Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοπέλες πως τα πάτε? εγώ είμαι να σκάσω!!!!! Έχω κάτι νεύρα αφήστε όλα τα καλοκαιρινά τα ρούχα πετσέτες και μερικά μπουφάν του άντρα μου ήταν μεs την μούχλα υγρασία κάργα δεν ξέρω τι να κάνω θέλουν όλα πλύσιμο αφού και αυτά που δεν έχουν μούχλα μυρίζουν τα νεύρα μου κορίτσια τι θα κάνω!!!!!!!!!!!!!!!!! Που να το φανταστώ ότι συμβαίνει τέτοιο πράγμα με την ντουλάπα δεν με προειδοποιούσαν τουλάχιστον οι ιδιοκτήτες να βάλω ένα φελιζολ ένα χαρτόνι κάτι ρε αδερφέ πω πω τα έβγαλα τα παράτησα κάτω έκλεισα και την πόρτα και θα τα μαζέψω αυριο.

Ομορφακια πως τα πάει η μικρή όλα καλά?

κουραγιο Ελενακι απλα θα πρεπει να τα ξαναπλυνεις καλα ολα....

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλλιοπακι καλωσηρθες!!εγω δεν εχω δει νεα σου..δεν μπαινω κ πολυ συχνα!!ευχομαι ναστε τελεια κι εσυ κ το μπεμπε!!!τα μικρα μας ειναι πολυ καλα δοξα τω θεω ,εγω δεν δουλευω,δεν θηλαζω και απο κιλα της εγκυμοσυνης χαθηκαν αλλα θελω να χασω κι αλλα 10 δικα μου!!!!

αμαν βρε κοπελα μου!!!ευχομαι να μην το πειραξει το μωρο τιποτα αλλο...εσυ εισαι καλα μετα την επεμβαση?δεν ειδα νεωτερα..

καλησπερα σας λοιπον!!ειχα 2 μερες να σας ¨δω¨γιατι ειχα παλι επισκεψεις!!να καλωσορισω την νανσουλα και την αντζι,να σας παν ολα τελεια κοριτσια!!

ομορφακια αντε να κανετε την επεμβση να σωθειτε βρε κοριτσι μου!

τζια κι εσυ με το γρουμπαλακι δεν νομιζω ναναι τιποτα αλλα καλα κανεις κ το ψαχνεις...

εμεις ειμαστε καλα!!!μονο που χθες αφου ταισαμε τα παιδια και πεσανε ολα για υπνο,ηταν εδω κ ενα φιλικο ζευγαρι,λεω του λουκα αντε βαλε νερακι να βρασεις..τα πολλα ουισκακια η κουραση δεν ξερω του τυφλωσαν τα ματια κ δεν αναψε τη σωστη εστια και αναψε αυτην που ειχα ενα ταπερ με θηλες κ μπουκαλακια επανω..κλεινει κ την πορτα της κουζινας...σε καποια φαση ακουμε πατ πατ λεμε τι γινεται...μπαινει μεσα και .....................καπνοι σε ολη την κουζινα..μονο που δεν πηραμε φωτια!!!!!:(:(:(:(:(

αυτο εγινε 12 παρα..και μεχρι τις μιαμισι αεριζαμε και καθαριζαμε!!!!φυσικα ολη τη νυχτα εμεινε ανοιχτο το παραθυρο...σημερα αποτελειωσα την καθαριοτητα και πλεον θα κλειδωνω τις εστιες...κακως που δεν το εκανα μεχρι τωρα!!!!!

κατα τα αλλα καλα!!!!

Αφού δεν πήρατε φωτιά πάλι καλά!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

γεια σας κοπέλες πως τα πάτε? εγώ είμαι να σκάσω!!!!! Έχω κάτι νεύρα αφήστε όλα τα καλοκαιρινά τα ρούχα πετσέτες και μερικά μπουφάν του άντρα μου ήταν μεs την μούχλα υγρασία κάργα δεν ξέρω τι να κάνω θέλουν όλα πλύσιμο αφού και αυτά που δεν έχουν μούχλα μυρίζουν τα νεύρα μου κορίτσια τι θα κάνω!!!!!!!!!!!!!!!!! Που να το φανταστώ ότι συμβαίνει τέτοιο πράγμα με την ντουλάπα δεν με προειδοποιούσαν τουλάχιστον οι ιδιοκτήτες να βάλω ένα φελιζολ ένα χαρτόνι κάτι ρε αδερφέ πω πω τα έβγαλα τα παράτησα κάτω έκλεισα και την πόρτα και θα τα μαζέψω αυριο.

Ωχ...αυτο σου ελειπε τωρα να πλενεις ολα τα ρουχα !!!!

Και η ρημαδα η μουχλα δεν φευγει ευκολα......και ειναι και ανθυγειηνη...

Να αφηνεις την ντουλαπα ανοιχτη παντα για να αεριζεται,αφου εχει τετοιο προβλημα!!!!

Υπαρχουν κατι συσωρευτες υγρασιας στα σουπερ μαρκετ παρε και βαλε ενα μεσα να τραβαει την πολυ υγρασια......

καλο κουραγιο

Ο μπεμπης καλα ειναι??

εμεις ειμαστε καλα!!!μονο που χθες αφου ταισαμε τα παιδια και πεσανε ολα για υπνο,ηταν εδω κ ενα φιλικο ζευγαρι,λεω του λουκα αντε βαλε νερακι να βρασεις..τα πολλα ουισκακια η κουραση δεν ξερω του τυφλωσαν τα ματια κ δεν αναψε τη σωστη εστια και αναψε αυτην που ειχα ενα ταπερ με θηλες κ μπουκαλακια επανω..κλεινει κ την πορτα της κουζινας...σε καποια φαση ακουμε πατ πατ λεμε τι γινεται...μπαινει μεσα και .....................καπνοι σε ολη την κουζινα..μονο που δεν πηραμε φωτια!!!!!:(:(:(:(:(

αυτο εγινε 12 παρα..και μεχρι τις μιαμισι αεριζαμε και καθαριζαμε!!!!φυσικα ολη τη νυχτα εμεινε ανοιχτο το παραθυρο...σημερα αποτελειωσα την καθαριοτητα και πλεον θα κλειδωνω τις εστιες...κακως που δεν το εκανα μεχρι τωρα!!!!!

κατα τα αλλα καλα!!!!

.....Περαστικα σας ......

Η μαμα νου εχει καψει τον αποροφυτηρα της κουζινας 2 φορες.....ξεχναγε το λαδι για τις πατατες....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

δραμα η κατασταση κοριτσια!!!!ευτυχως τη γλιτωσαμε φθηνα!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

βρε κοριτσακια...ουτε εγω θα παρω μετρο. Θα ερθουμε με αυτοκινητο, με την Ελενη 1. Οπότε αν δεν βολευει ο σταθμος, πειτε εσεις καπου. Εγω το ειπα συμφωνοντας με την Ιωαννα.

Απλα πειτε το μερος για να οργανωθουμε.

Μαριανθη αν το κλαμα σταματαει αφου τον σηκωσεις και του αποσπασεις την προισοχη τοτε ειναι ότι στεναχωριεται που του κοβεις το μασαζακι. Αλλιως μπορει να ειναι τα δοντακια του η απλα να εχει εκνευριστει. Εξαρταται ποσο τσανιλας ειναι.

Ελενιτσα μου σε λυπαμαι....το χειροτυερο μου ειναι μιλαμε. Πλυσιμο και παλι πλυσιμο, τι αλλο να κανεις??

Βορειοελλαδιτισσες που εισαστε εχθες και σημερα??? Μονο η Μεφη μπαινει...

εγω παντως οπου κ να πειτε δεν ξερω την τυφλα μου αλλα θα σας βρω βρωμιτσες οποτε δεν με νοιαζει...το μονο που φοβαμαι ειναι το μετα που θα ειναι σκοτεινα αλλα κ παλι θα την βρουμε την ακρη....

το μπομπιδιο το ζαλησα...εχει κατσει στο ρηλαξακι του κ κοιταει το κενο...το ξεκανα το παιδι μου!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

δραμα η κατασταση κοριτσια!!!!ευτυχως τη γλιτωσαμε φθηνα!!

πολυ προσοχη με αυτα τα πραγματα!!!!εχουμε καψει κ μεις ενα σωρο με τα @!@#!ματια της κουζινας....ολα καλα Ευακι τουλαχιστον!!!

PlbZp2.png

τωρα εχω διαδικασια μπανιο μικρο..ταισμα..υπνο στρατο..ντους εγω...ταισμα μπεμπα...υπνο εγω...οποτε κοριτσια δεν κλεινω...θα πηγαινοερχομαι να βλεπω νεα σας!!!κουφαλιτσες θα πιειτε καφεδακι ολες μαζι!!!καλα να περασετε!!!!να πιειτε και για μας!!!

αλεκα απο οτι βλεπω η μαιρη δεν ειναι μεσα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

..

κατα τα αλλα καλα!!!!

Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!!Πάλι καλά ρε Λιτσάκι που δεν έγινε τίποτα χειρότερο!!:-(:sad::-(:sad:

Μακάρι να είναι μόνο πλύσιμο φοβάμαι ότι μερικά είναι για πέταμα και είναι καινούρια ρούχα αστα ασε που σιχαίνομαι να τα πιάσω κιόλας δεν το πιστεύω πόσα πλυντήρια θα βάλω!!!!!!!! Να τα τινάξω λιγο πρώτα πριν τα βάλω στο πλυντήριο ε? και μετα αν βάλω ένα φελιζολ θα είναι οκ η θα πιάσουν πάλι ας το καλο με τα κολοσπιτα

Ελένη,γιατί δεν τα πάς καθαριστήριο;;;Είναι πάρα πολλά;;;Καλύτερα θα τα κάνουν εκεί.

Να αφηνεις την ντουλαπα ανοιχτη παντα για να αεριζεται,αφου εχει τετοιο προβλημα!!!!

Υπαρχουν κατι συσωρευτες υγρασιας στα σουπερ μαρκετ παρε και βαλε ενα μεσα να τραβαει την πολυ υγρασια......

καλο κουραγιο

Ο μπεμπης καλα ειναι??

.....Περαστικα σας ......

Η μαμα νου εχει καψει τον αποροφυτηρα της κουζινας 2 φορες.....ξεχναγε το λαδι για τις πατατες....

Γεια σου βρε Ελενάκι καλά είναι ο μπεμπουλης κοιμάται, συσσωρευτές υγρασίας πρώτη φορά το ακούω αυτό! θα ψάξω κάτι πρέπει να κάνω δεν γίνετε άσε που φοβάμαι μην μου πάθει τίποτα ο μικρός μύκητας είναι η μούχλα πρέπει να καθαρίσω πολύ καλά το δωμάτιο δεν το πιστεύω ρε κορίτσια μου έρχεται να βάλω τα κλάματα αυατ είναι αν δεν εχεις δικο σου σπιτι να το φτιάξεις οπος πρέπει!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου βρε Ελενάκι καλά είναι ο μπεμπουλης κοιμάται, συσσωρευτές υγρασίας πρώτη φορά το ακούω αυτό! θα ψάξω κάτι πρέπει να κάνω δεν γίνετε άσε που φοβάμαι μην μου πάθει τίποτα ο μικρός μύκητας είναι η μούχλα πρέπει να καθαρίσω πολύ καλά το δωμάτιο δεν το πιστεύω ρε κορίτσια μου έρχεται να βάλω τα κλάματα αυατ είναι αν δεν εχεις δικο σου σπιτι να το φτιάξεις οπος πρέπει!!!

Εχει συγουρα το πρακτικερ και ο σκλαβενιτης,ρωτα τους υπαλληλους να σου τα δειξουν.

Η μουχλα στον τοιχο φευγει μονο με χλωρινη και προσωρινά,μετα απο λιγο επανερχεται!!!!

Εγω ειχα στον τοιχο πισω απο το κρεβατι μου και φετος εκανα χρωμομονωση μεσα και εξω απο το σπιτι και παλι ολη μερα αφηνω ανοιχτα το παραθυρο του δωματιου ...........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

θυμαμαι στη Μηλοοσοι εμενα κυριως κοντα στο λιμανι ειχαν συσσωρευτες υγρασιας κ γεμιζαν μιλαμε!!!η κολητη μας που εμενε κατω αεριζε πολυ συχνα την αποθηκη προληπτικα...αν πας σε ενα χρωματοπωλειο θα σου δωσουν κατι ειδικο για να περασεις την αποθηκη αφου την πλυνεις ομως καλα γιατι κ λιγο να μεινει θα βρωμαει κ γεμισεις παλι!

PlbZp2.png

...

μαρηηηη??? ποσο καλη νοικοκυρα εισαι πια??? Με εκπλησσεις! Αλλα ετσι ειναι η καθε μια με τις χαρες της. Εσυ μπορει να εισαι νοικοκυρα αλλα εγω ειμαι κορμαρα :tongue:
εγω παντως οπου κ να πειτε δεν ξερω την τυφλα μου αλλα θα σας βρω βρωμιτσες οποτε δεν με νοιαζει...το μονο που φοβαμαι ειναι το μετα που θα ειναι σκοτεινα αλλα κ παλι θα την βρουμε την ακρη....!
στο γυρισμο όσες εχουν αυτοκινητο θα παρουν και τις υπόλοιπες μεχρι πιο κατω ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα κοριτσια!!

ελενη για την ωρα παρε τα πλυνε τα,την ντουλαπα αυτη την στιγμη δεν μπορεις να την κανεις κατι,το καλοκαιρι θα την ανηξεις να τεγνωσει και μετα θα πας στα χρωματα -σιδερικα και θα ζητησεις μπογια που στεγανωποιουν τις πισινες,θα την βαψεται και θα ησυχασεται.

fCS8p3.png

βαλτε αλφα εχει τα καλυτερα ποπ τραγουδια του 80...εχω παρει το μπομπιδιο αγκαλια κ χορευω κ εχει λυθει στο γελιο...

μητσακιον, εγω δεν ξυπναω κανενα!!! κοιμουνται ολα... με ζαλισαν βεβαια στο δρομολογιο μεχρι να το αποφασισουν αλλα οκ...

δεν το αντεχω να βγαινουν δουλειες απο το τπτ! δεν μας φτανουν οσες εχουμε ηδη, ε, οχι να κανουμε κ εξτραδακια... κ τοση πολυ δουλεια μαζεμενη κιολας!!! θα κλαψω κ εγω μαζι σου... κουραγιο..μια αποφαση ειναι.

η μικρη περδικι τελειως ομως... φαντασου τι φαρμακο ειναι η κορτιζονη. τη μια μερα να σερνεσαι κ με πολυ λιγη δοση να εισαι αλλος ανθρωπος!

αυριο θα παρουμε τηλ. τον ωρλ για να τις βγαλουμε τις αμυγδαλες!

καλλιοπακι καλωσηρθες!!εγω δεν εχω δει νεα σου..δεν μπαινω κ πολυ συχνα!!ευχομαι ναστε τελεια κι εσυ κ το μπεμπε!!!τα μικρα μας ειναι πολυ καλα δοξα τω θεω ,εγω δεν δουλευω,δεν θηλαζω και απο κιλα της εγκυμοσυνης χαθηκαν αλλα θελω να χασω κι αλλα 10 δικα μου!!!!

αμαν βρε κοπελα μου!!!ευχομαι να μην το πειραξει το μωρο τιποτα αλλο...εσυ εισαι καλα μετα την επεμβαση?δεν ειδα νεωτερα..

καλησπερα σας λοιπον!!ειχα 2 μερες να σας ¨δω¨γιατι ειχα παλι επισκεψεις!!να καλωσορισω την νανσουλα και την αντζι,να σας παν ολα τελεια κοριτσια!!

ομορφακια αντε να κανετε την επεμβση να σωθειτε βρε κοριτσι μου!

τζια κι εσυ με το γρουμπαλακι δεν νομιζω ναναι τιποτα αλλα καλα κανεις κ το ψαχνεις...

κατα τα αλλα καλα!!!!

τι εγινε ρε κοριτσια?? συνταρακτικα νεα ολες σημερα...

μαρη εσυ ουισκακια πινεις κ μας ξεχνας??? ειδες για να μη μιλας στις φιλεναδες σου? κουγκι θα το κανατε το σπιτι! εχετε κ τα ομορφοπαιδα σας μεσα!!!

σημειωση... ΠΑΡΕ ΒΡΑΣΤΗΡΑ!

βρε κοριτσακια...ουτε εγω θα παρω μετρο. Θα ερθουμε με αυτοκινητο, με την Ελενη 1. Οπότε αν δεν βολευει ο σταθμος, πειτε εσεις καπου. Εγω το ειπα συμφωνοντας με την Ιωαννα.

Απλα πειτε το μερος για να οργανωθουμε.

Μαριανθη αν το κλαμα σταματαει αφου τον σηκωσεις και του αποσπασεις την προισοχη τοτε ειναι ότι στεναχωριεται που του κοβεις το μασαζακι. Αλλιως μπορει να ειναι τα δοντακια του η απλα να εχει εκνευριστει. Εξαρταται ποσο τσανιλας ειναι.

Ελενιτσα μου σε λυπαμαι....το χειροτυερο μου ειναι μιλαμε. Πλυσιμο και παλι πλυσιμο, τι αλλο να κανεις??

Βορειοελλαδιτισσες που εισαστε εχθες και σημερα??? Μονο η Μεφη μπαινει...

σιγουρα αυτ/το αλεκα? που θα παρκαρεις εκει περα??? μη σου κοστισει ο καφες 80αρι σκεφτομαι... για παρκινγκ δεν ξερω αν κ που εχει...

εγω παντως οπου κ να πειτε δεν ξερω την τυφλα μου αλλα θα σας βρω βρωμιτσες οποτε δεν με νοιαζει...το μονο που φοβαμαι ειναι το μετα που θα ειναι σκοτεινα αλλα κ παλι θα την βρουμε την ακρη....

το μπομπιδιο το ζαλησα...εχει κατσει στο ρηλαξακι του κ κοιταει το κενο...το ξεκανα το παιδι μου!!!

αυτο το νωρις κ εγω συμφωνω...οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα...κ καλα οσες εχετε 1 μωρο. εγω θα κανω το γυρο της αθηνας να παω να τα μαζεψω... αλλα δεν πειραζει. θα ειμαι τοσο χαρουμενη που σας γνωρισα που θα τον κανω κ αυτον!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...