Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εκανε 38.8 στις 1.20μμ. τα σημειωνω κιολας η μανα...γιατι τα θελουν αναλυτικα, ολο ρωτανε. ποτε αρχισε, ποσες φορες, ποσα "κυματα" πυρετικα, ολα...

κραταω κ αρχειο.

Τρομάρα τους...λες και αν τους ρωτησεις τι τους ειχες πει την προηγουμενη φορα θα ξέρουν να σου απαντήσουν??

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εύχομαι να μην σας πει να πάτε!!!

ελενιτσα μου εγω ευχομαι να παω...

θα σου πω γιατι...

αν παω, θα της δωσουν κορτιζονη κ θα τελειωσει κ θα μεγαλωσει το διαστημα μεχρι τον επομενο πυρετο...οπως τωρα πχ, ειχε να κανει υψηλο πυρετο λεμε τωρα, απο τον 12/09.

κ αν παμε τωρα, ή αυριο, θα γινει συμβουλιο με τους ωρλ να τις βγαλει το καλοκαιρι τις αμυγδαλες.

θελουν ιστορικο επιμονου υψηλου πυρετου για να τις βγαλουν!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ελενιτσα μου εγω ευχομαι να παω...

θα σου πω γιατι...

αν παω, θα της δωσουν κορτιζονη κ θα τελειωσει κ θα μεγαλωσει το διαστημα μεχρι τον επομενο πυρετο...οπως τωρα πχ, ειχε να κανει υψηλο πυρετο λεμε τωρα, απο τον 12/09.

κ αν παμε τωρα, ή αυριο, θα γινει συμβουλιο με τους ωρλ να τις βγαλει το καλοκαιρι τις αμυγδαλες.

θελουν ιστορικο επιμονου υψηλου πυρετου για να τις βγαλουν!

Αν ειναι ετσι αλλαζει το πραγμα......

ξερω εχεις εμπιστοσυνη στον παιδιατρο σου...αλλα please παρε και τον δικο μου...παρ'τον εκ μερους μου θα σου πει δυο πραγματα...ειναι φοβερος και σε δυσκολες καταστασεις γνωστων μου 'καθαρισε'.

τηλεφωνικως...γιατι δεν τρεχω στη Βουλα με 3! στο λεω... θα μου πει ομως απο το τηλ. ή θα πει να τη δω πρωτα??? mercy...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τηλεφωνικως...γιατι δεν τρεχω στη Βουλα με 3! στο λεω... θα μου πει ομως απο το τηλ. ή θα πει να τη δω πρωτα??? mercy...
θα σου πει... σε παιρνω τηλ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Τρομάρα τους...λες και αν τους ρωτησεις τι τους ειχες πει την προηγουμενη φορα θα ξέρουν να σου απαντήσουν??

παω με το τεφτερι στο χερι. δεν γινεται αλλιως... κ για κανε οτι δεν ξερεις, ή οτι δεν θυμασαι?????? σε κοιτανε λες κ εισαι η τελειωμενη αχρηστη μανα! δεν το αντεχω αυτο το βλεμμα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ελένη1, δεν μου στέλνεις ένα vending machine να το βάλω στη κουζίνα μου;; Να χει μέσα όλων των ειδών τις σοκολάτες!! Α κι ένα με καφέδες!!!

:lol::lol::lol: κανει πείνα έ...???

Πήρες της Αλέκας τoν παιδίατρο τι σου είπε?

θα τον παρω μετα τις 6. να εχω κ την απαντηση της γιατρου, να του τα πω ολα μαζι...

για να δουμε... ο δικος μου ειναι ψιλομητσος ο παιδιατρος. ειναι καλος μεν, αυτος μας μιλησε πρωτη φορα για το συνδρομο αυτο, πολλοι παιδιατροι σκεψου δεν το ξερουν, κ χορηγουν αντιβιωσεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ. απλα μας λεει οτι λυνετε το θεμα με την αμυγδαλεκτομη, κ σε οσα παιδακια την εκανε ειχαν αποτελεσμα, αλλα ηταν μεγαλυτερης ηλικιας.

σ'αυτη την ηλικια κολλαμε!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

παω με το τεφτερι στο χερι. δεν γινεται αλλιως... κ για κανε οτι δεν ξερεις, ή οτι δεν θυμασαι?????? σε κοιτανε λες κ εισαι η τελειωμενη αχρηστη μανα! δεν το αντεχω αυτο το βλεμμα...

βρε ούστ......

και η παλια παιδιατρος που ειχα ετσι εκανε και ελεγε ολο μπουρδες και μια μερα την ρωτησα τι κανει αυτη με τα παιδια της και μου ειπε Αααα δεν εχω εγω παιδια..:roll:.

βρε ούστ......

και η παλια παιδιατρος που ειχα ετσι εκανε και ελεγε ολο μπουρδες και μια μερα την ρωτησα τι κανει αυτη με τα παιδια της και μου ειπε Αααα δεν εχω εγω παιδια..:roll:.

τωρα πες της, μου λυθηκαν ΟΛΕΣ οι αποριες!!!!!!

ο δικος μου τουλαχιστον εχει 3 κ αυτος...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...