Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να γραψω,δεν ειμαι και πολυ καλα ζαλιζομαι....μετρησα κια την πιεση τωρα, 10.4-6.2 και 65 παλμους......

βασικα εχω μερες που ζαλιζομαι....τωρα ειναι απο το πολυ αιμα που εχασα,ειναι κατι αλλο δεν ξερω.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρηηηη??? ποσο καλη νοικοκυρα εισαι πια??? Με εκπλησσεις! Αλλα ετσι ειναι η καθε μια με τις χαρες της. Εσυ μπορει να εισαι νοικοκυρα αλλα εγω ειμαι κορμαρα :tongue:

στο γυρισμο όσες εχουν αυτοκινητο θα παρουν και τις υπόλοιπες μεχρι πιο κατω ;)

:tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλε mefh τι έβαλες εκεί ότι είσαι χοντρή εγώ μια χαρά σε είδα στην φωτο μοντέλο!!!!

Για πλάκα το έβαλα!!Η φωτο Ελενάκι μου είναι πτι 1,5 χρόνο!Δεν τολμάω να βάλω τωρινή!!!!

μαρηηηη??? ποσο καλη νοικοκυρα εισαι πια??? Με εκπλησσεις! Αλλα ετσι ειναι η καθε μια με τις χαρες της. Εσυ μπορει να εισαι νοικοκυρα αλλα εγω ειμαι κορμαρα :tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλησπερα κοριτσια!!

ελενη για την ωρα παρε τα πλυνε τα,την ντουλαπα αυτη την στιγμη δεν μπορεις να την κανεις κατι,το καλοκαιρι θα την ανηξεις να τεγνωσει και μετα θα πας στα χρωματα -σιδερικα και θα ζητησεις μπογια που στεγανωποιουν τις πισινες,θα την βαψεται και θα ησυχασεται.

Εγώ λέω να την πετάξεις την παλιοντουλάπα!!Την σιχένομαι την μούχλα και μόνο σαν ιδέα!

στο γυρισμο όσες εχουν αυτοκινητο θα παρουν και τις υπόλοιπες μεχρι πιο κατω ;)

δε φτανει που δεν θα τη γλιτωσετε απο μενα στο καφε θα σας κουβαληθω κ στο τουτου σας??:tongue::tongue:κατι θα κανουμε αν το κανονησω σωστα θα βαλω τον σοφερ μου που λεει κ η Μαριανθη!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

σιγουρα αυτ/το αλεκα? που θα παρκαρεις εκει περα??? μη σου κοστισει ο καφες 80αρι σκεφτομαι... για παρκινγκ δεν ξερω αν κ που εχει...

αυτο το νωρις κ εγω συμφωνω...οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα...κ καλα οσες εχετε 1 μωρο. εγω θα κανω το γυρο της αθηνας να παω να τα μαζεψω... αλλα δεν πειραζει. θα ειμαι τοσο χαρουμενη που σας γνωρισα που θα τον κανω κ αυτον!!

ναι ρε...το τρενο με αφηνει πειραια και μετα πρεπει να παω Περαμα....κανα 20λεπτο παραπανω. Ασε θα βαλπυμε και μουσικουλα με την Ελενιτσα να μερακλωσουμε. Το μονο που σκεφτομαι ειναι ότι πρεπει να το πλυνω το ρημαδοαυτοκινητο γιατι αυτη εχει εξελιχθει σε σουπερ νοικοκυρ και δεν θελω να την βρωμισω.
αλεκα παραγγειλα την κρεμα,πες μου πως την χρησιμοποιουμε.
ειναι 2 κρεμουλες. Με τη λοσιον πασαλειβεσαι, καιγεσαι και μετα απλωνεις την κρεμα. τελος προσευχεσαι να κανει δουλεια!:tongue:

Η πιεση και οι παλμοι σου καλοι δεν ειναι??? Εγω εχω μονιμα 5.5 - 10 και 60 παλμους

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δε φτανει που δεν θα τη γλιτωσετε απο μενα στο καφε θα σας κουβαληθω κ στο τουτου σας??:tongue::tongue:κατι θα κανουμε αν το κανονησω σωστα θα βαλω τον σοφερ μου που λεει κ η Μαριανθη!!

ελα ρε σιγα!! Το Γωγουλινι θα ερθει???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Για πλάκα το έβαλα!!Η φωτο Ελενάκι μου είναι πτι 1,5 χρόνο!Δεν τολμάω να βάλω τωρινή!!!!

αχ τωρα την ειδα την υπογραφη...βρες και ενα για εμενα βρε...Να λεει Ο αντρας μου σκεφτεται να με διωξει εδω και 4 χρονια!!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

αλεκα παραγγειλα την κρεμα,πες μου πως την χρησιμοποιουμε.

ποια κρεμα ρε Μαρακι?για την κοιλια ειναι μονο η γενικοτερα για ξυγκια κρεατα κ λιπη??αμα ειναι να παραγγειλω κ γω καμια...κατσαρολα απο δαυτη:tongue:

PlbZp2.png

ναι ρε...το τρενο με αφηνει πειραια και μετα πρεπει να παω Περαμα....κανα 20λεπτο παραπανω. Ασε θα βαλπυμε και μουσικουλα με την Ελενιτσα να μερακλωσουμε. Το μονο που σκεφτομαι ειναι ότι πρεπει να το πλυνω το ρημαδοαυτοκινητο γιατι αυτη εχει εξελιχθει σε σουπερ νοικοκυρ και δεν θελω να την βρωμισω.

ειναι 2 κρεμουλες. Με τη λοσιον πασαλειβεσαι, καιγεσαι και μετα απλωνεις την κρεμα. τελος προσευχεσαι να κανει δουλεια!:tongue:

Η πιεση και οι παλμοι σου καλοι δεν ειναι??? Εγω εχω μονιμα 5.5 - 10 και 60 παλμους

ναι παντα εχω χαμηλη πιεση,δηλαδη στο κατευθειαν ετσι?πρωτα την λοσιον και στο καπακι την κρεμα,ειναι λιπαρη?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ λέω να την πετάξεις την παλιοντουλάπα!!Την σιχένομαι την μούχλα και μόνο σαν ιδέα!

Αχ μακάρι να μπορούσα να την πετάξω αλλά σε νοίκι μένουμε δεν μπορώ να την πειράξω.

Ομορφακια πολύ χαίρομαι που είναι μια χαρά η μικρή άντε να τις βγάλετε να ησυχάσει το κορίτσι ταλαιπωρήθηκε πολύ. όντος η κορτιζόνη είναι δυνατό φάρμακο η μαμά μου παίρνει πολλά χάπια κορτιζόνης για τους πόνους έχει ρευματοειδή αρθρίτιδα

97ehp2.pngUBTSp3.png

ποια κρεμα ρε Μαρακι?για την κοιλια ειναι μονο η γενικοτερα για ξυγκια κρεατα κ λιπη??αμα ειναι να παραγγειλω κ γω καμια...κατσαρολα απο δαυτη:tongue:

τωρα τι να σε πω οτι ξερω?εγω την πηρα για εκεινη την περιοχη γιατι εκει εχω το μεγαλο προβλημα,την celofin,πιο πολλα η αλεκα θα σε πει.

fCS8p3.png

αχ τωρα την ειδα την υπογραφη...βρες και ενα για εμενα βρε...Να λεει Ο αντρας μου σκεφτεται να με διωξει εδω και 4 χρονια!!!!!!!

μαρη... δεν μας παρατας? αντι να αναβεις κ κανα κερι να τον εχει καλα στα μυαλα του, να σε ανεχεται ακομα??? τρελλοκομειο..............

μητσακιον εχεις ορεξουλα σημερα! μπραβο σου γιατι μας ελειψες σκατουλα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...