Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕΛΕΤΗ!ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ,ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΕΚΕΙ!

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...ΕΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΓΧΗ ΜΕ ΜΕΝΑ!και μεχρι να τα μαθω οοοολα για να τους τα πω../.θα χουμε γεννησει!@

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δαλιδα μου το μπεμπάκι μια χαρά, αν και την Τσικνοπέμπτη μας έκανε κάτι διάρροιες και κάτι σαπουναδίτσες από τον ποπό. Ο γιατρός είπε ότι ήταν ιωσούλα. Εγώ πιστεύω ότι ήθελε να προφυλάξει τη μαμά της από τα γατίσια και σκυλίσια κρέατα της Τσικνοπέμπτης....

Επίσης ψηλάφισα ένα γρομπαλάκι στο λαιμό της αλλά είμαι ψύχραιμη μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα την πάω στην Ευρωκλινική για να δουν τον οφαλό της και παράλληλα και αυτό.

Ανατρίχιασα....μπρρρρρρ

Γρομπαλάκι στο πίσω μέρος του λαιμού ή μπροστά ή στις αμυγδαλές κοντά;;;;

Αν πίσω στο τελείωμα του κεφαλιού είναι ορμονικο θα φύγει μέχρι τα δύο χρόνια, αν στις αμυγδαλες είναι πρησμένοι οι λεμφαδένες δεν είναι τίποτα το κάνουν συχνά, αν παραπρηστούν ανησυχούμε. Αν ειναι μπροστα δεν ξερω.....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

κοριτσια γεια σας.δεν θελω να απαντησω κατι σε αυτα που γραφετε απλως ειμαι νεο μελος και δεν ξερω που μπορω να βρω κοπελες που ειναι στο ιδιο σταδιο με μενα δηλαδη στην πρωτη εξωσωματικη,στη δευτερη ενεση.μπορειτε να με βοηθησετε;

Ανατρίχιασα....μπρρρρρρ

Γρομπαλάκι στο πίσω μέρος του λαιμού ή μπροστά ή στις αμυγδαλές κοντά;;;;

Αν πίσω στο τελείωμα του κεφαλιού είναι ορμονικο θα φύγει μέχρι τα δύο χρόνια, αν στις αμυγδαλες είναι πρησμένοι οι λεμφαδένες δεν είναι τίποτα το κάνουν συχνά, αν παραπρηστούν ανησυχούμε. Αν ειναι μπροστα δεν ξερω.....

ειναι στο ύψος του λοβού του αυτιού 2 εκ κάτω...

όσο για το άσπρο χρώμα και στο τζάμπο θα έχει, αλλά νομίζω ότι όλα αυτά είναι λίγο χημικά.

Μήπως ξέρει καμια να σου πει να φτιάξεις μόνη σου κάτι όπως φτιαχνανε οι ινδιάνοι. Η Αγγέλα η ταξιδεμένη στο περού μήπως ξέρει να σου πει?

byXKp2.png

κοριτσια γεια σας.δεν θελω να απαντησω κατι σε αυτα που γραφετε απλως ειμαι νεο μελος και δεν ξερω που μπορω να βρω κοπελες που ειναι στο ιδιο σταδιο με μενα δηλαδη στην πρωτη εξωσωματικη,στη δευτερη ενεση.μπορειτε να με βοηθησετε;

νανσουλα ουτε εγω ξερω να σε βοηθησω,κι εγω ψαχνοντας τα βρισκω!!πηγαινε στο φορουμ καπου θα χει αντιστοιχο θεμα για εξωσωματικη! καλη σου επιτυχια :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω, γεννησα στο Ελενας και το μωρο ηταν συνεχεια διπλα μου...στανταρ θα στο μπουκωσουν για να μην κλαιει...οι παραπανω πληροφοριες ειναι απο το βιβλιο της Πατσουρου και η εμπειρια η δικη μου...τις πρωτες 15 μερες θηλαζεις και απο τα δυο στηθη για να ενεργοποιησεις το μηχανισμο παραγωγης...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΜΗΧΑΝΗ...οσο το μωρο θηλαζει εσυ παραγεις γαλα..αν δωσεις συμπληρωμα ΄συστηματικα αρχιζεις διαδικασια αποθηλασμου..το γαλα δεν τελιωνει και δεν κοβεται μετα απο στεναχωρια...ειναι απλο το μωρο θηλαζει εκρινεται μια ορμονη και το στηθος παραγει γαλα...αν το μωρο δεν θηλαζει δεν εκκρινεται γαλα...παρε το βιβλιο θα σε σωσει και θα μαθεις και να απαντας σε ολους του ΕΙΔΙΚΟΥΣ που θα προσπαθησουν να σε πεισουν οτι εισαι ανικανη να θηλασεις...Πηγαινε στο parents μπες στην ενοτητα του αποκλειστικου θηλασμου και αρχισε διαβασμα...η γνωση ειναι δυναμη...καλη επιτυχια και συγνωμη στις υπολοιπες που εχουν βαρεθει να με ακουνε...:P

KAI O,TI KAI NA SOU POUN GIA TON IKTERO -DWSE KSENO GIATI XREIAZETAI ENIDATWSI TO MWRO KAI KOURAFEKSALA- MIN TOUS AKOUS!!! Egw etsi to exasa to paixnidi, enw ola pigainan mia xara kai i mikri to paleve men alla eixe arxisei to gala, tis edwsa kseno giati mou to pe o "paidiatros" kai molis pire alli thili, terma...

γεια σου aggelikh76.ειμαι η νανσουλα και ειμαι καινουριο μελος.επειδη ξεκινησα μολις εχθες την πρωτη εξωσωματικη στο Αλεξανδρας μπορεις να μου πεις αν εκανες και εσυ εξωσωματικη,πως ειναι τα πραγματα εκει;

γεια σας κορίτσια βλέπω και καινούρια στην παρέα με το καλό κοπέλα μου!!

μπράβο βρε Μαριανθη καλά τα λες και αν θυμάμαι καλά όταν βρήκες από το νοσοκομείο σου είχαν δώσει και συμπλήρωμα αλλά τους έγραψες κανονικά!! Και εγώ ήθελα πολύ να θηλάσω αλλά είχαμε αυτή την ατυχία και δεν τα κατάφερα. Σίγουρα όμως στο δεύτερο!!

Ομορφακια πως πάει η Χριστιαννα είδα πάλι έκανε πυρετό περαστικά!

Ελενη σου ευχομαι ολοψυχα ο,τι περασες να μην ξανασυμβει...αν σε καποια μανουλα ομως τυχει νοικιαζει ΑΜΕΣΩΣ νοσοκομειακο θηλαστρο (κανενα αλλο συμβατικο θηλαστρο δεν μπορει να βοηθησει) και αρχιζει τις αντλησεις απαιτωντας απο την αρχη το μωρο να τρεφεται μονο με το δικο της γαλα...ετσι οταν το μωρο βγει και παει σπιτι η μαμα εχει γαλα να το θηλασει και το μωρο το αισθημα επιβιωσης για να πιει..αν παρολα αυτα το παιδι παθει συγχιση θηλης απευθυνομαστε γρηγορα σε μια συμβουλο θηλασμου και ερχεται για να μας δωσει την λυση.Να επισημανω επισης οτι και εμενα μου το μπουκωσαν οταν βγηκαμε απο το μαιευτηριο μαζι με μια συνταγη αλλα μολις γυρισαμε σπιτι και ο μικρος το εκανε εμετο τοτε αρχισα να το ψαχνω το πραγμα και εφριξα με αυτα που διαβασα...στο μαιευτηριο ημουν απλα τυχερη γιατι ακολουθησα στο ενστικτο μου και απεφευγα σαν τον διαολο τα μπουκαλακια στο διαδρομο που πηγαιναν και ερχονταν...το ειχα παρει εγωιστικα...ελεγα απο μεσα μου "Φυσιολογικα σου ειπε ο γιατρος οτι δεν θα μπορουσες να γεννησεις (θα μπορουσα απλα με παρα πολυ προσπαθεια και ως χεστρα που ημουν κατεφυγα στην καισαρικη μην κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου δεν λεει) δεν θα μπορεσεις ουτε να θηλασεις???" τωρα βεβαια που το ξανασκεφτομαι βλακειες ελεγα λογω των ορμονων αλλα τοτε ο εγωισμος αυτος και το rooming in με βοηθησαν.

Δαλιδα μου το μπεμπάκι μια χαρά, αν και την Τσικνοπέμπτη μας έκανε κάτι διάρροιες και κάτι σαπουναδίτσες από τον ποπό. Ο γιατρός είπε ότι ήταν ιωσούλα. Εγώ πιστεύω ότι ήθελε να προφυλάξει τη μαμά της από τα γατίσια και σκυλίσια κρέατα της Τσικνοπέμπτης....

Επίσης ψηλάφισα ένα γρομπαλάκι στο λαιμό της αλλά είμαι ψύχραιμη μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα την πάω στην Ευρωκλινική για να δουν τον οφαλό της και παράλληλα και αυτό.

Τζια ευχομαι ολα να πανε καλα και να μην ειναι τιποτα...καλα κανεις και εισαι ψυχραιμη, να μπεις και να μας πεις οταν πας τι εγινε...

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΜΕΛΕΤΗ!ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ,ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΕΚΕΙ!

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...ΕΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΓΧΗ ΜΕ ΜΕΝΑ!και μεχρι να τα μαθω οοοολα για να τους τα πω../.θα χουμε γεννησει!@

Λοιπον επειδη θα παρεξηγηθω καποια στιγμη και δεν το θελω, καλο ειναι οοοολες οι μανουλες να απευθυνεστε για τυχον αποριες στο καφε του θηλασμου...εκει υπαρχει η Αγλαια η οποια ειναι πιστοποιημενη συμβουλος θηλασμου και οχι του κωλου οπως ειμαι εγω απο την οποια θα παρετε τεκμηριωμενες και ακριβεις αποψεις...αυτα που σου ειπα ειναι ισα για να μην σε καμψουν ψυχολογικα και ειναι η κορυφη του παγοβουνου...υπαρχουν παρα πολλα για να μαθουμε ολες μας...ραντεβου λοιπον εκει :)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Θα πας στο parents εκει που λεει "θελω να γινω μαμα /μπαμπας" και θα βρεις παρα πολλες κοπελες που προσπαθουν και βρισκονται στο σταδιο σου" Καλη επιτυχια ευχομαι :-)

Για δοκιμασε εδω http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=81

Επεξεργάστηκαν by MARIANTHI611

waWmp3.png

9LyAp3.png

Λοιπον επειδη θα παρεξηγηθω καποια στιγμη και δεν το θελω, καλο ειναι οοοολες οι μανουλες να απευθυνεστε για τυχον αποριες στο καφε του θηλασμου...εκει υπαρχει η Αγλαια η οποια ειναι πιστοποιημενη συμβουλος θηλασμου και οχι του κωλου οπως ειμαι εγω απο την οποια θα παρετε τεκμηριωμενες και ακριβεις αποψεις...αυτα που σου ειπα ειναι ισα για να μην σε καμψουν ψυχολογικα και ειναι η κορυφη του παγοβουνου...υπαρχουν παρα πολλα για να μαθουμε ολες μας...ραντεβου λοιπον εκει :)

απο ποιον να παρεξηγηθεις βρε Μαριανθη μου??οποιαδηποτε μαμα ξερει κατι και μπορει να μας το πει,θελουμε να την ακουσουμε!εξαλλου ειναι καλυτερα απο το να τα ακους επιστημονικα που εγω τουλαχιστον δε μπορω και να τα καταλαβω!πηγα στην ενοτητα που λες πριν μερες,ανοιξα κι ενα θεμα που εψαχνα και την ΑΓΛΑΙΑ επειδη διαβασα οτι ειναι συμβουλος,αλλα δεν πηρα απαντηση.σε ποιο να μπω,ξερεις συγκεκριμενα,γιατι εχει και πολλα???

παντως ευχαριστω πολυ και ελπιζω να σαι εδω αν εχω κι αλλες αποριες!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

απο ποιον να παρεξηγηθεις βρε Μαριανθη μου??οποιαδηποτε μαμα ξερει κατι και μπορει να μας το πει,θελουμε να την ακουσουμε!εξαλλου ειναι καλυτερα απο το να τα ακους επιστημονικα που εγω τουλαχιστον δε μπορω και να τα καταλαβω!πηγα στην ενοτητα που λες πριν μερες,ανοιξα κι ενα θεμα που εψαχνα και την ΑΓΛΑΙΑ επειδη διαβασα οτι ειναι συμβουλος,αλλα δεν πηρα απαντηση.σε ποιο να μπω,ξερεις συγκεκριμενα,γιατι εχει και πολλα???

παντως ευχαριστω πολυ και ελπιζω να σαι εδω αν εχω κι αλλες αποριες!

http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=109 εδω ειναι το καφε... Θα παρεξηγηθω γιατι καθε μανουλα και καθε μωρακι ειναι διαφορετικο και ισως καποια φορα δωσω καποια πληροφορια που αθελα μου μπορει να βλαψει μια κοπελα...:-( Γι αυτο λεω οτι για σοβαρα πραγματα απευθυνοναστε στο καφε και στο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28229

Εγω εδω θα ειμαι ο,τι χρειαστεις και το ξερω θα σου το πω...:wink:

waWmp3.png

9LyAp3.png

τα εχω παιξει σημερα....ουφ τα νευρα μου......

Αλλαξα τις θηλες απο το μπιμπερο του μικρου και πηρα ιδιες αλλα καινουριες και δεν τις πιανει.......πινει με το ζορι καμια εκατοστη για να μην πειναει και σταματαει....ο μοντιε...... Θα σαλταρω......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...