Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ταισα και επιστρεφψ στην αγκαλια του Μορφεα (μπρατσαρας ο ατιμος)

Γεια σου ρε Θεανουλιιιι....το εξπρες του βυζονυχτιου!!!
:D:D:D:D δε μπορουσα να μην το σχολιασω!!!!!!!!!
γεια σας !!εμεις ειμαστε καλα!περαστικα στη χριστιανα μας και στο μπεμπακι της wonder!!!οολαα καλα θα πανε κοριτσια μου!μην απογοητευεστε..ΕΓΩ ΠΡΕΙΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΟΥΡΩΝ αυριο..καναμε και τα εμβολια μας την παρασκευη!ειμαστε 7920 απο κιλα 64 ποντους και 42 το κεφαλι....αυτα τα νεα..ελπιζω αυριο να καταφερω να μπω και να σχολιασω και τα υπολοιπα που επιτελουσ τα διαβασα.....ΚΙΜΙ-ΜΕΦΗ καλα κρατουν βλεπω..!!!!

λιτσακι κλειδωσε τισ εστιεσ γρηηηγορα!!!!!!

8 κιλ.α μαρη?????? Ο Θεος μαζι του. Εξεταση ουρων γιατι????

Θεανουλα γρηγορα περαστικα. Σε λυπηθηκε η ψυχη μου βρε κοριτσακι. Μαιρη μεγεια και Ειρηνηwelcome back

καλημερα στις πρωινες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα !!!

Γεια σου ρε Θεανουλιιιι....το εξπρες του βυζονυχτιου!!!

:lol::lol:...πρωι-πρωι...:lol:

Αλεκα,

ασε το λαπτοπ και τραβα στην δουλειά....σε περιμενουν με αγωνια σημερα!!!

Ασπα,

Παίδαρος ο μπέμπης!!!

Θεανώ,

και παλι περαστικα σας!!!!

Ετσι γραφω και εγω με το μωρο στο βυζι και το'χω και μικρο και καθε τοσο ξεγατζώνει το παιδι και πιτσιλαμε ολο τον τοπο (το λαπτοπ..πουά ειναι)...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Πέριμενω να ξυπνησουν τα βασανάκια μου και να αρχισουμε τα γνωστα.... μαμ -κακα το μωρο ,μαμ-τσισα-διανομη στην πεθερα ο Γιαννης...........

κανει και λιγο σκ@τοκαιρο σημερα.....

Μολις γυρισε ο πατερας μου απο την λαικη.....παει απο τα χαραματα....ακομα παγκους στηνουν και περιμενει να ψωνισει......καλος πελατης...τα αγοραζει και πανακριβα ,πρωι πρωι τριπλη τιμη εχουν απ' οτι το μεσημερακι.

Τον εχουν μαθει και βιαζονται ποιος θα στησει πιο γρηγορα τον παγκο για να πάρει τον πελατη....ειμαι σιγουρη πως θα βαζουν στοιχηματα οι μαναβηδες για το τι ωρα θα σκασει μυτη....

βρε κοριτσακια...ουτε εγω θα παρω μετρο. Θα ερθουμε με αυτοκινητο, με την Ελενη 1. Οπότε αν δεν βολευει ο σταθμος, πειτε εσεις καπου. Εγω το ειπα συμφωνοντας με την Ιωαννα.

Απλα πειτε το μερος για να οργανωθουμε.

Kalimera koritsia!!! Kali evdomada.

An erthete me aftokinito, iparxei to parking tou asteroskopeiou panw apo tin Agia Marina. Egw ekei evriska stadar na parkarw, opote mporoume na sinantithoume stin Apostolou Pavlou. P.x. eksw apo kapoia apo tis kafeteries, to Flocafe?????

Apo Nilews anti na stripsete pros ta panw mpenete ston pezodromo (epitrepete) kai pate pros asteroskopeio. Afinete amaksi kai katevenete pros ta katw. Exei genikws na parkareis ekei, twra den eimai kai 100% sigouri, otan pigaina Thisseio gia kafe emena ekei opote pigaina me ta podia. Twra tha erthw me metro, amaksi den pairnw sto kentro pou na me plirwnan xrisi. Edw prin kamia 5etia pou emena Pagrati, pigaina Pagrati - Petrou Ralli sti douleia me ta podia:p:p:p

Διαφημίσεις

καλημερα στις γυναικαρες εργαζομενες κ μη αλλα θα μου πεις κι εσεις που δεν εργαζεστε πιο πολυ κουραζεστε!!!

εμεις καλα μονο που η μπεμπουκα εχει λυσσαξει στη φαγουρα ακομα και τις πιπιλες απο τα μπιμπερο τις δαγκωνει μα ειναι δυνατον απο τωρα δοντια τα ουλα της εχουν ασπρισει λιγο κ εχουν σκληρηνει ρε κοριτσια μηπως το ζουζου δε βγαζει δοντια αλλα επαιθε καμια στοματιτιδα απο τις κωλοπιπιλες? Δε βλεπω κ καμια σας μεσα αλλα οποια το δει ας μου πει τη γνωμη της γιατι εχω αρχισει και ανησυχω!!!:(

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

καλημερα στις γυναικαρες εργαζομενες κ μη αλλα θα μου πεις κι εσεις που δεν εργαζεστε πιο πολυ κουραζεστε!!!

εμεις καλα μονο που η μπεμπουκα εχει λυσσαξει στη φαγουρα ακομα και τις πιπιλες απο τα μπιμπερο τις δαγκωνει μα ειναι δυνατον απο τωρα δοντια τα ουλα της εχουν ασπρισει λιγο κ εχουν σκληρηνει ρε κοριτσια μηπως το ζουζου δε βγαζει δοντια αλλα επαιθε καμια στοματιτιδα απο τις κωλοπιπιλες? Δε βλεπω κ καμια σας μεσα αλλα οποια το δει ας μου πει τη γνωμη της γιατι εχω αρχισει και ανησυχω!!!:(

Καλημερα Ζωή,

δόντια ειναι....απλα τα πιανει λυσσα για 3-4 μερες και μετα τα αφηνει και ξανα παλι....Εμενα τωρα που πιανουν λιγο τα χερακια του τρωει τις σαλιαρες.....

καλημερα!εγω ειμαι κοματια.......ο μπεμπης δεν κοιμαται με τιποτα τα βραδια,εχθες παλι στις 4.30 και αυτο στο κρεβατι μαζι μου στην αγκαλια.

εχθες τον ειχα ολη μερα ξυνπνιο,τιποτα αυτος.......και κλαμα κλαμα......τι θα κανω..............

επιστρεφω

fCS8p3.png

Καλημερα Ζωή,

δόντια ειναι....απλα τα πιανει λυσσα για 3-4 μερες και μετα τα αφηνει και ξανα παλι....Εμενα τωρα που πιανουν λιγο τα χερακια του τρωει τις σαλιαρες.....

μακαρι....κι εμενα τρωει το σεντονι...:tongue: αλλα ο μπομπιρας σου ειναι και σχεδον 1 μηνα μεγαλτερος γι αυτο ανησηχω...εμενα ουτε καν 3 μηνων δεν ειναι...και δεν την πιανει και την αφηνει ειναι τωρα 1 βδομαδα που το κανει συνεχεια...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Μια γρήγορη ερώτηση πριν σας διαβάσω, μας χάλασε η σκούπα, καμιά ιδέα για καλή και φθηνή;;;; 'Ολο τον Κωτσόβολο θα αγοράσουμε στο τέλος!!!

τι να πω...εγω μονιμως δε τα εχω καλα με τις σκουπες τις κοπαναω απο δω κι απο κει και δε ζουν πανω απο χρονο...τωρα εχω βαλει σκοπο να χαλασω την ηλεκτρικη της μανας μου η οποια παρολο τις κακουχιες αντεχει ειναι philips και γενικα δεν ειναι και πολυ ακριβες..και νομιζω εχει βγει ενα μοντελο τωρα που ειναι και αθορυβο...για κανε ενα τσεκ στο νετ γιατι εγω δε προλαβαινω τωρα αλλιως θα σου ελεγα και λεπτομερειες...και τραβα κωτσοβολο αν και δεν ειναι και ο πιο φθηνος...:wink:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Μια γρήγορη ερώτηση πριν σας διαβάσω, μας χάλασε η σκούπα, καμιά ιδέα για καλή και φθηνή;;;; 'Ολο τον Κωτσόβολο θα αγοράσουμε στο τέλος!!!

Απο κωτσοβολο πηρα και εγω πριν κανα μηνα την αριετε 80ευρω 2300βατ .Ειναι πολυ καλη αλλα εχει δικη της σακουλα....θα βαλω απο τις μιας χρησεως γιατι δεν μπορεις να τις αδειαζεις αυτες ,γεμιζεις σκονη.

Αν την σηκωνει η ασφαλεια του σπιτιου σου παρτην ειναι καλη !!!

μακαρι....κι εμενα τρωει το σεντονι...:tongue: αλλα ο μπομπιρας σου ειναι και σχεδον 1 μηνα μεγαλτερος γι αυτο ανησηχω...εμενα ουτε καν 3 μηνων δεν ειναι...και δεν την πιανει και την αφηνει ειναι τωρα 1 βδομαδα που το κανει συνεχεια...

Ναι βρε ...και μενα κανα μηνα το κανει...

Ναι βρε ...και μενα κανα μηνα το κανει...

;) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....αγχωθηκα μωρε μεχρι και με φακο την κοιταγα εχθες ρε συ βαζει ολη τη μπουνιτσα της μεσα στο στομα και την πιπιλα την πεταει γιατι την αναγουλιαζει....αυτα απο το φαρμακειο που τα βαζεις στο ψυγειο και παγωνουν και μετα τα παιρνει το μωρο και τριβει τα ουλα κανουν τιποτα η να τα αποφυγω...?:confused:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Απο κωτσοβολο πηρα και εγω πριν κανα μηνα την αριετε 80ευρω 2300βατ .Ειναι πολυ καλη αλλα εχει δικη της σακουλα....θα βαλω απο τις μιας χρησεως γιατι δεν μπορεις να τις αδειαζεις αυτες ,γεμιζεις σκονη.

Αν την σηκωνει η ασφαλεια του σπιτιου σου παρτην ειναι καλη !!!

2300 βατ;; πολλά δεν είναι;; Έχει μια προσφορά από σήμερα, μια AEG με 79 ευρώ, και μια miele με 119 ευρώ! Έστειλα τον άντρα μου να πάει να τις δει!

Του δείξαν και την αριέτε, άντε να δούμε.... Είχαμε μια bosch με 2000 βατ και μάλλον την έκαψε η μάνα μου και θέλει 70 ευρώ για επισκευή!!!:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...