Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

περαστικουλια ομορφακια μου....μη στεναχωριεσαι θα περασει και αυτο. Εγω π΄σντωες θα σου βρω σούπερ ανοσολογο..για να τελειωνει η ταλαιπωρια της μπουμπουκας ;)

ανοσολογο ε?αυτη που ειχα εγω εδω,παρ'ολο που ειναι κακιασμενη,ειναι πολυ καλη ρε γμτ.ειναι αυτη που με βοηθησε με τα νκ που ειχα και εμεινα εγκυος.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μόλις γύρισα απο το αποκριάτικο πάρτυ του Συλλόγου γονέων. Πωπω πλύ νταβαντούρι και έχουμε ξεσυνηθίσει.

Είχα αφήσει τον Μιχάλη με την μπέμπα, γύρισα και τους βρήκα τσακωμένους. Η μπέμπα έχει καταλάβει ότι ο Μιχάλης δεν μπορεί να την ακούει να γκρινιάζει και την παίρνει αμέσως αγκαλιά και τον είχε και την περπάταγε από τις 9 μέχρι τις 12 που ξεράθηκε.

Λέω να την πέσω, είμαι off, πως χοροπηδάνε τα πιτσιρίκια τόσες ώρες?

3qg3p2.png qfe4p2.png

κοριτσια μολις γυρισα μεσα στα εισαγωγικα γραφεις αυτο που σας ειπα καντε το κοπι πειστ εμενα μου βγαζει ενα σωρο ξενους αλλους με φωτο κ αλλους χωρις που δεν τους ξερω

PlbZp2.png

Ηρεμησε Μητσακι μου...αυτο το μηνυμα κυκλοφορει εδω και δυο χρονια. Τοεχω παρει ξανα εγω προσωπικα. Και όχι μονο αυτο αλλα και άλλα παρομοια.

Όλα αυτα ειναι ραδιο αρβυλα. Τις φωτο σας τις βλεπουν όποιοι εχετε ορισει εσεις να δουν. Παρ΄όλα αυτα ναι...για τους χακεραδες παντα θα υπαρχει τροπος. Όχι μονο να μπουν στο φεις του καθενος αλλα ακομη και στον υπολογιστη του καθενος.

Επίσης καποιος παιδοφιλος θα μπορουσε να φωτογραφισει και ενα παιδακι απο μακρυα, ενω το παιδακι ειναι μαζι με τους γονεις του...

Με λιγα λογια θελω να πω ότι μπορει αυτο το συγκεκριμενο μηνυμα να μην ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα ο κινδυνος για τα παιδακια μας παντα θα υπαρχει και δεν μπορουμε να τον μηδενισουμε ό,τι και να κανουμε.

Το φεις επίσης εχει κατηγορηθει ότι ειναι ενα μεσο ελεγχου. Εγω επειδη ειμαι χαζη δεν το καταλαβαινω ας πουμε και το χρησιμοποιω. Δεν πιστευω όμως ότι αν καποιος θελει να με ελεγξει, να με κατασκοπευσει, ναμε χακεψει δεν εχει αλλους τροπους τη στιγμη που χρησιμοποιω την τεχνολιογια και που ζω πολυ κοντα με αλλος αγνωστους ανθρωπους.

Η μαμα παντα εχει αγχος για τα παιδια της...ειτε εχει φωτο ειτε όχι. Και παντα φυσικα ειναι ματι ξαγρυπνο ωστε να τα προστατευει. Περ΄όλα αυτα καλο θα ηταν όσες δε νιωθουν ανετα να μη βαζουν φωτο των μωρων, για να αισθανονται περισσοτερο ασφαλεις.

Προς Θεου όμως μην ακολουθειτε μηνυματα που ερχονται σαν οδηγιες - λυσεις για την αποφυγη όλων των παραπανω...μπορει ακομη και να ειναι 'σπαμ΄και τελικα εσεις να ενεργοποιησετε την 'εισβολη' αγνωστων

τι να πω... μπορει να ειναι μουφα πιθανο αλλα ειπα ρε παιδι μου αν υσχυει να σας ενημερωσω...οσο για τις φωτο επειδη εχω κ μπαμπα κομπιουτερα μου εχει πει μακρυα απο το ιντερνετ τουλαχιστον οι φωτο του παιδιου σου....μια στο εκκατομυριο να ισχυει ε δεν θα τους βοηθησω να κανουν την δουλεια τους...αλλο να μου το τραβηξει φωτο καποιος στο δρομο εν αγνοια μου κ αλλο να τους το προσφερω στο πιατο....

παντως το εκανα σημερα 2 φορες κ κρατησα κ τα ονοματα να δω αν μπηκαν καινουριοι....καινουριοι δεν μπηκαν αλλα μετα απο λιγο ειδα τους ιδιους παλι που δεν τους ξερω κ οι περισσοτεροι ειχαν ονομα που εμοιαζε σαν τυρκικο αιγυπτιακο η κατι τετοιο τελοσπαντων... ο πατερας μου μου ειπε οτι οι ρυθμισεις του φεις ειναι του κωλ....κ οτι αν καποιος ξερει 5 πραματα παραπανω ανετα μπαινει κ βλεπει τον λογαριασμο σου...

Επεξεργάστηκαν by mitsaki1

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Mαλλον.....αυτο κοιταω ακομα και ειδα πως οτι ονομα και να γραψεις αναμεσα σε '' '' σου βγαζει κατεβατα..........

μλκιες!!!!

δεν γραφεις ονομα αναμεσα στα ¨ αλλα automation block...μακαρι να ειναι μαλακιες παντως μου ειπανε οτι δεν ειναι spam...τεσπα θεωρησα καλο να σας ενημερωσω γιατι κ γω φοβηθηκα μωρε...

PlbZp2.png

Mαλλον.....αυτο κοιταω ακομα και ειδα πως οτι ονομα και να γραψεις αναμεσα σε '' '' σου βγαζει κατεβατα..........

μλκιες!!!!

κ γω αυτο ειπα ρε συ στην αρχη κ μου ειπανε οτι μονο με αυτον τον κωδικο σου βγαζει αυτους που εχουν προσβαση στο προφιλ σου γιατι εκει ειναι οντως για να μπλοκαρεις κ βαζεις οποιοδηποτε ονομα κ στο βγαζει....σκατα αμα μας δουλευουν μας δουλεψαν εγω δεν ξαναασχοληθηκα παντως να πανε να χεστουν....ουτως η αλλος δεν εχω κ τιποτα να δουν...αλλα σε καποια φαση σκεφτηκα να ανεβασω μια φωτο με μια @#@$ σηκωμενη:tongue:σε μεγεθυνση:tongue::tongue:

PlbZp2.png

πφφφφ μονη μου μιλαω...αντε....να πηγαινω σιγα σιγα τοτε....πολλα πολλα φιλακιαααααα!!!κ sorry δεν ηθελα να σας ανησυχησω κοριτσαρες μου απλα θεωρησα οτι αν υπηρχε μια πιθανοτητα να ισχυει ηθελα να το ξερατε κ σεις...μακιααα!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Αλέκα μου,τώρα πόσα κιλά είσαι;;Υπολόγιζε και -2 όταν τελειώσει η περίοδος.

- 2 μολις τελειωνει η περιοδος:confused::confused: εμενα γιατι δεν πεφτουν ποτεεεεε εεεεε???στα ιδια ειμαι με πριν μολις τελειωνει η βρωμοπεριοδος μη χεσω!!!!

οπως καταλαβατε δεν εχω υπνο κ δεν ειναι καμια μεσαααα μπουχουυυυυυ:-(

PlbZp2.png

τι να πω... μπορει να ειναι μουφα πιθανο αλλα ειπα ρε παιδι μου αν υσχυει να σας ενημερωσω...οσο για τις φωτο επειδη εχω κ μπαμπα κομπιουτερα μου εχει πει μακρυα απο το ιντερνετ τουλαχιστον οι φωτο του παιδιου σου....μια στο εκκατομυριο να ισχυει ε δεν θα τους βοηθησω να κανουν την δουλεια τους...αλλο να μου το τραβηξει φωτο καποιος στο δρομο εν αγνοια μου κ αλλο να τους το προσφερω στο πιατο......
αυτο που λεει ο μπαμπας σου εννοειται ότι ισχυει...αλλα Μητσακι μου ενα τοσο οργανωμενο και αηδιαστικό εγκλημα δυστυχως δεν αρκειται μονο στις φωτο...
...σκατα αμα μας δουλευουν μας δουλεψαν εγω δεν ξαναασχοληθηκα παντως να πανε να χεστουν....ουτως η αλλος δεν εχω κ τιποτα να δουν...αλλα σε καποια φαση σκεφτηκα να ανεβασω μια φωτο με μια @#@$ σηκωμενη:tongue:σε μεγεθυνση:tongue::tongue:
:lol::lol::lol::lol::lol:
δεν μου λετε τσουπρες το ραντεβου της συναντησης εκλεισε τελικα??20/2??Θησειο??τι ωρα??
21.2 Κυριακη στις 16.00 Μητσακι μου.
- 2 μολις τελειωνει η περιοδος:confused::confused: εμενα γιατι δεν πεφτουν ποτεεεεε εεεεε???στα ιδια ειμαι με πριν μολις τελειωνει η βρωμοπεριοδος μη χεσω!!!!

γιατι μοιαζουμε καλη μου...στην περιοδο τρωμε τα κερατα μας!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

πφφφφ μονη μου μιλαω...αντε....να πηγαινω σιγα σιγα τοτε....πολλα πολλα φιλακιαααααα!!!κ sorry δεν ηθελα να σας ανησυχησω κοριτσαρες μου απλα θεωρησα οτι αν υπηρχε μια πιθανοτητα να ισχυει ηθελα να το ξερατε κ σεις...μακιααα!!!

εσυβ καλα εκανες, να μας λες μαρη να ξερουμε και εμεις....μην αλλαζεις όμως τις ρυθμισεις γενικα γιατι στέλνουν και ιους αυτοι.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

πωπω με ποναει η κοιλια μου και δε μορω να ξανακοιμηθω....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...