Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια ποιος ήρθε σπίτι χτες?????? Πήραμε το μωράκι στο σπίτι και ομολογώ να πω ότι εχω χες… πανω μου όχι από την χαρα μου αλλά από το άγχος μου. Νομίζω ότι όλα τα κάνω λαθος φοβαμαι τοσο πολύ… θηλαζει και μετα του δινω συμπληρωμα ετσι μου ειπαν από το νοσοκομείο και θελω να σας ρωτησω σχετικα με την αποστείρωση εχω παρει τον αποστειρωτη της κικο αφου τελειωσει τα αφήνω μεσα τα μπουκαλια και τα εξαρτήματα? Οσο μενουν μεσα στο μηχάνημα είναι αποστειρωμενα και ας εχει περασει ωρα η πρεπει κάθε φορα για ένα μπιμπερο να τον βαζω να δουλευψει? Το βραδυ ξυπνησε 2 φορες σχεδον κάθε τρεις ωρες τρωει καλα είναι? Και με το μπανιο τι γινετε χτες τον καθαρισα με μωρομαντιλο στον ποπό του κάθε φορα που κανει κακα θα τον παω κατω από την βρυση? Και ολοκληρο ποτε θα τον κανω μπανιο? Ηθελα πολύ να θηλασω αποκλειστικά αλλα δεν βλεπω να γίνετε στο στηθος τον βάζω 15 λεπτα σε κάθε μαστο δειχνει ότι πίνει αλλα κοιμάται πανω στο στήθος ισως να συνιθισε το ξενο αφου επινε στο νοσοκομειο. Κοριτσια οπος βλεπετε ειμαι εντελος ασχετη και εχω ανχοθει πολύ σε ότι μπορειτε πειτε την γνωμη σας!!

Α δεν σας ειπα και το άλλο πριν φυγουμε μας ειπε η γιατρος ότι τα ποδαρακια του είναι πολύ αδύνατα και κανουν ένα κλικ κλικ λειει και μας ειπε δεν είναι τιποτα αλλα ας το δει ορθοπαιδικος άλλο και αυτό βρε κοριτσια αμαν.α και κατι που θυμήθηκα κανει μερικες πορδουλες ο μπεμπης κρυομενος είναι?

Καταρχας βρες εναν πολυ καλο παιδιατρο.Αν κοιμαται στο στηθος σου χαιδεψε του απαλα το μαγουλακι του και αμεσως θα θηλασει...οποτε παει να κοιμηθει να κανεις το ιδιο.Τα μωρα γεννιουνται με αυτο το αντανακλαστικο!Οι πορδουλες ειναι μια χαρα...να χαιρεσαι γιατι δουλευει το πεπτικο του ρολοι...με τα ποδαρακια εχουμε και εμεις ενα θεμα...ψαξτο και θα το ψαξω και εγω...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταρχας βρες εναν πολυ καλο παιδιατρο.Αν κοιμαται στο στηθος σου χαιδεψε του απαλα το μαγουλακι του και αμεσως θα θηλασει...οποτε παει να κοιμηθει να κανεις το ιδιο.Τα μωρα γεννιουνται με αυτο το αντανακλαστικο!Οι πορδουλες ειναι μια χαρα...να χαιρεσαι γιατι δουλευει το πεπτικο του ρολοι...με τα ποδαρακια εχουμε και εμεις ενα θεμα...ψαξτο και θα το ψαξω και εγω...

Και εγω δεν μπορω να καταλάβω το Έλενα φημίζεται για το ότι είναι υπέρ του θηλασμού και κατευθείαν συμπληρώματα δινουν γιατι να μην το παλέψουμε λιγο!!! Οσο για τα ποδια μου δώσανε ένα τηλ από έναν ορθοπεδικό στο νοσοκομείο αγια σοφια δεν ξερω που είναι να πάρω να μας δουνε στο ελενα λεει δεν εχουν ορθοπεδικό!! Θα δωσω και 2 σταγόνες σίδηρο στο μωρο για 15 μερες το σταγονόμετρο να το αποστειρώσω ε? στο Έλενα μου ειπαν κάθε 2 ωρες να το ταΐζω ο παιδίατρος στο τηλ μου ειπε όταν εκείνο θέλει αντε να βγαλω άκρη εγω!! 60μλ συμπλήρωμα παίρνει και το πινει ολο αρα σημαίνει ότι δεν χορταίνει από μενα γιατι όμως

97ehp2.pngUBTSp3.png

ελενη και μαριανθη ειχαμε και εμεις το θεμα με τα ποδαρακια αλλα μου ειπε για 15 ημερες να της φοραω διπλη πανα .Αυτο το ειπε ενας ορθοπαιδικος απο το μητερα ο παιδιατρος παλι μου ειπε οτι δεν ειναι αναγκη.Εχω την εντυπωση ρε κοριτσια οτι τον τελευταιο χρονο το εχουν κανει μονιμο προβλημα οι ορθοπαιδικοι απο τα νοσοκομεια μηπως κρυβεται κατι αλλο;Δεν μπορει 1 στα 3 να εχει χαλαρα ισχυα η μηπως τωρα ανακαλυψαν την παθηση;Συμφωνων οτι καποια μωρακια θα εχουν προβλημα αλλα στο ποσοστο που λενε.Υποθετω πως ειναι για να παιρνουν χρηματα απο τις εξετασεις ,επισκεψεις κλπ.Αποψη μου βεβαια.Η παιδιατρος μου μου ειπε πως δεν ειναι αναγκη αλλα αμα θελω να της φορεσω διπλη πανα για 15 ημερες, που το εκανα, κακο δεν θα της κανει.

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Riana μου εγω γεννηθηκα με αυτο το προβλημα και επειδη δεν το πήρε κανεις χαμπάρι έκανα χειρουργεια ενος χρονών, οπότε κανε το για καλό και για κακό. Ελένη μου, βρες ένα καλό παιδιατρο και να συμβουλευεσαι εκεινον για ό,τι θες. Θα σε κανει να νιωθεις καλυτερα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Και εγω δεν μπορω να καταλάβω το Έλενα φημίζεται για το ότι είναι υπέρ του θηλασμού και κατευθείαν συμπληρώματα δινουν γιατι να μην το παλέψουμε λιγο!!! Οσο για τα ποδια μου δώσανε ένα τηλ από έναν ορθοπεδικό στο νοσοκομείο αγια σοφια δεν ξερω που είναι να πάρω να μας δουνε στο ελενα λεει δεν εχουν ορθοπεδικό!! Θα δωσω και 2 σταγόνες σίδηρο στο μωρο για 15 μερες το σταγονόμετρο να το αποστειρώσω ε? στο Έλενα μου ειπαν κάθε 2 ωρες να το ταΐζω ο παιδίατρος στο τηλ μου ειπε όταν εκείνο θέλει αντε να βγαλω άκρη εγω!! 60μλ συμπλήρωμα παίρνει και το πινει ολο αρα σημαίνει ότι δεν χορταίνει από μενα γιατι όμως

Το μονο που με προβληματιζει σε σενα ειναι αν το μωρακι σου μετα απο τα τοσα που εχει περασει εχει την δυναμη να θηλασει ετσι οπως πρεπει. Ρε Ελενη πλακα μου κανεις???Εμενα θηλαζει 31 μερες και υπαρχουν φορες που δεν του φτανει το γαλα μου...στο μισαωρο τον βαζω παλι να θηλασει οσο θελει μεχρι και 50 λεπτα σε ενα θηλασμο και τωρα τελευταια μαζευω με θηλαστρο το δικο μου γαλα και οταν πειναει και δεν τουφτανει το δικο μου του δινω παλι μητρικο αλλα απο αντληση. Πηγαινε και παρε της meleda το επαγγελματικο θηλαστρο με διπλη αντληση, βγαζε το γαλα σου και δινετετο με το μπιμπερο.Επισης οποτε θελει να τον βαζεις στο στηθος....δεν ειναι μονο για φαι.Ειναι για πιπιλιμα αλλα και για παρηγορια και ασφαλεια.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ!!!!!

επιτελους μετα απο τοσες πολλε ςμερες καταφερα να μπω εστω κ για λιγο!!!!φυσικα που να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες.....για πειτε νεα...γεννησαν και οι υπολοιπες ε?

ειδα κατι φοτο πριν στο φεισμπουκ..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ελένη καλως όρισε το μωρακι σας στο σπίτι. Μην αγχωνεσαι για τίποτα όλα θα πάνε καλά. Σου το λέω εγω που έχω περάσει δύο φορες την ΜΕΝΝ και με το Μαρκελλο (2.400 κιλά) και πρόσφατα με τηυν πρόωρη γεννα της μπέμπας - την πήραμε στο σπίτι 2 κιλα.

Σε σχεση με την αποστείρωση, ότι αποστειρώνεις το βάζεις στο ψυγείο - ετσι δεν αναπτύσσονται μικρόβια. Για την γρηγορα προετοιμασία του γαλακτος, η παιδίατρος στο ΜΗΤΕΡΑ μας είπε την εξής πρακτική λύση: Βραζεις το νερό, το οποίο το μοιρασεις σε 1 μπιμπερο και το βάζεις στο ψυγείο και σε ένα θερμός. Οταν θελήσεις να κάνεις γαλα, προσθέτεις στο μπιμπερο και από το ζεστό και από το κρυο νερό και έτσι φτάχνεις ένα χλιαρό γαλα - γλιτωνεις χρόνο από το να το κρυώνεις ή να το ζεσταίνεις.

Για το πλύσιμο, μην ανησυχεις, ένα μπανακι την ημέρα έιναι ΟΚ. Αν δεν έχει πέσει ο οφαλός, δεν πειραζει αν πάει νερό, αρκεί να μην μουλιάσει το σημείο και μετά να το σταγνωσεις καλά.

΄Για το θέμα του θηλασμού, δυο φορες αντιμετωπισα το ίδιο πρόβλημα λόγω προωρότητας των μωρών. Οσο διαστημα ήταν στη ΜΕΝΝ τα ταιζαν με ξενο γαλα. Προσπαθούσα από την αρχή με το θήλαστρο να αντλώ συστηματικά και να το πηγαίνω. Το γαλα που εβγαζα δεν ήταν πολύ (30ml). Οσο τα μωράκια ετρωγαν λίγο, ηταν οκ. Μετά που άρχιζαν να αυξάνουν την ποσότητα, το δικό μου δεν επαρκούσε οπότε αναγκαστηκα εδινα συμπλήρωμα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησα, αλλά δεν πέτυχα τον αποκλειστικό θηλασμό.

Τελος για το ποδαράκι του μωρού, μπορει να χρειαστει διπλή πάνα. Κι εμεις της φοράμε γιατί μας συνέστησαν να κάνουμε ένα υπέρηχο στο ισχύο μετά τις 40 μέρες.

Ελπίζω να μην κούρασα με το μεγαλο post. Καλή συνέχεια

ελενη 26 πολυ ωραια που ειστε σπιτι σας,τωρα πια θα βρουν ολα το ρυθμο τους κι ευχομαι να μην εχετε αλλα προβληατα απο δω κ περα..

εμεις με τα διδυμα τι να πω!!!γερα να ναι τρωνε σχεδον ανα διωρο με διομισαωροοποτε καταλαβενετε οτι χρονος για υπνο το πολυ μια ωρα συνεχομενη..μεσα στη μερα καποιες φορες κανονιζουμε να κοιμηθει ενας απτους 2 λιγο παραπανω κ οτι χρειαστουν τα μωρα να τα περιποιηθει ο αλλος...αναγκαστικα!!ο μεγαλος εχει γινει πολυ απαιτητικος κ δεν ακουει κ τοσο,τα νευρα μας εχουν γινει λιγο κροσσια!!!ευχομαι να μην κρατησει για πολυ αυτο!!!!

γωγω εγω την ειδα στο φεισμπουκ!!κουκλιτσα ειναι!!!!να σας ζησει κοπελα μου!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια!!!!!!! αχ που να προλαβω να διαβασω τα νεα σας η καημενη???? οσο χρονο εχω ολο κοιμαμαιιιιιιιιιιιιιιιι

γωγουλα μου για σενα μπηκα!!! να σου ζησει η πανεμορφη μπεμπουλα σου!!!!!!!!!

ελενη μου παρα πολυ χαρηκα που πηρατε το μπεμπακι σπιτι σας!!!!!

αυτα τα λιγα απο μενα κοριτσια, ετσι μπηκα να δωσω το παρον!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα:D:D:D:D:D:D

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλησπερα κοριτσαρες!!!σημερα ειμαι πολυ ταλαιπωρημενη!!ο μπεμπης ολο κατι ειχε τη νυχτα,ολο κατι ηθελε πεινουσε και ετρωγε καθε 2 ωρες κανονικα γευματα και επαθα πλακα!!!αφου δεν εκανε μπαμ!!!!τι να πω!!εκαψα το χερι μου προσπαθωντας να ζεστανω το γαλα γιατι εκλαιγε πολυ και τον ειχα αγκαλια..δραμα....αυπνη τελειως λοιπον γιατι οταν τελειωναμε το φαγητο περιμεναμε να ρευτουμαι μετα επρεπε να βγαλω γαλα και μεχρι να τελειωσω παλι απο την αρχη κλαμα φαγητο κτλπ....ευτυχως των κρατησε 2 ωρες ο μπαμπας του και κοιμηθηκα λιγο κατα τισ 4 το μεσημερι!!!!!!!

επειδη δε θυμαμαι τι εχετε γραψει συγχωρειστε με δεν μπορω να απαντησω!!τουλαχιστον ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας καλα και ελενιτσα26 πολυ ευχαριστο που πηρες το αγορακι σου σπιτι....

καλησπερα κοριτσακια!!!!!!! αχ που να προλαβω να διαβασω τα νεα σας η καημενη???? οσο χρονο εχω ολο κοιμαμαιιιιιιιιιιιιιιιι

γωγουλα μου για σενα μπηκα!!! να σου ζησει η πανεμορφη μπεμπουλα σου!!!!!!!!!

ελενη μου παρα πολυ χαρηκα που πηρατε το μπεμπακι σπιτι σας!!!!!

αυτα τα λιγα απο μενα κοριτσια, ετσι μπηκα να δωσω το παρον!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα:D:D:D:D:D:D

Iridaki να σου ζήσει και σένα αγάπη μου!!!

Ολα super, ε?

κοριτσια έχω πάθει τρελή φοβία με τη γρίπη, τρεμω μην κολλήσει ο μικρούλης. Μίλησα και μετην ομορφακια και μου ειπε ότι ο μικρούλης της ειναι αρρωστούλης, ευτυχως μόμο μιξακια. Στο σπίτι μου δε μπαινει ψυχη μιλάμε αλλά όσο να'ναι και εμεις οι ιδιοι μπορουμς να μεταφερουμε τον ιό. Δώστε μου κουραγιο, καθησυχαστε με.... καντε κάτι!!! Εσείς δε φοβόσαστε? Τι προληπτικά μέτρα παίρνετε? Τι σας είπαν οι παιδιατροι?? Το κοτοπουλάκι που ήταν αρρωτουλικο που ειναι??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...