Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

και για να το κλεισουμε εδω γιατι στεναχωριεμαι που σας ακουω η καλητερη γυμναστικη και εκει που χανεις θερμιδες ειναι το ΣΕΞ....ΤΕΛΟΣ!!!!

ναι αλλα μονο αν κανει ςσεξ κανα διωρο συνεχομενο....αν το καταφερεις να μας γραψεις...:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ποσα γευματα κανετε εσεις?? ναι αυτες με τις 3 τρυπες ειναι καλες προσεχε αυτο που ειπα με τα μπουκαλια της κικο και τα καπακια μονο...

Κάνει περιπου 5-6 γεύματα. Θεωρώ ότι είναι λίγο αυτό που πίνει και ρώτησα τον γιατρό και μου είπε όσο θέλει. Αλλά ρε παιδιά λες και έχει μετρητή σταματάει στα 120 και σφραγίζει το στόμα της.

3qg3p2.png qfe4p2.png

και εγω το περπατημα στο δρομο δεν το θεωρω γυμναστικη..ολο χαζευω δεξια αριστερα..και που να περπαταω σαν την τρελη 1 ωρα??ενω στο διαδρομο το βαζω τερμα ανηφορα και παω....και ο Θανος μου ειχε πει οτι μετα τον Χρηστο το σωμα μου ηταν καλυτερο απο οτι πριν γεννησω...και εξαλλου ειναι κ τα οργανα για σηκωμα μασταριου κτλ...μεχρι κ κοιλιακους σε μηχανημα τους κανω εκτος απο τους απλουςς.να πατε γυμναστηριο κ εσυ ΖΩΗ που βαριεσαι,μολις δεις τα πρωτα αποτελεσματα δε θα θες να σταματησεις..

Ρε συ δε βαριεμαι να παω απλαδε μου αρεσει και το προβλημα που εχω στα γονατα δε μου αφηνει περιθωρια για να κανω καλες ασκησεις πχ. διαδρομο δε κανει ανηφορα μονο ευθεια και χαλαρα ουτε τροχαδην μονο βαδην και ποδηλατο το ξεχναω ...βαρακια στα ποδια τα ξεχναω...ασκησεις για τα ποδια μονο επιλεκτικα λιγες...ε τι να παω να κανω?? να παω χορο παω μου αρεσει αλλα κι εκει θελει προσοχη...ριξη εσψ μηνισκου και στα 2 εχω τι να κανω (αναθεματισμενο μπασκετ!!!):rolleyes:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

εγω μετα τον αγγελο ειχα κανει γκιλι νταιετ και πηρα να ρωτησω τωρα και μου ειπαν ότι για τρεις μηνες = 1500 ευρω. 500 ευρω ο μηνας = 23 ευρω την ημερα γιατι σκ δε φερνουν. Και λεω χεστους...δεν αγοραζω απο εξω καλυτερα???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ναι αλλα μονο αν κανει ςσεξ κανα διωρο συνεχομενο....αν το καταφερεις να μας γραψεις...:tongue:

Μωρε ας ηταν εδω ο αντρας και σου λεγα εγω.....ανασα δε θα επαιρνε.....:D:D:D

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Μωρε ας ηταν εδω ο αντρας και σου λεγα εγω.....ανασα δε θα επαιρνε.....:D:D:D

αυτος ναι, για εσενα λεω :tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπον παω πισω καραβι, για να τελειωνω νωρις να παω στα παιδακια μου. Φιλια

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ναι κ θα βλεπαμε στις ειδησεις...σε αθλια κατασταση βρεθηκε βρεφος απο την προνοια μετα απο καταγγελιες γειτονων για τρομαχτικα ουρλιαχτα καθολη τη διαρκεια της ημερας...οι γονεις εξεταζονατι για χρηση ναρκωτικων γιατι δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους κ ειχαν το χαμογελο της μαστουρας..το βρεφος το πηρε ο πατερας της μανας(ο Θεος να τη κανει)

ναι κ θα βλεπαμε στις ειδησεις...σε αθλια κατασταση βρεθηκε βρεφος απο την προνοια μετα απο καταγγελιες γειτονων για τρομαχτικα ουρλιαχτα καθολη τη διαρκεια της ημερας...οι γονεις εξεταζονατι για χρηση ναρκωτικων γιατι δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους κ ειχαν το χαμογελο της μαστουρας..το βρεφος το πηρε ο πατερας της μανας(ο Θεος να τη κανει)

οχι που δε θα το σχολιαζες......καθικακι!!!:D:D:D

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...