Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσαρες....μπηκα βιαστικα να σας πω για την ανακοινωση που εβγαλα κ στο facebook....ακολουθηστε τις οδηγιες μου κ διαγραψτε οσους εχουν μπει κ βλεπουν ολο το προφιλ σας...!!!!γι αυτο φωναζα κ ελεγα οχι φωτο των παιδιων μας τουλαχιστον .....εχω διαγραψει καμια 200αρια κ ακομα μπαινουν....κ αν ειναι μεσα σε αυτους κ παιδοφιλοι κ την βρισκουν με τις φωτο των παιδιων μας???κ οχι τιποτα αλλο συνεχεια μπαινουν κ συνεχεια διαγραφω το κερατο μου σημερα....δεν ξερω κοριτσια εγω θα τις εβγαζα τις φωτο των παιδιων μου απο κει...μονο κ μονο στην ιδεα οτι καποιος μπορει να την βρισκει ετσι με πιανει τρελα!!!

μιτσακη μιλας για το φεις ετσι?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες....μπηκα βιαστικα να σας πω για την ανακοινωση που εβγαλα κ στο facebook....ακολουθηστε τις οδηγιες μου κ διαγραψτε οσους εχουν μπει κ βλεπουν ολο το προφιλ σας...!!!!γι αυτο φωναζα κ ελεγα οχι φωτο των παιδιων μας τουλαχιστον .....εχω διαγραψει καμια 200αρια κ ακομα μπαινουν....κ αν ειναι μεσα σε αυτους κ παιδοφιλοι κ την βρισκουν με τις φωτο των παιδιων μας???κ οχι τιποτα αλλο συνεχεια μπαινουν κ συνεχεια διαγραφω το κερατο μου σημερα....δεν ξερω κοριτσια εγω θα τις εβγαζα τις φωτο των παιδιων μου απο κει...μονο κ μονο στην ιδεα οτι καποιος μπορει να την βρισκει ετσι με πιανει τρελα!!!

που εχεις γραψει οδηγιες ?Στο προφιλ σου δεν βλεπω τπτ....?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

o facebook δεχθηκε επιθεση πειρατειας. Πηγαινετε στα settings και μετα στο block list. Εκει που λεει person γραψτε "automation block" (μαζι με τα εισαγωγικα). Θα σας βγαλει μια λιστα ατομων που μπορουν να δουν το προφιλ σας και που δεν ειναι φιλοι σας. Μπλοκαρ...ετε τους!!! Επικολληστε τις... παραπανω οδηγιες στο status σας, για να το δουν ολοι!!!

οι οδηγιες ειναι οι παραπανω...ΕΛΕΝΗ τις εχω κ στο προφιλ μου πως δεν τις βλεπεις??

PlbZp2.png

λοιπον επειδη φευγω χαιρεταμε τον κουνιαδο ο οποιος φευγει φανταρος θα μπω αργοτερα αν εχετε καποια απορια αν κ ειναι πανευκολο πραγματικα settings-privacy-block list k γραφετε αυτο που σας ειπα ετσι ακριβως

PlbZp2.png

o facebook δεχθηκε επιθεση πειρατειας. Πηγαινετε στα settings και μετα στο block list. Εκει που λεει person γραψτε "automation block" (μαζι με τα εισαγωγικα). Θα σας βγαλει μια λιστα ατομων που μπορουν να δουν το προφιλ σας και που δεν ειναι φιλοι σας. Μπλοκαρ...ετε τους!!! Επικολληστε τις... παραπανω οδηγιες στο status σας, για να το δουν ολοι!!!

οι οδηγιες ειναι οι παραπανω...ΕΛΕΝΗ τις εχω κ στο προφιλ μου πως δεν τις βλεπεις??

Αλλου κοιταγα το βλήμα.....:confused:

Διαφημίσεις

Ρε Μιτσακι οταν το εγραψα εβγαλε στις αναρτησεις φιλων οτι εχω γραψει :

...ολοι!!!

απο πανω εισαι εσυ και αλλη μια κοπελα και γραφει το ιδιο......εγω δεν το εγραψα αυτο!!!!!!!!!!!!!!

Ρε μπας και ενεργοποιησαμε μονοι μας τιποτα?????????????

ΠΡΟΣΟΧΗ

οχι ρε συ πριν 2 χρονια,σε 7 μηνες τα εχασα,μονη μου,με θερμιδες και διαδρομο.
αααααα.....ειπα και εγω...πόσες θερμιδες ετρωγες???
Ρε Μιτσακι οταν το εγραψα εβγαλε στις αναρτησεις φιλων οτι εχω γραψει :

...ολοι!!!

απο πανω εισαι εσυ και αλλη μια κοπελα και γραφει το ιδιο......εγω δεν το εγραψα αυτο!!!!!!!!!!!!!!

Ρε μπας και ενεργοποιησαμε μονοι μας τιποτα?????????????

ΠΡΟΣΟΧΗ

μην κανετε τιποτα ρε κοριτσακια . Ειναι ραδιο αρβυλα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Ηρεμησε Μητσακι μου...αυτο το μηνυμα κυκλοφορει εδω και δυο χρονια. Τοεχω παρει ξανα εγω προσωπικα. Και όχι μονο αυτο αλλα και άλλα παρομοια.

Όλα αυτα ειναι ραδιο αρβυλα. Τις φωτο σας τις βλεπουν όποιοι εχετε ορισει εσεις να δουν. Παρ΄όλα αυτα ναι...για τους χακεραδες παντα θα υπαρχει τροπος. Όχι μονο να μπουν στο φεις του καθενος αλλα ακομη και στον υπολογιστη του καθενος.

Επίσης καποιος παιδοφιλος θα μπορουσε να φωτογραφισει και ενα παιδακι απο μακρυα, ενω το παιδακι ειναι μαζι με τους γονεις του...

Με λιγα λογια θελω να πω ότι μπορει αυτο το συγκεκριμενο μηνυμα να μην ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα ο κινδυνος για τα παιδακια μας παντα θα υπαρχει και δεν μπορουμε να τον μηδενισουμε ό,τι και να κανουμε.

Το φεις επίσης εχει κατηγορηθει ότι ειναι ενα μεσο ελεγχου. Εγω επειδη ειμαι χαζη δεν το καταλαβαινω ας πουμε και το χρησιμοποιω. Δεν πιστευω όμως ότι αν καποιος θελει να με ελεγξει, να με κατασκοπευσει, ναμε χακεψει δεν εχει αλλους τροπους τη στιγμη που χρησιμοποιω την τεχνολιογια και που ζω πολυ κοντα με αλλος αγνωστους ανθρωπους.

Η μαμα παντα εχει αγχος για τα παιδια της...ειτε εχει φωτο ειτε όχι. Και παντα φυσικα ειναι ματι ξαγρυπνο ωστε να τα προστατευει. Περ΄όλα αυτα καλο θα ηταν όσες δε νιωθουν ανετα να μη βαζουν φωτο των μωρων, για να αισθανονται περισσοτερο ασφαλεις.

Προς Θεου όμως μην ακολουθειτε μηνυματα που ερχονται σαν οδηγιες - λυσεις για την αποφυγη όλων των παραπανω...μπορει ακομη και να ειναι 'σπαμ΄και τελικα εσεις να ενεργοποιησετε την 'εισβολη' αγνωστων

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ηρεμησε Μητσακι μου...αυτο το μηνυμα κυκλοφορει εδω και δυο χρονια. Τοεχω παρει ξανα εγω προσωπικα. Και όχι μονο αυτο αλλα και άλλα παρομοια............

........Προς Θεου όμως μην ακολουθειτε μηνυματα που ερχονται σαν οδηγιες - λυσεις για την αποφυγη όλων των παραπανω...μπορει ακομη και να ειναι 'σπαμ΄και τελικα εσεις να ενεργοποιησετε την 'εισβολη' αγνωστων

Αυτο ειπα και εγω !!!!!!!

ποιο πιθανο ειναι......!!!!!

καλησπερα....παιδακια...

θεανω περαστικουλια μωρε...

κοριτσια εχει δικιο η αλεκα μην κανετε τιποτα σκεφτητε μονο οτι κι εσεις αν θελετε να μπειτε καπου δεν σας αφηνουν αν δεν ειστε φιλοι...το εχω ακουσει κι εγω οτι ειναι μουφα και παιζει να ειναι και σπαμ κ να το ενεργοποιουμε εμεις...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

εμενα παντως σημερα μου ηρθε μνμ απο κοπελα ασχετη, αν πηγαινα στου Ξυνη... ουτε που την εχω ξαναδει... τεσπα...δευτερευον αυτο.

η χριστ. ειναι μωβ.

μωβ χειλια, μωβ μαγουλα, μωβ κοιλιτσα, μωβ νυχια...κρυα χερια... απο πυρετο 38.5 αλλα ανεβασε κ αλλο...αυριο το πρωι θα παμε μια βολτα, αν βρουμε κανεναν εκει περα...σ-κ ετυχε. βολευει για τη δουλεια μου, ακομα κ να μεινουμε μεσα, αλλα απο δρ.? σκορποχωρι.

τωρα της εδωσα αντιπυρετικο κ περιμενω να γκρινιαξει οταν ιδρωσει... παω για τσιγαρακι, γιατι ειμαι very χολοσκασμενη...εκει που ελεγα ολα οκ.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εμενα παντως σημερα μου ηρθε μνμ απο κοπελα ασχετη, αν πηγαινα στου Ξυνη... ουτε που την εχω ξαναδει... τεσπα...δευτερευον αυτο.

η χριστ. ειναι μωβ.

μωβ χειλια, μωβ μαγουλα, μωβ κοιλιτσα, μωβ νυχια...κρυα χερια... απο πυρετο 38.5 αλλα ανεβασε κ αλλο...αυριο το πρωι θα παμε μια βολτα, αν βρουμε κανεναν εκει περα...σ-κ ετυχε. βολευει για τη δουλεια μου, ακομα κ να μεινουμε μεσα, αλλα απο δρ.? σκορποχωρι.

τωρα της εδωσα αντιπυρετικο κ περιμενω να γκρινιαξει οταν ιδρωσει... παω για τσιγαρακι, γιατι ειμαι very χολοσκασμενη...εκει που ελεγα ολα οκ.

Ρε Ομορφάκια,σε θαυμάζω για πολλά,αλλά πιο πολύ γι'αυτήν την άτιμη την ψυχραιμία σου!!Περαστικά και όσο πιο ανώδυνα γίνεται!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...