Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν το ξερω αυτο με το φορο, θα ρωτησω αν θες...τον Δεκεμβρη 2008 πηγα και επειδη δεν ειχα παρει καροτσι του αγγελου μαζι, αγορΑΣΑ ΕΝΑ 30 λίρες δηλαδη 45 ευρω και ηταν απο αυτα τα σπαστα τα φτηνα που πουλανε και στην ελλαδα. Οπότε συγκρινε τιμες γιατι δεν ξερω πόσο τα πουλανε εδω.

Να μην εχουν φορο αποκλειεται...για την αγγλια μιλαμε. Να ειναι μειωμενο, ίσως. Εγω πιστευω ότι οι ιμες δεν διαφερουν πολυ με εδω απλά εκει θεωρειται φτηνο για τους μισθους τους.

Ε,μα έτσι εξηγείται η προσωπάρα!!Και η άλλη η Κρουέλα,για να είμαι δίκαιη,δεν πάει πίσω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ti λέτε για λίγη μουσικούλα και ειρήνη;;; Αρχισαν τα φτυαρια πάλι;;;; Εσύ μαρή δεν ξεδίνεις στο γυμν. ερχεσαι κ εδώ μετα κ χωνεις;;;;

κι αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=hpUaO2xETy8

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

στην ηλικια μου παω κ 2 ωρες 4 φορες τη βδομαδα γυμναστηριο,ενω εσυ η μονη γυμνμαστικη που κανεις ειναι το τεστ κοπωσεως καθε εξαμηνο..στο γιατρο...

Και γιατί δεν λές όλη την αλήθεια;;;;Οτι πάς σ'αυτά τα προγράμματα των Δήμων πού έχουν για τα Καπύ δωρεάν γυμναστική;;;Με την μάνα του άντρα μου ίδιες ασχολίες έχετε!!!

Διαφημίσεις

Ti λέτε για λίγη μουσικούλα και ειρήνη;;; Αρχισαν τα φτυαρια πάλι;;;; Εσύ μαρή δεν ξεδίνεις στο γυμν. ερχεσαι κ εδώ μετα κ χωνεις;;;;

ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!

κι αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=hpUaO2xETy8

mefh ποια εισαι στο φεις?

ΜΑΡΙΑ Α......ΙΔΟΥ.

α ρε θα βαλω φωτογραφια απο 2008 καλοκαιρι.αλλα με φορεμα οχι με μαγιο γιατι ειχα τσακισει πολυ ασχημα το ποδι...το χειροτερο μου καλοκαιρι EVER..!!!!!!!

΄Δεν κατάλαβα,θα την βάλεις για να φοβηθούμε ή για να ζηλέψουμε;;;

Διαφημίσεις

θα βαλω το βραδυ που θα ερθει αντρουλης γιατι δεν ξερω που σκ^&%*τα εχει βαλει το καλωδιο του εξωτερικου δισκου...αι σιχτιρ πια ολα τα καταχωνιαζει...

η ομορφακια ξερει μαρη οχια σε ποιο παω.θα της πω κιολας οποτε θελει να περασει..εγω 3-5 εκει τη βγαζωω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...