Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω τις ειχα ξαναλαξει 40 ημερων αλλη μια φορα. Τωρα ειναι 2.5 μηνων....οπότε καθε εναμιση μηνα περιπου. Τις βλεπεις όμως φαρδαινει το κεφαλι πανω και τον εμποδιζει...τον μπουκωνει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Με λένε Τζία και είμαι καλά!

Δεν έχω παρεξηγηθεί

Περιμένω να σας γνωρίσω από κοντά για να μπορώ να λέω τις μλκίες μου face to face.

Δε μπαίνω γιατί δε θέλω να ʽʼσκεφτομαι και γράφω΄΄ στα όρια βέβαια της αξιοπρέπειας των συμφορουμιτισσών!

Όπως αποδείχθηκε όμως εγώ τα ξεπέρασα αυτά τα όρια και πολύ φοβάμαι ότι θα το ξανακάνω.....δίδυμος γαρ!!!!!

Τα μηνύματα που έλαβα στο face από τη μια με συγκινήσανε και από την άλλη με στεναχωρήσανε, γιατί δεν ήταν σκοπός μου να δημιουργήσω θέμα και να με παρακαλέσετε....

Σας φιλώ όλες ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!!!!

βρε βρε... σα τα χιονια!!! welcome home κοριτσακι...

δεν θα μου αφηνε λεπι το αλλο το παλιοψαρο για σενα...

Xαιρετε κοριτσαρες! Ο καθενας με τον πόνο του....αλλά εχω ερώτηση μπας κ προλαβω....

Αυτή η ασπρη μπογια που βαζουν στην μουρη τις Αποκριες (κ καλά για φαντασμα) τι ειναι κ που μπορω να τη βρω;;;; Ξερει καμμια;;;;

ειναι εξαιρετικη μπογια...μπαινει κ μες στα αυτια τους!! λες κ δουλευε στην οικοδομη ο νικηφ.

περιμενοντας τις απαντησεις απο το παιδων, μας στελνουν απο τον Αννα στον Καιαφα...

πιο μετα θα ξαναπαρω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

γιατι μου ειπε μια μαια τις προάλλες κάθε βδομάδα να τις αλλάζω λόγω αποστείρωσης λέει το καουτσουκ και η σιλικόνη εκλύουν διοξινες....

Καθε βδομαδα ομως νου φαίνεται υπερβολικό

byXKp2.png

Ελααααα !!!!

Χαμος γινεται εδω...δεν σας προλαβαίνω....

Τζια,

welcome back

Angie!,

εγω γεννησα στο μητερα και τους εγραψα ολους και θηλαζα απο την πρωτη ωρα.Τους ελεγα να μην μου φερνουν μπουκαλι και παει χαμένο μιας και δεν το ανοιγα αλλα αυτες το βιολι τους.......

Το μωρο μου ΔΕΝ εχασε ουτε γραμμαριο μεχρι να φυγουμε απο το Μητερα.3600 γεννηθηκε 3600 ηταν οταν φυγαμε!!!!!

Σου σημειωνω πως ο παιδιατρος περασε την δευτερη μερα να μας ρωτησει αν θα θηλασουμε και οσες ειπαμε ''ναι'' μας ειπε να βαζουμε το μωρο 2 λεπα απο καθε στηθος.......:confused:Εγω το εβαζα ηδη απο την πρωτη μερα μεχρι να το παρει ο υπνος!!!!!

Ετσι και την δευτερη μερα ειχα κανονικα γαλα και τα αλλα κοριτσια ουτε σταγονα......

Σου λεω λοιπον να κανεις χλιαρο πλησιμο στο στηθος σου για να διευκολινεις τους αδενες και να βαζεις το μωρακι οση ωρα θελει !!!!!!!

Μην αγχωνεσε ,κλεισε τα αυτιά σου στις μπουρδες που θα σου λενε και ακου το ενστικτο σου,οταν με το καλο γεννησεις θα τα ξερεις ολα απο μονη σου !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

περιμενοντας τις απαντησεις απο το παιδων, μας στελνουν απο τον Αννα στον Καιαφα...

πιο μετα θα ξαναπαρω...

να εχεις το νταλκα σου να σε ταλαιπωρουν και οι οι εγγεγραμένοι στις μισθολογικες καταστάσεις του δημοσίου......

byXKp2.png

λοιπον γυρισατε??? αντε γιατι δεν εβρισκα καμια γνωστη...βρωμες....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Κορίτσια κάθε πότε αλλάζετε τις πιπιλες?

Καθε οποτε ηθελε πιο μεγαλη ροη , μπορει και καθε 5 μηνες(για τον Γιαννη λεω)

Αν δεν εχει φθαρει η θηλη δεν θελει αλλαγη!!!!!

Οτι λενε ειναι για καθαρα εισπρακτικους λογους!!!!!

Ετσι αγοραζα και εγω για να τις αλλαζω συχνα και τις εχω ακομα .....

......3 1/2χρονια ,καινουργιες στα κουτιά τους!!!!!

Πηγαμε στην εκθεση και γυρισαμε τρεχοντας....πως περναει η ωρα δεν λεγεται,ουτε τους μισους δεν ειδαμε,τουλαχιστον κατι Ιταλους που θελαμε ,τους μιλησαμε!!!!!!

Το βραδυ θα ερθει η νονα του Γιαννη με τα παιδακια της!!!!

Xαιρετε κοριτσαρες! Ο καθενας με τον πόνο του....αλλά εχω ερώτηση μπας κ προλαβω....

Αυτή η ασπρη μπογια που βαζουν στην μουρη τις Αποκριες (κ καλά για φαντασμα) τι ειναι κ που μπορω να τη βρω;;;; Ξερει καμμια;;;;

λες ε?? Και πανω το κεφαλακι δεν φαρδαινε??? η δικη μας φαρδφαινε απο το πιπιλισμα....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ευτυχως το βυζί δεν παράγει διοξίνες...πλάκα πλάκα τρελή οικονομία ο θηλασμός.

Εχω ζητήσει από τον άντρα μου επίδομα 200 ευρω το μήνα για τα γάλατα που δεν πληρωνει!

byXKp2.png

λες ε?? Και πανω το κεφαλακι δεν φαρδαινε??? η δικη μας φαρδφαινε απο το πιπιλισμα....

ναι και η δικά μου τις ''μελανιάζει'' που λέει και ο μπαμπας της τις πιπιλες.

Ασπριζουν και φαρδαινουν

byXKp2.png

Μπορει να φταιει η μάρκα......ο Γιαννης πινει με τις ιδιες εδω και κανα χρονο !!!!

Τις κοιταω μονο τακτικα μπας και κοψει καμμια με τα δοντια του .

ευτυχως το βυζί δεν παράγει διοξίνες...πλάκα πλάκα τρελή οικονομία ο θηλασμός.

Εχω ζητήσει από τον άντρα μου επίδομα 200 ευρω το μήνα για τα γάλατα που δεν πληρωνει!

Ετσι ειπα και εγω του Μανωλη και μου λεει ''ασε δεν συμφερεις εσυ γιατι εχεις φαει ολο το ψυγειο''.....:lol:

ααααααα........

φερνουμε κ κοσμο απ'οτι βλεπω στο καφε μας...

ρε κοριτσια, δεν "ψαχνεστε" καθολου?

βουρ στου Νοεμβριου ολες???

ειναι prive εδω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...