-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:
Καλημερα ! Φαντάζομαι εννοείς prp ενδομητρίου σωστά ; Οχι ωοθηκών. Για τις ωοθήκες ξέρω πως δείχνει μετά από 2-3 περιόδους.
Ναι Prp ενδομητριου εννοω!
πρίν από 58 λεπτά , Supergirl87 είπε:Αγαπημένη μου όλα καλά θα είναι,με το καλό να μας πεις τα «διπλά» νέα!Έχεις δίκιο,όποιο δάχτυλο κ να κόψεις το ίδιο δεν θα πονέσει;Ετσι δεν λενε;Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα γιατί ολες περνάνε το ίδιο κ καταλαβαίνουμε η μια η την άλλη.Εύχομαι τα καλυτερα!❤️
@Xristina96 κ εγώ Αθήνα είμαι οπότε το κανονιζουμε εύκολα!χαχχαχα,Κάνω κ λιγο πλάκα για να μην μαυρίζουμε.Σ ευχαριστω κ εύχομαι ν πιάσει η ευχή σου!
@Makelen την επόμενη Τεταρτη είναι εμένα.Από υπομονη άλλο τπτ!Σ Ευχαριστουμε πάρα πολύ!Ναι οσο μπορώ κάνω οτι μ ευχαριστεί.Έχω κ το άντρα μου κ με κάνει να ξεχνιέμαι αλλά με έχει τρελάνει στο φαγητο κ στους χυμούς.Μπαλόνι θα με κάνει από νωρις..
Δεν κανονίσατε κάποιον υπέρηχο,νομίζω πως θα έπρεπε.Εάν κάποιο κορίτσι έχει κάνει θα σου απαντησει γιατί εγώ δεν γνωρίζω σίγουρα.Καλή επιτυχία εύχομαι!
Μου ειπαν θα κανω υπερηχο την ωρα του prp!Απλα θεωρω πως επρεπε να με βαλουν να κανω ενα ακομη 2-3 μερες μετα να δουμε αν λειτουργησε!
-
Cafe Νοέμβριος 2009
-
Θέματα
-
- 9.415 απαντήσεις
- 1.030.100 εμφανίσεις
-
- 951 απαντήσεις
- 484.201 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 135.236 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.185.473 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.863 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.415 απαντήσεις
- 1.030.088 εμφανίσεις
-
- 1.843 απαντήσεις
- 78.752 εμφανίσεις
-
- 1.034 απαντήσεις
- 111.113 εμφανίσεις
-
- 31 απαντήσεις
- 5.739 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 2.380 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 244 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 2.233 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 58 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 117 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 204 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα