Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλέκα συμφωνω με την Κιμι για το γυμναστηριο. Εξαλλου γυμναστηριο δεν πάνε μόνο τα μοντελα. Ο καθενας με το σωμα του τι να κάνουμε.

Εγω αν και έχω κολυμβητηριο μπροστα άπό το σπίτι μου το σκέφτομαι λιγακι τωρα το χειμωνα. Ειναι ανοιχτη η πισίνα.

εγω δεν προλαβαινω να παω γυμναστηριο αλλα και να προλαβαινα δεν το γουσταρω νομιζω οτι το κολυμβητηριο που κανει η αλεκα για εμας που εχουμε πολλα κιλακια παραπανω ειναι το ιδανικοτερο γιατι δεν καταπονουνται οι μυες και εκτος το οτι κανεις καυσεις σμιλευει και το σωμα απο την αντισταση του νερου συν οτι γυμναζεις τα παντα και το απολαμβανεις ενας αλλος ωραιος τροπος ειναι το περπατημα αν μας βοηθουσε και ο καιρος τα πιτσιρικια στο καροτσι και βουρ για βολτιστα μια ωριτσα την ημερα και θα βλεπατε τρελη διαφορα..εγω το γυμναστηριο το ειχα φαει με το κουταλι οταν επαιζα στην ομαδα μπασκετ μεχρι που τσακισα τα γονατακια μου κ υσηχασα μετα το ερηξα στο κολυμβητηριο και αν ειχαμε κλειστο στη Ν.Μακρη θα πηγαινα αλλα τωρα φοβαμαι γιατι ειχα παθει ψυξη στις ωοθηκες επειδη εκανα μπανιο στη θαλασσα και το χειμωνα και απο τοτε τα εχω κοψει τα ταρζανιλικια....λιγο περπατημα και αν μπορουμε κ λιγους κοιλιακους στο σπιτι μια χαρα ειναι....

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

2-3 οργανα κοστιζουν κανα 3000 το λιγοτερο και θελουν πολυ χωρο,ασε που πιστευω οτι αργα η γρηγορα γινονται α)το ποδηλατο κρεμαστρα, β)ο διαδρομος χωρος για να κουμπας κουτες...

Εχει και πιο φθηνα οργανα ρε συ! Εμεις βαλαμε βαση στο ποδηλατο που ειχαμε για εξω και το βαλαμε στο ξενωνα, ασε που κανει και ωραιο ντεκορ!! Δεν επαιζε γυμναστηριο λογω γριπης!

Διαφημίσεις

κιμι μου εγω τωρα εχω προβληματισετι με 3 θέματα... Πρωτον ξεκινησε η περιοδος μου, που σημαινει ότι μια εβδομαδα το μηνα δε θα μπορω να κολυμπαω...και αν όχι μαι εβδομαδα, σιγουρα 5 μερες για το σπιραλ φερνει πιο πολυ αιμα...Οπότε μαλλον με βλεπω για γυμναστηριο παλι.:rolleyes:

δευτερο θεμα είναι ότι τοσα κιλα που ειμαι, ντρεπομαι να χοροπηδαω σαν αρκουδα στα γυμναστηρια. Να μου πεις με μαγιο δεν ντρεπεσαι? Δεν πηγαινα τις ωρες που ειχε κοσμο, και με σκουφο και γυαλι δεν γνωριζόμουν....μπορει να με λυπουνται αλλα δεν με ξερουν! :tongue:

Τριτο θεμα...τα μαλλια μου. Όπως ξερετε σδεν εχω πια τα ωραια μακρυα μαλλακια μου που τα εκανα μια κοτσιδα και ηταν μια χαρα....αν πηγαινω καθε μερα γυμναστηριο θα χρειαζεται καθε μερα φτιαξιμο το μαλι και βαριεμαι...

Για δωστε μου ιδεες για τα παραπανω...

το κοντο μαλλι θελει λουσιμο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! δεν εχει κοτσιδες κ τετοια. τελος. πρεπει να ειναι περιποιημενο αλλιως φαινεσαι σα κατσιβελα! καθε πρωι ξυπναω 6,15 για λουσιμο κ πιστολακι... οσο για το γυμναστηριο δεν θα μπορεσω. η μαμα μου μου ειπε οκ...παρε κ τα 3 κ πηγαινε ΟΣΟ θελεις!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Για το μαλι, δε λεω την ωρα του γυμναστηριου αλλα μετα που θα γυριζω στο γραφειο....

Τεσπα, θα δω τι θα κανω...

αν μας βοηθουσε και ο καιρος τα πιτσιρικια στο καροτσι και βουρ για βολτιστα μια ωριτσα την ημερα και θα βλεπατε τρελη διαφορα..εγω το γυμναστηριο το ειχα φαει με το κουταλι οταν επαιζα στην ομαδα μπασκετ μεχρι που τσακισα τα γονατακια μου κ υσηχασα μετα το ερηξα στο κολυμβητηριο και αν ειχαμε κλειστο στη Ν.Μακρη θα πηγαινα αλλα τωρα φοβαμαι γιατι ειχα παθει ψυξη στις ωοθηκες επειδη εκανα μπανιο στη θαλασσα και το χειμωνα και απο τοτε τα εχω κοψει τα ταρζανιλικια....λιγο περπατημα και αν μπορουμε κ λιγους κοιλιακους στο σπιτι μια χαρα ειναι....

Ζωιτσα δεν ειναι τοσο απλο... Στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν εκανα γυμναστικη καθολου και τα εχασα τα κιλά. Τωρα όμως δεν γινεται χωρις γυμναστικη.... και δεν εννοω το περπατημα εννοω την αεροβικη. Εγω περπαταω ετσι και αλλιως μια ωρα την ημερα.... δε βλεπω διαφορα. Η αεροβικη όμως επιταχυνει το μεταβολισμο, αυξανει τη μυικη μαζα κλπ.

εγω απο τα 8 μου μεχρι τα 14 εκανα καρατε και κουνγκ φου και από τα 12 μεχρι τα 18 έπαιζα μπασκετ στο κλιμακιο (εθνικη νεανιδων). Μετα τα εκοψα όλα, στην Αγγλια, αλλα χόρευα τουλαχιστον 3 με 4 φορες την εβδομαδα και μιλαμε για πολυ ωρα. Οπότε το εσωσα. Όταν γυρισα απο αγγλια πάντα πηγαινα γυμναστηριο 2-3 φορες την εβδομαδα. Από τοτε που εμεινα εγυος στον αγγελο τα εκανα μανταρα...

Αν θελω να δω όμως προκοπή πρεπει να ξαναρχισω για αυτο και το αποφασισα. Εχω σπιτι διαδρομο και ενα ελλειπτικο...μπορει να κανω μονο αυτα για αρχη..

Α, και κατι που ξεχασα...

αλεκα η καρατεκα,

αλεκα η μπασκετμπολιστρια,

ετσι για να μην στεναχωριεατι και η Μαρλεν!:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

το κοντο μαλλι θελει λουσιμο ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! δεν εχει κοτσιδες κ τετοια. τελος. πρεπει να ειναι περιποιημενο αλλιως φαινεσαι σα κατσιβελα! καθε πρωι ξυπναω 6,15 για λουσιμο κ πιστολακι... οσο για το γυμναστηριο δεν θα μπορεσω. η μαμα μου μου ειπε οκ...παρε κ τα 3 κ πηγαινε ΟΣΟ θελεις!
ετσι ειναι....το κοντο ειναι πιο βασανο απο το μακρυ...
Εχει και πιο φθηνα οργανα ρε συ! Εμεις βαλαμε βαση στο ποδηλατο που ειχαμε για εξω και το βαλαμε στο ξενωνα, ασε που κανει και ωραιο ντεκορ!! Δεν επαιζε γυμναστηριο λογω γριπης!

τα πιο φτηνα μωρε δεν ειναι καλα...ανεβαινεις πανω και απο τους κραδασμους τρως τις αθρωσεις σου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Οντως η αλεκα εχει δικιο για το μαλι κ εσυ επισης κι εγω που ειναι μεχρι τους ομους τωρα παλι δεν μπορω να το πιασω καλα...γι αυτο λεεω αν ειναι καλοκαιρακι ολο και κατι μπορεις να κανεις αλλα αν εχεις 3 παιδακια καλη ωρα πρεπει να πας σε παρκο να τα ξαμολυσεις και να κανεις και το περπατηματακι σου κι αυτο παλι παιζεται γιατι μαλλον θα τα κυνηγας...οποτε κανε κανα 15λεπτο κοιλιακους παρε κ ενα φθηνο διαδρομο και οταν κοιμουνται ριξε ενα περπατηματακι 20 λεπτακια σιγα-σιγα κατι θα γινει...:wink:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ο διαδρομος και το ελλειπτικο που εχω ειναι καλα...αλλα τα εχω στο δωμα στην ταρατσα...μου φαινεται θα ανεβαινω εκει...

221882cb0gkyh7q4.gif

και για να το κλεισουμε εδω γιατι στεναχωριεμαι που σας ακουω η καλητερη γυμναστικη και εκει που χανεις θερμιδες ειναι το ΣΕΞ....ΤΕΛΟΣ!!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ενω ομορφακια αν σου ελεγε η μαμα νααι θα σκιζοσπουνα να ερθεις.εσυ δεν εχεις αναγκη,γυμναζεσαι καθε αγρια ξημερωματα,,

ο καθενας μας οτι μπορει κανει......:tongue:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

και εγω το περπατημα στο δρομο δεν το θεωρω γυμναστικη..ολο χαζευω δεξια αριστερα..και που να περπαταω σαν την τρελη 1 ωρα??ενω στο διαδρομο το βαζω τερμα ανηφορα και παω....και ο Θανος μου ειχε πει οτι μετα τον Χρηστο το σωμα μου ηταν καλυτερο απο οτι πριν γεννησω...και εξαλλου ειναι κ τα οργανα για σηκωμα μασταριου κτλ...μεχρι κ κοιλιακους σε μηχανημα τους κανω εκτος απο τους απλουςς.να πατε γυμναστηριο κ εσυ ΖΩΗ που βαριεσαι,μολις δεις τα πρωτα αποτελεσματα δε θα θες να σταματησεις..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...