Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Mαιρούλα μου,και γω δεν τρελλάθηκα!!Έχει κι αλλα πιο ωραία.Εμένα πέρσι μου έιχαν αρέσει πολύ τα βαπτισικά της Λαπέν.Ρίξε και εκεί μια ματιά.

ναι ναι θα δω και εκει κοριτσια,μου ειπαν γυρω στα μεσα φεβρουαριου θα βγουν τα καινουργια.

fCS8p3.png

mefh ειδα φωτο αλλα πμ δεν μπορω να μπω μου λεει οτι δεν εχω τιποτα....κοριτσια πειναωωω παλι......

Για μια στιγμή τρόμαξα!Λέω,"πάει την χάσαμε και αυτήν,θα έπεσε ξερή κάτω και δεν είναι και κανείς μαζί της να την συνεφέρει!!Και το μωρό δεν ξέρει και πρώτες βοήθειες!!!!"

Διαφημίσεις

λοιπον τα νεα μας!!

πηγαμε και καναμε το αιμοφιλου ινφλουετζας,ο γιατρος μας το κανει ξεχωρα..ελπιζω να μην κανουμε πυρετο..και η αναπτυξη μας ειναι:

μπεμπα-5150γρ,39 κεφαλι και 57,5 υψος!!στο μεσο ορο η κωκωνα μου!!

μπεμπης ο κεφαλας!!-6300γρ,42κεφαλι!!και 60 υψος!!ειμαστε στο ανωτερο οριο περιμετρου κεφαλης!!!!να δουμε που θα φτασει αυτο το παιδι!!!!

σημερα θα τα κρατησουν τα πεθερικα μου και θα παμε να τσικνησουμε!!

θαρχισω κι εγω τωρα: τιχαρα τι χαρα σκιζει η βαρκα τα νερα κι απαλο κι απαλο ζωηρο νερο!!!!!!

αυτα τα νεα !!ειμαι λιγο κομματια γιατι οπως ειπε και η αλεκα ειμαι ηρωας αλλα τετοιοι ηρωισμοι ειλικρινα σε εξοντωνουν!!

αλλα θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το ριξω εξω βρε αδερφε!!!

απο τη πολυ ανησυχια του εμβολιου η ευηγ θα βγει να πιει να το ξεχασει!!! αντε μαρη... που εχετε βαλει την αυτοποτιστικη εκει περα κ δεν την κλεινετε ποτε...

ΕΥΗ το advance ουτε να το φτησει,το μονο που πινει ειναι το νουνου κιντ,αλλα μου βγαζει τη ψυχη...τι με το καλο,τι του κοβω παροχες,τι τον εκβιαζω τιποταα.φετα δεν τρωει ο κομηςς.μονο γραβιερα ναξου....ευτχως εχει πολυ ασβεστιο,φυσικα ουτε γιαουρτια τρωει κ να σας πω στεναχωριεμαι αλλα οσο το σκεφτομαι ουτε εγω τρωω τιποτα απο αυτα εκτος απο γαλα που πινω πολυ γιατι ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΚΑΙ ΨΗΛΩΝΩ ΑΚΟΜΑ.

παντως σε ενα βιβλιο του Ματσανιωτη αν τον ξερετε,λεει 3 φορες λεμε στο παιδι να φαει.μετα τελος περνουμε το φαγητο κι παει για υπνο ή οτι αλλο ειναι να κανει και αφηνουμε σε κοινη θεα μια πιατελα με φρουτα αν πεινασει να χλαπακιασει.

αυτο το 3 φορες με ενδιαφερει...3 φορες οταν κοιταει αλλου? 3 φορες οταν βλεπει τιβι? 3 φορες οταν μιλαει παραλληλα με μενα? 3 φορες οταν χοροπηδαει ενω του μιλαω? 3 φορες οταν ρωταω αν θα φαει κ αυτος μου απανταει καθε φορα, θελω νερο-θελω νερο-θελω νερο? ποτε να τον πετυχω να του κανω την ερωτηξη? διευκρινησε...

Το 80 ηθελε να πει η κακιστρω.ξεχασε το αρθρο,τωρα ετοιμαζομαι να πιω το red bull μου,,εμεις οι νεοι τα πινουμε αυτα..

καλα...κανονισου. δεν ειναι καθολου καλο το red bull. αλλα εσεις τα νιατα δεν εχετε καθολου μυαλο! περιεχει ταυρινη, μια ουσια που βρισκεται κ στα αναβολικα. μη σου εξηγω τωρα τι ειναι η ταυρινη...

Ξαναήρθα και εγώ.

Τσίκνισα και μία ψαρόσουπα, μετά με πήραν από το σχολείο της Ζέτας ο δ/ντής να της πάω ρούχα γιατί δεν "πρόλαβε" να παει τουαλέτα και κατουρήθηκε. Έψαχνα να βρω την μαμά μου να πάει αλλά είχε πάει να ψωνίσει και έτσι έβαλα την μπέμπα στο sling και πήγαμε στο σχολείο. Μέχρι να φτάσουμε κοιμήθηκε και η μπέμπα και τελικά ήταν ωραία η βόλτα, καλέ έξω έκανε λιγότερο κρύο με τον ήλιο που είχε βγεί.

Γυρίσαμε ξανατσίκνισα λίγο φαγκρί και πατάτες βραστές και τώρα χαζοχαζεύω.

στην Αγ.Θωμα παει δημοτικο???

α μαρη γεάω σαν τη χαζη στο γραφειο...

συνεχεια ομως.... κ σενα ειναι ο πατερας σου εκει, εγω τι να πω με τον ξενο κοσμο?

ο δικος μου ηξερε πανω κατω ποσα ποστ ειχα οταν γεννησα κ μου λεει...τα μισα απο οσα εχεις τακανες μετα τη γεννα..φαντασου λοιπον ποσο ελευθερο χρονο εχεις!!!τωρα τι να του πω εγω

που θα με πεις και ακοινωνητη!!!!

μη πεις τπτ καλη μου! δεν πρεπει να πολυμιλατε στο σπιτι;)

Η εταιρεία που τα πουλάει είναι απένταντι από το σπίτι μου. Είχα πάει μια φορά προ εγκυμοσύνης και είχα δοκιμάσει νομίζω το large αλλά τότε είχε και τιράντες και μου την έσπαγε που έπρεπε να γδυθώ τελείως για να πάω τουαλέτα. Η τρύπα που έιχαν τότε στον καβάλο, την έχουν ακόμα?

θα ερθω για καφε ενα πρωι. πολυ πρωι ομως. θα κανω σταση με το 140, θα περασω απεναντι, κοιταω κ τη βιτρινα η χαζοβιολα τα πρωινα, κ θα με φωναξεις απο το μπαλκονι... καπουτσινο μετριο παρακαλω...

45 λεπτα διαδρομο 25λεπτα ποδηλατο.δεν καπνιζω πολυ 3-4 τη μερα..αλλα κ οταν καπνιζα πολυ τοσο εκανα κ πολυ περισσοτερο,..παω πολλα χρονια γυμναστηριο.απο 18-19 χρονων...μη πεις καμμια αηδια παλι για τα χρονια μου λυσσαρα

η ΜΕΦΗ οταν πηρε να παραγγειλει τον κορσε το πρωτο πραγμα που ρωτησε ηταν

τρυπα εχει στον καβαλο?????

:-P:-P:-P:-P εισαι θεομουρλη!

με την κοτσιδα ειμαι καλοκαιρι 2005 σαντορινη,ακομα κοτσιδια τα κανω το καλοκαιρι..

πανε τα κοτσιδια με τη ρυτιδα!

Κι άλλο:

δεν βαζεις κανα κλαρινο λογω της ημερας?

εμ..την μαρκα ψαχνω...

αυτα τα gormitti εχουν κατι φωτεινα παππουτσια...

πειτε μου γνωμες γι'αυτο http://www.childrensalon.com/product_info.php?products_id=6579

ελεος χρυση μου! πολεμο μου κανεις??? που πας κ τα βρισκεις? μωρε δεν παρεξηγιομουν καλυτερα να γλυτωνα απο αυτα που βλεπουν τα ματακια μου???

mefh ειδα φωτο αλλα πμ δεν μπορω να μπω μου λεει οτι δεν εχω τιποτα....κοριτσια πειναωωω παλι......

Ζωη το μεσημερι φευγω απο το γραφειο κ το τελευταιο μνμ που διαβασα ηταν που ελεγες οτι πεινας. κ τωρα ξαναμπαινω κ εισαι ακομα στην ιδια φαση... 2 ευρω δεν εχεις να παρεις μια τυροπιτουλα?? ενα καλαμακι??? κατι???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ εμενα μ'αρεσει το τελευταιο... ελιωσες λουλουδακι μου? κοιμασαι τα μεσημερια κ αντεχεις μεχρι αργα το βραδυ κιμι?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

αυριο θα ερθει επιτελους το πλυντηριο μου!!!

τωρα θα πω κ κατι αλλο, μη με περασετε για τη τρελλη μανα, αλλα ξαναπηρα τον δρ. της μικρης. να του πω οτι κανει λιγο πυρετο κ ψιλοδιαρροια. τεσπα, του ειπα τι κ πως, κ μου ειπε οτι εχει μια μικρη γαστρεντεριτιδα (που ειχε ο νικηφ. τη προηγ. βδομαδα κ φυσικα την αρπαξε κ η χριστ.), αλλα το ανοσοποιητικο της ωριμασε, κ τα καταπολεμαει μονη της, χωρις να τη καταβαλει ο πυρετος, οι εμετοι κτλ... η κορτιζονη μου ειπε εχει αποβληθει απο τον οργανισμο της τωρα, κ δεν οφειλεται σ'αυτο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

οχι μαρη γυμναστηριο παω,,ειπα κιολας..περνα οποτε θες 3-5 χτυπαω καρτα...

τι να κανω εγω εκει??? ασε που αμα με δουν θα με κρατησουν κλειδωμενη μεχρι να γινω ανθρωπος...

θα κανεις εσυ ποδηλατο, κ εγω αν εχει σκαμπουδακι θα παρω καφε κ τσιγαρακι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγινε κ ο Σπαλιαρας ηθοποιος με τη Κοντοβα, κ αυτη η κοπελιτσα η κακασχημη, τη λυπαμαι οποτε τη βλεπω...δεν τη σωζει τπτ!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το τελευταιο που εβαλες το λατρευω..εγω γενικα τετοια ποιοτικη μουσικη ακουω...μεχρι stavento..

Eίσαι και ποιοτικιά;;;;;;;

αυριο θα ερθει επιτελους το πλυντηριο μου!!!

τωρα θα πω κ κατι αλλο, μη με περασετε για τη τρελλη μανα, αλλα ξαναπηρα τον δρ. της μικρης. να του πω οτι κανει λιγο πυρετο κ ψιλοδιαρροια. τεσπα, του ειπα τι κ πως, κ μου ειπε οτι εχει μια μικρη γαστρεντεριτιδα (που ειχε ο νικηφ. τη προηγ. βδομαδα κ φυσικα την αρπαξε κ η χριστ.), αλλα το ανοσοποιητικο της ωριμασε, κ τα καταπολεμαει μονη της, χωρις να τη καταβαλει ο πυρετος, οι εμετοι κτλ... η κορτιζονη μου ειπε εχει αποβληθει απο τον οργανισμο της τωρα, κ δεν οφειλεται σ'αυτο...

Μπράβο,βρε Ελενίτσα!Εύχομαι έτσι να συνεχίσει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...