Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

[Μαρκελλάκι,η κόρη σου μου έχει πάρει τα μυαλά!!!

Ναι ε? Ολα τα μωρούλια ομορφα είναι. Μακαρι να μπορούσαμε να τα μαζεψουμε όλα και να τα βγαζαμε φωτο. Πλακα θα είχαν:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το γαλα που πίνουν πώς το μετρατε??? Πχ στα 180 νερο γινεται 200 αν ριξουμε τη σκονη. Εσεις λοιπόν πόσο θεωρείτε ότι εχει πιει, 180 ή 200 μλ????

εγω το νερο μετραω....υποτιθεται οτι διαλύεται..

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Το γαλα που πίνουν πώς το μετρατε??? Πχ στα 180 νερο γινεται 200 αν ριξουμε τη σκονη. Εσεις λοιπόν πόσο θεωρείτε ότι εχει πιει, 180 ή 200 μλ????

Eμείς Αλεκάκι κάνουμε 5 γεύματα την ημέρα περίπου 180ml καθε φορά.. Μέσο όρο τρώμε 800 ml την ημέρα.. Το γάλα το μετράω έτοιμο.. Δηλαδή μαζί με την σκόνη, οχι μόνο νερό.. Σε κάθε γευμα βάζουμε 180 νερό και γίνεται 200 έτοιμο γάλα.. Η ζουζου σίγουρα έφτασε τα 6 κιλά και είναι 2,5 μηνών.. Πολλά δεν είναι? Μιας γνωστής μου που γέννησε 28 Οκτωβρίου, 3 κιλά τη μπέμπα της ειναι τώρα 4800.. :confused::confused::confused: Λέτε να μου βγεί χοντρούλα? Πάντως ψηλώσαμε..

και εγω το νερο μετραω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

μπραβο ρε κοριτσια πολυ τρωνε τα μωρακια σας..εμεις ακομα το παλευουμε προχθες εφαγε καλα 3Χ180!!! και καμμια δυο φορες αλλα 150..αλλα απον χθες μουβτα κανει οπως παλιοτερα ο μπεμπης της Αλεκας..καθε 2 ωρες 100-120-150 το περιασσοτερο...τι να κανω??υπομονη.εν τω μεταξυ και Χρηστος εκοψε φαγητο,κ εγω εκοψα φαγητο...ολοι για τον Θανο δουλευουμε..αφου σουπερ μαρκετ εκει που πηγαιναμε 2-3 φορες το μηνα γεματες τωρα μια με το ζορι 2...

ρε ΕΛΕΝΗ26 το γραφω εδω,πραγματικα δεν εχω δει μεγαλυτερο κλωνο απο το μωρο σου.....εισαστε κυριολεκτικα ολοιδιοι..φτου σαςς

ρε Αλεκα γιατι μετρας το νερο???αφου γραφει πισω 180νερο 200γαλα..κ εγω απο συνηθεια το νερο μετραω αλλα ειναι λαθος γιατι σε 5 γευματα εισαι 100γρ.εξω...δεν ειναι κ λιγα..

Eμείς Αλεκάκι κάνουμε 5 γεύματα την ημέρα περίπου 180ml καθε φορά.. Μέσο όρο τρώμε 800 ml την ημέρα.. Το γάλα το μετράω έτοιμο.. Δηλαδή μαζί με την σκόνη, οχι μόνο νερό.. Σε κάθε γευμα βάζουμε 180 νερό και γίνεται 200 έτοιμο γάλα.. Η ζουζου σίγουρα έφτασε τα 6 κιλά και είναι 2,5 μηνών.. Πολλά δεν είναι? Μιας γνωστής μου που γέννησε 28 Οκτωβρίου, 3 κιλά τη μπέμπα της ειναι τώρα 4800.. :confused::confused::confused: Λέτε να μου βγεί χοντρούλα? Πάντως ψηλώσαμε..

αν ολες μετρατε το γαλα ετοιμο δηλαδη 180 νερο και οσο βγει με το γαλα τοτε εμεις πινουμε 200αρες 5 γευματα...ρε παιδια πολυ ειναι...και εγω αυτο φοβαμαι gioulies μη μου βγει χοντρουλα γιατι επαναλαμβανω εμας το γαλα εχει αλευρι πινουμε το aptamil ar1 της milupa το οποιο γραφει:

2 μηνων-3,5~4κιλα 6 γευμτα 120ml 4μεζουρες-----3 μηνων 4~5κιλα 5 γευματα 150ml 5μεζουρες---4 μηνων 5~6 κιλα 5 γευματα 180ml 6 μεζουρες..εγω τις δινω συνδυασμο των 2 τελευταιων αρα τρωει 850~900ml τη μερα μετρημενα σε νερο παντα..:rolleyes:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Γωγουλα μου όπως εχω ξαναπει δεν εχει σημασια πόσο πινουν, το καθε παιδι εχει το ρυθμο του. Πχ ο Αγγελος στην ηλικα του μπεμπη επινε 800 με 850 μλ το 24ωρο και ηταν 7 κιλά. Ο μπεμπης πίνει 1000 με 1050 μλ το 24ωρο και ειναι 6.5 κιλά. Είναι θέμα μεταβολισμού και πόσο ήρεμο είναι το κάθε μωρο, πιστευω.

Επίσης δε νομιζω προς το παριν να εχει σχεση το πόσα κιλά ειναι και το πόσο χοντρα θα γινουν... Μέχρι τουλαχιστον να εισαγουμε στερεές τροφές, το παιδί πρεπει να πίνει όσο γαλα θελει.

Εγω μετραω το νερό...όχι το γαλα...για αυτο ρωταω.. Πίνει 6 με 7 γευματα των 160 με 180 μλ νερό . Οπότε όπως τα υπολογιζω, αν με αυτο τον τρόπο πίνει 1050 μλ το 24ωρο, αν μετρησω γαλα και όχι νερο, τότε πινει περιπου 1140.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Εμένα τρωει γύρω στα 150. Βεβαια μερικές φορές που έχει κοιμηθεί πολλές ώρες, τρωει 150 και μετά από 1μιση ώρα ξανατρώει άλλα 60-100. Ο Μαρκελλος στην ηλικία αυτή έτρωγε σταθερα 180! Η μπέμπα τρωει γενικά πιο λίγο. Τωρα από κιλά πιστευω ότι είναι οκ. Προχθες επέδτρεψα και τη ζυγαριά και θα την ξαναζυγισουμε στο γιατρό στους 5 μήνες, 21/3

Διαφημίσεις

Mairy77 να χαιρεσαι τα μωρακια σου,τον μπεμπη τον κοβω στανταρ ταλιμπαν...

Ελενη26 και εσυ να χαιρεσαι τον κλωνο σου...

παιδια εγω 4 φορες παω γυμναστηριο αν μπορεσω θα παω κ 5 καποια στιγμη.αλλα 4 φτανουν.

ρε Αλεκα γιατι μετρας το νερο???αφου γραφει πισω 180νερο 200γαλα..κ εγω απο συνηθεια το νερο μετραω αλλα ειναι λαθος γιατι σε 5 γευματα εισαι 100γρ.εξω...δεν ειναι κ λιγα..

Το μετραω και καλα σαν 'μερίδα' για να μπορω να εξηγησω στον παιδιατρο αν χρειαστει....γιατι το πόσο ακριβως πίνει τον γιατρο μου δεν τον νοιαζει. Πχ δεν συμφωνει με το καθιερωμενο ότι τα μωρα χρειαζονται 150 μλ ανα κιλο . Του αρκει να παιρνει το απαιτουμενο βαρος.

221882cb0gkyh7q4.gif

Mairy77 να χαιρεσαι τα μωρακια σου,τον μπεμπη τον κοβω στανταρ ταλιμπαν...

Ελενη26 και εσυ να χαιρεσαι τον κλωνο σου...

παιδια εγω 4 φορες παω γυμναστηριο αν μπορεσω θα παω κ 5 καποια στιγμη.αλλα 4 φτανουν.

κιμι μου εγω τωρα εχω προβληματισετι με 3 θέματα... Πρωτον ξεκινησε η περιοδος μου, που σημαινει ότι μια εβδομαδα το μηνα δε θα μπορω να κολυμπαω...και αν όχι μαι εβδομαδα, σιγουρα 5 μερες για το σπιραλ φερνει πιο πολυ αιμα...Οπότε μαλλον με βλεπω για γυμναστηριο παλι.:rolleyes:

δευτερο θεμα είναι ότι τοσα κιλα που ειμαι, ντρεπομαι να χοροπηδαω σαν αρκουδα στα γυμναστηρια. Να μου πεις με μαγιο δεν ντρεπεσαι? Δεν πηγαινα τις ωρες που ειχε κοσμο, και με σκουφο και γυαλι δεν γνωριζόμουν....μπορει να με λυπουνται αλλα δεν με ξερουν! :tongue:

Τριτο θεμα...τα μαλλια μου. Όπως ξερετε σδεν εχω πια τα ωραια μακρυα μαλλακια μου που τα εκανα μια κοτσιδα και ηταν μια χαρα....αν πηγαινω καθε μερα γυμναστηριο θα χρειαζεται καθε μερα φτιαξιμο το μαλι και βαριεμαι...

Για δωστε μου ιδεες για τα παραπανω...

221882cb0gkyh7q4.gif

χθες ηταν στο γυμναστηριο μια κοπελιτσα πανω απο 100 κιλα..κανεις δεν της εδωσε σημασια..ο καθενας τη δουλεια του,τραβα ρωτα κ καλα λογω γριπης επειδη εχεις μωρο ποιες ωρες δεν εχει κοσμο για να πηγαινεις...στα κατω-κατω κανε διαδρομο με σκουφι κ γυαλια χαχα.πλακα κανω κανεις δεν ασχολειται.τα μαλλια δεν πιανονται καθολου??εχω δει κοπελες με λαστιχο σαν αφτο του τεννις μπαντανα το λενε νομιζω??σε μαυρο χρωμα.δεν ειναι μακρια για να ιδρωνουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...