Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΛΕΚΑ--εγω το πρωι θα ειμαι στα δικαστηρια.. δεν θα διαβαζω. Ασε μας πιασανε!!!

Εμ μου θελες και λιμανι βραδυατικα...ποσο θα τη γλυτωνες????

και αντε να τους πεισω ετσι όπως ειμαι ότι κανω αυτη την δουλεια...τους το ειπα εγω αλλα δεν με πιστευαν. Και τωρα πρεπει αν τους πω τι ακριβως εκανα:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

και αντε να τους πεισω ετσι όπως ειμαι ότι κανω αυτη την δουλεια...τους το ειπα εγω αλλα δεν με πιστευαν. Και τωρα πρεπει αν τους πω τι ακριβως εκανα:tongue:

.......με τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καληνυχτα κοριτσακια μου!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

φιλεναδιτσες μου καλησπερα!!!!!!!!!!!

Αχ ποσο μου λυπετε...

ελπιζω να ειστε κ εσεις και τα κουκλακια σας καλα

Εμεις εχουμε λιγακι γκρινια,μαλλον δοντακια.

το στεφανι μου ακομα με γριπη,οποτε ολα μονη μου!!!!

εχουν πεσει τα χερια μου να σηκωνω ολο το καμαρι μου!!!!!!!!!

τωρα σας γραφω με το ενα χερι και την θηλαζω ........

φιλακια πολλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iMLpp3.png

Ρε Θεανω τραβα παρε 4 βεντουζες..βαλε απο μια σε χερια ποδια να βρεις την υγεια σου, κ σε 5-6 μηνες ξεβεντουζωνεις

κοροιδευε κοροιδευε .αστα χαρας το κουραγιο μου λεω...Απορω με τον εαυτον μου

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Κούκλες τι κάνετε ? Εντάξει έκανα homework αλλά ως συνήθως δεν θυμάμαι σχεδόν τπτ!!!! Να σχολιάσω λοιπόν ότι θυμάμαι: Λιτσάκι μου καλά που δεν καήκατε..... Εγώ κόντεψα μια φορά να κάψω το σπίτι με φυτίνη και άλλη μια φορά με φακές που άκουσον άκουσον από το να διαβάζω εσάς όταν ήμαν έγκυος ξέχασα ότι μαγείρευα :?:?:?:?:?

Mefh και kimi δεν μπορείτε η μια μακρυά από την άλλη παθαίνετε σύνδρομο στέρησης ε ? :lol::lol::lol::lol: omorfakia σίγουρα το παιδάκι σου δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά λόγω των αμυγδαλών κλείνουν οι αεραγωγοί (τι ωραία που τα λέω) και δεν μπορεί να αναπνεύσει και έτσι είναι ανήσυχο το καημενάκι μου eleni26 να ήξερες πως σε καταλαβαίνω και εγώ έχω πάρα πολύ υγρασία στο σπίτι και πολύ μούχλα στους τοίχους. Έχει ένα αντιμουχλικό spay που κάνει δουλειά αλλά και οι συλλέκτες υγρασίας κάνουν καλή δουλειά. Εγώ δεν έβαλα φέτος αλλά του χρόνου αν είμαι ακόμα εδώ (στο σκατοενοίκιο εννοώ) θα βάλω σίγουρα... wonderwoman περαστικά σας και υπομονή όλα αυτά τα είχαν και της κουμπάρας μου τα παιδάκια και όντως τα έκανε ένα σωρό εξετάσεις μετά Και τέλος αυτό:

wonderland--Αλήθεια υπάρχει καμία από βόρεια να κατέβουμε μαζι αν είναι?

Εγω απο Βορεια Υπειρο,,σε βολευει???

Έλα ρε πρωτευουσιάνα που πήγες και παντρεύτηκες το μπουρτζόβλαχο. Οταν κάνουμε οι Βόρειες συνάντηση θα ακουστούμε μέχρι την Αθήνα. Οχι σαν και εσάς που θα είστε ψοφίμια :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και τα δικά μου νέα είναι τα εξής: Πήγα τελικά σε γιατρό Σάββατο πρωϊ μου είπε τα γνωστά είστε χάλια κυρία μου τι ιγμορίτιδα είναι αυτή με αντιβίωσε και συνήλθα σήμερα το απόγευμα. :roll::roll::roll::roll: Αφού χθες μου μιλούσε η μικρούλα μου την ώρα που την άλλαζα ξέρετε αυτά τα αγκου γκου μπα γκιχ και εγώ δεν μπορούσα ούτε να της χαμογελάσω.... Αφού το καημένο το μωρό μου στο τέλος αηδίασε και άρχισε να κλαίει και την παρέδωσα στον πατέρα της μέχρι και σήμερα το πρωϊ..... :(:(:(:(:(

Αφού το καημένο το μωρό μου στο τέλος αηδίασε και άρχισε να κλαίει και την παρέδωσα στον πατέρα της μέχρι και σήμερα το πρωϊ.....

δεν φταιει η βρωμοιγμοριτυδα σου,,,απλα ανοιξαν τα ματακια του μωρου και ειδε καθαρα την ομορφια της μανουλας του..απο κει κ περα διαλεξε τον μπαμπα..αναμενομενο.

Αφού το καημένο το μωρό μου στο τέλος αηδίασε και άρχισε να κλαίει και την παρέδωσα στον πατέρα της μέχρι και σήμερα το πρωϊ.....

δεν φταιει η βρωμοιγμοριτυδα σου,,,απλα ανοιξαν τα ματακια του μωρου και ειδε καθαρα την ομορφια της μανουλας του..απο κει κ περα διαλεξε τον μπαμπα..αναμενομενο.

Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο φοβάσαι μη σου συμβεί και σένα και μετά άντε να εξηγήσεις πως από εσένα την καρακουκλάρα θεά και πρότυπο μητέρας τα παιδάκια σου διάλεξαν έναν μπουρτζόβλαχο!!!!! Να φοβάσαι μαρή γιατί ξέρεις ότι εμείς οι μπουρτζόβλαχοι είμαστε φοβεροί και σας βάνουμε κάτ΄ εσάς τους υπόλοιπους :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...