Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερουδια γλυκες μου φιλεναδες. Μαυρη νυχτα περασα σημερα γιατι απο τις 4που ξυπνησα για να ταισω, με πηρε ο υπνος κατα τις 5,30 , ενα τσακ πριν ξυπνησει ο αγγελος και απο την ωρα εκεινη τον εχω και με ψελνει...μια τσισα, μια τιβι κλπ...ξερετε οι δευτερομανουλες και οι τριτομανουλες κλπ. Ξυπνησα το Νικο στις 7, του λεω σηκω δεν εντεχω. Σηκωθηκε, εκανε μια βολτα και ξεραθηκε, Και απο εκεινη την ωρα δεν εχει ανοιξεθ βλεφαρο...:confused:

Αλεκα περαστικα κ σε σενα...με τη βρωμοπεριοδο,και εμενα ολο ποναει αλλα δεν την βλεπω..25/1 σταματησα να θηλαζω νομιζω...ξερει καμμια ακαμματα ποτε να περιμενω??

αα και εγω 2 βδομαδες κολλημενη ημουνα...τωρα με το γυμναστηριο εχασα σε 4 μερουλες ενα κιλακι,,σιγα-σιγα θα τα καταφερουμε...το ξερω σε περνει απο κατω αλλα χαλαρωσε,πηγαινε κ για αποτοξινωση......και πες μας..

δε με παιρνει απο κατω ...το εχω παρει αποφαση ότι εφ όσον αλλο παιδι δεν ξανακανω, σημαινει ότι χοντρη δεν ξαναγινομαι. Αρα απο τωρα και μεχρι να πεθανω θα ειμαι στην πεινα. Θες να αργησω να αδυνατισω? ΟΚ Μπορει. Αλλα θα αδυνατισω ;). Θα παω την Τριτη και θα σας πω. Από όσο ξερω ειτε απο τη γεννα, ειτε απο την διακοπή θηλασμου, η περιοδοες ερχεται σε 2-2.5 μηνες. Καλα μιλαμε ότι εχθες αγανακτησα που εγω γενικα δεν ποναω...αλλα φαινεται ειπε να κανει αισθητη την πρωτη της επισκεψη.

μου πε η Μανα μου που ειναι Ζακυνθο,το εχουν ξεφτιλισει με τα ναρκωτικα..και στο περιπτερο που λεει ο λογος βρισκεις..στο Αγρινιο παλι ξερω απο προσωπικη πειρα οτι στα περιπτερα(οχι ολα βεβαι)βρισκεις τσιγαρακι ετοιμο!!!!το πληρωνεις κ το καταναλωνεις...πικρααα
αντε ρε....όταν ειχα παει αγγλια ημουν 17, εκανα κρυφα κανα μαλμπορακι. Παω πανω λοιπον και ακουγα αυτος καπνιζει, ο αλλος καπνιζει...πω πω λεω πολυ σε κακο το εχουν εδω...το μαλμπορο δεν το βγαζα απο τη τσαντα χαχα...που να φανταστω ο στοκος!
Telika 21/2 stis 16:00 Thisseio????

Filia se oles kai se ola ta patousakia

Μπραβο στο Σαβινακι. Ναι για το Θησειο οπότε το ξεκαθαριζουμε για να προετοιμαζομαστεοι κουνελιτσες ΟΚ??

Βρε Μεφη καλη μου, βλεπεις ότι η Κιμι μας σου γλυκομιλαει...( Ο Θεος να το κανει) ασ'το να παει η ευχη... μην την προκαλεις μαρη.

Κσλημερουδια και παλι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααα

Omorfakia περαστικά στη Χριαστάνα σου.

Μόλις πήγα το Μαρκελλο στον παιδικό που έχουνε γιορτη αποκριατικη και τωρα με περιμένει σιδερωμα. Η μπέμπα ξύπνησε σήμερα 7.20 τελεια:-P

ναι ρε αρμεγοεπιστημονα,εμεις που τη βρηκαμε την ταυρινη???ρε παιδια ταυρινη δεν ειναι τα τετοια του ταυρου???εχω εγω ουσια μεσα μου απο τετοια ταυρου??????????????αμα το μαθει ο Θανος θα με σφαξει..

Ωραια...μου το εβγαλε και το δικο μου..ακου αρμεγοεπιστημονας...μ'αρεσει θα το κρατησω :lol:

καλα μια εβδομαδα τωρα εχω πει το δεσποτη παναγιωτη.....

Ο αντρας μου ειναι με γριπαρα......πυρετο καταροη και ολα τα συναφη.....η μπεμπα; μου εχει αλλαξει τον αδοξαστο και εχω και την πεθερα μα λεει μαλακιες......ποσο ακομα θα αντεξω η γυναικα?

βοηθεια απο πουθενα αφου και για κατουρημα μαζι με το παιδι παω....(φυσικα δεν θελω βοηθεια απο την πεθερα γιατι θαπαρει τα επανω της θα ερθει να κατσικωθει σπιτι και αντε να την ξεκουβαλησω μετα!!!!!!!!ουφ τα ειπα και ξεσκασα!!!!!!!!!!

καλησπερα ειπα οχι ε? εμ που να το βρω το μυαλο?

Θεανουλα μου περαστικουλια!!!Ευχομαι να μην κολλησει το μπεμπε!!!

κοριτσαρες....μπηκα βιαστικα να σας πω για την ανακοινωση που εβγαλα κ στο facebook....ακολουθηστε τις οδηγιες μου κ διαγραψτε οσους εχουν μπει κ βλεπουν ολο το προφιλ σας...!!!!γι αυτο φωναζα κ ελεγα οχι φωτο των παιδιων μας τουλαχιστον .....εχω διαγραψει καμια 200αρια κ ακομα μπαινουν....κ αν ειναι μεσα σε αυτους κ παιδοφιλοι κ την βρισκουν με τις φωτο των παιδιων μας???κ οχι τιποτα αλλο συνεχεια μπαινουν κ συνεχεια διαγραφω το κερατο μου σημερα....δεν ξερω κοριτσια εγω θα τις εβγαζα τις φωτο των παιδιων μου απο κει...μονο κ μονο στην ιδεα οτι καποιος μπορει να την βρισκει ετσι με πιανει τρελα!!!

Μιτσακι μου μην στεναχωριεσαι...ετσι ειναι το facebook.Εγω προσωπικα δεν το παω μια...ασε ρε να αρχισουν να με βρισκουν τπτ πρωην να παθω καμμια πλακα στα καλα καθουμενα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμενα παντως σημερα μου ηρθε μνμ απο κοπελα ασχετη, αν πηγαινα στου Ξυνη... ουτε που την εχω ξαναδει... τεσπα...δευτερευον αυτο.

η χριστ. ειναι μωβ.

μωβ χειλια, μωβ μαγουλα, μωβ κοιλιτσα, μωβ νυχια...κρυα χερια... απο πυρετο 38.5 αλλα ανεβασε κ αλλο...αυριο το πρωι θα παμε μια βολτα, αν βρουμε κανεναν εκει περα...σ-κ ετυχε. βολευει για τη δουλεια μου, ακομα κ να μεινουμε μεσα, αλλα απο δρ.? σκορποχωρι.

τωρα της εδωσα αντιπυρετικο κ περιμενω να γκρινιαξει οταν ιδρωσει... παω για τσιγαρακι, γιατι ειμαι very χολοσκασμενη...εκει που ελεγα ολα οκ.

Ελενη στεναχωρηθηκα με τα νεα σας..πηγατε νοσοκομειο τελικα??οποτε μπορεις μπες να μας πεις νεα!!!

Λέω να την πέσω, είμαι off, πως χοροπηδάνε τα πιτσιρίκια τόσες ώρες?

Θελει και ρωτημα???Ζαχαρη...πολλη ζαχαρη.:(:(

Kαλημέρα!Τί έγινε λουλουδάκι μου;;Πρωινή πρωινή σε βλέπω!!Για την περίοδο σίγουρα θα σου απαντήσει η Μαριάνθη!Χθές για κανένα 10λεπτο έβλεπα Νικολούλη και έλεγα για μια σπείρα στην Ζάκυνθο.Εχεις ακουσει κάτι;;Κίμη,ο άντρας σου τί δουλειά κάνει;;

Και τι ειμαι μαρη???Το βιολογικο ρολοι της κιμης???Αι μαρη ποτισου λιγακι (με προσοχη εε) και θα ερθει και η περιοδος...ειδες...???μεχρι και αυτη σε αποφευγει πια!!!:cool::cool::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol:Το τράβηψες στην κάμερα;;;;;Είδες.όλα καλά πήγαν με την Σαββινόυλα,άδικα στεναχωριόσουν!!!

Τωρα που ειπες καμερα οποτε κραταει η μαμα μου τον μπεμπη στεινει απεναντι σε τριποδο μια καμερα και τον τραβαει...ακου βιτσια!!!:cool:

Αγγελικη μου ευχομαι να πανε ολα καλα με τον αντρα σου και να βρει γρηγορα μια καλη δουλιτσα!!!Ξερω την αγωνια που περνας την εχω περασει και ειναι βασανιστικη!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

καλημερα στη παλιοπαρεα!!!

τι μου κανετε????

εμεις εδω ... το παλευουμε! ηταν δυσκολη η πρωτη βδομαδα στη δουλεια...κ μου κανει κ κατι σχεδια ο μικρος...χθες το απογευμα ηθελα να παω για κατι δουλιτσες εξω κ ηρθε η μαμα μου για να τον προσεχει. ενω κοιμοταν κ δε προβλεποταν να ξυπνησει γιατι τωρα κοιμαται πολυ νωρις, μολις εφυγα ξυπνησε κ χαλασε τον κοσμο!!! η μαμα μου τα επεξε!!! απο το μαιευτηριο ειχε να κανει τετοιο κλαμα! μολις γυρισα τον πηρα αγκαλια, εβγαλε εναν αναστεναγμο κ ηρεμησε! μετα κοιμηθηκε πολυ αστατα, ξυπναγε καθε λιγο κ λιγακι με εβλεπε κ ξανακοιμοταν! ωσπου στις 4:30 αρχισαν τα τραγουδια, ε κ τελικα στις 6:30 σηκωθηκαμε.

σου λεει μ'αφηνεις το πρωι, θα μ'αφηνεις κ το βραδυ? το καημενουλι μου....

τωρα ειμαι κομματια...

δε διαβασα τα προηγουμενα , μονο για τη χριστιανουλα παλι οτι ειναι αρρωστουλα....αμαν ρε γαμ..το....

α, κ της αγγελικουλας η μικρη μια χαρα τα πηγε!

εγω δευτερα δε θα παω δουλεια, εχουμε να παμε στο παιδων για επανελεγχο κ μετα θελω να παω στο ικα, για τα γαλατα, να γραψω κ τα εμβολια, τις επομενες εξετασεις....εκει θα τη βγαλω ολη μερα...

για τη συναντηση ειμαι οκ καλως εχοντων των πραγματων. καλο θα ειναι να συννενοηθουμε με πμ για το που ακριβως θα συναντηθουμε, μη τα βλεπουν ολα, ολοι φορα παρτιδα....

στεναχωριεμαι, γιατι δεν σας παρακολουθω τοσο πολυ κ νιωθω εκτος κλιματος...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Η συναντηση είναι 21 ή 22 τελικά? Σαββατο ή Κυριακή? Πειτε για να κανονίσω

Κυριακη Κυριακη!!!!Μην μου τα χαλατε τωρα...αφου ειπαμε Σαββατο γιορταζει ο πατερας και ο Παυλος εκτελει χρεη ψηστη...κυριακη ειναι μια χαρα!!!:-)

waWmp3.png

9LyAp3.png

τι μου κανετε????

εμεις εδω ... το παλευουμε! ηταν δυσκολη η πρωτη βδομαδα στη δουλεια...κ μου κανει κ κατι σχεδια ο μικρος...χθες το απογευμα ηθελα να παω για κατι δουλιτσες εξω κ ηρθε η μαμα μου για να τον προσεχει. ενω κοιμοταν κ δε προβλεποταν να ξυπνησει γιατι τωρα κοιμαται πολυ νωρις, μολις εφυγα ξυπνησε κ χαλασε τον κοσμο!!! η μαμα μου τα επεξε!!! απο το μαιευτηριο ειχε να κανει τετοιο κλαμα! μολις γυρισα τον πηρα αγκαλια, εβγαλε εναν αναστεναγμο κ ηρεμησε! μετα κοιμηθηκε πολυ αστατα, ξυπναγε καθε λιγο κ λιγακι με εβλεπε κ ξανακοιμοταν! ωσπου στις 4:30 αρχισαν τα τραγουδια, ε κ τελικα στις 6:30 σηκωθηκαμε.

τωρα ειμαι κομματια...

δε διαβασα τα προηγουμενα , μονο για τη χριστιανουλα παλι οτι ειναι αρρωστουλα....αμαν ρε γαμ..το....

εγω δευτερα δε θα παω δουλεια, εχουμε να παμε στο παιδων για επανελεγχο κ μετα θελω να παω στο ικα, για τα γαλατα, να γραψω κ τα εμβολια, τις επομενες εξετασεις....εκει θα τη βγαλω ολη μερα...

για τη συναντηση ειμαι οκ καλως εχοντων των πραγματων. καλο θα ειναι να συννενοηθουμε με πμ για το που ακριβως θα συναντηθουμε, μη τα βλεπουν ολα, ολοι φορα παρτιδα....

Καλημερα Ευανθια!!!Να μην νιωθεις ετσι οποτε μπορεις να μπαινεις ρεεε!!!

Αυτο που λες με τον μικρο ισχυει...σε θελει διπλα του...να σε νιωθει , να σε μυριζει, να σε βλεπει, να σε ακουει , να σε αγγιζει γενικα να εισαι διαθεσιμη οποτε εκεινος σε θελησει...ετσι ειναι τα μικρουλια...μην στεναχωριεσαι οποτε τον αφηνεις τον αφηνεις σε καλα χερια...:wink:;-)

waWmp3.png

9LyAp3.png

γειαααααα σας κ χαραααααα σας!!!!

Αλεκακι μου περαστικουλια!!!εγω κοριτσια αδιαθετησα στις 40 μερες ακριβως!!εχω αδιαθετησει 2 φορες κ χωρις καθολου πονο!!το ειδα εντελως τυχαια!ενω πριν γεννησω ποναγα πολυ σχεδον καθε φορα!!

ΜΑΡΚΕΛΑΚΙ μου Κυριακη ειναι η συναντηση 4 το μεσημερι αν κ θα ηταν καλυτερα ρε κοριτσια να το καναμεκατα τις 11 να ειναι κ μερα,αλλα οκ αμα σας βολευει ολες ειμαι μεσα!!!

PlbZp2.png

Αλεκακι μου περαστικουλια!!!εγω κοριτσια αδιαθετησα στις 40 μερες ακριβως!!εχω αδιαθετησει 2 φορες κ χωρις καθολου πονο!!το ειδα εντελως τυχαια!ενω πριν γεννησω ποναγα πολυ σχεδον καθε φορα!!

ΜΑΡΚΕΛΑΚΙ μου Κυριακη ειναι η συναντηση 4 το μεσημερι αν κ θα ηταν καλυτερα ρε κοριτσια να το καναμεκατα τις 11 να ειναι κ μερα,αλλα οκ αμα σας βολευει ολες ειμαι μεσα!!!

Μιτσακι καλημερα, και εγω πρωι θα προτεινα γιατι αμα αρχισουμε να μιλαμε ολες μαζι θα μας παρει η νυχτα...ενω αν ειναι ηδη νυχτα θα μας παρει το ξημερωμα??:confused::confused::confused:Προτεινω πρωι για να πιουμε και καφεδακι!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Μιτσακι καλημερα, και εγω πρωι θα προτεινα γιατι αμα αρχισουμε να μιλαμε ολες μαζι θα μας παρει η νυχτα...ενω αν ειναι ηδη νυχτα θα μας παρει το ξημερωμα??:confused::confused::confused:Προτεινω πρωι για να πιουμε και καφεδακι!!!

ναι συμφωνω εντωμεταξυ εγω θα ερθω με το μετρο κ αν ειναι μερα οκ αν ειναι νυχτα θα ψιλοφοβαμαι αλλα αμα δεν μπορουν οι υπολοιπες θα την βρω την ακρη

PlbZp2.png

και για να το κλεισουμε εδω γιατι στεναχωριεμαι που σας ακουω η καλητερη γυμναστικη και εκει που χανεις θερμιδες ειναι το ΣΕΞ....ΤΕΛΟΣ!!!!

αμα ηταν ετσι Ζωιτσα θα χα χασει κ τα κιλα μου κ τα κιλα σας!:tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

καλημερουδια γλυκες μου φιλεναδες. Μαυρη νυχτα περασα σημερα γιατι απο τις 4που ξυπνησα για να ταισω, με πηρε ο υπνος κατα τις 5,30 , ενα τσακ πριν ξυπνησει ο αγγελος και απο την ωρα εκεινη τον εχω και με ψελνει...μια τσισα, μια τιβι κλπ...ξερετε οι δευτερομανουλες και οι τριτομανουλες κλπ. Ξυπνησα το Νικο στις 7, του λεω σηκω δεν εντεχω. Σηκωθηκε, εκανε μια βολτα και ξεραθηκε, Και απο εκεινη την ωρα δεν εχει ανοιξεθ βλεφαρο...:confused:

:(:(:(:(:(:(

Βρε Μεφη καλη μου, βλεπεις ότι η Κιμι μας σου γλυκομιλαει...( Ο Θεος να το κανει) ασ'το να παει η ευχη... μην την προκαλεις μαρη.

Κσλημερουδια και παλι

Γιατί καλά,εγώ πρώτη δεν την είπα "λουλουδάκι μου";;;;

21, Κυριακη. 22 ειναι Δευτερα...σωστά???

τι μου κανετε????

τωρα ειμαι κομματια...

Μη στεναχωριεσαι. Θα συνηθισεις καιεσυ και αυτος. Αρκει τις ωρες που θα εισαστε μαζι να τις παιρνατε σουπερ. Και σπιτι να ησουν, δε θα μπορουσες όοολη την ωρα να εισαι με το μπεμπακι. Εγω με το που γυριζω και μεχρι το βραδυ δεν κανω τιποτα ουτε δουλεια ουτε βολτα ουτε ψωνια. από τις 5 μεχτρι τις 10 ειμαι μονο με τα μικρα. Και πριν τον μπεμπη επαιζα όλη μερα με τον αγγελο. Οπότε περιμενω να μεγαλωσει και ο μικρος λιγο και να αρχισουμε τα παιχνιδια όλοι μαζι. Παντως ο Αγγελος μια χαρα ειναι...δεν ειναι 'λειψος' συναισθηματικα επειδη δουλευω ;)

Κοριτσακια μου αλλοι ηθελαν απογευμα και αλλες πρωι. Για αυο ειπαμε 4. Καταληξετα και εγω θα ερθω.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...