Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δρ. μου να σε ρωτησω κατι...

η χριστ. ξυπναει συνεχεια κατα τη διαρκεια της νυχτας, συνηθως επειδη ιδρωνει, εκνευριζεται με κατι.. δεν ξερω...για 1000 λογους.

οταν τις βγαλουμε τις ρημαδες, θα ηρεμησει καθολου??? λες να φταινε οι αμυγδαλες κ γιαυτο?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

MEFH--Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!!Πάλι καλά ρε Λιτσάκι που δεν έγινε τίποτα χειρότερο!!

ατιμη επειδη το παθε η ΛΙτσα εμεινες με το στομα ανοιχτο μη χε%^&ω,αν το παθαινα εγω δε θα σου φταναν 10 σερβιετες τενα απο την ακρατεια που θα παθαινες απο τα γελιαα.υποκριτριααα

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ--φαντασου τι φαρμακο ειναι η κορτιζονη. τη μια μερα να σερνεσαι κ με πολυ λιγη δοση να εισαι αλλος ανθρωπος!

ποια πολυ μικρη δοση καλε???εσυ μισο μπουκαλι του δωσες του ζωντανου κ μετα σε πιασαν οι τυψεις..

τι καλος!!!!!!!!!!!! τον εχω καταλαβει.

εχω να ακουσω καλη κουβεντα, ουτε θυμαμαι απο ποτε...γενικα δεν ειναι ομιλιτικος ο δικος μου. "τι? χρειαζεται να τα λεμε συνεχεια?" μου λεει... α, μπα...μη κουραζεσαι κιολας!

μα και εμενα δε μου λεει μαρη για αυτο μοτυ εκανε εντυπωση....12 χρονια ειναι αυτα... τι να μου πει ο δολιος και αυτος....
δρ. μου να σε ρωτησω κατι...

η χριστ. ξυπναει συνεχεια κατα τη διαρκεια της νυχτας, συνηθως επειδη ιδρωνει, εκνευριζεται με κατι.. δεν ξερω...για 1000 λογους.

οταν τις βγαλουμε τις ρημαδες, θα ηρεμησει καθολου??? λες να φταινε οι αμυγδαλες κ γιαυτο?

πρωτον...στις επόμενες εξετασεις θα της κανεις και για θυρεοειδη. Της παιρνουν που της πιρνουν αιμα Θα κανεις tsh ft3 & ft4. Αν ειναι αυτες ΟΚ, τοτε ναι θα εχει ψιλοδεκατα αποι τις αμυγδαλες. Ή δεν θα παιρνει καλες εισπνοες λογω του μεγεθους των αμυγδαλων και θα κουραζετε. Για αυτο ιδρωνει. Εχει μαυρους κυκλους??? Αν ναι, τοτε σιγουρα το τελευταιο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ΜΕΦΗ-Εγώ λέω να την πετάξεις την παλιοντουλάπα!!Την σιχένομαι την μούχλα και μόνο σαν ιδέα!

πολυ καλη ιδεα,και αν δεν βγαινει η ντουλαπα,να την καψεις....παρε κ τη Λιτσα για βοηθεια..και εμεις μαρη σε συχαινομαστε αλλα σε ανεχομαστε μεχρι την Αλλη Κυριακη που θα σε καψουν στο λιμανι στην Πατρα..

ναι ρε...το τρενο με αφηνει πειραια και μετα πρεπει να παω Περαμα....κανα 20λεπτο παραπανω. Ασε θα βαλπυμε και μουσικουλα με την Ελενιτσα να μερακλωσουμε. Το μονο που σκεφτομαι ειναι ότι πρεπει να το πλυνω το ρημαδοαυτοκινητο γιατι αυτη εχει εξελιχθει σε σουπερ νοικοκυρ και δεν θελω να την βρωμισω.

Αει μαρή... πιο τεμπελα απο μενα δεν υπαρχει......:)

Στο πρωτο ραντεβου που βγηκα με τον Μανωλη ειχε καθαρησει το αυτοκινητο γιατι ηταν μεσ'την βρωμα μιας και πηγαινε με αυτο δρομολόγιο στα μηχανηματα και ειχε μεσα απο χυμενους καφεδες μεχρι λυγμενα σαντουιτς κτλ....οταν πια τα ''βρηκαμε'' μου λεει

αφου μπηκες στο αμαξι και δεν σε ενοιαξε καταλαβα πως κανεις για μένα....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

και εμεις μαρη σε συχαινομαστε αλλα σε ανεχομαστε μεχρι την Αλλη Κυριακη που θα σε καψουν στο λιμανι στην Πατρα..

:lol::lol::lol::lol: ε μα δε μπορω να μη γελασω...καλα σου κανει μαρη και η μεφη και σε αρχιζει :tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλησπέρα, μπήκα βιαστικά να δω τι κάνετε κι απ' οτι είδα κανονισατε συνάντηση. Υπολογίζετε κι εμένα, θα ήθελα πάρα πολύ να σας γνωρίσω κι από κοντά. Αλήθεια υπάρχει καμία από βόρεια να κατέβουμε μαζι αν είναι?

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ--μαρη... δεν μας παρατας? αντι να αναβεις κ κανα κερι να τον εχει καλα στα μυαλα του, να σε ανεχεται ακομα??? τρελλοκομειο.

να αναβει κερι να μη συνελθει ουτε το μυαλο ουτε τα ματια γιατι ,μετα τρεχατε ποδαρακια του....για αυτο κανει διαδρομο τοσες ωρες....σε περιπτωση αναγκης να ειναι ready to go..

Διαφημίσεις

Αει μαρή... πιο τεμπελα απο μενα δεν υπαρχει......:)

Στο πρωτο ραντεβου που βγηκα με τον Μανωλη ειχε καθαρησει το αυτοκινητο γιατι ηταν μεσ'την βρωμα μιας και πηγαινε με αυτο δρομολόγιο στα μηχανηματα και ειχε μεσα απο χυμενους καφεδες μεχρι λυγμενα σαντουιτς κτλ....οταν πια τα ''βρηκαμε'' μου λεει

αφου μπηκες στο αμαξι και δεν σε ενοιαξε καταλαβα πως κανεις για μένα....

ναι ε??? Αλλα εγω ουτε να σε ποαντρευτω προκειται ουτε να σου κανω δυο παιδια :tongue::tongue: Ασε να το πλυνω καλυτερα!!!!! Ενα θα σου πω...Μπηκε ο Νικος της Πόπης και μετα με κοιταγε καλα καλα...σου λεει δε μπορει, μια συφιλη θα την εχει η κοπέλα

221882cb0gkyh7q4.gif

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ--φαντασου τι φαρμακο ειναι η κορτιζονη. τη μια μερα να σερνεσαι κ με πολυ λιγη δοση να εισαι αλλος ανθρωπος!

ποια πολυ μικρη δοση καλε???εσυ μισο μπουκαλι του δωσες του ζωντανου κ μετα σε πιασαν οι τυψεις..

ιιιιιιιιιιι το διαβασες τι εκανα η κακουργα μανα?????? δεν φανταζεσαι πανικο που ειχα χτες!!! αφου δεν κατεβασα κ εγω καμμια καρτελα μπας κ ηρεμησω παλι καλα!

μα και εμενα δε μου λεει μαρη για αυτο μοτυ εκανε εντυπωση....12 χρονια ειναι αυτα... τι να μου πει ο δολιος και αυτος....

πρωτον...στις επόμενες εξετασεις θα της κανεις και για θυρεοειδη. Της παιρνουν που της πιρνουν αιμα Θα κανεις tsh ft3 & ft4. Αν ειναι αυτες ΟΚ, τοτε ναι θα εχει ψιλοδεκατα αποι τις αμυγδαλες. Ή δεν θα παιρνει καλες εισπνοες λογω του μεγεθους των αμυγδαλων και θα κουραζετε. Για αυτο ιδρωνει. Εχει μαυρους κυκλους??? Αν ναι, τοτε σιγουρα το τελευταιο

εμεις κοντευουμε τα 15χρ. οποτε λογικο ε???

οτι δεν παιρνει ανασα ναι...καλα...

τους μαυρους κυκλους τους εχω κ εγω(απο το στιγμα...), αλλα κ ο νικηφ.,χωρις στιγμα αυτος ομως εξακριβωμενο. η χριστ. ειναι πολυ ομορφη κ δεν εχω παρατηρησει αν εχει κυκλους!:)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΜΕΦΗ-Εγώ λέω να την πετάξεις την παλιοντουλάπα!!Την σιχένομαι την μούχλα και μόνο σαν ιδέα!

πολυ καλη ιδεα,και αν δεν βγαινει η ντουλαπα,να την καψεις....παρε κ τη Λιτσα για βοηθεια..και εμεις μαρη σε συχαινομαστε αλλα σε ανεχομαστε μεχρι την Αλλη Κυριακη που θα σε καψουν στο λιμανι στην Πατρα..

:lol::lol::lol::lol:

στο καψιμο δανειζω και την μανα μου ,ξερει καλα....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλησπέρα, μπήκα βιαστικά να δω τι κάνετε κι απ' οτι είδα κανονισατε συνάντηση. Υπολογίζετε κι εμένα, θα ήθελα πάρα πολύ να σας γνωρίσω κι από κοντά. Αλήθεια υπάρχει καμία από βόρεια να κατέβουμε μαζι αν είναι?
α μπραβο wonder woman!!!

να αναβει κερι να μη συνελθει ουτε το μυαλο ουτε τα ματια γιατι ,μετα τρεχατε ποδαρακια του....για αυτο κανει διαδρομο τοσες ωρες....σε περιπτωση αναγκης να ειναι ready to go..

που να σκασεις μαρη....

Στην πρωτη εγκυμοσυνη, αφηνε το βαλτσακι για το γυμναστηριο σε μια φαση εξω απο το σπιτι. Λεει η αδερφη μου στη μανα μου....άυτος την κανει σιγα σιγα. Δεν το αντεχει'':)

221882cb0gkyh7q4.gif

ΑΛΕΚΑ__μα και εμενα δε μου λεει μαρη για αυτο μοτυ εκανε εντυπωση....12 χρονια ειναι αυτα... τι να μου πει ο δολιος και αυτος....

και ο Λατσιος τωρα τελευταια ολα κοπλιμεντα εκανε στην Ελενιτσα...τα υπολοιπα ειναι ιστοριααα,αν βαφεις τα μαλλια σου παρε την καινουρια της loreal με ΠΡΟ-ΚΕΡΑΤΙΝΗ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...