Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρη... δεν μας παρατας? αντι να αναβεις κ κανα κερι να τον εχει καλα στα μυαλα του, να σε ανεχεται ακομα??? τρελλοκομειο..............

μητσακιον εχεις ορεξουλα σημερα! μπραβο σου γιατι μας ελειψες σκατουλα!

ναι ναι εχω ορεξουλα οι ασπιρινες κ οι βιταμινες που κατεβασα θα φταινε...εχω κ ησυχια ο Αντρεας ξερος ο μικρος...αυτον τον ξερανα απο τα χοροπηδητα κ ειναι σεκος..

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ θα έρθω εκτός αν πλένω ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φερε κ απο μια πλυση στη καθεμια μας... να βοηθησουμε ολες! οι φοβερονοικοκυρες!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τωρα τι να σε πω οτι ξερω?εγω την πηρα για εκεινη την περιοχη γιατι εκει εχω το μεγαλο προβλημα,την celofin,πιο πολλα η αλεκα θα σε πει.

α αυτην???ναι ναι θα τη παρω κ γω...

χαχαχχαα <<με λενε Αλεξη σε λενε Σοφια...>>το θυμαστε αυτο??εγω οχι ημουνα αγεννητη:tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

λειπει κ το νουμερο...(κιμι)

για την αδερφη της την εγκυο μας εκανε παραπονα πριν??? εχει που εχει τις αναγουλες τωρα, εχει κ τη κιμι...με τα μυαλα στα καγκελα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Κοριτσάκια σας καληνυχτίζω θα τα πούμε αύριο! Πάω να φάω τίποτα!

φαε φαε μπας κ παρεις κανα κιλο ετσι πετσι κ κοκκαλο που εισαι να μην μας κομπλαρεις στη συναντηση κ μετα τα χανεις παλι:tongue::tongue:

PlbZp2.png

λειπει κ το νουμερο...(κιμι)

για την αδερφη της την εγκυο μας εκανε παραπονα πριν??? εχει που εχει τις αναγουλες τωρα, εχει κ τη κιμι...με τα μυαλα στα καγκελα!

αληθεια που ειναι αυτουνη??λειπει η ΜΕΦΗ γι αυτο λειπει κ αυτη η τσουπρα...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

ποια κρεμα ρε Μαρακι?για την κοιλια ειναι μονο η γενικοτερα για ξυγκια κρεατα κ λιπη??αμα ειναι να παραγγειλω κ γω καμια...κατσαρολα απο δαυτη:tongue:
παρε ειναι καλη....εγω θελω μια κατσαρολα τη φορα για τοσο εμβαδον! πλακα πλακα...πρωτα θα τεκλειωσετε το κουτι και ιδια κρεμα θα ξαναπαρετε μετα απο κανα τριμηνο για να δουλεψει παλι.
ναι παντα εχω χαμηλη πιεση,δηλαδη στο κατευθειαν ετσι?πρωτα την λοσιον και στο καπακι την κρεμα,ειναι λιπαρη?

μπα όχι ιδιαιτερα

μαρη... δεν μας παρατας? αντι να αναβεις κ κανα κερι να τον εχει καλα στα μυαλα του, να σε ανεχεται ακομα??? τρελλοκομειο..............
χα!!! Ενα θα σου πω...μου λεει σημερα ο μικρος σου μοιαζει στον χαρακτηρα. Του λεω θα τον ζουρλανει τον κοσμο γυρω του...μπα ευτυχισμενους θα τους κανει μου λεει...ο βρωμογερακος μου...:)
Και εγώ θα έρθω εκτός αν πλένω ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτο σου ελειπε να μην ερθεις.:tongue:
φαε φαε μπας κ παρεις κανα κιλο ετσι πετσι κ κοκκαλο που εισαι να μην μας κομπλαρεις στη συναντηση κ μετα τα χανεις παλι:tongue::tongue:
αυτη για να με φτασει πρεπει να τρωει κανα χρονο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μεγαλη κοντρα!!!!!!!!

τις παρακολουθεις???

εγω χτυπησα μισο παστιτσακι...δεν θα γινω ανθρωπος ποττεεεεεεε!!!!!!!!!!!

ασε και ειχε παρει ο γιοκας μου μια βαφλα ( ο Αγγελος ηθελε να παραγγειλει βαφλα :() Και αφησε τη μιση...και τα σαλια μου τρεχανε μιλαμε....Την πεταξα για να μην τη βλεπω...με σοκολατιτσα και μπανανιτσα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

παρε ειναι καλη....εγω θελω μια κατσαρολα τη φορα για τοσο εμβαδον! πλακα πλακα...πρωτα θα τεκλειωσετε το κουτι και ιδια κρεμα θα ξαναπαρετε μετα απο κανα τριμηνο για να δουλεψει παλι.

μπα όχι ιδιαιτερα

χα!!! Ενα θα σου πω...μου λεει σημερα ο μικρος σου μοιαζει στον χαρακτηρα. Του λεω θα τον ζουρλανει τον κοσμο γυρω του...μπα ευτυχισμενους θα τους κανει μου λεει...ο βρωμογερακος μου...:)

αυτο σου ελειπε να μην ερθεις.:tongue:

αυτη για να με φτασει πρεπει να τρωει κανα χρονο...

τι καλος!!!!!!!!!!!! τον εχω καταλαβει.

εχω να ακουσω καλη κουβεντα, ουτε θυμαμαι απο ποτε...γενικα δεν ειναι ομιλιτικος ο δικος μου. "τι? χρειαζεται να τα λεμε συνεχεια?" μου λεει... α, μπα...μη κουραζεσαι κιολας!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...