Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια κοιτάξτε αυτό για όσες είστε ασφαλισμένες στο ΙΚΑ. Ισχύει και για μας (όπως αρχικά ήταν και για το ΤΕΒΕ) η μειωμένη κατά 50% εισφορά για τοτυς 12 μήνες μετά το μήνα γέννησης του παιδιού και μάλιστα και αναδρομικά από 3/4/2008. Το μόνο που δεν αναφέρεται είναι πως λαμβάνεται αυτό το δωδεκάμηνο ως ένσημα (μισά ή ολόκληρα) αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι ολόκληρα. Πάντως ψάξτε το γιατί θα είναι κάτιτις παραπάνω στον μισθό σας.

http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/EG_15_2010.pdf

το εψαξα ηδη... πηραμε κ στο ΙΚΑ τηλεφ. με τον Λογιστη. κ δεν εχει βγει ουτε εγκυκλιος, ουτε ενημερωση ακομα. πηρα τηλ. στο ΙΚΑ Ζωγραφου κιολας...

θα το κυνηγαω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου... ο μικρος μου εχει παρει το λαπτοπ και θα του παρει ο διαολος τη μανα...θυμοσαστε το μακελειο που εγινε με τα δυο αδερφια που σκοτωσε ο ενας τον αλλον για το ιντερνετ??? Ε καπως ετσι αμς βλεπω....Θα με φαει μαι μερα

Σε πληροφωρώ σε λίγο καιρό ξέρεις τί θα σου λέει;;;;"Αχ,τί πέρασα εγώ για να τα μεγαλώσω που είναι και δίδυμα!!Μόνη μου ξέρω πώς τα βγαλα πέρα!!!!"Πάμε και στοίχημα!!!

Καλα μαρή,με δουλεύεις;;;Δηλαδή πόσα κιλά έπρεπε να είναι το μωρό για να μην το θεωρείς αδύνατό;;;;Πόσα θες να μας τρελλάνεις;;;

Εγώ πάλι την Έφη φέτος δεν την πήγα πουθενά και ούτε πρόκειται γιατί φοβάμαι για τις ιώσεις που κυκλοφορούν.

Μπα μαρη αυτη το λεει και γελαει...ειναι ψιλοαναισθητη. Ουτε εγω παντως παω πουθενα γιατι και εγω φοβαμαι τις ιωσεις... Με το που θα ανοιξει ο καιρος όμως θα βγαινουμε. Κοιτα τωρα που τον ζυγισα ειναι 6.550...καλως ειναι απλα ο αγγελος ηταν πιο βαρυς και μας ψιλοχαλαει...

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!Αιντε και μέχρι το καλοκαίρι θα είσαι πραγματική γοργόνα!!!!!Μπράβο και στον αντρούλη σου!!Όσο για την κάμερα.κάποτε διάβασα πως από την΄πρώτη στιγμή που αρχίζεις να έχεις αμφιβολίες για την νταντά δεν είναι καλό σημάδι.

δερν εχω αμφιβολια μωρε αλλα όλοι μου λενε ότι πρεπει να το κανω. Προς το παρον δεν εχω παραπονο
που σημαινει??? με ενδιαφερει, ξερεις, γιατι πολλα παρε δωσε εχουμε τελευταια στο παιδων...

δεν υπαρχει... μονο στα πιο τρελλα μας ονειρα. να βγω ναι, χωρις αγχος αποκλειεται! ως γνωστον, οταν γινεσαι μανα, να ξερεις οτι η καρδια σου δεν θα ειναι ποτε στη θεση της!

κ μενα μια συναδελφισσα το ιδιο...παρεπιπτοντως το βλεπει το παιδι της. αλλα δεν μ'αρεσει κ αυτο, βολευει, αλλα δεν μ'αρεσει.

μηπως να εβαζες τη κασετα? για σκεψου το... κ αμα εχανες το "στιγμιοτυπο" ενω θα ησουν σε κανενα καραβι?

συζητησαμε κ να βγαλουμε τις αμυγδαλες, κ ειπαμε αυριο να παρουμε τον δρ. της, να μας δωσει το τηλεφ. του ωρλ που εχει στο αγ.σοφια μηπως τις βγαζαμε τη Παρασκευη...(???) , σιγα μη μας γινει η χαρη τοσο νωρις αλλα θα το προσπαθησουμε...

ice tea = εισαι τεά!!!:tongue::tongue:. Το ξερω ότι δεν θα ξαναησυχασω ποτε παιδακι μου.... αλλα να! ...όνειρα!! Για τη νταντα θα βαζω και κασετα θα τα βλεπω και ον λαιν ;). Ουτε εμενα μου αρεσει να αφηνω τα παιδακια μου....τον Αγγελο βραδυ τονα αφησα μονο για να μπω νοσοκομειο..

Καλα κανεις που θα κανετε επεμβαση. Θα ερθουμε με πανο 'Χριστιανακι γινε γρηγορα καλα!'

το πρωι, επειδη ειχα λυσει ολα μου τα προβληματα, με θαυμαζα στον καθρεφτη κ εβλεπα αυτο το υπεροχο κορμι, κ που θα μπορουσα να βρω ωραιο ολοσωμο μαγιο, τουλαχιστον... γιατι για μπικινι, θα γινω ο περιγελος της παραλιας. σα καγκουρω ειμαι.

:lol::lol::lol::lol::lol:

21/2 ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΣΤΙΣ 4:30 ΣΩΣΤΑ???? ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ??

16.00 στο σταθμο Θησειου.:)
Τ

πφφφ κουρελι ειμαι με τριγυρναει κατι γριπη ειναι ιωση ειναι,ο χαρος ειναι,παντως κατι ειναι γιατι ειμαι σκατα....ολο ιδρωνω ζεσταινομαι ....κ μην πειτε οτι περναω κλιμακτηριο 31 ετων μπουμπουκι γιατι θα σας χεσω!

:-):-):-)
Όσο για το ραντεβού στο Θησείο να λέγαμε μήπως να συναντηθούμε στον σταθμό του τρένου που είναι και κεντρικός, όχι τίποτα άλλο αλλά να μην χαθούμε. Στις 4 έχουμε πει ή στις 4 και μισή ?

συμφωνω για το σταθμο....16.00 Ιωαννα μου!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δλδ, ξερει κ το χειριζεται??? κανονικα?

κ παιζει παιχνιδια?

ναι μαρη...μπαινει μονος του στο ιντερνετ στο καρτουν νετςουορκ και παιζει διαφορα. Μας εχει κουφανει...μονο τοσο γκρινιας να μην ηταν και θα ηταν τελειος.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ναι μαρη...μπαινει μονος του στο ιντερνετ στο καρτουν νετςουορκ και παιζει διαφορα. Μας εχει κουφανει...μονο τοσο γκρινιας να μην ηταν και θα ηταν τελειος.

να κανει παρεα με το λουλουδακι μου... να ενωσουν τη μιρλα τους.

κ δεν το αντεχωωωω με τπτ!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τι να κανουμε....καλα να ειναι τα παιδακια μας να μας τυρρανανε ε??? Μόλις τους ταισα κι όλας τα μαγευτικα μου μπιφτεκια. Επειδη νμαγειρευω σπανια καθε φορα όλο μπραβο ακουω...χαχα. Για αυτο σας λεω βρε...όσο πιο λιαγα κανουμε τοσο μας εκτιμουν

221882cb0gkyh7q4.gif

τι να κανουμε....καλα να ειναι τα παιδακια μας να μας τυρρανανε ε??? Μόλις τους ταισα κι όλας τα μαγευτικα μου μπιφτεκια. Επειδη νμαγειρευω σπανια καθε φορα όλο μπραβο ακουω...χαχα. Για αυτο σας λεω βρε...όσο πιο λιαγα κανουμε τοσο μας εκτιμουν

σε ενθαρρυνουν μαρη, αλλα εσυ εχεις αλλα "σχεδια"!!!

η μικρη κοιμαται 4 ωρες... για μεσημερι...

δλδ το βραδυ θα χορευουμε?

τη λυπαμαι να τη ξυπνησω ομως...ειμαι κ πονοψυχη..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

σε ενθαρρυνουν μαρη, αλλα εσυ εχεις αλλα "σχεδια"!!!

η μικρη κοιμαται 4 ωρες... για μεσημερι...

δλδ το βραδυ θα χορευουμε?

τη λυπαμαι να τη ξυπνησω ομως...ειμαι κ πονοψυχη..

ναι ναι...στου κουφου την πορτα όσο θελεις βροντα!!! χαχα. Μην την ξυπνας. Θα κοιμηθει και το βραδυ, απο την κορτιζονη ειναι ισως.

Για την κοιλια μην χολοσκας. Μπορει να μην πηρες κιλα αλλα μην ξεχνας ότι τωρα γεννησες. Θες ενα εξαμηνακι να μπει μεσα...Οκ δε θα ειναι σουπερ αλλα θα ειναι μια χαρα!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ναι ναι...στου κουφου την πορτα όσο θελεις βροντα!!! χαχα. Μην την ξυπνας. Θα κοιμηθει και το βραδυ, απο την κορτιζονη ειναι ισως.

Για την κοιλια μην χολοσκας. Μπορει να μην πηρες κιλα αλλα μην ξεχνας ότι τωρα γεννησες. Θες ενα εξαμηνακι να μπει μεσα...Οκ δε θα ειναι σουπερ αλλα θα ειναι μια χαρα!

δεν εχω ελπιδα για τη κοιλια! ειναι το δερμα τετοιο...

Οπότε θα μάθεις να μας πεις και πως μετράνε τα ένσημα.

αυτο το ειχα δει απο το blog των 3τεκνων. ελεγε για τις 3τεκνες μανες... αλλα διαβασα τωρα την εγκυκλιο κ λεει οτι απο 3/08 δινουν αναδρομικα...εγω ομως που ειμαι καρπερη ειχα γεννησει 12/07 τη χριστ.. λες να δικαιουμε 2 αναδρομικα???

μαλλον πρεπει να παω απο το ΙΚΑ..να τα πουμε ιδιαιτερως.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πφφφ κουρελι ειμαι με τριγυρναει κατι γριπη ειναι ιωση ειναι,ο χαρος ειναι,παντως κατι ειναι γιατι ειμαι σκατα....ολο ιδρωνω ζεσταινομαι ....κ μην πειτε οτι περναω κλιμακτηριο 31 ετων μπουμπουκι γιατι θα σας χεσω!

:lol::lol::lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Το μωρο κοιμηθηκε πρωτη φορα στα χρονικα 12 παρα δεκα με 7.30 το πρωι!!!! :shock: μετα εφαγε και ξανακοιμηθηκε και ξυπνησε 9.30 !!!!!!:D

Τωρα κοιματε παλι απο τις 3 και ακομα να ξυπνησει.........πηγα κοντα και κοιταξα και εχει το δαχτυλο στο στωμα , λετε γι'αυτο να μην ξυπναει ?????

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...