Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο γιαννης μολις τωρα προσπαθει να πει το τραχτερ του.... ''παπαριά''.....

του λεω παπαπα? οχι..οχι

πάραρά ? οχι...οχι

πα...πα...

.....

θελει να πει παπαριά και δεν το θυματε καλα....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μήπως λόγω καιρού;; Κι εμάς κοιμάται πολλή ώρα, αλλά πάνω στον άντρα μου! Την βάζουμε μπρούμυτα στο κρεβάτι, αλλά μετά από κανένα τεταρτάκι ξυπνάει, ίσα που παίρνουμε την χαρά ότι επιτέλους θα κοιμηθεί!!

αυτο το ειχα δει απο το blog των 3τεκνων. ελεγε για τις 3τεκνες μανες... αλλα διαβασα τωρα την εγκυκλιο κ λεει οτι απο 3/08 δινουν αναδρομικα...εγω ομως που ειμαι καρπερη ειχα γεννησει 12/07 τη χριστ.. λες να δικαιουμε 2 αναδρομικα???

μαλλον πρεπει να παω απο το ΙΚΑ..να τα πουμε ιδιαιτερως.

Εφόσον γράφει στην εγκύκλιο το παρακάτω, λογικά δικαιούσαι και για την Χριστιάνα από 3/4/08 μέχρι την συμπλήρωση 12 μηνών από την γέννηση της.

"...καταλαμβάνει τόσο τις γυναίκες που απέκτησαν ή θα αποκτήσουν παιδί μετά την 3/4/2008, όσο και τις περιπτώσεις εργαζομένων γυναικών που έχουν τεκνοποιήσει πριν τις 3/4/2008 και για όσο χρονικό διάστημα υπολείπεται μέχρι τη συμπλήρωση του 12μήνου, μετά το μήνα που έλαβε χώρα ο τοκετός ή την λήξη επιδότησης λόγω λοχείας. Στην τελευταία ωστόσο περίπτωση, η καταβολή των μειωμένων εισφορών γίνεται από τις 3/4/2008 και για όσο χρονικό διάστημα υπολείπεται μέχρι την συμπλήρωση του 12μήνου που ακολουθεί τον μήνα που έλαβε χώρα ο τοκετός ή έληξε η επιδότηση λόγω λοχείας."

3qg3p2.png qfe4p2.png

Το μωρο κοιμηθηκε πρωτη φορα στα χρονικα 12 παρα δεκα με 7.30 το πρωι!!!! :shock: μετα εφαγε και ξανακοιμηθηκε και ξυπνησε 9.30 !!!!!!:D

Τωρα κοιματε παλι απο τις 3 και ακομα να ξυπνησει.........πηγα κοντα και κοιταξα και εχει το δαχτυλο στο στωμα , λετε γι'αυτο να μην ξυπναει ?????

το βρηκες το κολπακι!!!

Ο γιαννης μολις τωρα προσπαθει να πει το τραχτερ του.... ''παπαριά''.....

του λεω παπαπα? οχι..οχι

πάραρά ? οχι...οχι

πα...πα...

.....

θελει να πει παπαριά και δεν το θυματε καλα....

μη το βασανιζεις το παιδακι...βοηθα το να το πει, αργα ή γρηγορα θα το μαθει!

yuhuuuuuu καλε ο σταθμος στο Θησειο ειναι κοντα στο μετρο???ειμαι ελαφρως ασχετη....

εγω λουλουδακι μου ξερω που ειναι ο σταθμος, αλλα δεν ξερω που ειναι το μετρο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

yuhuuuuuu καλε ο σταθμος στο Θησειο ειναι κοντα στο μετρο???ειμαι ελαφρως ασχετη....

Μπορεί όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει μετρό μέχρι το Μοναστηράκι και μετά ή να πάει περπατώντας μέχρι το Θησείο (τέρμα Ερμού) ή να πάρει τον Ηλεκτρικό για μία στάση από το Μοναστηράκι στο Θησείο. Στο Θησείο αν δεν κάνω λάθος δεν πηγαίνει το μετρό αλλά μονο ο Ηλεκτρικός. Ο πιο κοντινός σταθμός του μετρό για το Θησείο θα πρέπει να είναι αυτός που είναι στο Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά και πάλι θα πρέπει κάποιος να περπατήσει πολύ. Πάντως εγώ θα χρησιμοποιήσω το μετρό και μετά τον Ηλεκτρικό.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Τωρα πια ειμαι σιγουρη...ο αντρας μου διαβαζει αυτα που γραφω;)Δεν εξηγειται αλλιως. Εχθες κατα τις 11.30 ξεραθηκα. 4 ξυπναει ο μικρος, κανω να σηκωθω, τρεχει ο Νικος :shock:. Που πας καλε μου? Θα τσακιστεις! Κοιμησου μου λεει όλο καμαρι θα τον κανονισω εγω :confused:. Και ξυπνησα 7.30 που ξανασηκωθηκε ο μικρος... Μπραβο Νικολακη μου. Αν και διαβασεις και τα σημερινα σε ευχαριστω :tongue:

Καλημερα κοριτσακια μου. Ιωαννα εμενα ο μικρος εχθες μου εβγαλε την πιστη με τις θηλες μιλαμε. Σημερα υπερκρατησε η πεινα ευτυχως και τις πιανει καλυτερα. Πω πω μιλαμε δεν ξαναλλαζω πιπιλες...:(

Και ναι! Πήγα 89 κιλάκια...επι τελους. Δυο εβδομαδες δεν ειχα χασει γραμμαριο αλλα μαλλον θα ηταν απο την κατακρατηση της περιοδου. 11 κιλακια μου εμειναν απο την εγκυμοσυνη, ευτυχως. Τα αλλα προς το παρον δεν τα συζητω. Θα χασω τα 11 και μετα τα υπόλοιπα ;)

Σημερα θα κανω κανα μπιφτεκακι στο φουρνο. Κυριακη εινι η μερα της κορυφαιας μαγειρικης μου :D

Α δεν ασα ειπα, εχθες ηρθε και ηλεκτρονικος για να βαλουμε καμερες για τη νταντα...Μεχρι τελος του μηνα θα ειμαστε ετοιμοι. Προς το παρον ειναι και η μαμα μου μαζι (όχι ότι πολυβλεπει τι γινεται γιατι η με τον αγγελο θα παιζει ή θα ανεβοκατεβαινει). Αλλα μονο και μονο σδτη σκεψη ότι αυτη δεν ειναι μονη της, κατι ειναι και αυτο. Του ειπα ότι δεν θελω μονο να γραφει σε κασετα αλλα να βλεπω ον λαιν μεσω ιντερνετ. Κανα χιλιαρικο θα παει. Σε εφαγα big brother! :cool:

Αυτα κοριτσουδια μου, καλημερουδια σε όλες!!!! Ελενιτσα σε περιμενω!

xexe και εμενα θα το εκανε ανετοτατα αλλα δεν σκαμπαζει απο internet!!! Alekaki επειδη εχω χασει επεισοδια γιατι ετσι με την νταντα???Αυτο που εγινε με το 50 ευρω ή κατι με το μωρο??:confused::confused::confused:

που σημαινει??? με ενδιαφερει, ξερεις, γιατι πολλα παρε δωσε εχουμε τελευταια στο παιδων...

λουλουδακι μου, θα συνηθισεις...απλα...

εκτος απο την Πρωτοψαλτη, υπαρχει κ ο Βεγγος....you know...

αστο κοπελια... κ το τριτο με τον γιωργακη θα το κανεις!

δεν υπαρχει... μονο στα πιο τρελλα μας ονειρα. να βγω ναι, χωρις αγχος αποκλειεται! ως γνωστον, οταν γινεσαι μανα, να ξερεις οτι η καρδια σου δεν θα ειναι ποτε στη θεση της!

κ μενα μια συναδελφισσα το ιδιο...παρεπιπτοντως το βλεπει το παιδι της. αλλα δεν μ'αρεσει κ αυτο, βολευει, αλλα δεν μ'αρεσει.

μηπως να εβαζες τη κασετα? για σκεψου το... κ αμα εχανες το "στιγμιοτυπο" ενω θα ησουν σε κανενα καραβι?

ευχαριστουμε ΜΕΦΗ μου...

τα δικα μας νεα, ειναι οτι σημερα ειμαστε ΠΕΡΔΙΚΙ φυσικα...

χτες μπερδευτηκα η ηλιθια κ της εδωσα παραπανω δοση κορτιζονης. επειδη δεν θα κοιμομουν ομως ολη νυχτα, πηρα τον γιατρο της, που ηταν σε ενα γαμο κ γλεντοκοπαγε ενω εμεις κλαιγαμε, κ ειπε οτι ειναι τοση μικρη η δοση που δεν παθαινει απολυτως τπτ! μου την ειπε κ ο συζυγατος το πρωι οτι θα το σκοτωσω το παιδι με αυτα που κανω... ξερετε ποιος..αυτος που λειπει συνεχεια, που ειναι στο μαγαζι του ολη μερα, που δεν τραβαει τπτ, που ενημερωνεται τηλεφωνικως...ε, αυτος!

συζητησαμε κ να βγαλουμε τις αμυγδαλες, κ ειπαμε αυριο να παρουμε τον δρ. της, να μας δωσει το τηλεφ. του ωρλ που εχει στο αγ.σοφια μηπως τις βγαζαμε τη Παρασκευη...(???) , σιγα μη μας γινει η χαρη τοσο νωρις αλλα θα το προσπαθησουμε...

Μπραβο ομορφακι...ευχομαι να γινει ο,τι ειναι καλυτερο για ολους σας :)

Ητανε που θα το λεγαμε πριβε...μη χέ....:tongue:

χαχαχαχα...ξανθιες παιδι μου τι περιμενεις...θα παμε εκει και θα δουμε και καμμια 200αρια ακομα που μας διαβαζανε...:lol::lol::lol:

Μητσακι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε...καλα μαρη σοφερ εχεις και δεν ξερεις τις στασεις του μετρο και του ηλεκτρικου??:tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν κοριτσάκια μου,εσείς έχετε τα δικά σας σοβαρά θέματα και γώ έχω σή΄μερα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα;;;;;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΜΗ ΜΟΥ;;;;;;;

ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ!!!!!!!

Μαζι δεν κανετε και χωρια δεν μπορειτε...

ξυπνησε μπεμπης

waWmp3.png

9LyAp3.png

Ητανε που θα το λεγαμε πριβε...μη χέ....:tongue:
ναι μωρε... το ξεχασα....αλλα όπως λεει και ο Νικολακης τι φοβοσαστε βρε?? Μη σας λιμπιστει ο ανωμαλος? :tongue::tongue::cool:
xexe και εμενα θα το εκανε ανετοτατα αλλα δεν σκαμπαζει απο internet!!! Alekaki επειδη εχω χασει επεισοδια γιατι ετσι με την νταντα???Αυτο που εγινε με το 50 ευρω ή κατι με το μωρο??:confused::confused::confused:

όχι δεν εγινε τιποτα. Με το μωρο ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Ισα ισα που ο μικρος τρελαινεται μολις τη βλεπει. Αλλα επειδη όταν ανοιξει ο καιρος η μανα μου θα τον παιρνει και σπιτι της τον Αγγελο, όλοι μου λενε ότι πρεπει να βαλω καμερες... Ο κοσμος δηλαδη με εχει κανει να θελω να τη βαλω, όχι η νταντα. Για το 50αρικο δε νομιζω να εφταιγε σε τιποτα αυτη...τι να πω....δεν ξερω.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αυριο μαλλον δεν θα κατεβω στην δουλεια.....μπου χου χου ...κλαπς.....:-(

Ηρθε ο γαμπρος μου απο το ταξιδι και δεν θα μου κραταει η αδερφη μου το μωρο....

Στο αεροδρομιο εβγαλε το πορτοφολι του να πληρωσει στην καφετερια και οταν φτασανε στο σπιτι ανακαλυψε πως του λειπανε τα λεφτα......και ειχε μαζι 1600 ευρω....:shock::evil:

Δυο μηνες ατην Αλβανια λεει δεν με κλεψανε και εδω δεν προλαβα να κατεβω απο το αεροπλανο....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

κοριτσιαααααααααααααα

που ειστε βρε σουρτουκες??????????? σας εχασα σνιφ σνιφ...

μπηκα να δωσω το παρον μη παει και με ξεχασετε :P

δε προλαβαινα να μπω καθολου.... ελπιζω να ειστε ολες καλα... θα προσπαθησω να διαβασω κανα νεο!!!!

σας εβαλα και 2 φωτο της μπεμπουλας!

Επεξεργάστηκαν by irida85

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Μητσακι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε...καλα μαρη σοφερ εχεις και δεν ξερεις τις στασεις του μετρο και του ηλεκτρικου??:tongue::tongue::tongue:

μαρη που ναξερω....3 χρονια στη ΜΗλο κ ενα χρονο εδω που ημουνα ακουνητη στην ουσια τι να ξερω...κ πριν απο τη Μηλο η δουλεια μου ηταν εδω διπλα στο σπιτι μου... κ οπου κ να ηθελα να παω πηγαινα η με τον Αντρεα η με καμια φιλη με το αυτοκινητο..οποτε την Αθηνα δεν την ξερω καθολου στην ουσια το μετρο θα ξερω?....θα την βρω ρε την ακρη κ θα σας βρω...το πολυ πολυ να βρεθω Πειραια να δω αν κουνιουνται οι βαρκες:tongue:

PlbZp2.png

Επιτελους σας διαβασα....μου λειψατε,εμεινε εδω αδερφη μου 2 μερες,ο αντρας της κατεβηκε Καλαματα για δουλειες...και δε με αφηνε να μπαινω ιντερνετ το βραδυ..την ενοχλει ο θορυβος ΑΠΟ ΠΛΗΚΤΡΑ.αλλη βρωμογρια κ αυτη...

Εγω δεν ξερω ουε που ειναι το μετρο ουτε το τραινο.αλλα αφου ειπατε ΕΡΜΟΥ θα κατεβω ΣΥΝΤΑΓΜΑ και θα την παρω ευθεια κ οπου με βγαλει...

ξυπνησε μωρο παω κ ερχομαι..

ΜΕΦΗ χαιρομαι που σου λειψα..

τζια σου εγραψα κ αλλου,κ εγω το εχω το γρομπαλακι..καρουμπαλο γιαν την ακριβεια και ειμαι μια χαρα..η μαλακινση που με δερνει ειναι απο αλλου..σε προλαβα ατοιμη μεφη..

Μιτσακιον πας κ εσυ για κλιμακτηριο,ρωτα την ΜΕΦΗ πως το αντιμετωπισε..τι ορμονες πηρε..εχει προχωρησει η επιστημη..μη σε παιρνει απο κατω

τζια σου εγραψα κ αλλου,κ εγω το εχω το γρομπαλακι..καρουμπαλο γιαν την ακριβεια και ειμαι μια χαρα..η μαλακινση που με δερνει ειναι απο αλλου..σε προλαβα ατοιμη μεφη..

Μιτσακιον πας κ εσυ για κλιμακτηριο,ρωτα την ΜΕΦΗ πως το αντιμετωπισε..τι ορμονες πηρε..εχει προχωρησει η επιστημη..μη σε παιρνει απο κατω

Πού είσαι γλυκομίλητο πουρό μου;;;Που έτσι και δεν με σκυλοβρίσεις μια μέρα μου πηγαίνει η μέρα σκ...τα!!!!!!!

Ορμόνες πήρα αυτές που μου έστειλες,γιατί είχες πει οτι τις έχεις δοκιμάσει και είναι αποτελεσματικές!!Βλέπω ξεχνάς!Αρα η μαλάκινση καλά κρατεί!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...