Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δυσκολο δεν ειναι...αλλα οταν θα μπορουμε να το κανουμε θα εχουμε γινει πατσογριες....

οπως λεει κ ο διευθυντης μου τα δυσκολα ειναι μεχρι...να παει φανταρος:wink:

...αχ...και ξερεις ε.. τα ξεχνας μετα απο λιγο καιρο..και κανεις το δευτερο και μεχρι να ξεπεταχτει και το δευτερο καλα 35 (δικα μου)...Μετα, τι να την κανω την διαιτα και τις κρεμες?? Μονο ο Φουστανος μπορει να ειναι αποτελεσματικος....Αλλα και παλι, πού κουραγιο???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι ρε...σιγα...ετσι τα λεω...

το ξερω βρε.. αλλα προσπαθω να σου εξηγησω ότι σε όλες το ιδιο συμβαινει. Εκτος απο μια φιλη μου...εχει διδυμα και τα αφηνει στην πεθερα της τουλαχιστον τη μιση εβδομαδα....Σιγουρα από Πεμπτη μεχι Δευτερα....Παει, τα βλεπει τη μερα και το απογευμα 'χαίρεται'΄....φρεσκια φρεσκια με παιρνει καθε πρωι.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

...αχ...και ξερεις ε.. τα ξεχνας μετα απο λιγο καιρο..και κανεις το δευτερο και μεχρι να ξεπεταχτει και το δευτερο καλα 35 (δικα μου)...Μετα, τι να την κανω την διαιτα και τις κρεμες?? Μονο ο Φουστανος μπορει να ειναι αποτελεσματικος....Αλλα και παλι, πού κουραγιο???

:-P τωρα μου θυσισες ενα διαλογο αθεριδη-παπαδοπουλου στο σ'αγαπω-μ'αγαπας....

ειναι για ψωνια σε μαγαζι με ρουχα ....

δημητρα: θελω να βρω ενα φουστανι να με κοβει στη μεση, να τονιζει το στηθος, να κρυβει τους γλουτους κ να αναδυκνειει το λαιμο κ τους ωμους μου...

θοδωρης: εσυ κοπελα μου δεν θες φουστανι το φουστανο θες!!!!

αντε το πηρα αποφαση. παω για μπανιαρισμα κ νανι.

καληνυχτα!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Καλησπέρα κορίτσια, χάθηκα πάλι και αυτή τη φορά ήταν για πολύ χάλια λόγο. Νοσηλευτήκαμε στο παίδων πεντέλης κοντά δέκα μέρες τώρα για ουρολοίμωξη.

Πολύ τράβηγμα, στεναχώρια και άγχος. Μας παίδεψαν με τις εξετάσεις αλλά τελικά δεν βρήκαν κάτι ανησυχητικό στα νεφρά του. Βέβαια πρέπει να συνεχίσουμε την αντιβίωση για κάνα χρόνο περίπου (καλή φάση, ε;) και να κάνουμε υπέρηχο και μια άλλη εξέταση στα νεφρα μετά από τρεις και έξι μήνες αντίστοιχα.

Τώρα επιτέλους γυρίσαμε στο σπιτάκι μας και προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας.

Τι να πω, υπάρχουν και χειρότερα.

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας, αλλά μαντεύω ότι θα 'ναι πολλά.

Φιλιά προς το παρών.

Περαστικα σας ρε...:-( Να μας φιλησεις το μπεμπακι.

σε εμενα δεν χρειαζεται να εξηγειτε πως το ειπατε :tongue::tongue::tongue: και να θελετε δεν φευγω!:cool:

Που να πας μαρη????:tongue::tongue:

Βασικά είχε λίγο πυρετό και το πήγα αμέσως παίδων. Αφού του έκαναν τις εξετάσεις και σε ανύποπτο χρόνο άρχισε ξαφνικά να τρέμει και ανέβασε πυρετό. Ευτυχώς αυτό έγινε μόνο μια φορά γιατί πήγε η ψυχή μας στην κούλουρη όταν τον είδαμε να τρέμει έτσι.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι η καθημερινή αντιβίωση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Λες να του δημιουργήσει πρόβλημα ρε γμτ;

Μιλαμε σας φανταζομαι θα ειχα παθει σοκ απο τον φοβο μου!!Ευτυχως ολα καλα.

κ ναι ειμαι ακομα ζωντανη...........

ολη την ωρα πανω μου ο μικρος ή στο ριλαξ αλλα να με βλεπει....κοιμηθηκε επιτελους. μολις χτυπησα μια ωραια μεριδα κεμπαπ κ θελω να παω να ξεβρωμιστω λιγο...κ ο δικος μου στον κοσμο του...χαλαρα...να ξυπνησει με την ωρα του, να κανει το μπανακι του, να μου κανει τις υποδειξεις του για το μικρο κ εγω ενω απλωνω τα ρουχα ακουω το μηχανακι του ντελιβερα κ τρεχω να ανοιξω πριν χτυπησει το κουδουνι για να μη ξυπνησει ο μικρος γιατι ο κυριος μιλουσε στο τηλ με την αδερφη του κ δεν μπορουσε.....απ'τη μυτη να με πιασετε θα σκασω...

με βλεπω με υπερκοπωση σε κανα μηνα....

Ευανθια κλασσικα εικονογραφημενα...:mad::-x

αχ κοριτσακι μου και εσυ....στο δευτερο θα το παρεις αποφαση....:D

Εγω το πηρα απο το πρωτο...

:(:rolleyes:

κατσε να δουμε αν θα κανω δευτερο και...με ποιον...

Θα σου πω εγω ...με τον ιδιο...και θα λες σε εμας εδω τον πονο σου οπως και σημερα...:tongue:

με όποιον και να το κανεις τα ιδια τραβας. trust me οπότε μην βαζεις κακες σκεψεις στο μυαλουδακι σου

Συμφωνω...ολα τα γουρουνια την ιδια φατσα εχουν...:tongue::tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

το ξερω βρε.. αλλα προσπαθω να σου εξηγησω ότι σε όλες το ιδιο συμβαινει. Εκτος απο μια φιλη μου...εχει διδυμα και τα αφηνει στην πεθερα της τουλαχιστον τη μιση εβδομαδα....Σιγουρα από Πεμπτη μεχι Δευτερα....Παει, τα βλεπει τη μερα και το απογευμα 'χαίρεται'΄....φρεσκια φρεσκια με παιρνει καθε πρωι.

Αηδιασα και μονο με την σκεψη...δεν θα σχολιασω γιατι θα γινω πολυ κακια και δεν θελω.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

:-P τωρα μου θυσισες ενα διαλογο αθεριδη-παπαδοπουλου στο σ'αγαπω-μ'αγαπας....

ειναι για ψωνια σε μαγαζι με ρουχα ....

δημητρα: θελω να βρω ενα φουστανι να με κοβει στη μεση, να τονιζει το στηθος, να κρυβει τους γλουτους κ να αναδυκνειει το λαιμο κ τους ωμους μου...

θοδωρης: εσυ κοπελα μου δεν θες φουστανι το φουστανο θες!!!!

αντε το πηρα αποφαση. παω για μπανιαρισμα κ νανι.

καληνυχτα!

καληνυχτα...θυμαμαι και ενα αλλο...

Παπαδοπουλου στο περιπτερο 'τι θα γινει θα περιμενω πολυ ωρα με την κοιλια στο στομα?' περιπτερας- 'εισαστε εγκυος?' 'Όχι, εφαγα πολυ!:tongue::tongue::tongue:

Εγω το πηρα απο το πρωτο...

:(:rolleyes::tongue:

μπραβο κοριτσακι μου, την καλυτερη δουλεια εκανες
Αηδιασα και μονο με την σκεψη...δεν θα σχολιασω γιατι θα γινω πολυ κακια και δεν θελω.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
εγω να δεις....που μου εκανε και υποδειξεις μια μερα ότι δουλευω πολυ και δε μπορω να χαρω τα παιδια μου...:confused:

221882cb0gkyh7q4.gif

αυτο το μπεμπακι μου εξελισσεται σε αγγελουδι...Μονο του κοιμαται στην κουνιτσα του, ξυπναει παιζει με τα μπιχλιμπιδια...όταν τον ταιζω με κοιταει μεσα στα ματια λεμε. Όοοοολη την ωρα, με το που θα τον κοιταξω σκαει χαμογελα...κακαριστα. Αφου επιτηδες κοιταζω αλλου για να φαει.

Μονο με το φαι του με παιδευει...δε μου βγηκε φαγανας αυτος, ειναι και ψηλος και φαινεται αδυνατος

221882cb0gkyh7q4.gif

μονη μου εμεινα?????? Εμ για αυτο περασα τα 3000 μηνυματα!

221882cb0gkyh7q4.gif

Hello και απο εμενα!!!!!!!!!Χαθηκα γιατι με εχουν φαει τα παρτυ μασκε.μια το ταδε δημοτικο,μια το αλλο δημοτικο, το νηπιαγωγειο και τα λοιπα.Αδιαθετησα οκ!!!Εσεις τι κανετε?Αλεκα μονη σου εμεινες?Ελπιζω να ειναι ολα τα μπεμπακια καλα!!!!!!!!

Oju1p2.png

sIvCp2.png

εδω ειμαι εγω...κλειδοκρατορας χαχα!!! Ελα μαζι αδιαθετησαμε...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Σαββατόβραδο και καμία στο καφέ;; Απορώ τί καλύτερο έχουν να κάνουν!!!

εδω παντως ειμαι πτωμα νυσταζω αλλα περιμενω μπας και ξυπνησει να φαει για να μην με ξυπνησει τη νυχτα .αλλα το βλεπω μολις υα παω να κοιμηθω τοτε θα ξυπνησει το πουλακι μου.Αφηστε που η μεγαλη αρνειται να κοιμηθει λεει <<δεν ειναι νυχτα,ειναι μερα>> για να μην κοιμηθει .Αυτη τη στιγμη ειναι στη κουζινα της και μου μαγειρευει,Αφηστε τα ....

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Άντε, δε θα χεις και να μαγειρεψεις για αύριο!!!

Εμένα μόλις πάω να ξαπλώσω τρίζει το παλιοκρέβατο και την αναστατώνει!!

Λέω να πάω σιγά σιγά την κούνια της στο δωμάτιο της! Η γιατρός μου λέει γιατί βιάζςσαι;;

τα εχω παιξει σημερα....ουφ τα νευρα μου......

Αλλαξα τις θηλες απο το μπιμπερο του μικρου και πηρα ιδιες αλλα καινουριες και δεν τις πιανει.......πινει με το ζορι καμια εκατοστη για να μην πειναει και σταματαει....ο μοντιε...... Θα σαλταρω......

Έψαχνα χθες και πήγα σε τρία φαρμακεία για να βρω θηλές για μπιμπερό 4+ με τις τρεις τρύπες αλλά άδικος κόπος, πνίγεται και δεν τις θέλει. Σήμερα πάντως δεν ξέρω τι έχει πάθει και από τις 9 που ξύπνησε ανά δύο ώρες ζητάει να φάει και γλύφει στην κυριολεξία τα 120 ενώ στο πρώτο γεύμα έγλειψε τα 150.

το ξερω βρε.. αλλα προσπαθω να σου εξηγησω ότι σε όλες το ιδιο συμβαινει. Εκτος απο μια φιλη μου...εχει διδυμα και τα αφηνει στην πεθερα της τουλαχιστον τη μιση εβδομαδα....Σιγουρα από Πεμπτη μεχρι Δευτερα....Παει, τα βλεπει τη μερα και το απογευμα 'χαίρεται'΄....φρεσκια φρεσκια με παιρνει καθε πρωι.

Εγώ πάλι δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ αυτό. Εμείς με την Ζέτα πάντα πηγαίναμε όπου μπορούσαμε να την πάρουμε μαζί. Μέχρι αν γίνει 4 δεν την είχαμε αφήσει ποτέ τουλάχιστον για βράδυ να κοιμηθεί σε γιαγιά, παρά μόνο όταν άρχισε να το ζητάει μόνη της. Τώρα με την μπέμπα το έκοψε και αυτό. Με τον τρόπο της φίλης σου όχι δύο αλλά ολόκληρη ποδοσφαιρική οικογένεια θα έκανα.

Ομορφάκια και Wonderland περαστικά στα παιδάκια σας. Wonderland πως πήγε η δική σου επέμβαση, είσαι τώρα καλά?

Εμείς σήμερα κλείσαμε και το παρκοκρέββατο και ελευθερώθηκε έτσι και χώρος στην κρεββατοκάμαρά μας, μιας και η μπέμπα κοιμάται στο κρεββάτι της. Θα το πάω αυτήν την εβδομάδα στην μαμά μου μαζί με τον δεύτερο αποστειρωτή για να είμαστε έτοιμοι όταν θα πάω δουλειά σε δύο εβδομάδες.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Τωρα πια ειμαι σιγουρη...ο αντρας μου διαβαζει αυτα που γραφω;)Δεν εξηγειται αλλιως. Εχθες κατα τις 11.30 ξεραθηκα. 4 ξυπναει ο μικρος, κανω να σηκωθω, τρεχει ο Νικος :shock:. Που πας καλε μου? Θα τσακιστεις! Κοιμησου μου λεει όλο καμαρι θα τον κανονισω εγω :confused:. Και ξυπνησα 7.30 που ξανασηκωθηκε ο μικρος... Μπραβο Νικολακη μου. Αν και διαβασεις και τα σημερινα σε ευχαριστω :tongue:

Καλημερα κοριτσακια μου. Ιωαννα εμενα ο μικρος εχθες μου εβγαλε την πιστη με τις θηλες μιλαμε. Σημερα υπερκρατησε η πεινα ευτυχως και τις πιανει καλυτερα. Πω πω μιλαμε δεν ξαναλλαζω πιπιλες...:(

Και ναι! Πήγα 89 κιλάκια...επι τελους. Δυο εβδομαδες δεν ειχα χασει γραμμαριο αλλα μαλλον θα ηταν απο την κατακρατηση της περιοδου. 11 κιλακια μου εμειναν απο την εγκυμοσυνη, ευτυχως. Τα αλλα προς το παρον δεν τα συζητω. Θα χασω τα 11 και μετα τα υπόλοιπα ;)

Σημερα θα κανω κανα μπιφτεκακι στο φουρνο. Κυριακη εινι η μερα της κορυφαιας μαγειρικης μου :D

Α δεν ασα ειπα, εχθες ηρθε και ηλεκτρονικος για να βαλουμε καμερες για τη νταντα...Μεχρι τελος του μηνα θα ειμαστε ετοιμοι. Προς το παρον ειναι και η μαμα μου μαζι (όχι ότι πολυβλεπει τι γινεται γιατι η με τον αγγελο θα παιζει ή θα ανεβοκατεβαινει). Αλλα μονο και μονο σδτη σκεψη ότι αυτη δεν ειναι μονη της, κατι ειναι και αυτο. Του ειπα ότι δεν θελω μονο να γραφει σε κασετα αλλα να βλεπω ον λαιν μεσω ιντερνετ. Κανα χιλιαρικο θα παει. Σε εφαγα big brother! :cool:

Αυτα κοριτσουδια μου, καλημερουδια σε όλες!!!! Ελενιτσα σε περιμενω!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...