Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τζια σου εγραψα κ αλλου,κ εγω το εχω το γρομπαλακι..καρουμπαλο γιαν την ακριβεια και ειμαι μια χαρα..η μαλακινση που με δερνει ειναι απο αλλου..σε προλαβα ατοιμη μεφη..

Μιτσακιον πας κ εσυ για κλιμακτηριο,ρωτα την ΜΕΦΗ πως το αντιμετωπισε..τι ορμονες πηρε..εχει προχωρησει η επιστημη..μη σε παιρνει απο κατω

καλως τη μικρη λουλου:tongue::tongue:λεω να ακολουθησω την δικη σου περπατημενη κ να γυμναστω!!!αληθεια επειδη θελω να σε εχω παρεα βρε αδερφε σε ποια καπι ειπαμε οτι ανηκει ο γυμναστικος συλογος σου?:tongue::tongue:

Λοιπον εγω λεω αυτες που ξρουν να συναντηθουν στο σταθμο κ αυτες που ειναι χαιβανια καλη ωρα σαν κ εμας να συναντηθουν συνταγμα!!:tongue::tongue::tongue:του φουστη το συνταγμα το ξερω κ γω!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

kimi, ερμου ειπαμε??? εστω...οπως θες...

απλα παρτη κατω μεχρι τελους, κ θα βγεις στο θησειο!!!

εσυ μονο στα στενοσοκακα της Γλυφαδας ξερεις...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μαρη που ναξερω....3 χρονια στη ΜΗλο κ ενα χρονο εδω που ημουνα ακουνητη στην ουσια τι να ξερω...κ πριν απο τη Μηλο η δουλεια μου ηταν εδω διπλα στο σπιτι μου... κ οπου κ να ηθελα να παω πηγαινα η με τον Αντρεα η με καμια φιλη με το αυτοκινητο..οποτε την Αθηνα δεν την ξερω καθολου στην ουσια το μετρο θα ξερω?....θα την βρω ρε την ακρη κ θα σας βρω...το πολυ πολυ να βρεθω Πειραια να δω αν κουνιουνται οι βαρκες:tongue:

χαχαχαχα καλα λεω δλδ οτι εχεις σοφερ...:cool::cool:

Πού είσαι γλυκομίλητο πουρό μου;;;Που έτσι και δεν με σκυλοβρίσεις μια μέρα μου πηγαίνει η μέρα σκ...τα!!!!!!!

Ορμόνες πήρα αυτές που μου έστειλες,γιατί είχες πει οτι τις έχεις δοκιμάσει και είναι αποτελεσματικές!!Βλέπω ξεχνάς!Αρα η μαλάκινση καλά κρατεί!!!

χαχαχαχα!!!Α να χαθητε σκατουλες με κανετε και γελαω...

Ρε κοριτσια εδω και μερικες μερες τον μπεμπη τον πιανει μια γκρινια το απογευμα ανευ προηγουμενου...δεν θελει ουτε να ανασαινει...δεν θελει ορθιος, ουτε ξαπλωτος, ουτε καθιστος, ουτε μπρουμιτα, ουτε νανι , ουτε πιπιλα ουτε τπτ...κλαιει απαρηγορητος...αφηστε το αλλο θεεικο...κανουμε μπανακι αρχοντας ο παιχτης μια χαρα του κανω μασαζ σε ολο το σωμα κανενα 20 λεπτο και γυμναστικουλα μετα και μολις παω να τον ντυσω γινεται της κακομοιρας...μιλαμε για κλαμα οχι αστεια..η μανα μου μου ειπε οτι του αρεσει το μασαζ και κλαιει επειδη τελιωνει αλλα σιγουρα δεν ειναι αυτο γιατι τωρα τελευταια παντα κλαιει οταν παω να τον ντυσω...εχει καμμια τα ιδια συμπτωματα??:confused::confused::confused:

waWmp3.png

9LyAp3.png

χαχαχαχα καλα λεω δλδ οτι εχεις σοφερ...:cool::cool:

χαχαχαχα!!!Α να χαθητε σκατουλες με κανετε και γελαω...

Ρε κοριτσια εδω και μερικες μερες τον μπεμπη τον πιανει μια γκρινια το απογευμα ανευ προηγουμενου...δεν θελει ουτε να ανασαινει...δεν θελει ορθιος, ουτε ξαπλωτος, ουτε καθιστος, ουτε μπρουμιτα, ουτε νανι , ουτε πιπιλα ουτε τπτ...κλαιει απαρηγορητος...αφηστε το αλλο θεεικο...κανουμε μπανακι αρχοντας ο παιχτης μια χαρα του κανω μασαζ σε ολο το σωμα κανενα 20 λεπτο και γυμναστικουλα μετα και μολις παω να τον ντυσω γινεται της κακομοιρας...μιλαμε για κλαμα οχι αστεια..η μανα μου μου ειπε οτι του αρεσει το μασαζ και κλαιει επειδη τελιωνει αλλα σιγουρα δεν ειναι αυτο γιατι τωρα τελευταια παντα κλαιει οταν παω να τον ντυσω...εχει καμμια τα ιδια συμπτωματα??:confused::confused::confused:

ο δικος μου φοβαται ειτε πας να τον γδυσεις ή να τον ντυσεις! μεγαλος χ@στης μου βγηκε αυτος...

δεν ξερω για τον δικο σου...

ειναι σεξουλιαρης μαλλον!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Επιτελους σας διαβασα....μου λειψατε,εμεινε εδω αδερφη μου 2 μερες,ο αντρας της κατεβηκε Καλαματα για δουλειες...και δε με αφηνε να μπαινω ιντερνετ το βραδυ..την ενοχλει ο θορυβος ΑΠΟ ΠΛΗΚΤΡΑ.αλλη βρωμογρια κ αυτη...

Εγω δεν ξερω ουε που ειναι το μετρο ουτε το τραινο.αλλα αφου ειπατε ΕΡΜΟΥ θα κατεβω ΣΥΝΤΑΓΜΑ και θα την παρω ευθεια κ οπου με βγαλει...

ξυπνησε μωρο παω κ ερχομαι..

ΜΕΦΗ χαιρομαι που σου λειψα..

Πάντως να ξέρετε ότι άμα πάρετε την Ερμού από το Σύνταγμα θα περπατήσετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Καλύτερα να την πάρετε από το Μοναστηράκι εκτός αν θέλετε να περπατήσετε για γυμναστική αλλά θα φτάσετε με το γλώσσα εξώ!!!!

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοπέλες πως τα πάτε? εγώ είμαι να σκάσω!!!!! Έχω κάτι νεύρα αφήστε όλα τα καλοκαιρινά τα ρούχα πετσέτες και μερικά μπουφάν του άντρα μου ήταν μεs την μούχλα υγρασία κάργα δεν ξέρω τι να κάνω θέλουν όλα πλύσιμο αφού και αυτά που δεν έχουν μούχλα μυρίζουν τα νεύρα μου κορίτσια τι θα κάνω!!!!!!!!!!!!!!!!! Που να το φανταστώ ότι συμβαίνει τέτοιο πράγμα με την ντουλάπα δεν με προειδοποιούσαν τουλάχιστον οι ιδιοκτήτες να βάλω ένα φελιζολ ένα χαρτόνι κάτι ρε αδερφέ πω πω τα έβγαλα τα παράτησα κάτω έκλεισα και την πόρτα και θα τα μαζέψω αυριο.

Ομορφακια πως τα πάει η μικρή όλα καλά?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι μου κάνετε? Σας έχω χάσει εντελώς, είστε και καταιγιστικές, δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτά που γράφετε! Βλέπω και καινούργια ονόματα, χαιρετώ λοιπόν και τα νέα μέλη της παρέας σας!

Βοηθήστε με να γεμίσω τα κενά:

1) τι κάνουν τα μικρούλια σας??

2) γυρίσατε δουλειά? πώς είναι?

3) θηλάζετε?

4) από κιλά πώς πάτε?

Πλησιάζουν και οι "επικίνδυνες" μέρες ;) Δηλώστε συμμετοχή για τη δεύτερη γύρα :wink:))

καλλιοπακι καλωσηρθες!!εγω δεν εχω δει νεα σου..δεν μπαινω κ πολυ συχνα!!ευχομαι ναστε τελεια κι εσυ κ το μπεμπε!!!τα μικρα μας ειναι πολυ καλα δοξα τω θεω ,εγω δεν δουλευω,δεν θηλαζω και απο κιλα της εγκυμοσυνης χαθηκαν αλλα θελω να χασω κι αλλα 10 δικα μου!!!!
Καλησπέρα κορίτσια, χάθηκα πάλι και αυτή τη φορά ήταν για πολύ χάλια λόγο. Νοσηλευτήκαμε στο παίδων πεντέλης κοντά δέκα μέρες τώρα για ουρολοίμωξη.

Πολύ τράβηγμα, στεναχώρια και άγχος. Μας παίδεψαν με τις εξετάσεις αλλά τελικά δεν βρήκαν κάτι ανησυχητικό στα νεφρά του. Βέβαια πρέπει να συνεχίσουμε την αντιβίωση για κάνα χρόνο περίπου (καλή φάση, ε;) και να κάνουμε υπέρηχο και μια άλλη εξέταση στα νεφρα μετά από τρεις και έξι μήνες αντίστοιχα.

Τώρα επιτέλους γυρίσαμε στο σπιτάκι μας και προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας.

Τι να πω, υπάρχουν και χειρότερα.

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας, αλλά μαντεύω ότι θα 'ναι πολλά.

Φιλιά προς το παρών.

αμαν βρε κοπελα μου!!!ευχομαι να μην το πειραξει το μωρο τιποτα αλλο...εσυ εισαι καλα μετα την επεμβαση?δεν ειδα νεωτερα..

καλησπερα σας λοιπον!!ειχα 2 μερες να σας ¨δω¨γιατι ειχα παλι επισκεψεις!!να καλωσορισω την νανσουλα και την αντζι,να σας παν ολα τελεια κοριτσια!!

ομορφακια αντε να κανετε την επεμβση να σωθειτε βρε κοριτσι μου!

τζια κι εσυ με το γρουμπαλακι δεν νομιζω ναναι τιποτα αλλα καλα κανεις κ το ψαχνεις...

εμεις ειμαστε καλα!!!μονο που χθες αφου ταισαμε τα παιδια και πεσανε ολα για υπνο,ηταν εδω κ ενα φιλικο ζευγαρι,λεω του λουκα αντε βαλε νερακι να βρασεις..τα πολλα ουισκακια η κουραση δεν ξερω του τυφλωσαν τα ματια κ δεν αναψε τη σωστη εστια και αναψε αυτην που ειχα ενα ταπερ με θηλες κ μπουκαλακια επανω..κλεινει κ την πορτα της κουζινας...σε καποια φαση ακουμε πατ πατ λεμε τι γινεται...μπαινει μεσα και .....................καπνοι σε ολη την κουζινα..μονο που δεν πηραμε φωτια!!!!!:(:(:(:(:(

αυτο εγινε 12 παρα..και μεχρι τις μιαμισι αεριζαμε και καθαριζαμε!!!!φυσικα ολη τη νυχτα εμεινε ανοιχτο το παραθυρο...σημερα αποτελειωσα την καθαριοτητα και πλεον θα κλειδωνω τις εστιες...κακως που δεν το εκανα μεχρι τωρα!!!!!

κατα τα αλλα καλα!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

γεια σας κοπέλες πως τα πάτε? εγώ είμαι να σκάσω!!!!! Έχω κάτι νεύρα αφήστε όλα τα καλοκαιρινά τα ρούχα πετσέτες και μερικά μπουφάν του άντρα μου ήταν μεs την μούχλα υγρασία κάργα δεν ξέρω τι να κάνω θέλουν όλα πλύσιμο αφού και αυτά που δεν έχουν μούχλα μυρίζουν τα νεύρα μου κορίτσια τι θα κάνω!!!!!!!!!!!!!!!!! Που να το φανταστώ ότι συμβαίνει τέτοιο πράγμα με την ντουλάπα δεν με προειδοποιούσαν τουλάχιστον οι ιδιοκτήτες να βάλω ένα φελιζολ ένα χαρτόνι κάτι ρε αδερφέ πω πω τα έβγαλα τα παράτησα κάτω έκλεισα και την πόρτα και θα τα μαζέψω αυριο.

Ομορφακια πως τα πάει η μικρή όλα καλά?

τοχω παθει αυτο με κατι χαλια!!!!ελενη κουραγιο και πλυσιμο απο την αρχη!

βρε κοριτσακια...ουτε εγω θα παρω μετρο. Θα ερθουμε με αυτοκινητο, με την Ελενη 1. Οπότε αν δεν βολευει ο σταθμος, πειτε εσεις καπου. Εγω το ειπα συμφωνοντας με την Ιωαννα.

Απλα πειτε το μερος για να οργανωθουμε.

Μαριανθη αν το κλαμα σταματαει αφου τον σηκωσεις και του αποσπασεις την προισοχη τοτε ειναι ότι στεναχωριεται που του κοβεις το μασαζακι. Αλλιως μπορει να ειναι τα δοντακια του η απλα να εχει εκνευριστει. Εξαρταται ποσο τσανιλας ειναι.

Ελενιτσα μου σε λυπαμαι....το χειροτυερο μου ειναι μιλαμε. Πλυσιμο και παλι πλυσιμο, τι αλλο να κανεις??

Βορειοελλαδιτισσες που εισαστε εχθες και σημερα??? Μονο η Μεφη μπαινει...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

τοχω παθει αυτο με κατι χαλια!!!!ελενη κουραγιο και πλυσιμο απο την αρχη!

Μακάρι να είναι μόνο πλύσιμο φοβάμαι ότι μερικά είναι για πέταμα και είναι καινούρια ρούχα αστα ασε που σιχαίνομαι να τα πιάσω κιόλας δεν το πιστεύω πόσα πλυντήρια θα βάλω!!!!!!!! Να τα τινάξω λιγο πρώτα πριν τα βάλω στο πλυντήριο ε? και μετα αν βάλω ένα φελιζολ θα είναι οκ η θα πιάσουν πάλι ας το καλο με τα κολοσπιτα

97ehp2.pngUBTSp3.png

¨ελα αλεκααα¨εδω ειμαστε!!δεν τα ειδες τα κατορθωματα μας??!!:mad::(:(:mad:

αχ ευακι μπηκες??? πανω που ρωταγα. Μαιρηηηηηηηη???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μακάρι να είναι μόνο πλύσιμο φοβάμαι ότι μερικά είναι για πέταμα και είναι καινούρια ρούχα αστα ασε που σιχαίνομαι να τα πιάσω κιόλας δεν το πιστεύω πόσα πλυντήρια θα βάλω!!!!!!!! Να τα τινάξω λιγο πρώτα πριν τα βάλω στο πλυντήριο ε? και μετα αν βάλω ένα φελιζολ θα είναι οκ η θα πιάσουν πάλι ας το καλο με τα κολοσπιτα

καταρχην καντα κατι για την υγρασια...κυκλοφορουν ειδικα υγρα σαν μπογια τοιχου για τετοιες περιπτωσεις...

¨ελα αλεκααα¨εδω ειμαστε!!δεν τα ειδες τα κατορθωματα μας??!!:mad::(:(:mad:

ναι τα ειδε ρα γμτ. Το εχω παθει και εγω αλλα επειδη ειναι ενιαια η κουζινα το πηρα χαμπαρι νωρις...Καλα που δεν πηρατε καμια φωτια.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...