα απο της κηφισιας! του λεω, πηγαινε τα χαρτια για να μη πληρωνουμε κατι τοσο πολυ κ τελικα δεν ωφελουμαστε σε κατι... κ βαριοταν το καμαρι μου...κ μου λεει "μηπως να βγω κ στα φαναρια επειδη εκανα 3 παιδια?? γιατι το πιστευεις οτι θα το κανουν????????" ουτε στην ΕΥΔΑΠ παει που κ εκει δικαιουμαστε μειωση!!! δεν ξερω πλεον τι να κανω...αντι να γλυτωσουμε κανα φραγκο, εμεις ειμαστε κ large!!

ετσι ετσι large λεμε!!!!!!!

μπορει... ολα ειναι πιθανα! δεν γινεται ομως αυτο το πραγμα!!! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

παιζει πολυ πιθανο να κολλησε το καημενο!!!

Διαφημίσεις

δε μου λετε, απορια! σε καμια που θηλαζει εχει ερθει περιοδος??????????

Εμένα όχι κ υποθέτω μέχρι να μπούμε στις στερεες κ να λιγοστέψουν οι θηλασμοί δεν θα...

καλως σε βρηκα φιλεναδα..λοιπον σ εβλεπα στον υπνο μου προχθες..οτι βγηκαμ εμαζι καρναβαλι....κυριακη ειχα ερθει να δω λιγο τα πιτσιρικια αλλα δεν εκατσα πολυ!εψαχνα μηπως σε δω πουθενα....α μαρη ειμαστε διπλα και δεν σε εχω δει!!!εχεις και τρια βεβαια.....που να τολμησω να προτινω καφε????να με δειρεις???δεν ειχα και ενα τηλ σου μηπως σ επαιρνα στο καρναβαλι και ησουν πουθενα κοντα!εθυτυχως που το κρατησε για τα πιτσιρικακια και εβρεξε προς το τελος!!και εγω υποψηφια για το ξενυχτι σημερα!!!κοιμαται παααααρα πολυ!!

Ήμουνα μια τρελή που έφτασε τρέχοντας στην πλ. Ομονοιας 11 παρα 10 ενώ έπρεπε να είμασταν εκεί από τις 10 κ κάτι κ μετά η ιδια τρελή έτρεχε παράλληλα στη παρέλαση να μην τους χάσει κ αφού τελείωσε το γκρουπ μας ήμουν η ίδια τρελή που χορευα εναλλάξ με τους γιους στο δρόμο!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Εμείς από αυτή την λαρτζοσύνη χάσαμε φέτος τα εισητήρια κοιν. τουρισμού, γιατί από δήμο κ τέτοια δεν παιζει τίποτα κάτω από το αυλάκι! Εχουμε λεφτά εμείς βρε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμένα όχι κ υποθέτω μέχρι να μπούμε στις στερεες κ να λιγοστέψουν οι θηλασμοί δεν θα...

Ήμουνα μια τρελή που έφτασε τρέχοντας στην πλ. Ομονοιας 11 παρα 10 ενώ έπρεπε να είμασταν εκεί από τις 10 κ κάτι κ μετά η ιδια τρελή έτρεχε παράλληλα στη παρέλαση να μην τους χάσει κ αφού τελείωσε το γκρουπ μας ήμουν η ίδια τρελή που χορευα εναλλάξ με τους γιους στο δρόμο!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

δε σε ειδα!!...:-(κριμα!!!πολυ καλα εκανες!!!και χορευες εννοω!!!:lol:

Nα γίνεις σπασαρχ%^$*ω γιατί αλλιώς σε αυτό το κ%$#σύστημα δεν τσουλάει τίποτα!

Αυτό είναι συμβουλή του συζυγάτου ......κ ξέρεις είναι γάτος....

Μια φορά έπαιρνε μια ιδιαιτέρα 76 φορές αλλά την πέτυχε κ πήρε κ την απάντηση που ηθελε! Του λέω τους έχεις πρήξει τους ανθρώπους, κ μου λέει έτσι πρέπει να επιμένεις για να μην σε ξεχνάν κ να θέλουν να σε εξυπηρετήσουν για να σε ξεφορτωθούν!!!! Εχει δίκιο!

Πάντως στενοχωρήθηκα που θα κάνετε επέμβαση γιατί είναι ταλαιπωρία, αλλά άμα είναι για καλό της...

τωρα πια, δεν ξερω τι ειναι μεγαλυτερη ταλαιπωρια... ειδικα οταν εκανε εμετο, εχουμε παντα ενα λεκανακι ετοιμο για τη χριστ. της το εβαζα-εκανε, κ το στομαχι της εκανε σα πλυντηριο, κ αυτη ολο κ να πηγαινει προς τα πισω... εκανε 2-3 φορες...

τωρα εχει 37,5 πυρετο, αλλα κανει σα δαιμονισμενο, χτυπαει χερια ποδια, ο κακος χαμος!!! κ βασικα δεν το πιστευω οτι μπορει να αλλαξει κατι. ολο αυτο απο τις αμυγδαλες? ειναι δυνατον???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

τωρα πια, δεν ξερω τι ειναι μεγαλυτερη ταλαιπωρια... ειδικα οταν εκανε εμετο, εχουμε παντα ενα λεκανακι ετοιμο για τη χριστ. της το εβαζα-εκανε, κ το στομαχι της εκανε σα πλυντηριο, κ αυτη ολο κ να πηγαινει προς τα πισω... εκανε 2-3 φορες...

τωρα εχει 37,5 πυρετο, αλλα κανει σα δαιμονισμενο, χτυπαει χερια ποδια, ο κακος χαμος!!! κ βασικα δεν το πιστευω οτι μπορει να αλλαξει κατι. ολο αυτο απο τις αμυγδαλες? ειναι δυνατον???

ναι ρε συ!ισως ειναι απο την ταλαιπωρια που τραβαει το καημενο συνεχεια!γι αυτο θα χει μαλλον γκρινια!

Ta δέκατα είναι χειρότερα.τουλάχιστον με 39αρια πέφτουν ξερά!

Οι αμυγδαλές είναι άτιμα πράγματα! Και να μην μπορεί να πάρει κανονική ανάσα είναι πακέτο.:(:(

Δε μου λες Ομορφάκια η Χριστιάννα λεει καμμια κουβεντα ή το δικό μου βαριεται μονο;;;

Την τελευταια βδομαδα εχει παρει φορα μονο κ λεει οκι(οχι), αβαααβααααα(καμπάνα όπως στην διαφήμιση!) κ κάτι τετοια ψιλά!

Ta δέκατα είναι χειρότερα.τουλάχιστον με 39αρια πέφτουν ξερά!

Οι αμυγδαλές είναι άτιμα πράγματα! Και να μην μπορεί να πάρει κανονική ανάσα είναι πακέτο.:(:(

εδω θα πεσω εγω ξερη κ ας εχω 36,6! ουτε με 39αρι πεφτει ξερη η χριστ., μονο για λιγο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Δε μου λες Ομορφάκια η Χριστιάννα λεει καμμια κουβεντα ή το δικό μου βαριεται μονο;;;

Την τελευταια βδομαδα εχει παρει φορα μονο κ λεει οκι(οχι), αβαααβααααα(καμπάνα όπως στην διαφήμιση!) κ κάτι τετοια ψιλά!

λεει... δεν εχω παραπονο. ο νικηφ. στην ηλικια της μιλαγε κανονικα κ τον καταλαβαιναν ολοι... εκανε κατεβασια το ονοματεπωνυμο του, του λεγαμε εμεις μια συλλαβη-μια εκεινος, κ το ελεγε ολο... τα παντα... καμμια σχεση. απο 1,5χρ. περιπου ο νικηφ.. Η χριστ. ακομα το παλευει, βοηθιεται απο τον μεγαλο περισσοτερο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...