Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κιμι ακου, σε ενδιαφερει. Την Τριτη θα παω σε ενα κεντρο να μου κανουν καποιο τεστ για το τι μεταβολιζω καλα και τι όχι, και να μου πουν ποιες τροφες διωχνουν τις τοξινες απο τον οργανισμο που αυτες μπλοκαρουν τον οργφανισμο.

Aυτό είναι πολύ καλό,αλλά είσαι σίγουρη οτι κάνει και για την Κίμη;;;;Ανιχνεύουν και τις τοξίνες που μπλοκάρουν και τον εγκέφαλο;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ειναι αυτα με τη δυσανεξια???αν ειναι τετοιο εχω ακουσει οτι ψιλοειναι μουφα..ειχα μια γνωστη που την ειχαν κανει να τρωει μονο ρυζογκοφρετες!!!!!!!!!σε ολλλααααα τα αλλλααα ειχε δυσανεξια..

Και εσύ κλέ,πές μας πόσα κιλά είσαι;;Γιατί σε λυπάμαι,τρομάρα μου,που όλη την ημέρα δεν τρώς τίποτα και έχεις να κοιτάξεις και 2 μωρά!!!

Διαφημίσεις

Θεανω,

περαστικα στον αντρα σου και κουραγιο με την μπεμπα ,θα σε εχει κοψωμεσιασει αν θελει αγκαλιτσες.....εμενα ειναι πανω κατω 7300 και δε μπορω να τον σηκωνω ολη την ωρα ,μου εχουν πεσει τα χερια ,η μεση ποναει κτλ....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλε 65 ειμαι και θελω να παω 53 αλλα εχω καλο μεταβολισμο,και με το γυμναστηριο μια χαρα θα τα καταφερω....

Εγώ παντως δεν σε ξαναπαίρνω ΠΟΤΕ μου στα σοβαρά!!!!Καλά μαρή,ανορεξική θες να γίνεις;;Τί ύψος έχεις;

Ολες τις υπολοιπες σας χαιρετω τωρα!!!!

Τελικα πηγα και σημερα στην δουλεια και απο δευτερα βλεπουμε....Αυριο ομως θα παω με το στεφανι μου στην εκθεση στο Ελ.Βενιζελος.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Τελικα πηγα και σημερα στην δουλεια και απο δευτερα βλεπουμε....Αυριο ομως θα παω με το στεφανι μου στην εκθεση στο Ελ.Βενιζελος.

Γεία σου Ελένη!

ειναι αυτα με τη δυσανεξια???αν ειναι τετοιο εχω ακουσει οτι ψιλοειναι μουφα..ειχα μια γνωστη που την ειχαν κανει να τρωει μονο ρυζογκοφρετες!!!!!!!!!σε ολλλααααα τα αλλλααα ειχε δυσανεξια..

ειναι αποτοξινωτικο κεντρο dettox λεγεται. Δεν ξερω τι ακριβως κανει αλλα μια γνωστη μου ειπε ότι της εκανε καλο. Θα σου πω

Αλέκα μου,τώρα πόσα κιλά είσαι;;Υπολόγιζε και -2 όταν τελειώσει η περίοδος.

Τελευταια φορα ημουν 90. Θα ξαναζυγιστω στις 18 γιατι 2 εβδομαδες δενε χανα και ειπα να μην ασχοληθω.

ωραια, ελατε βρε την Κυριακη αλλα ας μην το κανονισουμε απο τωρα γιατι παει γρουσουζια:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

αλεκα εγω τα 24 κιλα τα εχασα με διαδρομο το ειχα στα 6 χλμ.και εκανα γυρω στα 60-70λεπτα.και αυτο για τον λογω που ειπες για να παρει μπρος ο μεταβολισμος μου,ηθελα να καιω λιπος και στην διαρκεια και μετα την γυμναστικη.αφου εχεις διαδρομο κανε εκει,πραγματικα κανει πολυ δουλεια!!!

fCS8p3.png

αλεκα εγω τα 24 κιλα τα εχασα με διαδρομο το ειχα στα 6 χλμ.και εκανα γυρω στα 60-70λεπτα.και αυτο για τον λογω που ειπες για να παρει μπρος ο μεταβολισμος μου,ηθελα να καιω λιπος και στην διαρκεια και μετα την γυμναστικη.αφου εχεις διαδρομο κανε εκει,πραγματικα κανει πολυ δουλεια!!!
πότε μαιρουλα εχασες τοσα κιλα???? τωρα???θα τρελαθω!
Θα ....σε τελεφωνησω Κυριακη πρωι για επιβεβαιωση !!!!!

Μαμα του Αγγελου...

;);););)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσαρες....μπηκα βιαστικα να σας πω για την ανακοινωση που εβγαλα κ στο facebook....ακολουθηστε τις οδηγιες μου κ διαγραψτε οσους εχουν μπει κ βλεπουν ολο το προφιλ σας...!!!!γι αυτο φωναζα κ ελεγα οχι φωτο των παιδιων μας τουλαχιστον .....εχω διαγραψει καμια 200αρια κ ακομα μπαινουν....κ αν ειναι μεσα σε αυτους κ παιδοφιλοι κ την βρισκουν με τις φωτο των παιδιων μας???κ οχι τιποτα αλλο συνεχεια μπαινουν κ συνεχεια διαγραφω το κερατο μου σημερα....δεν ξερω κοριτσια εγω θα τις εβγαζα τις φωτο των παιδιων μου απο κει...μονο κ μονο στην ιδεα οτι καποιος μπορει να την βρισκει ετσι με πιανει τρελα!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...