Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!

για τις μυξουλες που λετε εμενα εχει μονο η μπεμπα,τωρα καποιος μου ειπε ή το διαβασα εδω δεν θυμαμαι,οτι οι μυξουλες που εχουν τα μωρα τωρα ειναι γιατι δεν εγινε πολυ καλο καθαρισμα στην γεννα,αλλα θα φυγουν στους 3 πρωτους μηνες.

εμενα παλι η μπεμπα αρχισε να χανει μαλλια:confused:απο μπροστα,θα γινει φαλακρο το μωρο μου..........ειναι και ανοιχτοχρωμη,ομορφια θα ειναι.......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανετεεεεεε?

εχω παθει στερητικο συνδρομο ενα μηνα τωρα!!!!!!

ελεος... κ πανω που καταφερα να μπω, ξυπνησε το καμαρι!

ολα εναντιον μου! τον συγχωρω ομως, γιατι σημερα ειδα βλεννες μικρες με αιματακι στα κακα του, κ εχω φρικαρει. θα περιμενω κ δευτερη κενωση κ αν εχει ακομα θα τηλ στον παιδιατρο!

αααχχχ. εχω τοσα να σας γραψω!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τζια η κοπελα που ειμασταν μαζι στο δωματιο,ειχε γεννησει φυσιολογικα,σε αυτην το γαλα κατεβηκε την τριτη μερα,μεχρι εκεινη την μερα εδεινε στηθος οπωτε εφερναν το μωρο αλλα επειδη φυσικα δεν χορταινε ετρωγε και ξενο.αφου της κατεβηκε το γαλα ζητησε αποκλειστικο θηλασμο.το μωρο μια χαρα ετρωγε απο το στηθος μετα και ας ειχε φαει το ξενο τις πρωτες μερες.

εγω που ημουν με καισαρικη το κανονικο γαλα μου κατεβηκε τελευταιο βραδυ πρν να φυγω απο την κλινικη,ε μεχρι τοτε ετρωγε ο μπεμπης ξενο,μετα που ηρθαμε σπιτι μια χαρα ετρωγε και τα δυο,δεν χαλαστηκε καθολου:D

20γρ.γαλατακι ειναι πολυ λιγο για το μωρο,ειναι κριμα να το αφηνεις νηστικο,οι μαιες εκει δεν σε βοηθανε?τι σου ειπαν?

fCS8p3.png

ελενη26, περαστικα στον μικρουλη σου!!!

δεν μπορω να διαβασω ολα αυτα που γραφετε, αλλα θα σας γραψω τα δικα μου...

στο σπιτι, ολα καλα... μια αρμονια, κ εγω σε πληρη συντονισμο. στρατηγος κανονικα. ευτυχως αυτη τη φορα την γλυτωσα την επιλοχεια γιατι τη φοβομουν πολυ!

με το θηλασμο, εχει αρχισει τοσο πολυ το πιπιλισμα, που τρελλαινομαι απο τον πονο, κ σταματαω σιγα σιγα, μη με κραξετε... απλα δεν "το'χω"!

αντε να σας πω κ για τον τοκετο κ τις προτασεις που μου γιναν εκεινη την ωρα την δυσκολη... τωρα που γεννησαμε ολες, θα τα πω να ξεθυμανω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!!

Λέτε για την γρίπη, εγώ τι να πω που και τα δύο έχουν αρπάξει μικρόβιο κ ο ένας είναι με ωτίτιδα κ ο άλλος με βρογχίτιδα κ αντιβιώσεις;;; Αν κολλήσω εγώ ή το μικρό τι γίνεται;;; Ποιος να περιποιηθεί τα μικρά που ο άντρας μου δουλευει σερί τώρα 2 βδομάδες;;; Πάντως βοηθούν και τα αντισώματα του πλακούντα κ του θηλασμού για τα νεογνά, εκεί ποντάρω!

Για τις κακαρούλες στη μύτη είναι μάλλον η κλεισούρα και η σκόνη που αναπτύσσεται στους εσωτερικούς χώρους γιατί έχω και εγώ έντονο το φαινόμενο κ ο μπέμπης!!

Ήθελα να γράψω και άλλα πολλά αλλά δεν έχω κουράγιο κ διάθεση. Είμαι ψυχολογικά ράκος, νομίζω πως όλα τα κάνω λάθος πια, τι να πω...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Α και να πω κάτι για τις πρωτομανούλες:

Χαρείτε όσο μπορείτε αυτές τις στιγμές με τα μικρούλια σας και ασχοληθείτε μαζί τους όσο περισσότερο αντέχετε γιατί αυτές οι στιγμές δεν ξανάρχονται και τελειώνουν και πάρα πολύ σύντομα!!! Η κούραση θα περάσει αλλά θα μείνουν οι στιγμούλες να θυμάστε!!

Τα λέω αυτά γιατί εγώ με άλλα 2 παιδάκια δεν μπορώ να χαρώ τον μπεμπούλι όσο θα ήθελα και μετανιώνω που στο 1ο μου παιδί κλαψούριζα μόνο για την ταλαιπωρία!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Αφηνω τα ομορφακια το βραδυ της κυριακης στη γιαγια τους, σιγουρη εγω οτι γενναω, κ γιατι να ταλαιπωρουμαστε πρωινιατικα να τα τρεχουμε τα μωρα... Το βραδυ που σας εγραψα οτι πονουσα, παω σπιτι κ η κοιλια αλλαξε τελειως σχημα. Σηκωθηκε ψηλα κ ηταν παρα πολυ περιεργη... Ξημερωνει, κοκκινο αιμα, λεει ο δρ. σε μιση ωρα εδω. Αφου ο Παυλος, ξυριστηκε, ηπιε καφε, ντυθηκε, αλλαξε 200 μπουφαν, εφαγε κ ενα τοστακι, κ δεν ειχε μεινει κατι αλλο να κανει, η μιση ωρα περασε κ ειμασταν ΑΚΟΜΑ στο σπιτακι μας! Ετσι ειναι στο 3ο. Ρουτινιαζεις...καταλαβενετε.... Παμε εκει, εγω με τον μπαμπα μου με το αυτ/το κ ο Παυλ. με το μηχανακι, τον ξαναχανω, ειχε παει να παρει κ αλλον καφε! Τεσπα, μπαινουμε μεσα, παω στον δρ. μου κανει υπερηχο, διαστολη 3 κ το μωρο γυρισε ανασκελα, αλλα μου ειπε οτι θα το κανουμε φυσιολογικα. Εισαγωγη, ξυρισματακι, τα κλασσικα, κ ανεβαινω στις αιθουσα επιτοκων. Εκει ειναι μια που κλαιει, κ εγω ειμαι ετοιμη να ρωτησω αν ειναι αγορι ή κοριτσι, μπας κ περασει η ωρα... κ μπαινει μεσα η μαια μου, κ φωναζει, ποιος θα τη παρει αυτη απο δω??? Μετα ηρθε ο γιατρος της κ της ελεγε, τι ηθελες? ενα μωρο να μη μπορει να κουνησει ή να μιλησει??? κ αυτη να ρωταει, τι ηταν??? κ ξανα κλαμματα. Καλα αρχισαμε λεω! να μη χαλαρωνω με τπτ εν τω μεταξυ, ενα αγχος φοβερο, ουτε στο πρωτο μου... ερχεται μια κοπελα, κ της λεει η μαια, κλεινω τη πορτα, καντης εκει τα μαγικα μπας κ τη πιασουν οι πονοι. κ μου εκανε σιατσου. κ την αλλη εβδομαδα θα επαιρνε το πτυχιο της, κ θα εκανε παραλληλισμο της τεχνικης με τους αναισθησιολογους. οντως εκεινη την ωρα εγραφε πονους το μηχανημα, γιατι ειχα κανει επισκληριδιο κ δεν καταλαβαινα... οκ, φευγει αυτη... μπαινει μια γιατρεσσα μεσα. ρωταει ποιο ειναι, κ λεω το 3ο. κ τι με ρωταει αν εχετε θεο... αν θα με ενδιεφερε να γινω παρενθετη μητερα! φυγε απο δω της λεει η μαμη... μα γιατι λεει αυτη, θα εξασφαλισει τα αλλα 3! το πως θα γυρισω σπιτι χωρις παιδι, κ τι θα πω στα αλλα φυσικα δεν την απασχολουσε... μου'ρθε να πεθανω, γιατι λεω, δλδ, οποια κανει 3 ειναι απορη, χαζη, κ ανισορροπη μαλλον? ψιλοστεναχωρηθηκα μπορω να πω.. αφου κανουμε κ δευτερη δοση επισκληρηδιο, μου ριχνουν κ ενα φαρμακο για χαλαρωση του τραχηλου, κ κλεινει το αριστερο μου ματι. Εγω κ ο Ανεστης Βλαχος. φτανει η ωρα της γεννας, περναμε στα ενδοτερα, κ ο μπεμπακος γεννιεται με τον ομφαλιο λωρο, εναν ωραιοτατο κομπο, κ ο δρ. λεει ειναι τυχερος κ αυτος κ εγω! δεν τρεφοταν το μπεμπακι μου... 3460 γρ. τωρα εχει ομορφυνει λιγο, οχι πολυ... μη μου ερθει κ ξαφνικο...

στο δωματιο ολα καλα... στη καινουργια πτερυγα του αλεξανδρα, μες στη χλιδα, περνουσε κ ενας καθηγητης, κ μας εβλεπε τι ομορφες που ημασταν. ολα καλα..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δαλιδα...τι κανεις??

ελα...μη πεφτεις τωρα, γιατι τωρα πρεπει να εισαι δυνατη... κουραγιο κ υπομονη..

κ εμενα ειναι κ τα 2 με βηχα κ μυξες, η μικρη κ με μασκα κ αντιβιωση, κ καπου μεταξυ τα πιανει κ διαρροια... ενα βραδυ χεζοντουσαν στη σειρα. ο μπεμπης βεβαια αφ'εαυτου του... τοσο σκατο ουτε ο αχορταγος δεν ειχε δει, σε οοολλληη τη καριερα του!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

α ρε ελενη:D:D:D

δεν ξερω αν εμαθες και η μπεμπα μου ειχε εναν κομπο στον λωρο της......μονο που εμενα δεν μου το ειπε κανενας:mad: ακουσα εγω την νεογνολογο που το ελεγε την ωρα που την καθαριζε......και εμενα βγηκε 1620 γιατι δεν τρεφοταν,ενω ο μπεμπης οσο υπολογιζαμε 2250.

τωρα βεβαια την εχω σπιτι και εφτασε τα 2240 το καλο μου:rolleyes:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

απιστευτο ε??? σα τη γωγω μπρεμπου στο σιριαλ!

να τρεχω να κλαιω κ να παρακαλαω να μου δωσουν το παιδι μου!

εγω τον ειδα τον κομπο.. τον σηκωσε πριν τον κοψει κ μου τον εδειξε! κ μου εβαλαν το μωρο πανω μου με το ψαλιδι στον ομφαλιο λωρο.. μα αν ειναι.. θα σφαχτουμε εδω περα λεω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

παλι μονη μου ειμαι... ειπα κ εγω να μπω κ τη κανατε ολες!

γωγω ειναι πανεμορφη η κορακλα σου!!!! κανατε καλη δουλεια!!!! αντε κ στα υπολοιπα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ομορφακια ειμαι και εγω εδω.Τα εβαλα για υπνο και εβγαλα το μπανακι απο την πρωτη το επλεινα για να κανουμε σημερα εκει μπανιο γιατι δεν χωραμε πλεον στο νιπτηρα.

Oju1p2.png

sIvCp2.png

γεια σας κοριτσαρες... αχ ρε Ομορφακια μου και δαλιδα μου... καταλαβαινω και την κουραση και το άγχος!! Τρία παιδάκια και τα δυο αρρωστούλικα ε ναι! Εκει τρελαινομαι και εγώ. Μόνο που περνανε και τα ξεχνάμε και όλα καλα΄! Περαστικά σας λοιπόν!! μαιρούλα και εσύ κουραζεσαι και όλες οι διδυμομανούλες κακά τα ψεμματα! Εγώ δε θέλω να λέω ψεμματα. Δεν πολυκουραζομαι προς το παρόν. Στο πρωτο μεχρι να οργανωθω μου ήταν πιο δυσκολο. Εγώ απλά τρελαινομαι από το άγχος μου!!

Ομορφακια πόσα δινουν βρε??? Για να δουμε και το επιχειρηματικό κομμάτι.. χαχα!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...