Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια!

ασπουλα, περαστικα αν και δε θα ειναι τιποτα σοβαρο....

ελενιτσα, καλο κουραγιο με τα πλυσιματα!

ευουλα, παλι καλα που δε πηρατε φωτια ...

εμεις σημερα φαγαμε παλι ολη τη μερα μας στο παιδων! απορω πως δεν κουτουλησα την ομορφακια! γινοταν χαμος στους ενδοκρινολογους. πηραμε μια ακομα εξεταση που εκρεμμουσε για τη προγεστερονη κ τωρα θελουν να ξανακανουμε επανεξεταση για να διαπιστωσουν εαν προκειται για ανωριμοτητα του αξονα (δε ξερω τι ειναι αυτο αλλα ρυθμιζεται μονο του) ή εαν ειναι ετεροζυγωτης (συγγενης υπερπλασια επινεφριδιων λεγεται), κ να κανουμε κ dna για να δουμε εαν το κληρονομησε απο εμενα γιατι κ εγω σαν μωρακι ειχα σκουροχρωμη περιοχη αλλα εφτιαξε με τον καιρο κ η παιδιατρος τοτε ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα. πολυ τα ψαχνουν τωρα ... αν τελικα το εχει αυτο, δεν ειναι τιπτα λενε, ειναι οπως καποιοι που εχουν στιγμα κ θα πρεπει να το ξερει για το μελλον....κ στο ικα τα μισα προλαβα κ εκανα τελικα...

το κουφο ειναι οτι του πηραν αιμα (για το θυροειδη) κ δεν πηρε χαμπαρι! μας γελαγε κιολας την ωρα που τον τσιμπησε!

μου κανει κατι τρελλα μες στη νυχτα ομως...ξυπναει στις 4 κ απο εκεινη την ωρα πηγαινο-ερχομαι συνεχεια! χθες μαλιστα ειδα κ αποειδα κ του εδωσα γαλα για να κοιμηθει! κ κλαιει κ στον υπνο του κ ζοριζεται ακομα με αερια! μα ποτε θα σταματησουν αυτα?

Περαστικα βρε Ευανθια !!

Τι εχουν παθει με αυτο το dna....και της αδερφης μου κανανε και ηταν πληρωτικως..600 σκασανε....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ασπα καλώς ήρθες στα πάτρια εδάφη κ καλή υπομονή στην τακτοποίηση!!!

Ευανθία κόπηκε η ψυχή μου που διάβασα dna! Nομιζα για τεστ πατρότ. κ τέτοια!!:D Λέω λες;;; Και αυτή σκεφτόταν με ποιον θα κάνει το επόμενο;;; Την είχε κανει την κουτσουκέλα της από πριν!!:lol::lol::lol::lol:

Σοβαρά τωρα έυχομαι να μην έχει ούτε θυροειδηδες ούτε το άλλο πως το είπες κ να είναι περαστικά!

Ο μπέμπης έχει κοιμηθεί σήμερα 01.30-09.30, 10.30-13.30, 15-19 και από 20.30 κοιμάται πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακούω συμμετοχές για ξενύχτι!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Ευανθία κόπηκε η ψυχή μου που διάβασα dna! Nομιζα για τεστ πατρότ. κ τέτοια!!:D Λέω λες;;; Και αυτή σκεφτόταν με ποιον θα κάνει το επόμενο;;; Την είχε κανει την κουτσουκέλα της από πριν!!:lol::lol::lol::lol:

Σοβαρά τωρα έυχομαι να μην έχει ούτε θυροειδηδες ούτε το άλλο πως το είπες κ να είναι περαστικά!

Ο μπέμπης έχει κοιμηθεί σήμερα 01.30-09.30, 10.30-13.30, 15-19 και από 20.30 κοιμάται πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol: εγω πρωτη πρωτη!!!!!!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

ρε σει μεφη ειναι η δευτερη περιοδος.....

αλεκα μπα ακομα εχω ζαλαδες....

μεφη ενταξει ειναι 300+300,600γρ.το μηνα.καλα ειναι.

Για την ζαλάδα κ την χαμηλή πίεση πιες φρεσκο χυμό πορτοκαλιού ή φαε κάτι αλμυρό Μαιρούλα!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ευανθούλα,τί περνάς και σύ και δουλεύεις κιόλας!!Θυροειδή τον κληρονόμησε από κάποιον;

δεν εχει κανεις στην οικογενεια!

καλα δε παιζεσαι!

τον υποθυροειδισμο τον εχουμε ετσι κ αλλιως κ καθε μηνα πρεπει να πηγαινουμε για επανεξεταση/παρακολουθηση! για το αλλο δε ξερουμε!

βαλε με μεσα...κοιμαται απο τις 8! με βλεπω κατα τις 4 να κανουμε after party!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Περαστικα βρε Ευανθια !!

Τι εχουν παθει με αυτο το dna....και της αδερφης μου κανανε και ηταν πληρωτικως..600 σκασανε....

τι ειναι πληρωτικως?

παντως μετα που πηγα στη παιδιατρο του ικα για να τα γραψω μου ειπε πως κανουνε αυτες τις εξετασεις για να τα παρουν! κ μετα λενε οτι δεν εχουν λεφτα τα ταμεια!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Αλεκα,

ασε το λαπτοπ και τραβα στην δουλειά....σε περιμενουν με αγωνια σημερα!!!

τελειωσαμε! Όλα καλα, τωρα ειμαι στο γραφειο....ουφ πολυ κουραση σημερα λεμε...

όχι παιδακι μου και εμενα ετσι κανει

βρωμιαρα όχι, τσαπατσουλα πολυ! αχ Ιωσουλα ειναι ευακι αλλα αφου δεν εκαναν εξαρχης πυρετο, δεν θα κανουν ;) .Περαστικα

Α εγω θα περιμενω... στην δευτερη περιοδο θα το βαλω,

Αυτο θα σου ελεγα και εγω μαρη... αφου λειπει ο αντρας σου. Όταν ερχεται για κανα δυο μηνες παρε αντισυλληπτικα

Α καλα! Αυτα μου εκανε και η παλια παιδιατρος και την αλλαξα. Ουρολοιμωξη χωρις πυρετο (πραγμα λιγο δυσκολο), μπορει να εχει αν δεν εχει παρει καθολου βαρος και όχι αν εξακολουθει να ειναι στην ιδια καμπυλη. καλα παοτελεσματα Παντως. Και ό δικος μου εδω και 2 μερες πινει λιγοτερο. Ισως φταινε οι θηλες, ίσως ειναι ο καιρος πουα τα πιανει όλα τους.

aleca, τη κερδισαμε τη δικη???

καλησπερα κοριτσακια!

εμεις σημερα φαγαμε παλι ολη τη μερα μας στο παιδων! απορω πως δεν κουτουλησα την ομορφακια! γινοταν χαμος στους ενδοκρινολογους. πηραμε μια ακομα εξεταση που εκρεμμουσε για τη προγεστερονη κ τωρα θελουν να ξανακανουμε επανεξεταση για να διαπιστωσουν εαν προκειται για ανωριμοτητα του αξονα (δε ξερω τι ειναι αυτο αλλα ρυθμιζεται μονο του) ή εαν ειναι ετεροζυγωτης (συγγενης υπερπλασια επινεφριδιων λεγεται), κ να κανουμε κ dna για να δουμε εαν το κληρονομησε απο εμενα γιατι κ εγω σαν μωρακι ειχα σκουροχρωμη περιοχη αλλα εφτιαξε με τον καιρο κ η παιδιατρος τοτε ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα. πολυ τα ψαχνουν τωρα ... αν τελικα το εχει αυτο, δεν ειναι τιπτα λενε, ειναι οπως καποιοι που εχουν στιγμα κ θα πρεπει να το ξερει για το μελλον....κ στο ικα τα μισα προλαβα κ εκανα τελικα...

το κουφο ειναι οτι του πηραν αιμα (για το θυροειδη) κ δεν πηρε χαμπαρι! μας γελαγε κιολας την ωρα που τον τσιμπησε!

μου κανει κατι τρελλα μες στη νυχτα ομως...ξυπναει στις 4 κ απο εκεινη την ωρα πηγαινο-ερχομαι συνεχεια! χθες μαλιστα ειδα κ αποειδα κ του εδωσα γαλα για να κοιμηθει! κ κλαιει κ στον υπνο του κ ζοριζεται ακομα με αερια! μα ποτε θα σταματησουν αυτα?

κ εμεις καναμε dna για τη χριστ... ωχ λες να φανει η αληθεια???;)

χτες το βραδυ ζητημα ειναι αν η μικρη κοιμηθηκε 1 ωρα συνεχομενη! το πρωι λοιπον μες στη καλη χαρα, κ για να τη πληρωσουν κ οι αλλοι... αρχισα να παιρνω τηλ. ολους του γιατρους. του παιδων, τον δικο της, τον ωρλ. ολους. τωρα θα δειτε που μας αφηνετε στο χαλι μας! απο τις 8.30 τους εσπασα τα νευρα! ή θα γινω υστερικη ή θα βρω ακρη! τελικα...εκλεισα αυριο με τον ωρλ του αγ. σοφια στο ιατρειο του στο ψυχικο 6.30 το απογ. να τη δει. σημερα ηταν πολυ πιεσμενος ειπε...

που να δεις εμεις, μεγαλε!

σημερα βηχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ, κ εκανε εναν εμετο ποταμι...χωρις να εχει φαει κ πολλα πραματα. κ συνεχιζει να βηχει, να τρεχει η μυξουρα η διαφανη συνεχεια... αρα ουτε η κορτιζονη μας κανει τπτ??? τι να σκεφτω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

τι ειναι πληρωτικως?

παντως μετα που πηγα στη παιδιατρο του ικα για να τα γραψω μου ειπε πως κανουνε αυτες τις εξετασεις για να τα παρουν! κ μετα λενε οτι δεν εχουν λεφτα τα ταμεια!

Η αδερφη μου εδωσε 600 ευρω για καθε dna .θα ρωτησω λεπτομεριες γιατι αυτη εχει τεβε και μπορει να μην τις εγραφαν ...δεν ξερω μην σε τρελανω κιόλας

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

γεια σας κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!! (μικρα και μεγαλα) χιχιχιχι

πως πατε???? ολα καλα????

εμεις ευτυχως τωρα πια τα βραδια κοιμομαστε! την κανουμε 23.00 περιπου μπανιο, μετα τρωει και κοιμαται ως τις 5.00 ή 5.30 ή 6.00 αναλογως.... μια χαρα!!! ελπιζω να κρατησουμε αυτο το ρυθμο!!! πιο πολυ δε θελω να κοιμαται γιατι καθε βραδυ πλημυριζω παλι ολα τα ρουχα και μου τη σπαει απιστευτα!!!! (απορω θεανουλα πως τα καταφερνεις εσυ....)

δε μου λετε, απορια! σε καμια που θηλαζει εχει ερθει περιοδος??????????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλησπερα κοριτσια!εγω πηρα τον γιατρο τηλ.κια περιμενωνα με παρει,εκει που πηρα χαπια την προηγουμενη εβδομαδα και ηρεμησα με το αιμα τωρα ξαναρχισε σαν να ειναι 1-2 μερα.οχι τιποτα αλλο φοβαμε μην επαθα τιποτα......

η ελενη τι εγινε σημερα και ειπα θα μπει το βραδυ?

μαιρουλα δεν εχεισ τιποτα..και εγω τα ιδια ειχα παθει με την περιοδο!μην αγχωνεσαι!ειχα καθε μιαμιση εβδομαδα αιμα!!!

καλησπερα κοριτσακια!

να τελειωσει και για σας επιτελους η ταλαιπωρια!!!δεν θα εχει τιποτα το μικρουλι σου...μια χαρα ειναι!!

Ρε Ασπα,καλά σου λένε!!Μια χαρά είναι το μωράκι και με τα κιλά και με το φαγητό του!!Εύχομαι παρόλα αυτά να μην έχει τίποτα το μπουμπουκάκι σου!!!!

Εμένα,ρε κορίτσια,την τελευταία εβδομάδα μου έχει βγάλει πάλι την ψυχή!!!Ξαναγιρίσαμε στα παλιά 600γρ!!!!Μέσα σε 15 ημέρες έβαλε μονο 300γρ.

ναι μωρε μια χαρα ειναι πηρε 12οο γραμμαρια αλλα αφου ειχαμε κανει την ουρων οταν δεν ετρωγε και πριν τον ζυγισουμε πρεπει να την επαναλαβουμε να βγει καθαρη...

καλως σε βρηκα φιλεναδα..λοιπον σ εβλεπα στον υπνο μου προχθες..οτι βγηκαμ εμαζι καρναβαλι....κυριακη ειχα ερθει να δω λιγο τα πιτσιρικια αλλα δεν εκατσα πολυ!εψαχνα μηπως σε δω πουθενα....α μαρη ειμαστε διπλα και δεν σε εχω δει!!!εχεις και τρια βεβαια.....που να τολμησω να προτινω καφε????να με δειρεις???δεν ειχα και ενα τηλ σου μηπως σ επαιρνα στο καρναβαλι και ησουν πουθενα κοντα!εθυτυχως που το κρατησε για τα πιτσιρικακια και εβρεξε προς το τελος!!και εγω υποψηφια για το ξενυχτι σημερα!!!κοιμαται παααααρα πολυ!!

Αλεκα,

ασε το λαπτοπ και τραβα στην δουλειά....σε περιμενουν με αγωνια σημερα!!!

aleca, τη κερδισαμε τη δικη???

κ εμεις καναμε dna για τη χριστ... ωχ λες να φανει η αληθεια???;)

χτες το βραδυ ζητημα ειναι αν η μικρη κοιμηθηκε 1 ωρα συνεχομενη! το πρωι λοιπον μες στη καλη χαρα, κ για να τη πληρωσουν κ οι αλλοι... αρχισα να παιρνω τηλ. ολους του γιατρους. του παιδων, τον δικο της, τον ωρλ. ολους. τωρα θα δειτε που μας αφηνετε στο χαλι μας! απο τις 8.30 τους εσπασα τα νευρα! ή θα γινω υστερικη ή θα βρω ακρη! τελικα...εκλεισα αυριο με τον ωρλ του αγ. σοφια στο ιατρειο του στο ψυχικο 6.30 το απογ. να τη δει. σημερα ηταν πολυ πιεσμενος ειπε...

που να δεις εμεις, μεγαλε!

σημερα βηχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ, κ εκανε εναν εμετο ποταμι...χωρις να εχει φαει κ πολλα πραματα. κ συνεχιζει να βηχει, να τρεχει η μυξουρα η διαφανη συνεχεια... αρα ουτε η κορτιζονη μας κανει τπτ??? τι να σκεφτω!

αμαν βρε ελενη......δε μου λες μηπως παιδων παιδων,τσεπωσε και καμια ιωση η χριστιανα????

fCS8p3.png

μαιρουλα δεν εχεισ τιποτα..και εγω τα ιδια ειχα παθει με την περιοδο!μην αγχωνεσαι!ειχα καθε μιαμιση εβδομαδα αιμα!!!

αχ μακαρι.γιατι με επιασε η στεναχωρια.......αλλα αφου λες και εσυ ησουν ετσι......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...