Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν ρωτησα ρε αλεκα... εγω απορησα πως κυκλοφορουσε η κυρια αναμεσα μας... γιατι αυτο ειναι εμποριο.

τη πεμπτη πηγα στον οαεδ για τα λεφτα.. κ πες με τρελλη αλλα πηγα κ κοιταξα κ για μπομπονιερες, κ προσκλητηρια!

βρηκα κατι φοβερα στα Orchestra. αμα τα βρω θα τα κολλησω εδω να τα δειτε.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατι τρελή γλυκειά μου?? Εγώ έχω βρει προσκλητηρια κειμενάκι και μπομπονιέρες!!! Από πριν γεννησω!!! Αλλά δεν ξέρω πότε και που θα κανω τη βαφτιση.. χαχα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εισαι πιο τρελλη απο μενα!!!!!! τελος! για πες ιδεα.......

να σου πω εγω οτι βρηκα θεμα το τσιρκο, αλλα το παλιο με κατι γαλλους κλοουν με μακρυα ψηλα καπελα...

για πες.. για πες..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

στον νικηφ. ειχαμε θεμα το ναυτακι στο προσκληριο, αλλα οι μπομπονιερες ηταν πουγκι μεγαλο δεμενο με φυλαχτα μουρανο. στη χριστ. ειχαμε θεμα στο προσκλητ. τη νεραιδα Ευτυχια-Επιθυμια, κ βρηκαμε ιδιες μπομπονιερες. κ το κουτι των βαπτιστικων της ειχε ενα στεμμα κ εγραφε Χριστιανα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Θα πω... Το προδκλητηριο θα είναι παζλ φωτό οικογενειακή, ασπρόμαυρη και μόνο έγχρωμο το μπεμπάκι. Θα το φτιάξω έτσι σα να συμπληρωνει το υπόλοιπο παζλ. Μπομπονιερες βλέπω καραβακια τιμής ένεκεν στον παππού που θα πάρουμε το όνομα. Μέρος δεν ξέρω... κάπου παραθαλάσσιο, ίσως στη Βάρκιζα που παντρευτηκα και έκανα και του Άγγελου τη βαφτιση εκει. Έλεγα για Ιούνη αλλά μάλλον για Αυγουστο το κόβω. Θα δούμε.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Στον Αγγελάκο εγω είχα βυθό της θάλασσας σαν θέμα, αστεριες, ιπποκαμπους, βαρκακια κλπ. Ωραιο ήταν. Ειχα καλέσει και τα 'Δελφινάκια' ( πειδικές διοργανώσεις) που στο τέλος μου έδωσαν και ένα ωραιο κάδρο χειροποιητο με το όνομά τους και κολλημένα διαφορα που θυμίζουν βυθό.

221882cb0gkyh7q4.gif

ωραιο το προσκλητηριο, κ για καραβακια θα σου ελεγα για να ταιριαζει κ λιγο στον μπεμπακο το σχημα του χαρτινου καραβιου... να εχει μια παιδικοτητα.

εγω λεω τελος μαιου, ή αρχες ιουνιου. ελεγα για 6/6/10 για να θυμομαστε την ημ/νια.. δεν ξερω ομως. η βαφτιση θα γινει εκει που παντρευτηκαμε, μηπως κλεισει ο οικογενειακος μας κυκλος, εκει οπου αρχισε... τι σου λεω τωρα........

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

και εγώ κάπως έτσι το σκεφτομαι... Άντε να χασω τα κιλά μέχρι τοτε!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Α... ξεχασα... για το Ανέστης Βλάχος! Εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη ήμουν έτσι. Και τωρα δεν έχει επανελθει τελειως. Μου ειπαν να περιμενω κανα τριμηνο και μετα βλέπουμε

221882cb0gkyh7q4.gif

κ του νικηφ. το κουτι των βαφτιστικων ηταν θεμα βυθος... οι φουσκες απο τα ψαρακια ηταν με μικρες περλες, κ οταν αρχισαν να σκορπανε στο δωματιο, το αποσυραμε, μη καταπιει καμμια...

αυτο το κουτι που ειδα προχτες ηταν μεγαλο ξυλοκιβωτιο, καθετο ομως, με σχοινια κ ζωγραφισμενο στο χερι ο κλοουν.

παιζει κ πολυ το θεμα βατραχος, αλλα εχω μεγαλη ιδεα για το παιδακι μου για να το θεωρησω βατραχο. καλυτερος ο κλοουν.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Α... ξεχασα... για το Ανέστης Βλάχος! Εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη ήμουν έτσι. Και τωρα δεν έχει επανελθει τελειως. Μου ειπαν να περιμενω κανα τριμηνο και μετα βλέπουμε

εγω... που νομιζα οτι ειχα επανελθει, κ βγαινω φωτο με τον μπεμπη, κοιταω.. παλι την ειχε την τσαχπινια το ματακι μου! τι θα γινει? κυκλοφορω ετσι του λεω του παυλου??? κ παω κ στο σουπερ ετσι? με αυτο το λαγνο βλεμμα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αααααααααχχχχχχχχ!!!!!! τωρα ειδα... τον μικρο σου τον λες μικρο πριγκηπα, κ η αδερφη μου ετσι λεει τον μπεμπη μας!!!!!!

ωραιο θεμα για βαφτιση ε?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Βάτραχο ειχα προσκλητηριο!!! Αλλα βάτραχο με στεμα!! χαχα. Μετα τον φιλησα και έγινε πριγκιπας και αυτός!!

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω... που νομιζα οτι ειχα επανελθει, κ βγαινω φωτο με τον μπεμπη, κοιταω.. παλι την ειχε την τσαχπινια το ματακι μου! τι θα γινει? κυκλοφορω ετσι του λεω του παυλου??? κ παω κ στο σουπερ ετσι? με αυτο το λαγνο βλεμμα?

εγω τι ναπω μαρη που είμαι έτσι έξι μηνες??????? Πότε δεν φαινεται και πότε με ρωτανε αν έχω αλλεργια!!!! Κατά τα άλλα τα κιλά με πειραξαν!

221882cb0gkyh7q4.gif

αααααααααχχχχχχχχ!!!!!! τωρα ειδα... τον μικρο σου τον λες μικρο πριγκηπα, κ η αδερφη μου ετσι λεει τον μπεμπη μας!!!!!!

ωραιο θεμα για βαφτιση ε?

ε ναι όσο να'ναι... τον ψιλοφασισμπο τον έχουμε!:P

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...