Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε συ πως εισαι σιγουρη οτι θα τελειωσει μεχρι την παρασκευη????

το λεω απο τον καημο μου που εγω ακομα εχω απο την προηγουμενη δευτερα............

λιτσακη μαλλον τα δοντια πρεπει να ειναι..αντε να ερθει αυριο η παιδιατρος μπας και βγαλουμε ακρη.............

σερνομαι...........

οχι ρε,σιγα να μην τελειωσει μεχρι την παρασκευη..ο γιατρος μου ειπε 5η μερα της περιοδου αφου μου κραταει πανω κατω βδομαδα..

ταιζω το μπεμπη κι ερχομαι..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι Μαιρη ξέρω οτι οι μιλε ειναι πολυ καλες,μαλλον αυτη θα παρουμε!! Τί επαθε ο μπεμπης σας;; Λίτσα, περαστικά σε ολους σας!! Κουμπαρα, κουραγιοοοοοοοοο!! Ειρηνη, εννοειται οτι εμεις θα κανουμε καλυτερη συναντηση!!! Παντως κοριτσια βγαλτε φωτος απ τη συναντηση σας!!! Αφου να φανταστειτε το ειδα και στον υπνο μου!!! Χιχιχι!!!

κοριτσια περιοδευον...υπομονη και οι υπολοιπες περαστικα αυτα εχει ο χειμωνας γαμωτο...εμενα οι περισσοτεροι που ερχονται στο σπιτι φορανε μασκα για να δουν τη ζουζου ολο κι απο κατι εχουν...κι εγω εχω τρελλο πονοκεφαλο...ρε κοριτσια να βαλω κι εγω σπιραλ??? ειναι επωδυνο??? αλλα σιγα και το πολυ που κουναω τους θαμνους...:tongue::tongue::tongue:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

οχι ρε,σιγα να μην τελειωσει μεχρι την παρασκευη..ο γιατρος μου ειπε 5η μερα της περιοδου αφου μου κραταει πανω κατω βδομαδα..

ταιζω το μπεμπη κι ερχομαι..

ααα δεν το ηξερα..:lol: νομιζα οτι πρεπει να σου τελειωσει...χαχχαχαχα

fCS8p3.png

Ναι Μαιρη ξέρω οτι οι μιλε ειναι πολυ καλες,μαλλον αυτη θα παρουμε!! Τί επαθε ο μπεμπης σας;; Λίτσα, περαστικά σε ολους σας!! Κουμπαρα, κουραγιοοοοοοοοο!! Ειρηνη, εννοειται οτι εμεις θα κανουμε καλυτερη συναντηση!!! Παντως κοριτσια βγαλτε φωτος απ τη συναντηση σας!!! Αφου να φανταστειτε το ειδα και στον υπνο μου!!! Χιχιχι!!!

ελα μου ντε τι επαθε????????:lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα!!!ελενη στειλε κ σ εμενα εναν αυτοματο πωλητη!!!!μονο σοκολατοειδη παρακαλω!!!

αλεκα εξεταση ουρων επειδη μου εχει κοψει ποσοτητα στο γαλα και καμια φορα οι ουρολημωξεισ δεν κανουν πυρετο..καναμε μια εξεταση στην αθηνα και μαλλον δεν τον ειχα πλυνει καλα και εβγαλε 3 μικροβια στην καλλιεργεια.η γενικη ηταν καλη!τωρα εδωσα σημερα και θα ξερω αυριο.αυτα...

γεια σας και απο μενα!!!ελενη στειλε κ σ εμενα εναν αυτοματο πωλητη!!!!μονο σοκολατοειδη παρακαλω!!!

αλεκα εξεταση ουρων επειδη μου εχει κοψει ποσοτητα στο γαλα και καμια φορα οι ουρολημωξεισ δεν κανουν πυρετο..καναμε μια εξεταση στην αθηνα και μαλλον δεν τον ειχα πλυνει καλα και εβγαλε 3 μικροβια στην καλλιεργεια.η γενικη ηταν καλη!τωρα εδωσα σημερα και θα ξερω αυριο.αυτα...

μακαρι να ειναι καθαρος...παντως που κ που κοβουν λιγο τα μωρα και υστερα ξαναδινουν..

ααα δεν το ηξερα..:lol: νομιζα οτι πρεπει να σου τελειωσει...χαχχαχαχα

κι εγω ετσι νομιζα..;)

Διαφημίσεις

Θα σου στειλω extra big μοντελο....:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...