Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα στη παλιοπαρεα!!!

τι μου κανετε????

εμεις εδω ... το παλευουμε! ηταν δυσκολη η πρωτη βδομαδα στη δουλεια...κ μου κανει κ κατι σχεδια ο μικρος...χθες το απογευμα ηθελα να παω για κατι δουλιτσες εξω κ ηρθε η μαμα μου για να τον προσεχει. ενω κοιμοταν κ δε προβλεποταν να ξυπνησει γιατι τωρα κοιμαται πολυ νωρις, μολις εφυγα ξυπνησε κ χαλασε τον κοσμο!!! η μαμα μου τα επεξε!!! απο το μαιευτηριο ειχε να κανει τετοιο κλαμα! μολις γυρισα τον πηρα αγκαλια, εβγαλε εναν αναστεναγμο κ ηρεμησε! μετα κοιμηθηκε πολυ αστατα, ξυπναγε καθε λιγο κ λιγακι με εβλεπε κ ξανακοιμοταν! ωσπου στις 4:30 αρχισαν τα τραγουδια, ε κ τελικα στις 6:30 σηκωθηκαμε.

σου λεει μ'αφηνεις το πρωι, θα μ'αφηνεις κ το βραδυ? το καημενουλι μου....

τωρα ειμαι κομματια...

δε διαβασα τα προηγουμενα , μονο για τη χριστιανουλα παλι οτι ειναι αρρωστουλα....αμαν ρε γαμ..το....

α, κ της αγγελικουλας η μικρη μια χαρα τα πηγε!

εγω δευτερα δε θα παω δουλεια, εχουμε να παμε στο παιδων για επανελεγχο κ μετα θελω να παω στο ικα, για τα γαλατα, να γραψω κ τα εμβολια, τις επομενες εξετασεις....εκει θα τη βγαλω ολη μερα...

για τη συναντηση ειμαι οκ καλως εχοντων των πραγματων. καλο θα ειναι να συννενοηθουμε με πμ για το που ακριβως θα συναντηθουμε, μη τα βλεπουν ολα, ολοι φορα παρτιδα....

στεναχωριεμαι, γιατι δεν σας παρακολουθω τοσο πολυ κ νιωθω εκτος κλιματος...

Evanthia mou o paidiatros mou eipe pws paizei otan girisw douleia i mikri na ksipnaei anisixi kai na me zitaei. To kanoun leei merika paidakia, prospathoun na anaplirwsoun to xrono me ti mama. E, mexri na sinithisoun ston kainourgio rithmo kai ola kala meta....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Evanthia mou o paidiatros mou eipe pws paizei otan girisw douleia i mikri na ksipnaei anisixi kai na me zitaei. To kanoun leei merika paidakia, prospathoun na anaplirwsoun to xrono me ti mama. E, mexri na sinithisoun ston kainourgio rithmo kai ola kala meta....

Ρε κορίτσια,και αντίληψη να μην έχουνε σε τόσο μικρή ηλικία(που εγώ πιστεύω οτι έχουνε),εχουν συνηθίσει την μανούλα τους από την μυρωδιά και από την φωνή της!Άρα λογικό είναι να αντιδρούν σε ένα ξένο άτομο μέχρι να το συνηθίσουν!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010,ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΠΗΤ 25/04/2010.ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΙ ΕΣΑΣ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΓΕΝΙΚΑ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ...ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΚΙ ΕΧΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ROOMING IN..:?::!:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

:P:p:p:p

angie μη φοβασαι καθολου και μην εχεις καθολου αγχος!! στο λεει μια κοτα!!

Angie ola kala tha pane min anisixeis!!!!

To swma sou einai sxediasmeno gia ti genna!

Oso gia to rooming in egw to psifizw me xilia, mathaineis apo tin arxi to paidaki sou kai se voithaei kai sto thilasmo kai otan pas spiti ola kala...

Meta na mpaineis edw mesa na milas me tis alles manoules kai ola tha einai mia xaroula.

3 minakia einai ta ligo zoria, esi eisai kai anoiksiatiki tha vgaineis voltoules, meta ola strwnoun kai tha eisai teleia me to mpempaki sou.

Koritsaki i agoraki???

γειαααααα σας κ χαραααααα σας!!!!

Αλεκακι μου περαστικουλια!!!εγω κοριτσια αδιαθετησα στις 40 μερες ακριβως!!εχω αδιαθετησει 2 φορες κ χωρις καθολου πονο!!το ειδα εντελως τυχαια!ενω πριν γεννησω ποναγα πολυ σχεδον καθε φορα!!

ΜΑΡΚΕΛΑΚΙ μου Κυριακη ειναι η συναντηση 4 το μεσημερι αν κ θα ηταν καλυτερα ρε κοριτσια να το καναμεκατα τις 11 να ειναι κ μερα,αλλα οκ αμα σας βολευει ολες ειμαι μεσα!!!

δεν εχω προβλημα για το πρωινο-μεσημεριανο...

Οκ είμαι μέσα!!! Αλλά προτιμώ προς το μεσημερακι, να έχω ταισει και κοιμίσει τα παιδιά.

ουτε μ'αυτο...

γενικα... αυτο που λετε προς το νωρις, γιατι θα μας παρει η νυχτα.

λεπον...

4.40 τη νυχτα, κανει το 39 που τοσο περιμεναμε... πηγαμε το πρωι στο νοσοκ. της πηραν μονο αιμα ευτυχως, γιατι αμα περιμεναμε κ τα τσισα θα καθομασταν εκει κανα 5ωρο να τη παρακαλαμε να κατουρησει! κ φυγαμε... τωρα περιμενω να βγουν τα αποτελεσματα να μιλησουμε με τον δρ. στο κινητο, να μας πει πως ειναι τα ρημαδια τα λευκα, κ να ξαναπαμε αν χρειαστει.

τωρα κοιμαται, κ ειναι παγος...οταν ξυπνησει το'χει το σαρανταρακι!

αλεκα... για ξηγηθειτε επιτελους... τι ειναι αυτο το αυτοανοσο ρε γμτ που μου λετε...???? κ ο ανοσολογος τι εξεταζει?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

angie μη φοβασαι καθολου και μην εχεις καθολου αγχος!! στο λεει μια κοτα!!

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ τι νομιζεις οτι ειμαι???χα χα!!!:Pεγω ουτε για τεστ παπ δεν πηγαινα ως τωρα!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

:P:p:p:p

Angie ola kala tha pane min anisixeis!!!!

To swma sou einai sxediasmeno gia ti genna!

Oso gia to rooming in egw to psifizw me xilia, mathaineis apo tin arxi to paidaki sou kai se voithaei kai sto thilasmo kai otan pas spiti ola kala...

Meta na mpaineis edw mesa na milas me tis alles manoules kai ola tha einai mia xaroula.

3 minakia einai ta ligo zoria, esi eisai kai anoiksiatiki tha vgaineis voltoules, meta ola strwnoun kai tha eisai teleia me to mpempaki sou.

Koritsaki i agoraki???

μακαρι συνωνοματη!!εσυ που γεννησες?στο ΜΗΤΕΡΑ το εχουν το rooming in κι εγω το θελω πολυ αλλα μου ειπαν καποιες κοπελες οτι μπορει στο 3κλινο να μη σου πολυφερνουν το μωρο και καλα επειδη θα ναι κι αλλες 2 κοπελες κι ισως ενοχλουνται.βλακεια δεν ειναι αυτο>? κοριτσακι ειναι!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι μου κάνετε? Σας έχω χάσει εντελώς, είστε και καταιγιστικές, δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτά που γράφετε! Βλέπω και καινούργια ονόματα, χαιρετώ λοιπόν και τα νέα μέλη της παρέας σας!

Βοηθήστε με να γεμίσω τα κενά:

1) τι κάνουν τα μικρούλια σας??

2) γυρίσατε δουλειά? πώς είναι?

3) θηλάζετε?

4) από κιλά πώς πάτε?

Πλησιάζουν και οι "επικίνδυνες" μέρες ;) Δηλώστε συμμετοχή για τη δεύτερη γύρα :wink:))

Διαφημίσεις

μακαρι συνωνοματη!!εσυ που γεννησες?στο ΜΗΤΕΡΑ το εχουν το rooming in κι εγω το θελω πολυ αλλα μου ειπαν καποιες κοπελες οτι μπορει στο 3κλινο να μη σου πολυφερνουν το μωρο και καλα επειδη θα ναι κι αλλες 2 κοπελες κι ισως ενοχλουνται.βλακεια δεν ειναι αυτο>? κοριτσακι ειναι!!

ti na sou pw, egw gennisa sto alexandra kai ekei ta exoun oles 24/7 ta mwra sto dwmatio. Ennoeitai pws to vlepw vlakeia na mi sto fernoun. Egw imoun se diklino sto alexandra kai den eixa kamia alli dipla kai ta 4 vradia pou emeina ekei.

Γειά σου και από μένα!Καλό θα έιναι να μην αγχώνεσαι καθόλου και να είσαι ήρεμη όσο μπορείς!!Εγώ είμαι υπερ του να έχεις το μωρό μαζί σου

1)Γιατί δένεσαι πιο πολύ μαζί του.

2)Στο θηλασμό βοηθάει απίστευτα

3)Για να καταλάβεις στο περίπου τί γίνεται και να μη πάθεις ντουβρουτζά όταν πάς σπίτι!

Για τουςπόνους της γέννας,θα σου πώ οτι μια χαρά αντέχονται(ανάλογα βέβαια και με τον οργανισμό).Στην πρώτη μου κόρη γέννησα φυσιολογικά χωρίς επισκληριδιο και τολμώ να πώ πως ήταν πιο καλή γέννα από την δευτερη που ήταν με επισκληρίδιο!!!

Για τον θηλασμό μόνο ΜΙΑ έχει όλες τις απαντήσεις και αυτή είναι η Μαριάνθη!!!!!

Γειά σου Καλλιοπάκι!

αδιαθετησα κ εγω..ελπιζω να μη χασω πολλες μερες γυμναστηριο..απο πονο πολυυ λιγο..

angie μη φοβασαι καθολου κ για τιποτα..ολα αυτοματα θα γινουν.

Καλλιοπακι μπαινεις μια φορα το μηνα κ αυτη για ανακριση

α)το δικο μου μωρακι καθως κ ολααα τα μωρακια μας ειναι καλα ,εκτος απο της ΜΕΦΗΣ που ειναι στα προθυρα καταθλιψης τωρα που σιγουρευτηκε για το ποια ειναι η μανα του\

β)εμενα δεν αλλαξε τιποτα στη δουλεια μου.δουλα ημουνα δουλα εμεινα...

γ)σταματησα να θηλαζω 25/1..

δ)ειμαι 65 και θελω να παω 53...

τωρα απαντα κ εσυ στις ερωτησεις σου...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι μου κάνετε? Σας έχω χάσει εντελώς, είστε και καταιγιστικές, δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτά που γράφετε! Βλέπω και καινούργια ονόματα, χαιρετώ λοιπόν και τα νέα μέλη της παρέας σας!

Βοηθήστε με να γεμίσω τα κενά:

1) τι κάνουν τα μικρούλια σας??

2) γυρίσατε δουλειά? πώς είναι?

3) θηλάζετε?

4) από κιλά πώς πάτε?

Πλησιάζουν και οι "επικίνδυνες" μέρες ;) Δηλώστε συμμετοχή για τη δεύτερη γύρα :wink:))

Geia sou kalliopi!!!

1) Mia xara, ligi grinioula giati kaname xthes 2 emvolia

2) Oxi, stis 15/3 girnaw, ante na doume...

3) oxi

4) gennithikame 3180 kai xthes imastan 6380

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...