Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το crp ειναι πρωτεινη που βρισκεται στο αιμα. Όταν ειναι ανεβασμενο υπαρχει φλεγμονη. Την φτιχενι το συκωτι και αν ειναι μονιμα ανεβασμενη ειναι αυξημενο το ρισκο για υπερταση και διαβητη. Εσενα την τσεκαρει για να δει π΄λοσο κορτιζονη θα σου δωσει

Ωραια , περιμενουμε λοιπον

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας και παλι!

λοιπον, ειχα μια υποψια κ εγω οτι ειναι ανησυχος επειδη του λειπω αλλα με αυτα που λετε τωρα βεβαιωθηκα!!! βρε τι σου ειναι τα μικρουλια!

που εισαι βρε κοριτσι?

λοιπον εχουμε κ λεμε:

1) ειναι καλα, λιγη γκρινια γιατι του λειπω τωρα που πηγα δουλεια...

2) απο 1/2, πικρα....

3) οχι, σταματησα πριν κανα μηνα...

4) απο 75 πηγα 95 κ τωρα ειμαι καπου στα 84...ισως κ λιγοτερο αλλα δεν προλαβαινω ουτε να ζυγιστω!

οσο για τη δευτερη γυρα...5η προφυλαξη θα του βαλω!!!!!!!

καλως την και τη τζια!!!

το πιο πιθανο ειναι να μην ειναι κατι κ θα φυγει μονο του! μην αγχωνεσαι!

κ εμενα!!!!

οσο θα λετε για φαι τοσο θα τρωω εγω! τωρα παστελι καλαματιανο!!

Ki emena!!! Afou ti fwnazw "falakri tragoudistria"!!!!

Καλησπέρα κορίτσια, χάθηκα πάλι και αυτή τη φορά ήταν για πολύ χάλια λόγο. Νοσηλευτήκαμε στο παίδων πεντέλης κοντά δέκα μέρες τώρα για ουρολοίμωξη.

Πολύ τράβηγμα, στεναχώρια και άγχος. Μας παίδεψαν με τις εξετάσεις αλλά τελικά δεν βρήκαν κάτι ανησυχητικό στα νεφρά του. Βέβαια πρέπει να συνεχίσουμε την αντιβίωση για κάνα χρόνο περίπου (καλή φάση, ε;) και να κάνουμε υπέρηχο και μια άλλη εξέταση στα νεφρα μετά από τρεις και έξι μήνες αντίστοιχα.

Τώρα επιτέλους γυρίσαμε στο σπιτάκι μας και προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας.

Τι να πω, υπάρχουν και χειρότερα.

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας, αλλά μαντεύω ότι θα 'ναι πολλά.

Φιλιά προς το παρών.

περαστικα βρε κοπελια μου...πού το καταλαβατε. Στα αγορακια κατω των 6 μηνων ειναι πολυ συχνη η ουρολοιμωξη και σημαινει ότι το ουροποιητικο του δεν εχει αναπτυχθει πληρως. Αν το προβλημα ειναι μικρο όπως εσας, αναρρωνει πληρως σε κανενα εξαμηνο ή το πολυ χρονο.... Τι σας ειπαν εσας??? Αφου τα νεφρα ειναι ΟΚ μη σε νοιαζει. Καμια στενωση θα υπαρχει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εκανε 38.8 στις 1.20μμ. τα σημειωνω κιολας η μανα...γιατι τα θελουν αναλυτικα, ολο ρωτανε. ποτε αρχισε, ποσες φορες, ποσα "κυματα" πυρετικα, ολα...

κραταω κ αρχειο.

Eleni to mesimeri perasa apo ti fanerwmeni sto holargo kai anapsa kai ena keraki gia ton pireto sas (kai ena gia na min kanoume emeis me ta emvolia). Den eimai thriska alla as exoume kalimeni kai aftin tin plevra, nai????

Διαφημίσεις

περαστικα βρε κοπελια μου...πού το καταλαβατε. Στα αγορακια κατω των 6 μηνων ειναι πολυ συχνη η ουρολοιμωξη και σημαινει ότι το ουροποιητικο του δεν εχει αναπτυχθει πληρως. Αν το προβλημα ειναι μικρο όπως εσας, αναρρωνει πληρως σε κανενα εξαμηνο ή το πολυ χρονο.... Τι σας ειπαν εσας??? Αφου τα νεφρα ειναι ΟΚ μη σε νοιαζει. Καμια στενωση θα υπαρχει

Egw tha se fwnazw Dr. House apo edw kai sto eksis...;)

το crp το ξερω απο τις εξετασεις μου και απο την αδερφη μου τη βιοχημικο που με εχει πρηξει. Την ουρολοιμωξη την ξερω απο ξαδερφο μου που ειχαν και τα τρια αγοριοα του και παιρνουν αντιβιωση ενω ενος φιλου μου εκανε επεμβαση ο μικρος 2 μηνων και ειναι ΟΚ τωρα

221882cb0gkyh7q4.gif

Egw tha se fwnazw Dr. House apo edw kai sto eksis...;)

you can call me Bond!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

με καλυψες....

κ αντε τωρα να καταλαβεις οτι εχει ουρολοιμωξη...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια. Κι εμένα μου φάνηκε παράξενη η ουρολοίμωξη σε τόσο μικρό αγοράκι, αλλά μου είπαν ότι σε αγόρια ως έξι μηνών είναι πολύ συνηθισμένη.

Τι να κάνουμε "Μάνα κουράγιο" που λένε. Το μόνο σπάσιμο είναι πως δεν παίρνει εύκολα την αντιβίωση και σπάω συνεχώς το μυαλό μου για να βρίσκω νέους τρόπους ώστε να μη τη φτύνει. Άσε που έχουμε αρχίσει να σαλιώνουμε σαν τρελοί.

Ααα, έχουμε αρχίσει και τις άναρθρες κραυγές και τα λογάκια τώρα. Πολύ γέλιο...

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

το crp το ξερω απο τις εξετασεις μου και απο την αδερφη μου τη βιοχημικο που με εχει πρηξει. Την ουρολοιμωξη την ξερω απο ξαδερφο μου που ειχαν και τα τρια αγοριοα του και παιρνουν αντιβιωση ενω ενος φιλου μου εκανε επεμβαση ο μικρος 2 μηνων και ειναι ΟΚ τωρα

Βρε δεν το είπα ειρωνικά! Μακάρι να ξέρεις και άλλα πολλά και να μας λύνεις απορίες ανά πάσα στιγμή!!!;)

Σας ευχαριστώ κορίτσια. Κι εμένα μου φάνηκε παράξενη η ουρολοίμωξη σε τόσο μικρό αγοράκι, αλλά μου είπαν ότι σε αγόρια ως έξι μηνών είναι πολύ συνηθισμένη.

Τι να κάνουμε "Μάνα κουράγιο" που λένε. Το μόνο σπάσιμο είναι πως δεν παίρνει εύκολα την αντιβίωση και σπάω συνεχώς το μυαλό μου για να βρίσκω νέους τρόπους ώστε να μη τη φτύνει. Άσε που έχουμε αρχίσει να σαλιώνουμε σαν τρελοί.

Ααα, έχουμε αρχίσει και τις άναρθρες κραυγές και τα λογάκια τώρα. Πολύ γέλιο...

εχουμε και την ιδια ηλικα εμεις, τα μπεμπακια μας εννοω! Και εμενα τωρα του κανω αγκου και κανει και αυτος ο χαχας. Πως το καταλαβες για ουρολοιμωξη? σου εκανε πυρετο ή απλα δεν ετρωγε?

221882cb0gkyh7q4.gif

Βρε δεν το είπα ειρωνικά! Μακάρι να ξέρεις και άλλα πολλά και να μας λύνεις απορίες ανά πάσα στιγμή!!!;)

σε εμενα δεν χρειαζεται να εξηγειτε πως το ειπατε :tongue::tongue::tongue: και να θελετε δεν φευγω!:cool:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...