Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια χτες βάλαμε τα καλά μας ρουχαλάκια και πηγαμε στον παιδίατρο όλα μια χαρά μας έδωσε ένα άλλο γάλα φριζιλακ λέγετε. Λοιπόν βάρος 5600 ύψος 58,5 και κεφαλάκι 39,2 δεν είχαμε εμβόλιο τον άλλο μήνα μετά….. ναι ναι πηγαμε για καφέ μαζί με τον μπέμπη κύριος ο μικρός δεν έκλαψε καθόλου καθίσαμε 1μιση ώρα και μετά γυρίσαμε σπίτι ο μπέμπης κοιμήθηκε από τις 11 έως τις 9 το πρωί είναι καλό παιδί!! Έβαλα και φωτο! Θα κατσω να σας διαβασω τωρα να δω τι ειπατε παλι!!

Ελένη26,το γάλα είναι αυτό που έλεγα το πρωι.Είναι το μοναδικό βιολογικό που κυκλοφορεί και είναι πολύ καλό.

Ρε Ελένη26,κάνεμε φίλη σου!!!!

Μαρκελλάκι,η κόρη σου μου έχει πάρει τα μυαλά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

mefh ναι το ξερω κι εγω αυτο το γαλα λενε οτι ειναι παρα πολυ καλο αλλα εμεις ακομη δε μπορουμε να το παρουμε γιατι πρεπει να τρωμε το αντιαναγωγικο...

ρε παιδια η μπεμπα εδω κ 2 μερες τρωει 180ml δεν ειναι πολυ??? μηπως πρεπει να της κανω διαιτα να μη μου γινει και χοντρουλα...θυμιζω ειναι 5200 το κουτι απο το γαλα λεει οτι για αυτη την ηλικια πρεπει να τρωει 120ml αλλα αν κοιταξεις τα κιλα (5~6) λεει 180ml αλλα τα αντιστοιχει αυτα τα κιλα με τον 4ο μηνα....δε ξερω εχω μπερδευτει μηπως ειναι πολυ???

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

mefh ναι το ξερω κι εγω αυτο το γαλα λενε οτι ειναι παρα πολυ καλο αλλα εμεις ακομη δε μπορουμε να το παρουμε γιατι πρεπει να τρωμε το αντιαναγωγικο...

ρε παιδια η μπεμπα εδω κ 2 μερες τρωει 180ml δεν ειναι πολυ??? μηπως πρεπει να της κανω διαιτα να μη μου γινει και χοντρουλα...θυμιζω ειναι 5200 το κουτι απο το γαλα λεει οτι για αυτη την ηλικια πρεπει να τρωει 120ml αλλα αν κοιταξεις τα κιλα (5~6) λεει 180ml αλλα τα αντιστοιχει αυτα τα κιλα με τον 4ο μηνα....δε ξερω εχω μπερδευτει μηπως ειναι πολυ???

Μην κοιτάς τι λέει το κουτι ότι σου εχει πει ο παιδιατρος να κανεις εμενα τρωει από 200-270 την φορα!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

και εμενα 180 τρωει και από ότι βλεπω ειναι και ιδια ηλικια.
Μην κοιτάς τι λέει το κουτι ότι σου εχει πει ο παιδιατρος να κανεις εμενα τρωει από 200-270 την φορα!
ελα ρε....πόσα γευματα τη μέρα??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και εμενα 180 τρωει και από ότι βλεπω ειναι και ιδια ηλικια.

ελα ρε....πόσα γευματα τη μέρα??

Έκανε 4 και τωρα εχει 2 βδομάδες που κάνει 3 αλλά μου είπε ο γιατρός ότι σύντομα θα κάνει παλι 4

97ehp2.pngUBTSp3.png

εμενα τρωει 5 γευματα. τα 3 απο 180 κ τα 2 απο 150 η παιδιατρος ειχε μεινει στα 150 μηπως πρεπει να την ενημερωσω??? γιατι αυτο το κωλογαλα εχει και αλευρι μεσα κ φοβαμαι μηπως ειναι πολυ...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εμένα κορίτσια η μπέμπα έχει κολήσει στα 120 ml. Τα 150 τα έχουμε πιει μόνο κανα δύο φορές. Λέω να πάρω τις θηλές με τις τρεις τρύπες μπας και δούμε προκοπή γιατί αυτές που μου έδωσαν με την μία μακρόστενη τείνω να πιστέψω ότι είναι μακακία (Ζωή είχες δίκιο).

3qg3p2.png qfe4p2.png

Έκανε 4 και τωρα εχει 2 βδομάδες που κάνει 3 αλλά μου είπε ο γιατρός ότι σύντομα θα κάνει παλι 4
α, είπα και εγω βρε Ελενιτσα...οπότε στο συνολο πανω κατω τα ιδια τρωμε...
εμενα κανει 5 γευματα τα 3 σιγουρα 180ml κ τα 2 150ml...

εμενα κανει 7 γευματα!!!!!! Ακόμη!!!! Αντε στην καλυτερη 6. Στο συνολο τρώει περίπου 1050 μλ. ανά 24ωρο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Εμένα κορίτσια η μπέμπα έχει κολήσει στα 120 ml. Τα 150 τα έχουμε πιει μόνο κανα δύο φορές. Λέω να πάρω τις θηλές με τις τρεις τρύπες μπας και δούμε προκοπή γιατί αυτές που μου έδωσαν με την μία μακρόστενη τείνω να πιστέψω ότι είναι μακακία (Ζωή είχες δίκιο).

ποσα γευματα κανετε εσεις?? ναι αυτες με τις 3 τρυπες ειναι καλες προσεχε αυτο που ειπα με τα μπουκαλια της κικο και τα καπακια μονο...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Το γαλα που πίνουν πώς το μετρατε??? Πχ στα 180 νερο γινεται 200 αν ριξουμε τη σκονη. Εσεις λοιπόν πόσο θεωρείτε ότι εχει πιει, 180 ή 200 μλ????

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...