Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α Μέφη μη διαβάζεις κ όλα τα θεματα του φόρουμ! Άλλα είναι αρκετά στενάχωρα, άλλα ανόητα, άλλα μακροσκελέστατα, άλλα άτοπα κ άλλα πολύ χρήσιμα!!!!! Εκείνα να εντοπίζεις τα άλλα χ$$$στα!

Και εγώ πια στο παλιό φόρουμ μπαίνω μόνο στα θέματα της βάπτισης και των ταμείων και άλλα, Δεν μπορώ πια ούτε να διαβάζω για γέννες, εγκυμοσύνης και ότι δυσάρεστο μπορεί να συμβαίνει.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ψάχνω για καρότσι και σκέφτομαι για μακλαρεν είναι πολύ ελαφριά και φτηνά για αυτό τι λέτε εσείς τα κικο είναι βαριά δεν νομίζω μια στάλα άνθρωπος να μπορώ να το κάνω καλά! Πείτε μου εσείς τι γνώμη σας ελεγα γι αυτά

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&itmid=1433057

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&colID=1408&itmid=1433050

Ασπα ελπίζω να μην εχει τιποτα το μπεμπακι!!

Εγω στον Αγγελο ειχα παρει πεγκπερεγκο και το χρησιμοποιησα μεχρι και τωρα. Σπαστα δεν πηρα γιατι ηταν στενα. Τωρα, πηρα παλι πεγκπερεγκο αλλα με δυο στοιχεια που δεν τα ειχε το παλιο. Πρωτον να κοιταζει το μωρο και τη μαμα αλλα και μπροστα αν θελει. Και δευτερον, πηρα αυτο που ειχε το πιο φαρδυ καθισμα...μια που ειναι μεγαλουτσικος να ειναι όσο πιο ευρυχωρα γινεται. και η Μακλαρεν παντως εχει ευρυχωρα καροτσια.
Γειά σου Ελενίτσα!!!Καλό κουράγιο με το πλύσιμο!

ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!Κοιτούσα τα θέματα στο Φόρουμ και έπεσε το μάτι μου σε ένα θέμα"ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΛΟΥΡΙ" ή κάτι τέτοιο!!Θα πάθω τίποτα μεσημεριάτικα με αυτά που διάβασα!!Εγώ έτσι και έβλεπα μια μάνα με κάτι τέτοιο θα φώναζα την προνοια ή την αστυνομία!!Μπειτε να διαβάσετε και να τρελλαθείτε!!!Και δεν μπορώ να σχολιάσω εκεί και δεν ξέρω γιατί!Καλύτερα γιατί θα έβριζα άσχημα!!Ζώα ντυμένα!!Που θέλουν να λέγονται γονείς!!

χαχχα....το εχω χρησιμοποιησει. Και θα μου πεις και τι τολες?? Αφου μας αηδιαζει. Ναι αλλα δε μπορω και να πω ψεμματα . Δεν ειναι λουρι για να ΄δεσεις ΄το παιδι. Ειναι για να το βοηθησεις να περπαταει. Εμενα ο μεγαλος δε μπουσουλησε. Και τη στρατα την εκοψε στους 10 μηνες. Ηθελε να περπαταει συνεχεια. Εκλαιγε οταν τον ειχα αγκαλια.11 μηνων όμως δεν περπαταγε καλα. Όλο επεφτε. Στην αρχη του ειχα βαλει ενα σεντονι που τον συγκρατουσε απο μπροστα (επινοηση της μανας μου). Μετα μου ειπαν ότι υπαρχει ενα ειδικο λουρι που βοηθαει τα παιδια στο περπατημα. Πηγα στο μοδερκερ, ρωτησα, και το πηρα. Το βαζει σαν γιλεκακι αλλα το 'κουμπωμα' ειναι από πισω. Και με το λουρι το βοηθαει και σηκωνει τον κορμο του για να μη σκονταφτει μπροστα. Δε σας πειθω να το δοκιμαστε, αλιμονο. Απλα δεν ειναι τοσο τραγικο πιστευω. Δηλαδη το παρκο που ειναι σαν φυλακη δεν ειναι βολικο??? Ναι αλλα το χρησιμοποιουμε. Δε μας φαινεται περιεργο. Ισως όταν πρωτοβγηκε να ενοχλουσε τις περισσοτερες μαμαδες.;)
line_line10_beg_boy03_time_1167627600_text_cf20dcedf4f1e1f220eceff520e8ddebe5e92020ede120ece520f7f9f1dff3e5e920e5e4fe20eae1e920342c3520f7f1fcede9e121212121.gif

Αλεκα για σενα!!!!!!!!!!

σε ευχαριστω καλη μου....αλλα φτιαξε και τα χρονια. Βαλε απο 1.12.05 που εμεινα εγκυος στον αγγελακο μου...

αλεκα εξεταση ουρων επειδη μου εχει κοψει ποσοτητα στο γαλα και καμια φορα οι ουρολημωξεισ δεν κανουν πυρετο..καναμε μια εξεταση στην αθηνα και μαλλον δεν τον ειχα πλυνει καλα και εβγαλε 3 μικροβια στην καλλιεργεια.η γενικη ηταν καλη!τωρα εδωσα σημερα και θα ξερω αυριο.αυτα...

ναι ασπα μου αλλα εχουν αλλα συμπτωματα όταν δεν κανουν πυρετο όπως καθολου αυξηση στο βαρος ή ελαχιστη αυξηση. Δεν ειναι δυνατον με τα κιλα που εχει ο μπεμπακος σου να θελεις να εξακολουθησεις να πινει το ιδιο. Θα γινοταν χοντρο το παιδι. Και εξαλλου αν ειχε ουρολοιμωξη η γενικη θα εδειχνε αυξημενα πυοσφαιρια. Απλα το δειγμα επιμολυνθηκε για αυτο η καλλιεργεια δεν βγηκε καλη. Αν οι μικροοργανιμσοι στη γενικη δεν υπηρχαν, μην ανησυχεις. Σου λεω ακριβως τα ιδια ειχα τραβηξει στον πρωτο. Μεχρι να παρω τα αποτελεσμτα ειχα χασει 10 χρονια απο τη ζωη μου.
μακαρι να ειναι καθαρος...παντως που κ που κοβουν λιγο τα μωρα και υστερα ξαναδινουν..
ακριβως. Και ο μικρος μου το κανει τωρα. Αλλα ηδη εχει φτασει 6.5 κιλα (2.5 μηνων) και ηταν 6 (2 μηνων). Δηλαδη σε μισο μηνα διατηρησε την καμπυλη του. Γιατι να πρεπει να την ξεπερασει????

αλεκα εμενα η δευτερη ειναι ετσι μου ειπε για να παω.εκλεισα ραντεβου για την πεμπτη το απογεμα...

α ωραια. Και εγω αυτο θα κανω.

H μόνη "βοήθεια" που μπορεί να προσφέρει,ακόμη και αν το παιδί είναι ζωηρόέίναι να το αποτρελλάνεις τελείως!!!!!!!Έχε χάρη που δεν μπορώ να γράψω εκεί!!!

ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ!!!Ο ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

εγω αν και εχω βαλει λουρι...θα συμφωνησω :tongue: Ο Πλιατσικας ειναι άλλο πραγμα....Παπακωνσταντινου, Πλιατσικας, αλκινοος και Πορτοκαλογλου ειναι οι αδυναμιες μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

χαχχα....το εχω χρησιμοποιησει. Και θα μου πεις και τι τολες?? Αφου μας αηδιαζει. Ναι αλλα δε μπορω και να πω ψεμματα . Δεν ειναι λουρι για να ΄δεσεις ΄το παιδι. Ειναι για να το βοηθησεις να περπαταει. Εμενα ο μεγαλος δε μπουσουλησε. Και τη στρατα την εκοψε στους 10 μηνες. Ηθελε να περπαταει συνεχεια. Εκλαιγε οταν τον ειχα αγκαλια.11 μηνων όμως δεν περπαταγε καλα. Όλο επεφτε. Στην αρχη του ειχα βαλει ενα σεντονι που τον συγκρατουσε απο μπροστα (επινοηση της μανας μου). Μετα μου ειπαν ότι υπαρχει ενα ειδικο λουρι που βοηθαει τα παιδια στο περπατημα. Πηγα στο μοδερκερ, ρωτησα, και το πηρα. Το βαζει σαν γιλεκακι αλλα το 'κουμπωμα' ειναι από πισω. Και με το λουρι το βοηθαει και σηκωνει τον κορμο του για να μη σκονταφτει μπροστα. Δε σας πειθω να το δοκιμαστε, αλιμονο. Απλα δεν ειναι τοσο τραγικο πιστευω. Δηλαδη το παρκο που ειναι σαν φυλακη δεν ειναι βολικο??? Ναι αλλα το χρησιμοποιουμε. Δε μας φαινεται περιεργο. Ισως όταν πρωτοβγηκε να ενοχλουσε τις περισσοτερες μαμαδες.;)

:confused::confused::confused::confused::confused:Αυτό που λες εσύ είναι άλλο από αυτό που περιγράφουν εκεί αλλά και πάλι συγχίστικα!!!Αλλά τ'ι να σε κάνω σκατούλα που σ'εκτιμάω και σε πάω!!!

Άντε,πάρε το δωράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

line_line03_beg_boy03_time_1133413200_text_4f20dcedf4f1e1f220eceff520e8ddebe5e920ede120ece520f7f9f1dff3e5e920e5e4fe20eae1e920.gif

:confused::confused::confused::confused::confused:Αυτό που λες εσύ είναι άλλο από αυτό που περιγράφουν εκεί αλλά και πάλι συγχίστικα!!!Αλλά τ'ι να σε κάνω σκατούλα που σ'εκτιμάω και σε πάω!!!

Άντε,πάρε το δωράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

line_line03_beg_boy03_time_1133413200_text_4f20dcedf4f1e1f220eceff520e8ddebe5e920ede120ece520f7f9f1dff3e5e920e5e4fe20eae1e920.gif

σε ευχαριστω μαμα!!!!

στειλε μου μαρη και τον κωδικο...πώς θα τον βαλω????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

να μαι παλι!!!δεν προλαβαινω να συντονιστω...αλλα θα τα καταφερω....λες και ειχα μετακομισει για κανα χρονο ειναι το σπιτι....επιτελους τελειωνω....

αλεκα εχεισ δικιο αλλα αφου δεν βγηκε καθαρη ειπαμε να την ξανακανουμε να μαστε σιγουροι..αυριο θα υσηχασω επιτελους!...αυτα τα νεα...εσεις ολα καλα???σας ευχαριστω για τα περαστικα!

Τι εγινε αραγε η Ομορφάκια???

περιμενουμε νεα απο την χριστιανα ε????

σ ευχαριστω για τον αυτοματο πωλητη!!!!!!αα θα προσπαθησω αν προλαβω να βγαλω καμια καινουρια φωτο του μικρου ...

καλησπερα κοριτσια!εγω πηρα τον γιατρο τηλ.κια περιμενωνα με παρει,εκει που πηρα χαπια την προηγουμενη εβδομαδα και ηρεμησα με το αιμα τωρα ξαναρχισε σαν να ειναι 1-2 μερα.οχι τιποτα αλλο φοβαμε μην επαθα τιποτα......

η ελενη τι εγινε σημερα και ειπα θα μπει το βραδυ?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!

ασπουλα, περαστικα αν και δε θα ειναι τιποτα σοβαρο....

ελενιτσα, καλο κουραγιο με τα πλυσιματα!

ευουλα, παλι καλα που δε πηρατε φωτια ...

εμεις σημερα φαγαμε παλι ολη τη μερα μας στο παιδων! απορω πως δεν κουτουλησα την ομορφακια! γινοταν χαμος στους ενδοκρινολογους. πηραμε μια ακομα εξεταση που εκρεμμουσε για τη προγεστερονη κ τωρα θελουν να ξανακανουμε επανεξεταση για να διαπιστωσουν εαν προκειται για ανωριμοτητα του αξονα (δε ξερω τι ειναι αυτο αλλα ρυθμιζεται μονο του) ή εαν ειναι ετεροζυγωτης (συγγενης υπερπλασια επινεφριδιων λεγεται), κ να κανουμε κ dna για να δουμε εαν το κληρονομησε απο εμενα γιατι κ εγω σαν μωρακι ειχα σκουροχρωμη περιοχη αλλα εφτιαξε με τον καιρο κ η παιδιατρος τοτε ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα. πολυ τα ψαχνουν τωρα ... αν τελικα το εχει αυτο, δεν ειναι τιπτα λενε, ειναι οπως καποιοι που εχουν στιγμα κ θα πρεπει να το ξερει για το μελλον....κ στο ικα τα μισα προλαβα κ εκανα τελικα...

το κουφο ειναι οτι του πηραν αιμα (για το θυροειδη) κ δεν πηρε χαμπαρι! μας γελαγε κιολας την ωρα που τον τσιμπησε!

μου κανει κατι τρελλα μες στη νυχτα ομως...ξυπναει στις 4 κ απο εκεινη την ωρα πηγαινο-ερχομαι συνεχεια! χθες μαλιστα ειδα κ αποειδα κ του εδωσα γαλα για να κοιμηθει! κ κλαιει κ στον υπνο του κ ζοριζεται ακομα με αερια! μα ποτε θα σταματησουν αυτα?

qC91p2.pngaQK1p2.png

ευανθουλα μπραβο...αντε να βρει τη φορμα του ο μπεμπακος. Μαιρη ελπιζω να νιωθεις καλυτερα.

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα κοριτσια!εγω πηρα τον γιατρο τηλ.κια περιμενωνα με παρει,εκει που πηρα χαπια την προηγουμενη εβδομαδα και ηρεμησα με το αιμα τωρα ξαναρχισε σαν να ειναι 1-2 μερα.οχι τιποτα αλλο φοβαμε μην επαθα τιποτα......

Μαιρούλα μου μην αγχώνεσαι!Έτσι είναι την πρώτη φορά!Δεν έπαθες κάτι!

καλησπερα κοριτσακια!

ασπουλα, περαστικα αν και δε θα ειναι τιποτα σοβαρο....

ελενιτσα, καλο κουραγιο με τα πλυσιματα!

ευουλα, παλι καλα που δε πηρατε φωτια ...

εμεις σημερα φαγαμε παλι ολη τη μερα μας στο παιδων! απορω πως δεν κουτουλησα την ομορφακια! γινοταν χαμος στους ενδοκρινολογους. πηραμε μια ακομα εξεταση που εκρεμμουσε για τη προγεστερονη κ τωρα θελουν να ξανακανουμε επανεξεταση για να διαπιστωσουν εαν προκειται για ανωριμοτητα του αξονα (δε ξερω τι ειναι αυτο αλλα ρυθμιζεται μονο του) ή εαν ειναι ετεροζυγωτης (συγγενης υπερπλασια επινεφριδιων λεγεται), κ να κανουμε κ dna για να δουμε εαν το κληρονομησε απο εμενα γιατι κ εγω σαν μωρακι ειχα σκουροχρωμη περιοχη αλλα εφτιαξε με τον καιρο κ η παιδιατρος τοτε ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα. πολυ τα ψαχνουν τωρα ... αν τελικα το εχει αυτο, δεν ειναι τιπτα λενε, ειναι οπως καποιοι που εχουν στιγμα κ θα πρεπει να το ξερει για το μελλον....κ στο ικα τα μισα προλαβα κ εκανα τελικα...

το κουφο ειναι οτι του πηραν αιμα (για το θυροειδη) κ δεν πηρε χαμπαρι! μας γελαγε κιολας την ωρα που τον τσιμπησε!

μου κανει κατι τρελλα μες στη νυχτα ομως...ξυπναει στις 4 κ απο εκεινη την ωρα πηγαινο-ερχομαι συνεχεια! χθες μαλιστα ειδα κ αποειδα κ του εδωσα γαλα για να κοιμηθει! κ κλαιει κ στον υπνο του κ ζοριζεται ακομα με αερια! μα ποτε θα σταματησουν αυτα?

Αχ βρε Ευανθούλα,τί περνάς και σύ και δουλεύεις κιόλας!!Θυροειδή τον κληρονόμησε από κάποιον;

ασπα ουτε εγω νομιζω να ειναι κατι,εχει δικιο η αλεκα δεν μπορει να συνεχισει να τρωει τοσο πολυ στο τελος θα φτασει 20 κιλα......

Ρε Ασπα,καλά σου λένε!!Μια χαρά είναι το μωράκι και με τα κιλά και με το φαγητό του!!Εύχομαι παρόλα αυτά να μην έχει τίποτα το μπουμπουκάκι σου!!!!

Εμένα,ρε κορίτσια,την τελευταία εβδομάδα μου έχει βγάλει πάλι την ψυχή!!!Ξαναγιρίσαμε στα παλιά 600γρ!!!!Μέσα σε 15 ημέρες έβαλε μονο 300γρ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...