Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αν κ θα προτιμουσα κατι σε ΚΑΒΒΑΔΙΑ τελος παντωνν,ματι μυαλο ρε κοριτσια σε 5 λεπτα ποιημα?????εσυ Μεφη(μασαζοκορσες0 κ η Αλεκα (αδερφη του Μεγα Αλεξανδρου)δεν παιζεστε...αυτο σημαινει μυαλο...

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ τι σκεφτηκα????το 10 ειναι στην αγορα στα ΚΕΠ κοντα ετσι???αν κατεφερω να παω Χρηστακο ποια θα εχει συμμαθητρια κ θα ειναι κ στο ιδιο τμημα λογω επιθετου????η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ κ Ο ΤΑΛΙΜΠΑΝ.....

΄

Ανοίξτε σαμπάνιες,φέρτε πυροτεχνήματα,άκουσα μια καλή κουβέντα από την Κίμη!!!Τί να πώ;;;Σοβαρά,τώρα,αν είχα μυαλό,δεν θα καθόμουν εδώ να το παίζω "χαρωπή νυκοκοιρούλα"!!!!

κ του ταλιμπαν απο Α. αρχιζει.. ε ρε γλεντια.....

σκεφτεσαι βεβαια οτι θα υπαρξει κ δευτερο μερος σ'αυτο το σχολειο? οταν θα πανε τα μικρα καμαρια μας.... αυτα μπορει κ να μη τα δεχτουν!

΄

Ανοίξτε σαμπάνιες,φέρτε πυροτεχνήματα,άκουσα μια καλή κουβέντα από την Κίμη!!!Τί να πώ;;;Σοβαρά,τώρα,αν είχα μυαλό,δεν θα καθόμουν εδώ να το παίζω "χαρωπή νυκοκοιρούλα"!!!!

δεν μ'αρεσουν οι ηττοπαθειες... αμα δεν ειχες μυαλο δεν θα σου μιλαγαμε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

πως τα περασατε χθες? Τσικνίσατε?

Αγγελικούλα εύχομαι σύντομα ο άνδρας σου να βρει άλλη δουλειά.;) Ξερω η μέση είναι άτιμο πραγμα, εχω κι εγω τα προβληματάκια μου. Ελπίζω όλα καλά να πάνε.

καλημερα κορες!

τί κάνουμε τί νέα;

εμείς τσικνίσαμε χτες κ αργήσαμε να κοιμηθούμε κ σήμερα ψιλοκουτουλάω! το κρέας που ψήσαμε δεν ήταν πολύ ωραίο :-(! δεν πειράζει έφαγα ντολμάδες με σαλάτα! ;)

170301c7zifsub1b.gif

καλημερουδια ....περναω επιθεωρηση σε ενα καραβι και εχω κατεβει απο τις 7.

Όμως σημνερα με επισκεφτηκε μια παλια μου φιλη που ειχα να τη δω απο την 1.3.2009!! Η περιοδουλα μου..τι καλα!!!! Ελπιζω όταν τελειωεσει να χασω και κανα κιλό μια που επανερχονται οι ορμονες.

Danke!!! Tha to skeftw... einai akrivoutsiko...

Oso gia Vrazilia, me 1500 evroulakia kanete stithos, koilia kai pwpoudaki. 1500 einai ooooola mazi, giatros, nosokomeio, emfitevmata. Na mou peite an thete o ksaderfos mou einai giatros ekei. Perimenw na dw an tha kanw ki allo paidi kai meta tha paw na ftiaxtw :wink:

ναι μαρη αλλα και τα εισητηρια να πας, ξενοδοχεια?? Ασε εγω θ α παω στον σιγουρο!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΜΗ

Η Κίμη γλώσσα έβγαλε

γιατί έχει τρελλαθεί,

δεν είναι τωρινό αυτό

το είχε από μωρό!!!

-------------------

Όταν μεγάλωσε πολύ

α΄ποφάσισε να παντρευτει

τον Καρδιτσιώτη τύλιξε

γιτί έταξε προίκα χοντρή!!

-------------------

Γέννησε και δυο μωρά

αλλά της βγήκαν ζωηρά

τώρα μαζί με κιλά

της έμειναν και νευρα πολλά!

----------------------

Ψαχνει παντού για να την βρεί

την χαμένη της νιότη και την λογική

αλλά άδικος κόπος βρε ζουρλή

γιατί αυτά ενουν χαθεί ανεπιστρεφτή!!!!

:!::!:

Μην το λές!Εχουμε και την Αλέκα που έγραψε ολόκληρη ραψωδία!Την βλέπεις;;;;;;Δεν απαντάει!!!!!
ενα θα σας πω...φειςμπουκ, στα notes μου...ποιηματαρες όχι αηδιες!!!!:tongue:
αν κ θα προτιμουσα κατι σε ΚΑΒΒΑΔΙΑ τελος παντωνν,ματι μυαλο ρε κοριτσια σε 5 λεπτα ποιημα?????εσυ Μεφη(μασαζοκορσες0 κ η Αλεκα (αδερφη του Μεγα Αλεξανδρου)δεν παιζεστε...αυτο σημαινει μυαλο...

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ τι σκεφτηκα????το 10 ειναι στην αγορα στα ΚΕΠ κοντα ετσι???αν κατεφερω να παω Χρηστακο ποια θα εχει συμμαθητρια κ θα ειναι κ στο ιδιο τμημα λογω επιθετου????η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ κ Ο ΤΑΛΙΜΠΑΝ.....

:lol::lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

μαρκελλακι... ποτε γεννηθηκε η κουκλα σου???

εμενα δεν εχει τριχα στο κεφαλι του!

κ ο μαρκελλος ειναι πανεμορφος...κ του ταιριαζει το ονομα του, πολυ...

δεν ειπα για σενα...φτου σου μαρκελλακι... σε εχει φαει η τεχνη αλλα εισαι κουκλα!

τη κυριακη θα παμε σε παρασταση...ΣΚΙΟΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ λεγεται..καραγκιοζης, με θεατρο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μαρκελλακι ειναι κουκλακια!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μαρκελλακι... ποτε γεννηθηκε η κουκλα σου???

εμενα δεν εχει τριχα στο κεφαλι του!

κ ο μαρκελλος ειναι πανεμορφος...κ του ταιριαζει το ονομα του, πολυ...

δεν ειπα για σενα...φτου σου μαρκελλακι... σε εχει φαει η τεχνη αλλα εισαι κουκλα!

τη κυριακη θα παμε σε παρασταση...ΣΚΙΟΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ λεγεται..καραγκιοζης, με θεατρο.

H μπέμπα γεννηθηκε 21 Οκτωβρίου. Ειχε πολύ μαλλί από την αρχή.

Για πες για τον Καραγκιόζη. Που είναι η παρασταση?

Εσύ ομορφάκιον δε δουλεύεις;;;;

δουλευει τον κοσμο.....:D

καλημεραααα

επειδη δεν προλαβαινω να σας διαβασω...τι ειναι αυτη η αναδομηση στη βραζιλια???????????:confused::confused:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...