Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! 
      την φράση μόνο που είπες τόνισα. Πότε δεν είπα ομως ότι το έκανες κακοπροαίρετα! Ελπίζω να μην σε νευρίασα με τις απαντήσεις μου. 

καλό βράδυ! 

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο καθενας εδω μεσα οτι γουσταρει λεειι,τα κιλα μας εννοεις καλιοπακι ή των μωρων μας???παλι εγω το κοροιδο βιαστηκα κ εγραψα...ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ μια χαρα εσυ..εγραψες της μπεμπινας τα κιλα κ ξεμπερδεψες..

η δικια μας γεννηθηκε 3550 2μην.5150 μετα χασαμε 100-150 γρ. και μετα ερχισαμε το ξενο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αδιαθετησα κ εγω..ελπιζω να μη χασω πολλες μερες γυμναστηριο..απο πονο πολυυ λιγο..

angie μη φοβασαι καθολου κ για τιποτα..ολα αυτοματα θα γινουν.

Καλλιοπακι μπαινεις μια φορα το μηνα κ αυτη για ανακριση

α)το δικο μου μωρακι καθως κ ολααα τα μωρακια μας ειναι καλα ,εκτος απο της ΜΕΦΗΣ που ειναι στα προθυρα καταθλιψης τωρα που σιγουρευτηκε για το ποια ειναι η μανα του\

β)εμενα δεν αλλαξε τιποτα στη δουλεια μου.δουλα ημουνα δουλα εμεινα...

γ)σταματησα να θηλαζω 25/1..

δ)ειμαι 65 και θελω να παω 53...

τωρα απαντα κ εσυ στις ερωτησεις σου...

ΡΕ Αλέκααααα,κι'υστερα λένε πως "φταιεί ο φονιάς";;;;;;;;;;;

΄Πες και ΜΙΑ φορά την αλήθεια!Καλλιοπάκι οι αλήθειες της αν στις έγραφε είναΙ:

"α)Τα μωρά εχουν φύγει εδώ και καιρό από το σπίτι,ύστερα από διαταγή της πρόνοιας!

β)Στην δουλειά έχω πάρει αναρρωτική,ύστερα από τον ετήσιο αναγκαστικό εγλεισμό μου στο Δαφνί!!

γ)Αναγκαστηκά σταμάτησα να θηλάζω λόγω των ψυχοφαρμάκων!!

δ)Είμαι 65 και θέλω να πάω 53,γιατί το μπαστούνι που έχω για να περπατάω πάει αναλογικά με το ύψος μου(1 και 10εκ. αν θυμάσαι)και με τα 65 κιλά σπάει από το βάρος!!!!!!!!"

Αλέκα,είχες κανένα νέο από τη Τζία;Μήπως της κοπέλας της συμβαίναι τίποτα και γι'αυτό δεν μπαίνει,και οχι γιατί παρεξηγήθηκε;;;
δεν εχει παρεξηγηθει βρε κοριτσακια...θα μπει.

αλεκα... για ξηγηθειτε επιτελους... τι ειναι αυτο το αυτοανοσο ρε γμτ που μου λετε...???? κ ο ανοσολογος τι εξεταζει?

αν το παιδι εχει αυτο το συνδρομο και όχι απλα τις υπερτροφικες της αμυγδαλες (γιατι για εμενα ειναι πιο πιθανες οι αμυγδαλες) σημαινει ότι το γενναει ο οργανισμος της. Ο ιδιος ο οργανισμος της δηλαδη επιτιθεται σε αλλους ιστους του οργανισμμου της. Μη ρωτας γιατι...γυναικες..τρελες...ο δικος μου οργανισμος επιτιθονταν στα ματια μου. Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να το δει το παιδι ανοσολογος για να του δωσει καποια αγωγη η να του κανει καποιες αλλες εξετασεις πιο λεπτομερεις ωστε να αποφανθει. Το αυτοανοσο δε φευγει με καποια αγωγη φευγει μονο του με τα χρονια η δεν φευγει ποτε αλλα καταστελλεται. Μην ανησυχεις. Απλα ενας καλο ανοσολογος χρειαζεται.
Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι μου κάνετε? Σας έχω χάσει εντελώς, είστε και καταιγιστικές, δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτά που γράφετε! Βλέπω και καινούργια ονόματα, χαιρετώ λοιπόν και τα νέα μέλη της παρέας σας!

Βοηθήστε με να γεμίσω τα κενά:

1) τι κάνουν τα μικρούλια σας??

2) γυρίσατε δουλειά? πώς είναι?

3) θηλάζετε?

4) από κιλά πώς πάτε?

Πλησιάζουν και οι "επικίνδυνες" μέρες ;) Δηλώστε συμμετοχή για τη δεύτερη γύρα :wink:))

γεια σου καλλιοπακι, καλα ειμαστε όλες εγω δεν θηλαζω , δουλευω καιρο τωρα και το μπεμπακι ειναι 6.5 κιλα. Για τα δικα μου μην τα ρωτας. Όρκα ημουν, όρκα εμεινα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ευχαριστω κοριτσακια για το κουραγιο που μου δινετε!!οσο για το ΜΗΤΕΡΑ αν καποια εχει γεννησει εκει,ας μου πει!η ΜΑΡΙΑΝΘΗ που ειναι να με διαφωτισει για το θηλασμο????:D

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

αδιαθετησα κ εγω..ελπιζω να μη χασω πολλες μερες γυμναστηριο..απο πονο πολυυ λιγο..

angie μη φοβασαι καθολου κ για τιποτα..ολα αυτοματα θα γινουν.

Καλλιοπακι μπαινεις μια φορα το μηνα κ αυτη για ανακριση

α)το δικο μου μωρακι καθως κ ολααα τα μωρακια μας ειναι καλα ,εκτος απο της ΜΕΦΗΣ που ειναι στα προθυρα καταθλιψης τωρα που σιγουρευτηκε για το ποια ειναι η μανα του\

β)εμενα δεν αλλαξε τιποτα στη δουλεια μου.δουλα ημουνα δουλα εμεινα...

γ)σταματησα να θηλαζω 25/1..

δ)ειμαι 65 και θελω να παω 53...

τωρα απαντα κ εσυ στις ερωτησεις σου...

χαχαχαχααχααα, δίκιο έχεις!!!

Να και δικά μου:

α) μωρό όκ, ήσυχο νομίζω είναι, αλλά δεν έχω και να συγκρίνω, τι να πω.... την έχω τρελάνει στο ζούληγμα...

β) επιστροφή στη δουλειά δυστυχώς από 1/2. Μου καλάρεσε όσο ήμουνα στο σπίτι και τώρα δυσκολεύομαι...

γ) προσπαθώ ακόμα να θηλάζω πρωί και βράδυ

δ) τα δικά μας τα κιλά εννοούσα. Είμαι στα 66-67, έβαλα 2 μετά τη γέννα και ήμουνα σπίτι!! Θέλω να πάω 60 (καλά λιγότερο θέλω να πάω, αλλά είπα να βάλω ένα μικρό κι εφικτό στόχο.. εδώ που τα λέμε και 62 να πάω πάλι επιτυχία θα το θεωρήσω!)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010,ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΠΗΤ 25/04/2010.ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΙ ΕΣΑΣ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΓΕΝΙΚΑ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ...ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΙ ΕΧΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ROOMING IN..:?::!:

γεια σου Angie μου!!!λοιπον δεν μπορω να σου πω πολλα γιατι γεννησα με καισαρικη αλλα πονο δεν ενιωσα καθολου λες κ δεν γεννησα κ δεν θηλασα γιατι οι θηλες μου ειναι ανυπαρκτες κ εσωτερικες(πιο εσωτερικες δεν γινετε)...αυτο που μπορω να σου πω ομως που μου το ειχε πει μια καλη πολυ καλη γιατρος η Αλεκα:tongue:ειναι οτι οταν θα ερθει η ωρα να γεννησεις θα εισαι σαν ρομποτακι,απλα θα ακολουθεις τις οδηγιες χωρις να μπορεις να κανεις πισω κ για ποτε θα γεννησεις δεν θα το καταλαβεις...με λιγα λογια πιο πολυ αγχωνομαστε για το πως θα ειναι η γεννα ενω στην ουσια δεν ειναι τιποτα ειναι κατι φυσιολογικο που οπως ειπαν κ τα κοριτσια το σωμα της γυναικας ειναι προετοιμαζμενο για αυτη τη στιγμη....εγω γεννησα στο Μητερα κ το μωρο μου το φερνανε αν θυμαμαι καλα 6 φορες την ημερα...αυτο που θα σου δωσω σαν συμβουλη αν τελικα δεν κανεις rooming in γιατι εγω δεν εκανα κ να σου πω την αληθεια δεν ξερω κ αν γινοτανε(σε τρικλινο ημουνα)ειναι να το κοιτας κ εσυ γιατι το μωρο μου το πηρα συγκαμενο μεχρι εκει που δεν φανταζεσαι!!!ολα καλα θα πανε κ να μιλας με τα κοριτσακια του μηνα σου!!!οσο για τα μωρακια πως ειναι μετα την γεννηση ενα σου λεω...οτι απο ημερων εχουν δικο τους χαρακτηρα αλλα ειναι γκρινιαρικα αλλα ηρεμα αλλα κοιμουνται συνεχεια αλλα κλαινε ειναι αναλογα στο μωρο...εμενα ηταν κ ειναι πολυ ησυχος απο την ημερα που γεννηθηκε...να εισαι ηρεμη κ να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν μεχρι να γεννησεις!!!με το καλο σου ευχομαι!!

PlbZp2.png

"α)Τα μωρά εχουν φύγει εδώ και καιρό από το σπίτι,ύστερα από διαταγή της πρόνοιας!

β)Στην δουλειά έχω πάρει αναρρωτική,ύστερα από τον ετήσιο αναγκαστικό εγλεισμό μου στο Δαφνί!!

δ)Είμαι 65 και θέλω να πάω 53,γιατί το μπαστούνι που έχω για να περπατάω πάει αναλογικά με το ύψος μου(1 και 10εκ. αν θυμάσαι)και με τα 65 κιλά σπάει από το βάρος!!!!!!!!"

χαχαχαχαχαχχα ελιωσααααα!!!

PlbZp2.png

γεια σου Angie μου!!!λοιπον δεν μπορω να σου πω πολλα γιατι γεννησα με καισαρικη αλλα πονο δεν ενιωσα καθολου λες κ δεν γεννησα κ δεν θηλασα γιατι οι θηλες μου ειναι ανυπαρκτες κ εσωτερικες(πιο εσωτερικες δεν γινετε)...αυτο που μπορω να σου πω ομως που μου το ειχε πει μια καλη πολυ καλη γιατρος η Αλεκα:tongue:ειναι οτι οταν θα ερθει η ωρα να γεννησεις θα εισαι σαν ρομποτακι,απλα θα ακολουθεις τις οδηγιες χωρις να μπορεις να κανεις πισω κ για ποτε θα γεννησεις δεν θα το καταλαβεις...με λιγα λογια πιο πολυ αγχωνομαστε για το πως θα ειναι η γεννα ενω στην ουσια δεν ειναι τιποτα ειναι κατι φυσιολογικο που οπως ειπαν κ τα κοριτσια το σωμα της γυναικας ειναι προετοιμαζμενο για αυτη τη στιγμη....εγω γεννησα στο Μητερα κ το μωρο μου το φερνανε αν θυμαμαι καλα 6 φορες την ημερα...αυτο που θα σου δωσω σαν συμβουλη αν τελικα δεν κανεις rooming in γιατι εγω δεν εκανα κ να σου πω την αληθεια δεν ξερω κ αν γινοτανε(σε τρικλινο ημουνα)ειναι να το κοιτας κ εσυ γιατι το μωρο μου το πηρα συγκαμενο μεχρι εκει που δεν φανταζεσαι!!!ολα καλα θα πανε κ να μιλας με τα κοριτσακια του μηνα σου!!!οσο για τα μωρακια πως ειναι μετα την γεννηση ενα σου λεω...οτι απο ημερων εχουν δικο τους χαρακτηρα αλλα ειναι γκρινιαρικα αλλα ηρεμα αλλα κοιμουνται συνεχεια αλλα κλαινε ειναι αναλογα στο μωρο...εμενα ηταν κ ειναι πολυ ησυχος απο την ημερα που γεννηθηκε...να εισαι ηρεμη κ να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν μεχρι να γεννησεις!!!με το καλο σου ευχομαι!!

ευχαριστω παρα πολυ καλη μου για ολες σου τις συμβουλες!!εσενα μια και γεννησες στο ΜΗΤΕΡΑ ποσο σου πηγε η γεννα?καθε 3 ωρες σου φερνανε το μπεμπη σου?πως δηλαδη να το κοιταω λες?αυτα με αγχωνουν..μηπως επειδη θα χω γεννησει δεν εχω την ψυχραιμια ή ειμαι κουρασμενη κι οι μαιες κανουν ο,τι θελουν..

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω παρα πολυ καλη μου για ολες σου τις συμβουλες!!εσενα μια και γεννησες στο ΜΗΤΕΡΑ ποσο σου πηγε η γεννα?καθε 3 ωρες σου φερνανε το μπεμπη σου?πως δηλαδη να το κοιταω λες?αυτα με αγχωνουν..μηπως επειδη θα χω γεννησει δεν εχω την ψυχραιμια ή ειμαι κουρασμενη κι οι μαιες κανουν ο,τι θελουν..

Dear Angie,

Den iparxei mana stin istoria tis anthrwpotitas pou na iperisxise kourasi, palavwma, kollima i ellipsi psixraimias se sxesi me to paidi. Ta podia sou na min mporeis na pareis to paidi tha se noiazei prwta, sto eggiomai!!!!

Dear Angie,

Den iparxei mana stin istoria tis anthrwpotitas pou na iperisxise kourasi, palavwma, kollima i ellipsi psixraimias se sxesi me to paidi. Ta podia sou na min mporeis na pareis to paidi tha se noiazei prwta, sto eggiomai!!!!

βρε απο τωρα μονο αυτο με νοιαζει!!αλλα με εχει κυριευσει το αγχος για ολα αυτα που δεν ξερω κι αν θα προλαβω να μαι προετοιμασμενη!!ας πουμε ακουω διαφορα για τα μαιευτηρια,οτι οι μαιες σου λενε οτι θα στο φερουν κ τελικα στο φερνουν ταισμενο κ μετα δε σε θελει κτλ κτλ...και λεω θα καθομαι να τσακωνομαι με αυτες ολη την ωρα?'η ας πουμε με αγχωνει και το γεγονος του οτι ενω θελω να γεννησω φυσιολογικα,μη μου πουν τελευταια ωρα οτι παμε για καισαρικη,αφου το χουν για πλακα.κι εγω τι θα πω μες στον πονο μου??οχι,δε θελω??:confused:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Βρε αντζυ μου, αν ειναι να συμβουν όλα αυτα θα συμβουν σκας δε σκας τωρα. Απολαυσε την εγκυμοσυνη, προετοιμασου για τις ωραιες στιγμες και αν ερθει κατι στραβο, στραβωνεις τότε. Γιατι να σκας απο τωρα??? Να κανει κατι παραπανω δε μπορεις ωστε και καλα να εισαι 100% προετοιμασμενη. Υποτιθεται ότι εχεις εμπιστοσυνη και στο γιατρο σου. Αλλα και αν όλα δεν πανε λοπως θες δεν πειραζει. Η ουσια ειναι το μωρακι σου, και αυτο θα εχεις στην αγκαλια σου.Με το καλο να γεννησεις και να πατε γρηγορα σπιτακι σας.

Καλιοπακι, ημουν 78, εφτασα 112, ειμαι 89. Θ΄λελω όμως να παω 70 μια που τελειωσα απο τις εγκυμοσυνες μου...και το παλευω.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αμα ηταν ετσι Ζωιτσα θα χα χασει κ τα κιλα μου κ τα κιλα σας!:tongue::tongue::tongue:

Μαρη κουφαλιτσα δεν μας τα χες πει αυτα...παμε για δευτερο?!?!?!:tongue::P

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010,ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΠΗΤ 25/04/2010.ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΙ ΕΣΑΣ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΓΕΝΙΚΑ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ...ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΙ ΕΧΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ROOMING IN..:?::!:

Καλημερα και με το καλο να γεννησεις...αρχικα αφου σε βλεπω τοσο θερμη με τον θηλασμο θα σου πω να παρεις το βιβλιο της Πατσουρου Αννα "Θηλασμος μια υπεροχη σχεση τομος 1" θα το παραγγειλεις γιατι συνηθως δεν το εχουν εκτος αν πας σε καποιο μεγαλο κεντρικο βιβλιοπωλειο.Κανει 30 ευρω και ειναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!!!!!!

Καποιες γενικες οδηγιες...εννοειται οτι θα κανεις rooming in γιατι θα σε βοηθησει ΤΡΕΛΑ με τον θηλασμο...δευτερον δεν θα αφησεις κανεναν να σου πει οτι δεν εχεις γαλα...αυτοι δεν εχουν μυαλο οχι εσυ γαλα..τις πρωτες μερες το μωρο θα χασει βαρος μεχρι να βγειτε απο το μαιευτηριο ειναι φυσιολογικο να χασει εως το 10% του βαρους γεννησης...το μωρο και εσυ θα ειστε αυτοκολλητοι αφου θα ειναι συνεχεια στο στηθος σου και οταν λεμε συνεχεια εννοουμε ωρες ατελειωτες...στην αρχη θα βγαζεις ενα ψιλοκιτρινο υγρο λεγεται πρωτογαλα και ειναι ΘΗΣΑΥΡΟΣ για το μωρο σου ενα ζωντανο εμβολιο με αντισωματα...αυτο τις πρωτες 3 μερες μεχρι να κατεβει το ωριμο γαλα του φτανει!!!ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δεν θα αφησεις κανεναν να του δωσει ξενο γαλα,ζαχαρονερο,νερο ή χαμομηλι ή οτιδηποτε αλλο εκτος απο μητρικο γαλα.Ολα αυτα υπονομευουν τον θηλασμο.Οπως ειπαμε λοιπον οποτε κλαιει το μωρο θα το βαζεις στο στηθος αν σταματαει σημαινει οτι πειναει ή οτι θελει να ηρεμησει ή να πιπιλισει ή γενικα θελει στηθος ρε παιδι μου...δεν θα δωσεις καθολου πιπιλα γιατι παθαινουν συγχιση και δεν θηλαζουν ικανοποιητικα...εγω τις πρωτες 4 μερες στο μαιευτηριο κοιμηθηκα 4 ωρες συνολο, ολες τις υπολοιπες θηλαζα (οχι και ολες αλλα παρα μα παρα πολλες). Οι θηλες σου αν εξεχουν ή και αν δεν εξεχουν δεν χρειαζονται καμμια προετοιμασια εχουν δικο τους συστημα καθαρισμου και λιπανσης δεν βαζεις σαπουνι και δεν τριβεις με ο,τιδηποτε απλα ξεβγαζεις με νερακι οταν κανεις μπανακι...αλλο βασικο ο θηλασμος ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ...αν πονας το μωρο δεν εχει πιασει σωστα την θηλη...ουσιαστικα το μωρο πρεπει να πιασει και το καφε γυρω απο την θηλη δεν ρουφαει μονο ρωγα αλλα ολη την θηλεα αλω...για να βγαλεις το μωρο απο το στηθος επειδη βεντουζαρει για να φαει βαζεις προσεκτικα το μικρο σου δαχτυλακι στο στομα του απο πλαγια ξεβεντουζαρεις και βγαζεις το στηθος σου...οποιοσδηποτε αλλος τροπος θα πληγωσει τις θηλες σου...για να σκληρυνουν οι ρωγες σου και να μην πονανε (στην αρχη θα πονανε μετα τους μαραθωνιους θηλασμους ειναι λογικο και αναμενομενο) θα τις εχεις εκτεθειμενες στον αερα για κανενα τεταρτακι...το μωρο τις πρωτες 40 μερες περιπου θα θηλαζει ακαταπαυστα...αν κλαιει οταν τον βγαζεις σημαινει οτι πειναει και θα το ξαναβαζεις...δεν παιζει να μην χορταινει απο το γαλα σου εισαι προγραμματισμενη να παραγεις γαλα γενετικα για να θρεψεις το παιδι σου...δεν βαζεις ωραρια δεν κοιτας ρολογια και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ...ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΘΟΣ...Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΙΑ ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ" . Το γαλα σου δεν χαλαει ειναι παντα επαρκες και διαθεσιμο στην καταλληλη θερμοκρασια και παντα αποστειρωμενο. Θηλαζεις οποτε και οσο θελει το μωρο...αυτη ειναι η γενικη οδηγια συν οτι δεν δινεις χαμομηλια τσαγια νερα κτλ κτλ..οταν εδραιωθει ο θηλασμος κοντα στις 40 μερες ολα πηγαινουν καλυτερα το μωρο χορταινει γενικα πιο ευκολα και οι μαραθωνιοι θηλασμοι περιοριζονται...διαβασε το βιβλιο και ο,τι αλλο θες ρωτα..αυτα ειναι τα βασικα..κλεινεις τα αυτια σου στους παιδιατρους οσων αφορα τον θηλασμο ειναι ασχετοι και επικυνδινοι...

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ τι νομιζεις οτι ειμαι???χα χα!!!:Pεγω ουτε για τεστ παπ δεν πηγαινα ως τωρα!

Συγχαρητηρια...τι λες μαρη???

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι μου κάνετε? Σας έχω χάσει εντελώς, είστε και καταιγιστικές, δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτά που γράφετε! Βλέπω και καινούργια ονόματα, χαιρετώ λοιπόν και τα νέα μέλη της παρέας σας!

3) θηλάζετε?

4) από κιλά πώς πάτε?

Πλησιάζουν και οι "επικίνδυνες" μέρες ;) Δηλώστε συμμετοχή για τη δεύτερη γύρα :wink:))

Το μικρουλη μου ειναι μια χαρα θηλαζει αποκλειστικα και στην δουλεια γυρναω 01/03...απο κιλα γεννηθηκαμε 3100 και 47 ποντους και ειμαστε 6200 και 63 ποντους :)

χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχχχαχαχαχχα

ευχαριστω κοριτσακια για το κουραγιο που μου δινετε!!οσο για το ΜΗΤΕΡΑ αν καποια εχει γεννησει εκει,ας μου πει!η ΜΑΡΙΑΝΘΗ που ειναι να με διαφωτισει για το θηλασμο????:D

Εδω ειμαι ο,τι χρειαστεις πες μου!!!:wink:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

3) θηλάζετε?

4) από κιλά πώς πάτε?

Γεια σου Καλλιοπάκι κι ας χαθηκες τόσο καιρό. Λοιπόν απαντω κι εγω με συνεπεια στο ερωτηματολόγιο σου:

1. η μπέμπα μας είναι καλά, εχει στρωσει απο ωράρια και μεγαλώνει.

2. Οχι. Αργω εγω, τελευταία θα γυρίσω

3. οχι

4. Μπεμπα: 5 περίπου Εγω 67

Περιμένουμε να βγάλεις στατιστικά στοιχεία, διαγράμματα κλπ :lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...