Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όπως και στην άλλη μαχητρια την @Katiamaxiking🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

πρίν από 9 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερααα,εγω παντως μιτσακι ακουσα τη συμβουλη σου κ τα εσβησα αλλα σημερα δεν ξαναμπηκα..Ομορφακια υπομονη με Χριστιανα,θα περασει...περαστικουλια.

Αλεκα περαστικα κ σε σενα...με τη βρωμοπεριοδο,και εμενα ολο ποναει αλλα δεν την βλεπω..25/1 σταματησα να θηλαζω νομιζω...ξερει καμμια ακαμματα ποτε να περιμενω??

αα και εγω 2 βδομαδες κολλημενη ημουνα...τωρα με το γυμναστηριο εχασα σε 4 μερουλες ενα κιλακι,,σιγα-σιγα θα τα καταφερουμε...το ξερω σε περνει απο κατω αλλα χαλαρωσε,πηγαινε κ για αποτοξινωση......και πες μας..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααα,εγω παντως μιτσακι ακουσα τη συμβουλη σου κ τα εσβησα αλλα σημερα δεν ξαναμπηκα..Ομορφακια υπομονη με Χριστιανα,θα περασει...περαστικουλια.

Αλεκα περαστικα κ σε σενα...με τη βρωμοπεριοδο,και εμενα ολο ποναει αλλα δεν την βλεπω..25/1 σταματησα να θηλαζω νομιζω...ξερει καμμια ακαμματα ποτε να περιμενω??

αα και εγω 2 βδομαδες κολλημενη ημουνα...τωρα με το γυμναστηριο εχασα σε 4 μερουλες ενα κιλακι,,σιγα-σιγα θα τα καταφερουμε...το ξερω σε περνει απο κατω αλλα χαλαρωσε,πηγαινε κ για αποτοξινωση......και πες μας..

Kαλημέρα!Τί έγινε λουλουδάκι μου;;Πρωινή πρωινή σε βλέπω!!Για την περίοδο σίγουρα θα σου απαντήσει η Μαριάνθη!Χθές για κανένα 10λεπτο έβλεπα Νικολούλη και έλεγα για μια σπείρα στην Ζάκυνθο.Εχεις ακουσει κάτι;;Κίμη,ο άντρας σου τί δουλειά κάνει;;

μου πε η Μανα μου που ειναι Ζακυνθο,το εχουν ξεφτιλισει με τα ναρκωτικα..και στο περιπτερο που λεει ο λογος βρισκεις..στο Αγρινιο παλι ξερω απο προσωπικη πειρα οτι στα περιπτερα(οχι ολα βεβαι)βρισκεις τσιγαρακι ετοιμο!!!!το πληρωνεις κ το καταναλωνεις...πικρααα

καλημεραα, μωρ να μη σε κραξω πρωι-πρωι?Νικολουλη η μανα μου βλεπει..Δημοσιος υπαλληλος ειναι γιατι ρωτας??

Eλεγα μήπως είναι στρατιωτικός και υπάρχει καμιά πιθανότητα να πάρει μετάθεση προς εδώ πάνω:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

μου πε η Μανα μου που ειναι Ζακυνθο,το εχουν ξεφτιλισει με τα ναρκωτικα..και στο περιπτερο που λεει ο λογος βρισκεις..στο Αγρινιο παλι ξερω απο προσωπικη πειρα οτι στα περιπτερα(οχι ολα βεβαι)βρισκεις τσιγαρακι ετοιμο!!!!το πληρωνεις κ το καταναλωνεις...πικρααα

Τι ναρκωτικά,καλέ;;Αυτή μιλούσε για όπλα και οτι σκότωσαν εκείνο τον αστυνομικό διευθυντή και κανα δυο επιχειρηματίες που αγνοούνται!

μπα που να σκασεις γκαντεμω πρωι-πρωι, ναι βρε ατιμη στρατιωτικος ειναιν αλλα ειναι στην Αεροπορια....ε ρε κ ερθει καμμια μεταθεση.......βρες μερς να κρυφτειςς..γρουσουζα

μπα που να σκασεις γκαντεμω πρωι-πρωι, ναι βρε ατιμη στρατιωτικος ειναιν αλλα ειναι στην Αεροπορια....ε ρε κ ερθει καμμια μεταθεση.......βρες μερς να κρυφτειςς..γρουσουζα

Ε,καλά να πάθεις τότε!!Γιατι αεροπορία παίρνουν μόνο στην Κομοτηνή(Που καμία σχέση δεν έχει με την Ξάνθη) και σε μια μικρή πόλη της Καβάλας την ΧΡυσούπολη!Εμείς εδώ δεν έχουμε!

Διαφημίσεις

Koritsakia mou kalimera. Akoma trexoume me ton antra mou mpas kai vrei tpt gi' afto de sas grafw!

Eleni, perastika sto Xristianaki sou!!!!!

Emeis kaname prevenar kai meningitec xthes to apogevma. Mas akouse oooooolos o kampos Mesogewn... Itan A-P-A-R-H-G-O-R-H-T-H!!! Molis mpikame spiti omws olo gelakia kai nazakia, to ksexase to skataki mou! Pireto den kaname kai genika exei polla kefia apla efage ligo.

Siginithika me ton antra mou pou stenoxwrithike pio poli apo ti mikri. Tin eixe aggalia kai olo tis milouse kai tis elege pos einai gia to kalo tis kai na min klaiei, tha perasei kai de tha to thimatai. Mou irthan dakria sta matia...

Ante, tha ksanampw argotera. Telika 21/2 stis 16:00 Thisseio????

Filia se oles kai se ola ta patousakia

Koritsakia mou kalimera. Akoma trexoume me ton antra mou mpas kai vrei tpt gi' afto de sas grafw!

Eleni, perastika sto Xristianaki sou!!!!!

Emeis kaname prevenar kai meningitec xthes to apogevma. Mas akouse oooooolos o kampos Mesogewn... Itan A-P-A-R-H-G-O-R-H-T-H!!! Molis mpikame spiti omws olo gelakia kai nazakia, to ksexase to skataki mou! Pireto den kaname kai genika exei polla kefia apla efage ligo.

Siginithika me ton antra mou pou stenoxwrithike pio poli apo ti mikri. Tin eixe aggalia kai olo tis milouse kai tis elege pos einai gia to kalo tis kai na min klaiei, tha perasei kai de tha to thimatai. Mou irthan dakria sta matia...

Ante, tha ksanampw argotera. Telika 21/2 stis 16:00 Thisseio????

Filia se oles kai se ola ta patousakia

:lol::lol::lol::lol::lol:Το τράβηψες στην κάμερα;;;;;Είδες.όλα καλά πήγαν με την Σαββινόυλα,άδικα στεναχωριόσουν!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:Το τράβηψες στην κάμερα;;;;;Είδες.όλα καλά πήγαν με την Σαββινόυλα,άδικα στεναχωριόσουν!!!

Ela nte! Eimai vlammeni ki egw re paidi mou, san ti mana mou anisixw... Tsampa ta 3 ptixia kai tosos Dr. House pou exw dei!!!! Sa na mai agrammati kanw me ti mikri...:P:p:p

Κοριτσαρες μου καλημερα!!!Δεν εχω διαβασει τπτ αλλα υποσχομαι θα μελετησω σκληρα!!! :ΡΡΡ

Εμεις ειμαστε μια χαρα ο μπεμπουλης μας ειναι ολο σαλια και κακο και του αλλαζω καμμια δεκαρια σαλιαρες την ημερα..χτες πηγα και ψωνησα , τα πηρα ολα ενα νουμερο μικροτερο για να αναγκαστω να κανω διαιτα πιο εντατικα και να μπω!!!! Φιλακια παω να διαβασω!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...