Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημερα ! Φαντάζομαι εννοείς prp ενδομητρίου σωστά ; Οχι ωοθηκών. Για τις ωοθήκες ξέρω πως δείχνει μετά από 2-3 περιόδους.

Ναι Prp ενδομητριου εννοω!

πρίν από 58 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Αγαπημένη μου όλα καλά θα είναι,με το καλό να μας πεις τα «διπλά» νέα!Έχεις δίκιο,όποιο δάχτυλο κ να κόψεις το ίδιο δεν θα πονέσει;Ετσι δεν λενε;Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα γιατί ολες περνάνε το ίδιο κ καταλαβαίνουμε η μια η την άλλη.Εύχομαι τα καλυτερα!❤️

@Xristina96 κ εγώ Αθήνα είμαι οπότε το κανονιζουμε εύκολα!χαχχαχα,Κάνω κ λιγο πλάκα για να μην μαυρίζουμε.Σ ευχαριστω κ εύχομαι ν πιάσει η ευχή σου!

@Makelen την επόμενη Τεταρτη είναι εμένα.Από υπομονη άλλο τπτ!Σ Ευχαριστουμε πάρα πολύ!Ναι οσο μπορώ κάνω οτι μ ευχαριστεί.Έχω κ το άντρα μου κ με κάνει να ξεχνιέμαι αλλά με έχει τρελάνει στο φαγητο κ στους χυμούς.Μπαλόνι θα με κάνει από νωρις..

Δεν κανονίσατε κάποιον υπέρηχο,νομίζω πως θα έπρεπε.Εάν κάποιο κορίτσι έχει κάνει θα σου απαντησει γιατί εγώ δεν γνωρίζω σίγουρα.Καλή επιτυχία εύχομαι!

Μου ειπαν θα κανω υπερηχο την ωρα του prp!Απλα θεωρω πως επρεπε να με βαλουν να κανω ενα ακομη 2-3 μερες μετα να δουμε αν λειτουργησε!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εστειλα σε ολους σας αιτηση στο facebook να γινετε φιλοι με την vendingbar αυτοματοι πωλητες..... ειναι της εταιριας μας ,γινετε μπας και βρουμε κανενα πελάτη........εχουμε εξοδα.....πολλα λεφτα τα pampers...!!!!!!!!

Μιτσάκι και Κικη

Σας ευχαριστω !!!!!

Ειστε express service!!!

στειλε κ σ μενα να το στειλω σε ολο το γραφειο κ μη....:wink:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

στειλε κ σ μενα να το στειλω σε ολο το γραφειο κ μη....:wink:

Με εχεις στο facebook?

Δεν σε βρηκα....εχω μπερδεψει τα μπουτια μου....

κατσε ...νομιζω σου εστειλα....

Επεξεργάστηκαν by eleni1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αλεκα,

ασε το λαπτοπ και τραβα στην δουλειά....σε περιμενουν με αγωνια σημερα!!!

τελειωσαμε! Όλα καλα, τωρα ειμαι στο γραφειο....ουφ πολυ κουραση σημερα λεμε...
μακαρι....κι εμενα τρωει το σεντονι...:tongue: αλλα ο μπομπιρας σου ειναι και σχεδον 1 μηνα μεγαλτερος γι αυτο ανησηχω...εμενα ουτε καν 3 μηνων δεν ειναι...και δεν την πιανει και την αφηνει ειναι τωρα 1 βδομαδα που το κανει συνεχεια...
όχι παιδακι μου και εμενα ετσι κανει
..

:lol::lol::lol:μπα,δε σε εχω για τοσο βρωμιαρα,ασε τις μλκκες:wink:

ξυπνησε 3 φ μεχρι τις 2μισι με κλαμα γιατι ηταν μπουκωμενος,τον εβαζα ορο αλλα δεν ανεχοταν με τιποτα να τον κανω με τον αναρροφητηρα..απλα τον εβαζα και φυσουσε..ο μπεμπης εχει γενικα μπουκωμα αυτες τις μερες..και η μπεμπα απο χθες βραδυ αρχισε καταροη και πρασινες μυξουλες στο φτερνισμα!!!να λοιπον που εχω ολα μου τα παιδακια με συναχακι κι εγω!!!!!ευχομαι να μεινουμε μεχρι εδω να μην κανουν τιποτα αλλο...ειχα εγω τετοια συμπτωματα απο πεμπτη μεχρι σαββατο αλλα νομιζω οτι ειναι η αλλεργικγ ρινιτιδα που εχω...ισως ηταν και κανενα κρυωματακι μαζι κ τα κολλησα η ατιμη μανα!!!

βρωμιαρα όχι, τσαπατσουλα πολυ! αχ Ιωσουλα ειναι ευακι αλλα αφου δεν εκαναν εξαρχης πυρετο, δεν θα κανουν ;) .Περαστικα

ηρθαν και οι ¨ρωσοι¨ σημερα..παιρνω να κλεισω ραντεβου για την παρασκευη για το σπιραλ..;););)
Α εγω θα περιμενω... στην δευτερη περιοδο θα το βαλω,
αλλα σιγα και το πολυ που κουναω τους θαμνους...:tongue::tongue::tongue:
Αυτο θα σου ελεγα και εγω μαρη... αφου λειπει ο αντρας σου. Όταν ερχεται για κανα δυο μηνες παρε αντισυλληπτικα
γεια σας και απο μενα!!!ελενη στειλε κ σ εμενα εναν αυτοματο πωλητη!!!!μονο σοκολατοειδη παρακαλω!!!

αλεκα εξεταση ουρων επειδη μου εχει κοψει ποσοτητα στο γαλα και καμια φορα οι ουρολημωξεισ δεν κανουν πυρετο..καναμε μια εξεταση στην αθηνα και μαλλον δεν τον ειχα πλυνει καλα και εβγαλε 3 μικροβια στην καλλιεργεια.η γενικη ηταν καλη!τωρα εδωσα σημερα και θα ξερω αυριο.αυτα...

Α καλα! Αυτα μου εκανε και η παλια παιδιατρος και την αλλαξα. Ουρολοιμωξη χωρις πυρετο (πραγμα λιγο δυσκολο), μπορει να εχει αν δεν εχει παρει καθολου βαρος και όχι αν εξακολουθει να ειναι στην ιδια καμπυλη. καλα παοτελεσματα Παντως. Και ό δικος μου εδω και 2 μερες πινει λιγοτερο. Ισως φταινε οι θηλες, ίσως ειναι ο καιρος πουα τα πιανει όλα τους.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σα κορίτσια τι κάνετε? Εγώ ξέρετε βάζω πλυντήρια από το πρωί εντάξει το ξεπέρασα το σοκ!!! Ο μπέμπης καλα είναι ρε κορίτσια μου ειχε πει ο παιδίατρος να τρωει οποτε θελει και πανω από 9 ωρες δεν υπαρχει πρόβλημα χτες από τις 7 το απόγευμα ζήτησε να φάει στης 7 το πρωί δεν είναι πολλές ώρες αλλά τι να πω αν πείναγε δεν θα έκλεγε νωρίτερα?

Και εμένα τρωει τα χέρια του δόντια είναι! Αυριο αν εχει καλο καιρο μπορει να παμε

και βολτα με τον μικρο θα παρει ο αδερφος μου το καινούριο του αμάξι!!Εν τω μεταξύ δεν θυμάμαι πότε είχα αδιαθετήσει και δεν ξερω ποτε θα μου έρθει το ειχα σημειώσει στο ημερολόγιο του κινητού αλλα το έφερα μια μερα στο κεφαλή του άντρα μου :) και χάλασε λογικά πρέπει να μου ερθει για να δούμε

Ψάχνω για καρότσι και σκέφτομαι για μακλαρεν είναι πολύ ελαφριά και φτηνά για αυτό τι λέτε εσείς τα κικο είναι βαριά δεν νομίζω μια στάλα άνθρωπος να μπορώ να το κάνω καλά! Πείτε μου εσείς τι γνώμη σας ελεγα γι αυτά

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&itmid=1433057

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&colID=1408&itmid=1433050

Ασπα ελπίζω να μην εχει τιποτα το μπεμπακι!!

Επεξεργάστηκαν by eleni26

97ehp2.pngUBTSp3.png

Γεια σα κορίτσια τι κάνετε? Εγώ ξέρετε βάζω πλυντήρια από το πρωί εντάξει το ξεπέρασα το σοκ!!! Ο μπέμπης καλα είναι ρε κορίτσια μου ειχε πει ο παιδίατρος να τρωει οποτε θελει και πανω από 9 ωρες δεν υπαρχει πρόβλημα χτες από τις 7 το απόγευμα ζήτησε να φάει στης 7 το πρωί δεν είναι πολλές ώρες αλλά τι να πω αν πείναγε δεν θα έκλεγε νωρίτερα?

Και εμένα τρωει τα χέρια του δόντια είναι! Αυριο αν εχει καλο καιρο μπορει να παμε

και βολτα με τον μικρο θα παρει ο αδερφος μου το καινούριο του αμάξι!!Εν τω μεταξύ δεν θυμάμαι πότε είχα αδιαθετήσει και δεν ξερω ποτε θα μου έρθει το ειχα σημειώσει στο ημερολόγιο του κινητού αλλα το έφερα μια μερα στο κεφαλή του άντρα μου :) και χάλασε λογικά πρέπει να μου ερθει για να δούμε

Γειά σου Ελενίτσα!!!Καλό κουράγιο με το πλύσιμο!

ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!Κοιτούσα τα θέματα στο Φόρουμ και έπεσε το μάτι μου σε ένα θέμα"ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΛΟΥΡΙ" ή κάτι τέτοιο!!Θα πάθω τίποτα μεσημεριάτικα με αυτά που διάβασα!!Εγώ έτσι και έβλεπα μια μάνα με κάτι τέτοιο θα φώναζα την προνοια ή την αστυνομία!!Μπειτε να διαβάσετε και να τρελλαθείτε!!!Και δεν μπορώ να σχολιάσω εκεί και δεν ξέρω γιατί!Καλύτερα γιατί θα έβριζα άσχημα!!Ζώα ντυμένα!!Που θέλουν να λέγονται γονείς!!

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!!!Κοιτούσα τα θέματα στο Φόρουμ και έπεσε το μάτι μου σε ένα θέμα"ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΛΟΥΡΙ" ή κάτι τέτοιο!!Θα πάθω τίποτα μεσημεριάτικα με αυτά που διάβασα!!Εγώ έτσι και έβλεπα μια μάνα με κάτι τέτοιο θα φώναζα την προνοια ή την αστυνομία!!Μπειτε να διαβάσετε και να τρελλαθείτε!!!Και δεν μπορώ να σχολιάσω εκεί και δεν ξέρω γιατί!Καλύτερα γιατί θα έβριζα άσχημα!!Ζώα ντυμένα!!Που θέλουν να λέγονται γονείς!!

poy einai akribos?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Ευη,

περαστικα σας!!!!

Και πες μας για το σπιραλ ,τι και πως γιατι το σκεφτομαι και εγω.

περιμενε,κανε κ τριτο κ μετα το συζηταμε!!!;)
http://www.e-oro.gr/index.php?target=categories&category_id=476\

εχει πολυ ωραια πραγματα παντως

εγω ψαχνω για ονοματα,εχεις κατι στα υποψιν σου?

Αλεκα,

ασε το λαπτοπ και τραβα στην δουλειά....σε περιμενουν με αγωνια σημερα!!!

τελειωσαμε! Όλα καλα, τωρα ειμαι στο γραφειο....ουφ πολυ κουραση σημερα λεμε...

όχι παιδακι μου και εμενα ετσι κανει

βρωμιαρα όχι, τσαπατσουλα πολυ! αχ Ιωσουλα ειναι ευακι αλλα αφου δεν εκαναν εξαρχης πυρετο, δεν θα κανουν ;) .Περαστικα

Α εγω θα περιμενω... στην δευτερη περιοδο θα το βαλω,

Αυτο θα σου ελεγα και εγω μαρη... αφου λειπει ο αντρας σου. Όταν ερχεται για κανα δυο μηνες παρε αντισυλληπτικα

Α καλα! Αυτα μου εκανε και η παλια παιδιατρος και την αλλαξα. Ουρολοιμωξη χωρις πυρετο (πραγμα λιγο δυσκολο), μπορει να εχει αν δεν εχει παρει καθολου βαρος και όχι αν εξακολουθει να ειναι στην ιδια καμπυλη. καλα παοτελεσματα Παντως. Και ό δικος μου εδω και 2 μερες πινει λιγοτερο. Ισως φταινε οι θηλες, ίσως ειναι ο καιρος πουα τα πιανει όλα τους.

αλεκα εμενα η δευτερη ειναι ετσι μου ειπε για να παω.εκλεισα ραντεβου για την πεμπτη το απογεμα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ψάχνω για καρότσι και σκέφτομαι για μακλαρεν είναι πολύ ελαφριά και φτηνά για αυτό τι λέτε εσείς τα κικο είναι βαριά δεν νομίζω μια στάλα άνθρωπος να μπορώ να το κάνω καλά! Πείτε μου εσείς τι γνώμη σας ελεγα γι αυτά

Γεια σου Ελενακι,

Τα καροτσια ολα καλα ειναι αλλα οταν ημασταν ακομα εγκυος ειχα διαβασει για ενα μοντελο της μακλαρεν που ηταν ελατωματικο και πολλα παιδακια ειχαν υποστει ακροτηριασμο στα δαχτυλα των ποδιών τους.:shock::shock::shock:....δυστυχως δεν θυμαμε ποιο μοντελο ηταν συγκεκριμενα για να σου πω.

Για ρωτα λιγακι και γιάυτο στο παρεντς μπορει καποια κοπελα να θυματε.....Και παρε ελαφρυ γιατι φετος οσο τα βαλουμε στο καροτσι του χρονου που θα περπατανε μπορει να μην θελουν να μπουν......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Δεν βλέπω να έχουν και διαφορές. Το δεύτερο πάντως γράφει ότι διαθέτει και κουκούλα και θήκη για τα ψώνια. Λογικά έχει και το πρώτο αλλά δεν το γράφει.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Δεν πήγα να το διαβάσω αλλά αν είναι αυτό που περνάς στο παιδί όταν αρχίσει και περπατάει και είναι σαν το λουρί των σκύλων, κυκλοφορεί πάρα πολλά χρονια. Εγώ το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο και δεν θα μπορούσα να διαννοηθώ να το φορέσω στο παιδί μου, όποια βοήθεια και αν προσφέρει.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Δεν πήγα να το διαβάσω αλλά αν είναι αυτό που περνάς στο παιδί όταν αρχίσει και περπατάει και είναι σαν το λουρί των σκύλων, κυκλοφορεί πάρα πολλά χρονια. Εγώ το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο και δεν θα μπορούσα να διαννοηθώ να το φορέσω στο παιδί μου, όποια βοήθεια και αν προσφέρει.

H μόνη "βοήθεια" που μπορεί να προσφέρει,ακόμη και αν το παιδί είναι ζωηρόέίναι να το αποτρελλάνεις τελείως!!!!!!!Έχε χάρη που δεν μπορώ να γράψω εκεί!!!

ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ!!!Ο ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Κοριτσακια καλήσπέρα!!!!!

Τα διάβασα όλα μαζεμένα κ έχει γίνει το κεφάλι μου κουρκούτι.... Θα απαντώ όταν μου έρχονται.

Τι κάνετε;;; Όλα καλά;;;;;

Εμας χθες μας λυπήθηκε ο Θεούλης κ μας άφησε κ να παρελάσουμε κ να πιούμε καφέ κ να φάμε κ μετά έριξε κανάτες....

Περιττό να πω πως ψιλοπιάστηκα η γυναίκα από την πολύμηνη μουργελίαση, ακινητίτιδα.... με 10 τετράγωνα δρόμο!!!!!!

Αnyway του χρόνου θα το κάψω!!!!

Τώρα μαζευω τα αμάζευτα....για να είμαι ελευθερη στο τέλος της εβδομάδας για ψώνια κ βόλτες στο μεγάλο Καρναβάλι...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Α Μέφη μη διαβάζεις κ όλα τα θεματα του φόρουμ! Άλλα είναι αρκετά στενάχωρα, άλλα ανόητα, άλλα μακροσκελέστατα, άλλα άτοπα κ άλλα πολύ χρήσιμα!!!!! Εκείνα να εντοπίζεις τα άλλα χ$$$στα!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...