Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερουδια!!!

καληνυχτα...θυμαμαι και ενα αλλο...

Παπαδοπουλου στο περιπτερο 'τι θα γινει θα περιμενω πολυ ωρα με την κοιλια στο στομα?' περιπτερας- 'εισαστε εγκυος?' 'Όχι, εφαγα πολυ!:tongue::tongue::tongue:

εγω να δεις....που μου εκανε και υποδειξεις μια μερα ότι δουλευω πολυ και δε μπορω να χαρω τα παιδια μου...:confused:

χαχα, καλο! κατι μου θυμιζει....;)

ενω αυτη τα χαιρεται? δεν σχολιαζω...

αυτο το μπεμπακι μου εξελισσεται σε αγγελουδι...Μονο του κοιμαται στην κουνιτσα του, ξυπναει παιζει με τα μπιχλιμπιδια...όταν τον ταιζω με κοιταει μεσα στα ματια λεμε. Όοοοολη την ωρα, με το που θα τον κοιταξω σκαει χαμογελα...κακαριστα. Αφου επιτηδες κοιταζω αλλου για να φαει.

Μονο με το φαι του με παιδευει...δε μου βγηκε φαγανας αυτος, ειναι και ψηλος και φαινεται αδυνατος

αχου το μικρουλη....

Τωρα πια ειμαι σιγουρη...ο αντρας μου διαβαζει αυτα που γραφω;)Δεν εξηγειται αλλιως. Εχθες κατα τις 11.30 ξεραθηκα. 4 ξυπναει ο μικρος, κανω να σηκωθω, τρεχει ο Νικος :shock:. Που πας καλε μου? Θα τσακιστεις! Κοιμησου μου λεει όλο καμαρι θα τον κανονισω εγω :confused:. Και ξυπνησα 7.30 που ξανασηκωθηκε ο μικρος... Μπραβο Νικολακη μου. Αν και διαβασεις και τα σημερινα σε ευχαριστω :tongue:

Καλημερα κοριτσακια μου. Ιωαννα εμενα ο μικρος εχθες μου εβγαλε την πιστη με τις θηλες μιλαμε. Σημερα υπερκρατησε η πεινα ευτυχως και τις πιανει καλυτερα. Πω πω μιλαμε δεν ξαναλλαζω πιπιλες...:(

Και ναι! Πήγα 89 κιλάκια...επι τελους. Δυο εβδομαδες δεν ειχα χασει γραμμαριο αλλα μαλλον θα ηταν απο την κατακρατηση της περιοδου. 11 κιλακια μου εμειναν απο την εγκυμοσυνη, ευτυχως. Τα αλλα προς το παρον δεν τα συζητω. Θα χασω τα 11 και μετα τα υπόλοιπα ;)

Σημερα θα κανω κανα μπιφτεκακι στο φουρνο. Κυριακη εινι η μερα της κορυφαιας μαγειρικης μου :D

Α δεν ασα ειπα, εχθες ηρθε και ηλεκτρονικος για να βαλουμε καμερες για τη νταντα...Μεχρι τελος του μηνα θα ειμαστε ετοιμοι. Προς το παρον ειναι και η μαμα μου μαζι (όχι ότι πολυβλεπει τι γινεται γιατι η με τον αγγελο θα παιζει ή θα ανεβοκατεβαινει). Αλλα μονο και μονο σδτη σκεψη ότι αυτη δεν ειναι μονη της, κατι ειναι και αυτο. Του ειπα ότι δεν θελω μονο να γραφει σε κασετα αλλα να βλεπω ον λαιν μεσω ιντερνετ. Κανα χιλιαρικο θα παει. Σε εφαγα big brother! :cool:

Αυτα κοριτσουδια μου, καλημερουδια σε όλες!!!! Ελενιτσα σε περιμενω!

μπραβο κοριτσακι! εγω τελικα αντι να χασω παιρνω, εμ βεβαια με τα κεμπαπ που χτυπαω τι περιμενα?

οσο για τη καμερα καλα κανεις!

κ οσο για τον αντρουλη σου....αυτο σημαινει οτι σ'αγαπαει πολυ πολυ πολυ:wink:

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!Αρχκά να ευχηθώ στη Ομορφάκια και στηνWonderland ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

QUOTE=aleca;154312]το ξερω βρε.. αλλα προσπαθω να σου εξηγησω ότι σε όλες το ιδιο συμβαινει. Εκτος απο μια φιλη μου...εχει διδυμα και τα αφηνει στην πεθερα της τουλαχιστον τη μιση εβδομαδα....Σιγουρα από Πεμπτη μεχι Δευτερα....Παει, τα βλεπει τη μερα και το απογευμα 'χαίρεται'΄....φρεσκια φρεσκια με παιρνει καθε πρωι.

Σε πληροφωρώ σε λίγο καιρό ξέρεις τί θα σου λέει;;;;"Αχ,τί πέρασα εγώ για να τα μεγαλώσω που είναι και δίδυμα!!Μόνη μου ξέρω πώς τα βγαλα πέρα!!!!"Πάμε και στοίχημα!!!

αυτο το μπεμπακι μου εξελισσεται σε αγγελουδι...Μονο του κοιμαται στην κουνιτσα του, ξυπναει παιζει με τα μπιχλιμπιδια...όταν τον ταιζω με κοιταει μεσα στα ματια λεμε. Όοοοολη την ωρα, με το που θα τον κοιταξω σκαει χαμογελα...κακαριστα. Αφου επιτηδες κοιταζω αλλου για να φαει.

Μονο με το φαι του με παιδευει...δε μου βγηκε φαγανας αυτος, ειναι και ψηλος και φαινεται αδυνατος

Καλα μαρή,με δουλεύεις;;;Δηλαδή πόσα κιλά έπρεπε να είναι το μωρό για να μην το θεωρείς αδύνατό;;;;Πόσα θες να μας τρελλάνεις;;;

Hello και απο εμενα!!!!!!!!!Χαθηκα γιατι με εχουν φαει τα παρτυ μασκε.μια το ταδε δημοτικο,μια το αλλο δημοτικο, το νηπιαγωγειο και τα λοιπα.Αδιαθετησα οκ!!!Εσεις τι κανετε?Αλεκα μονη σου εμεινες?Ελπιζω να ειναι ολα τα μπεμπακια καλα!!!!!!!!

Εγώ πάλι την Έφη φέτος δεν την πήγα πουθενά και ούτε πρόκειται γιατί φοβάμαι για τις ιώσεις που κυκλοφορούν.

Έψαχνα χθες και πήγα σε τρία φαρμακεία για να βρω θηλές για μπιμπερό 4+ με τις τρεις τρύπες αλλά άδικος κόπος, πνίγεται και δεν τις θέλει. Σήμερα πάντως δεν ξέρω τι έχει πάθει και από τις 9 που ξύπνησε ανά δύο ώρες ζητάει να φάει και γλύφει στην κυριολεξία τα 120 ενώ στο πρώτο γεύμα έγλειψε τα 150.

Περνάει φάση ανάπτυξης.

Τωρα πια ειμαι σιγουρη...ο αντρας μου διαβαζει αυτα που γραφω;)Δεν εξηγειται αλλιως. Εχθες κατα τις 11.30 ξεραθηκα. 4 ξυπναει ο μικρος, κανω να σηκωθω, τρεχει ο Νικος :shock:. Που πας καλε μου? Θα τσακιστεις! Κοιμησου μου λεει όλο καμαρι θα τον κανονισω εγω :confused:. Και ξυπνησα 7.30 που ξανασηκωθηκε ο μικρος... Μπραβο Νικολακη μου. Αν και διαβασεις και τα σημερινα σε ευχαριστω :tongue:

Καλημερα κοριτσακια μου. Ιωαννα εμενα ο μικρος εχθες μου εβγαλε την πιστη με τις θηλες μιλαμε. Σημερα υπερκρατησε η πεινα ευτυχως και τις πιανει καλυτερα. Πω πω μιλαμε δεν ξαναλλαζω πιπιλες...:(

Και ναι! Πήγα 89 κιλάκια...επι τελους. Δυο εβδομαδες δεν ειχα χασει γραμμαριο αλλα μαλλον θα ηταν απο την κατακρατηση της περιοδου. 11 κιλακια μου εμειναν απο την εγκυμοσυνη, ευτυχως. Τα αλλα προς το παρον δεν τα συζητω. Θα χασω τα 11 και μετα τα υπόλοιπα ;)

Σημερα θα κανω κανα μπιφτεκακι στο φουρνο. Κυριακη εινι η μερα της κορυφαιας μαγειρικης μου :D

Α δεν ασα ειπα, εχθες ηρθε και ηλεκτρονικος για να βαλουμε καμερες για τη νταντα...Μεχρι τελος του μηνα θα ειμαστε ετοιμοι. Προς το παρον ειναι και η μαμα μου μαζι (όχι ότι πολυβλεπει τι γινεται γιατι η με τον αγγελο θα παιζει ή θα ανεβοκατεβαινει). Αλλα μονο και μονο σδτη σκεψη ότι αυτη δεν ειναι μονη της, κατι ειναι και αυτο. Του ειπα ότι δεν θελω μονο να γραφει σε κασετα αλλα να βλεπω ον λαιν μεσω ιντερνετ. Κανα χιλιαρικο θα παει. Σε εφαγα big brother! :cool:

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!Αιντε και μέχρι το καλοκαίρι θα είσαι πραγματική γοργόνα!!!!!Μπράβο και στον αντρούλη σου!!Όσο για την κάμερα.κάποτε διάβασα πως από την΄πρώτη στιγμή που αρχίζεις να έχεις αμφιβολίες για την νταντά δεν είναι καλό σημάδι.

Kalimeeeraaaa!

Kala, 1 selida??? MONO 1 SELIDA????

Me tsatisate, apoxwrw :-ppppppppppppppppp

Eleni (omorfakia) kai wonder ola kala me ta paidakia sas???????

Paw na kanw tsigaro twra pou ksanakoimithike kai erxomai pali.

Είδες Αγγελική μου!Πάει χάλασε ο κόσμος!!!!

φανταζομαι.....τι να κανεις και εσυ ρε παιδι μου...υπομονη....Πως λενε οι γυφτοι το αις τι??? ισε τεα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

που σημαινει??? με ενδιαφερει, ξερεις, γιατι πολλα παρε δωσε εχουμε τελευταια στο παιδων...

κ ναι ειμαι ακομα ζωντανη...........

ολη την ωρα πανω μου ο μικρος ή στο ριλαξ αλλα να με βλεπει....κοιμηθηκε επιτελους. μολις χτυπησα μια ωραια μεριδα κεμπαπ κ θελω να παω να ξεβρωμιστω λιγο...κ ο δικος μου στον κοσμο του...χαλαρα...να ξυπνησει με την ωρα του, να κανει το μπανακι του, να μου κανει τις υποδειξεις του για το μικρο κ εγω ενω απλωνω τα ρουχα ακουω το μηχανακι του ντελιβερα κ τρεχω να ανοιξω πριν χτυπησει το κουδουνι για να μη ξυπνησει ο μικρος γιατι ο κυριος μιλουσε στο τηλ με την αδερφη του κ δεν μπορουσε.....απ'τη μυτη να με πιασετε θα σκασω...

με βλεπω με υπερκοπωση σε κανα μηνα....

λουλουδακι μου, θα συνηθισεις...απλα...

και αν μας αντεξει το σκηνι θα φανει στο χειροκροτημα.......αφιερωμενο αλεκα, ομορφακια!

εκτος απο την Πρωτοψαλτη, υπαρχει κ ο Βεγγος....you know...

κατσε να δουμε αν θα κανω δευτερο και...με ποιον...

αστο κοπελια... κ το τριτο με τον γιωργακη θα το κανεις!

ξερετε τι θα ηθελα??? Να ενα βραδυ χωρις να με ξυπνησει κανεις και να βγω ενα βραδυ χωρις αγχος.....δύσκολο ε??

δεν υπαρχει... μονο στα πιο τρελλα μας ονειρα. να βγω ναι, χωρις αγχος αποκλειεται! ως γνωστον, οταν γινεσαι μανα, να ξερεις οτι η καρδια σου δεν θα ειναι ποτε στη θεση της!

το ξερω βρε.. αλλα προσπαθω να σου εξηγησω ότι σε όλες το ιδιο συμβαινει. Εκτος απο μια φιλη μου...εχει διδυμα και τα αφηνει στην πεθερα της τουλαχιστον τη μιση εβδομαδα....Σιγουρα από Πεμπτη μεχι Δευτερα....Παει, τα βλεπει τη μερα και το απογευμα 'χαίρεται'΄....φρεσκια φρεσκια με παιρνει καθε πρωι.

κ μενα μια συναδελφισσα το ιδιο...παρεπιπτοντως το βλεπει το παιδι της. αλλα δεν μ'αρεσει κ αυτο, βολευει, αλλα δεν μ'αρεσει.

μηπως να εβαζες τη κασετα? για σκεψου το... κ αμα εχανες το "στιγμιοτυπο" ενω θα ησουν σε κανενα καραβι?

ευχαριστουμε ΜΕΦΗ μου...

τα δικα μας νεα, ειναι οτι σημερα ειμαστε ΠΕΡΔΙΚΙ φυσικα...

χτες μπερδευτηκα η ηλιθια κ της εδωσα παραπανω δοση κορτιζονης. επειδη δεν θα κοιμομουν ομως ολη νυχτα, πηρα τον γιατρο της, που ηταν σε ενα γαμο κ γλεντοκοπαγε ενω εμεις κλαιγαμε, κ ειπε οτι ειναι τοση μικρη η δοση που δεν παθαινει απολυτως τπτ! μου την ειπε κ ο συζυγατος το πρωι οτι θα το σκοτωσω το παιδι με αυτα που κανω... ξερετε ποιος..αυτος που λειπει συνεχεια, που ειναι στο μαγαζι του ολη μερα, που δεν τραβαει τπτ, που ενημερωνεται τηλεφωνικως...ε, αυτος!

συζητησαμε κ να βγαλουμε τις αμυγδαλες, κ ειπαμε αυριο να παρουμε τον δρ. της, να μας δωσει το τηλεφ. του ωρλ που εχει στο αγ.σοφια μηπως τις βγαζαμε τη Παρασκευη...(???) , σιγα μη μας γινει η χαρη τοσο νωρις αλλα θα το προσπαθησουμε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το πρωι, επειδη ειχα λυσει ολα μου τα προβληματα, με θαυμαζα στον καθρεφτη κ εβλεπα αυτο το υπεροχο κορμι, κ που θα μπορουσα να βρω ωραιο ολοσωμο μαγιο, τουλαχιστον... γιατι για μπικινι, θα γινω ο περιγελος της παραλιας. σα καγκουρω ειμαι.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

δεν πειραζει που μιλαω μονη μου, φανταζομαι....

η ηρωιδα που ειναι???

η κιμι που ειναι? να σκασει λιγο το χειλακι μας?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μηπως να εβαζες τη κασετα? για σκεψου το... κ αμα εχανες το "στιγμιοτυπο" ενω θα ησουν σε κανενα καραβι?

Σαν να έχεις δίκιο σ'αυτό!Ας τα βάλει και τα δύο αν μπορεί!

ευχαριστουμε ΜΕΦΗ μου...

τα δικα μας νεα, ειναι οτι σημερα ειμαστε ΠΕΡΔΙΚΙ φυσικα...

χτες μπερδευτηκα η ηλιθια κ της εδωσα παραπανω δοση κορτιζονης. επειδη δεν θα κοιμομουν ομως ολη νυχτα, πηρα τον γιατρο της, που ηταν σε ενα γαμο κ γλεντοκοπαγε ενω εμεις κλαιγαμε, κ ειπε οτι ειναι τοση μικρη η δοση που δεν παθαινει απολυτως τπτ! μου την ειπε κ ο συζυγατος το πρωι οτι θα το σκοτωσω το παιδι με αυτα που κανω... ξερετε ποιος..αυτος που λειπει συνεχεια, που ειναι στο μαγαζι του ολη μερα, που δεν τραβαει τπτ, που ενημερωνεται τηλεφωνικως...ε, αυτος!

συζητησαμε κ να βγαλουμε τις αμυγδαλες, κ ειπαμε αυριο να παρουμε τον δρ. της, να μας δωσει το τηλεφ. του ωρλ που εχει στο αγ.σοφια μηπως τις βγαζαμε τη Παρασκευη...(???) , σιγα μη μας γινει η χαρη τοσο νωρις αλλα θα το προσπαθησουμε...

Έπιτρέπεται αυτή την εποχή;;Γιατί εγώ έχω ακούσει οτι γίνεται Ανοιξη και Φθινόπωρο;;;

το πρωι, επειδη ειχα λυσει ολα μου τα προβληματα, με θαυμαζα στον καθρεφτη κ εβλεπα αυτο το υπεροχο κορμι, κ που θα μπορουσα να βρω ωραιο ολοσωμο μαγιο, τουλαχιστον... γιατι για μπικινι, θα γινω ο περιγελος της παραλιας. σα καγκουρω ειμαι.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Τέτοια να λές εσύ να δίνεις θάρρος στην άλλη!!!Όχι οτι δεν το παίρνει και από μόνη της!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!!! ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!

jtze: κι εγω πηγα στο πατρυ μασκε του αδερφου μου κ με 1 ποτο την ακουσα...δεν την παλεψα....ξεσυνηθησαμε...

omorfakia: περαστικα στο χριστινακι

θεανουλα: περαστικα κ υπομονη!!

kimi: αμα ξαναβρεθεις σε αυτο το περιπτερο φερε τιποτα κι απο δω γιατι με σας που εχω μπλεξει δεν θα αντεξω αλλιως!!

aggeliki76: ασε κι εγω με τα εμβολια με την μπεμπουκα εκλαιγα!!

aleca: εγω ειχα 7 μερες περιοδο κ τις 7 ποναγα!!!

τζια: επιτελους καλως ηρθες....κ περαστικα!

kimi & mefh: ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

mitsaki: βλεπω την κουνας την αχλαδια!!

angie: ολα καλα θα πανε...να δεις που θα περασει ο καιρος και θα τα συζητας οπως εμεις τωρα...εγω γεννησα στο αραιταιειο και ειχα την ζουζου μου μεσα απο τη δευτερη μερα γιατι την πρωτη ημουν κουρασμενη εκανα καισαρικη και...παντως ολα καλα θα δεις!!

καλιοπακι:

1) η μπεμπα μια χαρα

2) ναι ξεκινησα δουλεια ενταξη 6 ωρες ειναι παλευεται...

3) σταματησα να θηλαζω μεσα γενναρη

4) τα κιλα τα δικα μου σκατα της μπεμπας 5200 μια χαρα

οσο για τις επικινδυνες μερες εγω δεν τις φοβαμαι και τοσο με αντρα ναυτικο γινεται αραια κ που...:( εσεις ολα καλα?

Δαλιδα: δε ξερω που θα βρεις μπογια αλλα προσεχε γιατι βγαινει δυσκολα!!!!!:P

wonderland: περαστικα κ γρηγορα!!

Κοριτσια η ζουζου μου ηταν ανασκελα στο διπλο το κρεβατι και ξαφνικα κανει μια κλαπ και γυρναει μπρουμιτα...:o!!! θελει προσοχη τωρα...

τι κανετε??? ολα καλα ??

21/2 ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΣΤΙΣ 4:30 ΣΩΣΤΑ???? ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ??

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Μαρη κουφαλιτσα δεν μας τα χες πει αυτα...παμε για δευτερο?!?!?!:tongue::P

μπαααα ειναι ανεφικτο εντελως για μας με τον παραδοσιακο τροπο αλλα τουλαχιστον το ευχαριστιομαστε!!!:tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

ΤΖΙΑ WELCOME BACK!!!!!!τι κανει το μπεμπε σου??τι γρουμπουλι ειναι αυτο που εβγαλε??

πφφφ κουρελι ειμαι με τριγυρναει κατι γριπη ειναι ιωση ειναι,ο χαρος ειναι,παντως κατι ειναι γιατι ειμαι σκατα....ολο ιδρωνω ζεσταινομαι ....κ μην πειτε οτι περναω κλιμακτηριο 31 ετων μπουμπουκι γιατι θα σας χεσω!

PlbZp2.png

Καλημέρα κορίτσια !!!!!!

Εμένα η μπουμπού φαίνεται την καταβρίσκει στην κουνια. Από τις 11 και μισή χθες το βράδυ ξύπνησε στις 11 σήμερα το πρωί και αυτό γιατί την έκοψε η πείνα. Ο ΜΙχάλης είχε αναλάβει την Ζέτα (γάλα κλπ) και έτσι ξεράθηκα και εγώ μέχρι τις 11. Αχ πόσο καιρό είχα να κοιμηθώ τόσο πολύ, με διαστήματα βέβαια γιατί το βράδυ όλο και σηκώνομαι για να ρίχνω καμια ματιά στην μπέμπα, μήπως ξυπνήσει και δεν την πάρω χαμπάρι αλλά αυτή τίποτα.

Σήμερα είναι και το καρναβάλι του Δήμου αλλά δεν το βλέπω να βγαίνουμε γιατί βρέχει.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Όσο για το ραντεβού στο Θησείο να λέγαμε μήπως να συναντηθούμε στον σταθμό του τρένου που είναι και κεντρικός, όχι τίποτα άλλο αλλά να μην χαθούμε. Στις 4 έχουμε πει ή στις 4 και μισή ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

κορίτσια κοιτάξτε αυτό για όσες είστε ασφαλισμένες στο ΙΚΑ. Ισχύει και για μας (όπως αρχικά ήταν και για το ΤΕΒΕ) η μειωμένη κατά 50% εισφορά για τοτυς 12 μήνες μετά το μήνα γέννησης του παιδιού και μάλιστα και αναδρομικά από 3/4/2008. Το μόνο που δεν αναφέρεται είναι πως λαμβάνεται αυτό το δωδεκάμηνο ως ένσημα (μισά ή ολόκληρα) αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι ολόκληρα. Πάντως ψάξτε το γιατί θα είναι κάτιτις παραπάνω στον μισθό σας.

http://www.ika.gr/gr/infopages/memos/EG_15_2010.pdf

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...