Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια έχω πάθει τρελή φοβία με τη γρίπη, τρεμω μην κολλήσει ο μικρούλης. Μίλησα και μετην ομορφακια και μου ειπε ότι ο μικρούλης της ειναι αρρωστούλης, ευτυχως μόμο μιξακια. Στο σπίτι μου δε μπαινει ψυχη μιλάμε αλλά όσο να'ναι και εμεις οι ιδιοι μπορουμς να μεταφερουμε τον ιό. Δώστε μου κουραγιο, καθησυχαστε με.... καντε κάτι!!! Εσείς δε φοβόσαστε? Τι προληπτικά μέτρα παίρνετε? Τι σας είπαν οι παιδιατροι?? Το κοτοπουλάκι που ήταν αρρωτουλικο που ειναι??

αλεκακι κ εγωτρεμω και γρινιαζω ολη την ωρα μη το παιδι,μακρια απο το παιδι κτλ..αλλα να σου πω κατι κ εμεις οι ιδιες μπορει να τον μεταφερουμε τον ιο ...τι να σου πω λοιπον??πολυ το αγχος και ας ελπισουμε οτι ο θεος θα βοηθησει αυτες τις νεες ζωουλες να ειναι καλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδώ είμαι βρε!!! Λες να παθα τίποτα κακό;;; Εμείς να δεις πώς τρέμουμε!!! Όσο σκέφτομαι πόσο εύκολο είναι να κολλήσουμε, τόσο πανικοβάλομαι! Ένα μπούκωμα έχω με πυρετό μέχρι 37,3 αλλά δεινοπαθώ με τη μάσκα να ταϊσω το μωρό,όλο το βράδυ ήμασταν άυπνοι, ευτυχώς με βοήθησε πολύ ο άντρας μου! Το μωρό δεν με αναγνωρίζει πλέον, αφού βλέπει συνέχεια έναν μασκοφόρο, ψάχνει το παιδί τη μαμά του!!!

Εδώ είμαι βρε!!! Λες να παθα τίποτα κακό;;; Εμείς να δεις πώς τρέμουμε!!! Όσο σκέφτομαι πόσο εύκολο είναι να κολλήσουμε, τόσο πανικοβάλομαι! Ένα μπούκωμα έχω με πυρετό μέχρι 37,3 αλλά δεινοπαθώ με τη μάσκα να ταϊσω το μωρό,όλο το βράδυ ήμασταν άυπνοι, ευτυχώς με βοήθησε πολύ ο άντρας μου! Το μωρό δεν με αναγνωρίζει πλέον, αφού βλέπει συνέχεια έναν μασκοφόρο, ψάχνει το παιδί τη μαμά του!!!

α μαρη... και σου εστειλα μηνυμα!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λέτε ότι αν ρωωστησουμε και βαζουμε μασκα, δεν θα τα κολλήσουμε??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ξέρω γω;;; Ακόμα και με τη μάσκα θέλει πολλή προσοχή!! Πρέπει να αλλάζουμε ρούχα όταν το παίρνουμε αγκαλιά κτλ!! Άσε που κανονικά τη μάσκα πρέπει να τη φοράμε όλη μέρα και να την αλλάζουμε συχνά!!!Δεν είναι εύκολο να τα τηρήσουμε αυτά!!

Διαφημίσεις

αχ Παναγιτσα μου....

221882cb0gkyh7q4.gif

Αν ειναι να ζουμε με μασκες καηκαμε.....

χαλαρωστε κοριτσια,δεν εφτασε και το τελος του κοσμου.Πρεπει να ειμαστε σε μια μεση κατασταση, να περνουν τα μωρα και αντισωματα γιατι ειναι πολυ σημαντικο.Αν ειναι ολα μεσα στο σπιτι αποστειρωμενα αργοτερα με το παραμικρο τα μωρα μας θα αρρωσταινουν.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Οταν ημουν εγκυος στον Γιαννη ηταν η γρυπη των πτυνων και το εμβολιο ταμιφλου θυμαστε?

Ειχε γινει και τοτε χαμος και την επομενη χρονια εως σημερα ουτε κουβεντα.......γιατι εξαφανιστικε???

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!

ΤΖΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!

Πω πω κοριτσια ειμαι πολυ κουρασμενη...σιδερο πλυσιμο καθαρισμα μαγειρεμα αποστειρωση βρασιμο νερου κ ξανα απο την αρχη....τα χω παιξει....κ απο την Τριτη που θα παει ο Αντρεας για δουλεια θα ξυπναω ολη την βαρδυα την βραδυνη...ειμαι μονο εγω ετσι ρεταλι η νιωθετε κ σεις το ιδιο?

ΕΛΕΝΑΚΙ26 μην φοβασαι για τις πορδιτσες εμας μας ειπαν οτι οσο εχει πορδιτσες δεν θα κανει κολικους!!!

Ρε ΓΩΓΟΥΛΙ τι μαναρι κορη εκανες??φτου φτου φτου!!!καλα λεμε τι κοριτσαρο θα δωσω στον γιο μου!!!!ειμαι πολυ περηφανη πεθερα!!!:P:P

εμενα ο μικρουλης εχει κατι κακαδακια στη μυτη του απο χτες κ μας ειπε ο παιδιατρος να μην ανησυχουμε καθολου να του βαζουμε φυσιολογικο ορο στη μυτουλα κ θαα ειναι οκ!κ οντως μου φαινεται απο χτες καλυτερα!

ΜΑΡΙΑΝΘΗ να χαιρεσαι κπαλι το βλασταρακι σου κουκλι!!μαλλον σε σενα φερνει!!ααα την φωτο που ειστε μαζι μεγαλωσε την τελεια ειναι!!

ρε κοριτσια κ μενα μου ηρθε αυτο το ρημαδι για να τρυπησουμε το μωρο κ το πεταξαμε οπως ηρθε!!μακακια καναμε???αγχωθηκα τωρα!!!μου λεει ο Αντρεας σιγα μην τρυπησουμε το μωρο μας αφου του κανανε εξετασεις στο νοσοκομειο...τι να κανω τωρα????????αχ πειτε μου γιατι θα σκασω!!

PlbZp2.png

κοριτσια έχω πάθει τρελή φοβία με τη γρίπη, τρεμω μην κολλήσει ο μικρούλης. Μίλησα και μετην ομορφακια και μου ειπε ότι ο μικρούλης της ειναι αρρωστούλης, ευτυχως μόμο μιξακια. Στο σπίτι μου δε μπαινει ψυχη μιλάμε αλλά όσο να'ναι και εμεις οι ιδιοι μπορουμς να μεταφερουμε τον ιό. Δώστε μου κουραγιο, καθησυχαστε με.... καντε κάτι!!! Εσείς δε φοβόσαστε? Τι προληπτικά μέτρα παίρνετε? Τι σας είπαν οι παιδιατροι?? Το κοτοπουλάκι που ήταν αρρωτουλικο που ειναι??

εμας ο παιδιατρος μας ειπε να μην βαζουμε κοσμο στο σπιτι!μην τρελαινεσαι Αλεκακι εχει δικιο η Ελενη δεν θα το κανουμε κ κωσταλεξη το σπιτι ειπαμε...εμενα ερχεται μια με δυο φορες την εβδομαδα καποιος για να το δει αλλα δεν τον δινω σε κανενα...τον βλεπει αλλα δεν τον κραταει κανεις ουτε τον φιλαει κανεις...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Mαριανθάκι συμφωνώ μαζί σου αλλά η τρομοκρατία του συμπληρώματος κρατεί καλά στα μαιευτήρια.

Σήμερα το απόγευμα έφαγε στις 18:00 25 γρ από το στόκο και στις 21:30 την ξύπνησα με μπάνιο για να φάει. Φυσικά και δεν έφαγε-κοιμήθηκε πάνω στο στήθος και αποφάσισα να βγάλω το λιγοστό πολύτιμο γάλα μου με θήλαστρο.

Έβγαλα 5 ολόκληρα γρ και από τα 2 στήθη.....και η ώρα είχε πάει ήδη 23:00....τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση?????

Τους ακούς που σου λένε δώσε συμπλήρωμα-και παρόλο που η μπέμπα θα μπορούσε να πιει όλο το μπουκάλι εγώ της έδωσα μόνο τα 20 γνωστά γρ.....

τώρα κοιμάται πάλι του καλού καιρού με το στόκο στο στομαχάκι της....

byXKp2.png

Καλημερα .η δικη μου ολο το βραδυ ρουθουνιζε κανα δυο φορες της εριξα ορο και τραβηξα τις μυξουλες με otrisalin.Γιατι τα χειμωνιατικα μωρα εχουν μυξουλες;Στην αλλη μου κορη ηταν καλοκαιρι και δεν ειχε τιποτα,μηπως απο την διαφορα θερμοκρασια ημερας με νυχτας.την ημερα εχω 23-24 βαθμους και το βραδυ το χαμηλωνω το καλοριφερ στους 21 γιατι δεν μπορουμε να κοιμηθουμε απο την ζεστη .κανω κατι λαθος,ξερει καμια σας;Ειναι φυσιολογικο;Το σπιτι ολη τη ημερα το αεριζω

Oju1p2.png

sIvCp2.png

καλημεραααα. Ριάνα μου μιξούλες για εμενα σημαινει μικρη ιωσούλα. Δηλαδη από καπου τις άρπαξε που επιδη μεις έχουμε πιο ισχυρο ανοσοποιητικό δεν φαινεται ότι έχουμε δυναχακι (ή το παιδάκι μας) Ο Αγγελακος που γεννηθηκε καλοκαιρι δεν είχε τίποτα όπως ειπες. Τα μικρούλια μας όμως μαλλον θα τη βγαλουν με μιξες και μακαρι να έχουν μονο αυτες.

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα κορίτσια! Εμάς έγινε θάυμα χθες: κοιμόταν από τις 9.30 το βράδυ μέχρι τις 4 τα ξημερώματα!! Απίστευτο!! Μετά χτύπησε πάλι κάτι τρίωρους ύπνους και τώρα πάλι κοιμάται!!! Φυσικά το στήθος μου έγινε τούμπανο!!! Μήπως άλλαξε επειδή έκλεισε μήνα;; Θα θελα ε;; Μάλλον τυχαίο είναι!! Εκτός αν οφείλεται στο τσάι από μάραθο που την δίνω! Όσο για το γάλα, κι εγώ της έδωσα 5-6 φορές ξένο, εντάξει, δεν έπαθε τίποτα, ούτε ξεσυνήθισε το στήθος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...