Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις ειχαμε δει τη θυσια του Αβρααμ νομιζω..πικραααα.ο πατερας μου ειναι του πολυυυ ποιοτικου...στο τσακιρ κεφι στο σπιτι μας επαιζε η Μουσχουρη,,,τρελα γλεντια..

κ οι δικοι μου... δεν βριζουν τον υπολοιπο κοσμο που ακουει τα αλλα, απλα τους εχει φαει η πιοτητα, τα μουσεια, τα θεατρα, τα σινεμα...κοκ...

KAΛHMEΡA!!!Αγγελικούλα μου.είδα τις φώτο στο φέις!!Η Σαββίνα είναι πεντάμορφο μωρό!!Φτου-φτού!!Έπαθα όμως πλάκα με τις φώτο από ο Περού!!!Ζήλεψα!!!

Ελπίζω ο άντρας σου να βρεί καλύτερη δουλειά με πιο ανθρώπινο ωράριο,ετσι ώστε να μπορείτα να τον βλέπετε νορμάλ ώρες!!!

Όσο για το γάλα σκόνη,αστο μην το ψάχνεις!!!

ωχ μανα μου.. θα μας πιασει τωρα η ξανθια στο στομα της, κ θα μπλεξουμε... τι τα θελετε κ τα λετε??????

καλημερα μανοιυλες..αυτο με την ταυρινη να σαι καλα Αγγελικη,ηθελα κ εγω να το πω στην ομορφακια κ σε ολες.ξερω τι ειναι ταυρινη.εκει που εμεινα ηταν οτα διαβαζα συστατικα νατιβα κ αλμιρον για να τα συγκρινω κ ειδα οτι κ τα δυ εχου ταυρινη!!!!!!!!!!!!!εμεινα με το στομα ανοιχτο...

εγω για το red bull ηθελα να σου πω.. τα μωρα αντεχουν, ειναι δυνατοι οργανισμοι...εσυ που πας καραμητρο???/

τα παπουτσια λεγονταν doc martins, τωρα που τα θυμαμαι ελεος... τι γαμπες ειχαμε κανει...ποσα κιλα ζυγιζε αραγε το ενα? βερμαχτ δεν εβαλα...δεν προλαβα δλδ, μετα επιασα δουλεια κ δεν γινοταν να πηγαινω με το αρβυλο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

http://www.jotis.gr/faq_details.asp?id=3

Εδώ λέει ότι και το μητρικό γάλα έχει ταυρίνη και ότι είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Πατήστε στο google ταυρίνη στα βρεφικά γάλατα.

Αγγελικη για Βραζιλια την ενδιαφερι σιγουρα..να παει να κανει μια γενικη αναπαλαιωση...στη μιση τιμη απο οτι εδω...τραβα μαρη τωρα που εχεις βυσμα...ή φοβασαι μη πιασουν τον ανδρα σου στο αεροδρομια για μεταφορα αρχαιων????

Διαφημίσεις

ΑΓΓΕΛΙΚΗ τι χαιρεσαι μαρη??για μενα το πε,αμεσως ολες να χαρειτε,απλα για να μη σας προσβαλλει εβαλε πληθυντικο..

Καλέ, όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε! Ας πούμε την αλήθεια τώρα που είναι πρωί και είμαστε μόνες στο καφέ και δεν μας ακούνε οι άλλες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Είναι τι Frezy.Lac της Freezyderm.Είναι γερμανικό και εγώ το παίρνω 18,90ε τα 600γρ.

Danke!!! Tha to skeftw... einai akrivoutsiko...

Oso gia Vrazilia, me 1500 evroulakia kanete stithos, koilia kai pwpoudaki. 1500 einai ooooola mazi, giatros, nosokomeio, emfitevmata. Na mou peite an thete o ksaderfos mou einai giatros ekei. Perimenw na dw an tha kanw ki allo paidi kai meta tha paw na ftiaxtw :wink:

Oso gia Vrazilia, me 1500 evroulakia kanete stithos, koilia kai pwpoudaki. 1500 einai ooooola mazi, giatros, nosokomeio, emfitevmata. Na mou peite an thete o ksaderfos mou einai giatros ekei.

ο γιατρος τρελλαθηκεεεε τρεχα Μεφη....εσε τον κορσε κ τρεχα για ρεκτιφιε....

ειμαι κ ποιητηςςς

Oso gia Vrazilia, me 1500 evroulakia kanete stithos, koilia kai pwpoudaki. 1500 einai ooooola mazi, giatros, nosokomeio, emfitevmata. Na mou peite an thete o ksaderfos mou einai giatros ekei. Perimenw na dw an tha kanw ki allo paidi kai meta tha paw na ftiaxtw :wink:

Βάλε και 5000ε για την κηδεία μετά(εννοείται υπερπαραγωγή όπως πάντα) και φθάνεις στα 6500ε!!

καταρχην αγγελικουλα μου γλυκια κανε επανεκκινηση!

στη τιμη θα κανεις κ αυτο για το οποιο στελνουν ολοι οι πλουσιοι τις γυναικουλες τους???

αμα ειναι παντως, να παμε γκρουπακι του 11/09 για ακομα καλυτερη τιμη!! ΟΛΕΣ θελουμε αναδομηση!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...