Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

2300 βατ;; πολλά δεν είναι;; Έχει μια προσφορά από σήμερα, μια AEG με 79 ευρώ, και μια miele με 119 ευρώ! Έστειλα τον άντρα μου να πάει να τις δει!

Του δείξαν και την αριέτε, άντε να δούμε.... Είχαμε μια bosch με 2000 βατ και μάλλον την έκαψε η μάνα μου και θέλει 70 ευρώ για επισκευή!!!:shock::shock::shock:

κοπελια η miele δεν παιζεται!!!δες και ποσα βατ ειναι και χτυπα την.ειναι πολυ φθηνη για miele.

την aeg αστην εχω και τετοια για κατω κατω και δεν τραβαει παρα πολυ.οσο πιο πολλα βατ τοσο πιο καλα τραβαει!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

;) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....αγχωθηκα μωρε μεχρι και με φακο την κοιταγα εχθες ρε συ βαζει ολη τη μπουνιτσα της μεσα στο στομα και την πιπιλα την πεταει γιατι την αναγουλιαζει....αυτα απο το φαρμακειο που τα βαζεις στο ψυγειο και παγωνουν και μετα τα παιρνει το μωρο και τριβει τα ουλα κανουν τιποτα η να τα αποφυγω...?:confused:

Ειναι νωρις ακομα για τετοια,μολις αρχισει να πιανει καλα με τα χερακια του και ισως να μην του αρεσουν κιολας,αλλα μια δοκιμη θα την κανεις.

2300 βατ;; πολλά δεν είναι;; Έχει μια προσφορά από σήμερα, μια AEG με 79 ευρώ, και μια miele με 119 ευρώ! Έστειλα τον άντρα μου να πάει να τις δει!

Του δείξαν και την αριέτε, άντε να δούμε.... Είχαμε μια bosch με 2000 βατ και μάλλον την έκαψε η μάνα μου και θέλει 70 ευρώ για επισκευή!!!:shock::shock::shock:

Βρε ουστ......ακου 70 ευρω....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

καλημερα,ηρθα κ εγω για λιγο..μωρο κοιμαται αλλα ταλιμπαν με εχει πριξει...και μεις miele εχουμε αλλα αν ηταν να παρω τωρα θα παιρνα μια κορυφαια της siemens.εμας μας χαλασε σωληνας κ σκασαμε 60 ευρουλια..αλλα εκανε γυρω στα 280-300 η σκουπα..επισης κ η τηλεοραση τα εχει ψιλοπαιξει αλλα κανω οτι δεν το βλεπω γιατι θελει επισκευη 600ευρω..και την ειχαμε παρει 3000 το καλοκαιρι 2006....

Εστειλα σε ολους σας αιτηση στο facebook να γινετε φιλοι με την vendingbar αυτοματοι πωλητες..... ειναι της εταιριας μας ,γινετε μπας και βρουμε κανενα πελάτη........εχουμε εξοδα.....πολλα λεφτα τα pampers...!!!!!!!!

Μιτσάκι και Κικη

Σας ευχαριστω !!!!!

Ειστε express service!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

μαρη εσυ ουισκακια πινεις κ μας ξεχνας??? ειδες για να μη μιλας στις φιλεναδες σου? κουγκι θα το κανατε το σπιτι! εχετε κ τα ομορφοπαιδα σας μεσα!!!

σημειωση... ΠΑΡΕ ΒΡΑΣΤΗΡΑ!

καλημερα καταρχην!!

ομορφακια μου ηπρωτη παιδιατρος που ειχα στο στρατο μας ειπε οτι ολα τα μικροβια σκοτωνονται στα 10 λεπτα βρασμου..επειδη ο βραστηρας μολις αρχισει η βραση σταματα,ετσι ακολουθησαμε τοτε τη μεθοδο της κατσαρολας και το συνεχιζουμε κ στα διδυμα μεχρι να τελειωσει η αποστειρωση..

αχ δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να γραψω,δεν ειμαι και πολυ καλα ζαλιζομαι....μετρησα κια την πιεση τωρα, 10.4-6.2 και 65 παλμους......

βασικα εχω μερες που ζαλιζομαι....τωρα ειναι απο το πολυ αιμα που εχασα,ειναι κατι αλλο δεν ξερω.....

αμα ρε μαιρη κ τρομαξα..μαλλον απο την περιοδο ειναι..
ναι ε??? Αλλα εγω ουτε να σε ποαντρευτω προκειται ουτε να σου κανω δυο παιδια :tongue::tongue: Ασε να το πλυνω καλυτερα!!!!! Ενα θα σου πω...Μπηκε ο Νικος της Πόπης και μετα με κοιταγε καλα καλα...σου λεει δε μπορει, μια συφιλη θα την εχει η κοπέλα
:lol::lol::lol:μπα,δε σε εχω για τοσο βρωμιαρα,ασε τις μλκκες:wink:
φιλεναδιτσες μου καλησπερα!!!!!!!!!!!

Αχ ποσο μου λυπετε...

ελπιζω να ειστε κ εσεις και τα κουκλακια σας καλα

Εμεις εχουμε λιγακι γκρινια,μαλλον δοντακια.

το στεφανι μου ακομα με γριπη,οποτε ολα μονη μου!!!!

εχουν πεσει τα χερια μου να σηκωνω ολο το καμαρι μου!!!!!!!!!

τωρα σας γραφω με το ενα χερι και την θηλαζω ........

φιλακια πολλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περαστικα σας βρε κουκλα μου!!!κι οσο για τα χερια σε καταλαβαινω απολυτα...εχω κανει μπρατσα!!
γεια σας !!εμεις ειμαστε καλα!περαστικα στη χριστιανα μας και στο μπεμπακι της wonder!!!οολαα καλα θα πανε κοριτσια μου!μην απογοητευεστε..ΕΓΩ ΠΡΕΙΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΟΥΡΩΝ αυριο..καναμε και τα εμβολια μας την παρασκευη!ειμαστε 7920 απο κιλα 64 ποντους και 42 το κεφαλι....αυτα τα νεα..ελπιζω αυριο να καταφερω να μπω και να σχολιασω και τα υπολοιπα που επιτελουσ τα διαβασα.....ΚΙΜΙ-ΜΕΦΗ καλα κρατουν βλεπω..!!!!

λιτσακι κλειδωσε τισ εστιεσ γρηηηγορα!!!!!!

μπραβο ασπουλα μου ο μπεμπαρος!!!ιδιο κεφαλι εχουμε!!!!αλλα κιλα προηγειστε!!!6300 εμεις!!κι οσο για τις εστιες?το κανα ηδη!!
καλημερα!εγω ειμαι κοματια.......ο μπεμπης δεν κοιμαται με τιποτα τα βραδια,εχθες παλι στις 4.30 και αυτο στο κρεβατι μαζι μου στην αγκαλια.

εχθες τον ειχα ολη μερα ξυνπνιο,τιποτα αυτος.......και κλαμα κλαμα......τι θα κανω..............

επιστρεφω

αυτος μαλλον ζοριζεται απο δοντια..δεν εξηγειται...αντε να βρεις κ λιγο την ησυχια σου!
;) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....αγχωθηκα μωρε μεχρι και με φακο την κοιταγα εχθες ρε συ βαζει ολη τη μπουνιτσα της μεσα στο στομα και την πιπιλα την πεταει γιατι την αναγουλιαζει....αυτα απο το φαρμακειο που τα βαζεις στο ψυγειο και παγωνουν και μετα τα παιρνει το μωρο και τριβει τα ουλα κανουν τιποτα η να τα αποφυγω...?:confused:
οχι αυτα να μην τα προτιμας..δεν ειναι κ τοσο καλα..και ο δικος μου το κανει αυτο..τους ανακουφιζει..
Εστειλα σε ολους σας αιτηση στο facebook να γινετε φιλοι με την vendingbar αυτοματοι πωλητες..... ειναι της εταιριας μας ,γινετε μπας και βρουμε κανενα πελάτη........εχουμε εξοδα.....πολλα λεφτα τα pampers...!!!!!!!!

Μιτσάκι και Κικη

Σας ευχαριστω !!!!!

Ειστε express service!!!

οκ!!

και τωρα νεωτερα..εχθες απο οτι ειδα δεν το ξεφτιλισατε!!!καλα κοριτσια αρχιζετε κ στρωνετε!!εγω τελικα τακανα ολα και ξεραθηκα διοτι αρχισε ο στρατος το μπουκωμα..ξυπνησε 3 φ μεχρι τις 2μισι με κλαμα γιατι ηταν μπουκωμενος,τον εβαζα ορο αλλα δεν ανεχοταν με τιποτα να τον κανω με τον αναρροφητηρα..απλα τον εβαζα και φυσουσε..ο μπεμπης εχει γενικα μπουκωμα αυτες τις μερες..και η μπεμπα απο χθες βραδυ αρχισε καταροη και πρασινες μυξουλες στο φτερνισμα!!!να λοιπον που εχω ολα μου τα παιδακια με συναχακι κι εγω!!!!!ευχομαι να μεινουμε μεχρι εδω να μην κανουν τιποτα αλλο...ειχα εγω τετοια συμπτωματα απο πεμπτη μεχρι σαββατο αλλα νομιζω οτι ειναι η αλλεργικγ ρινιτιδα που εχω...ισως ηταν και κανενα κρυωματακι μαζι κ τα κολλησα η ατιμη μανα!!!

Επεξεργάστηκαν by ΕΥΗ Γ

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ηρθαν και οι ¨ρωσοι¨ σημερα..παιρνω να κλεισω ραντεβου για την παρασκευη για το σπιραλ..;););)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κοτοπουλακι 1800 δεν ειναι χαμηλη.τις εχω συγκρινει ολες...καθε οροφος και σκουπα:tongue::tongue: οι miele ειναι παντα καλυτερες αλλα σαν miele τα ανταλακτικα ειναι ακριβα.βεβαια δεν μου εχει χρειαστει ποτε κατι,μονο σακουλες.η μαμα μου εχει bosch καινουργια δεν θυμαμαι βατ αλλα ειναι καλη.

κιμι μην μου θυμιζεις την τηλεοραση..πονεμενη ιστορια......την ειχα παρει πανακριβη το 2000,φαντασου τοτε 750.0000δρχ,τιμη κοστους γιατι δουλευα στο μαγαζι ηταν φιλιπς οι πρωτες που ειχαν βγει 16/9,βεβαια ηταν τελεια τηλεοραση,ακομα την θυμουνται οι πωλητες....τοτε στην ελλαδα δεν ξεραν τι ειναι η διπλη οθονη και αυτη ειχε.....ακομα την κλαιω...τελος παντων χαλαει η οθονη καιζητουσαν 500 ευρω χαρη γνωριμιας.....

λω θα παρω καινουργια....να μην στα πολυλογω πηραμε μια φιλιπς παλι πολυ πιο φθηνη και καηκε 3 φορες!!!!!!!!!!!!3 φορες μας την αλλαξαν!!!!!!!!!!και στο τελος καναμε συμφωνια εδωσα αλλα 300 ευρω και πηραμε μια καινουργιο μοντελο 50" που εκανε 2000 κανονικα.

μεγαλη ταλαιπωρια...............

fCS8p3.png

ηρθαν και οι ¨ρωσοι¨ σημερα..παιρνω να κλεισω ραντεβου για την παρασκευη για το σπιραλ..;););)

ρε συ πως εισαι σιγουρη οτι θα τελειωσει μεχρι την παρασκευη????

το λεω απο τον καημο μου που εγω ακομα εχω απο την προηγουμενη δευτερα............

λιτσακη μαλλον τα δοντια πρεπει να ειναι..αντε να ερθει αυριο η παιδιατρος μπας και βγαλουμε ακρη.............

σερνομαι...........

fCS8p3.png

Μιτσάκι και Κικη

Σας ευχαριστω !!!!!

Ειστε express service!!!

οκ το εστειλα σε οσους ειχε ο αντρας μου μεσα.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...