Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η εταιρεία που τα πουλάει είναι απένταντι από το σπίτι μου. Είχα πάει μια φορά προ εγκυμοσύνης και είχα δοκιμάσει νομίζω το large αλλά τότε είχε και τιράντες και μου την έσπαγε που έπρεπε να γδυθώ τελείως για να πάω τουαλέτα. Η τρύπα που έιχαν τότε στον καβάλο, την έχουν ακόμα?

ρε κοριτσια απο σεξ σοπ ψωνιζετε ολες?????εγω μαρη εφη παω με τον παραδοσιακο τροπο..ανακαλυψα οτι αμα πινω ενα red bull πριν παω αντεχω μια ωρα κ 10 λεπτα!!!!διαδρομο κ ποδηλατο..αψογαα.

δεν θελω κορσε...εξαλλου μονο φορμες εχω 2 μαυρες κ με αυτες την βγαζω αλλα χαρηκα γιατι μου πηρε η αδερφη μου μια μπλουζα small και μου κανει.....ετσι μωρη για να σκσεις...πλακα κανω μου κανει γιατι εχει μεγαλη φορμα,βοδι ειμαι ακομα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΛΕΚΑ,εσύ που ξέρεις από Αγγλία,θέλω να μου πείς κάτι.Βρήκα ένα τέλειο καρότσι,μάρκα O-BABY σε τέλειο ροζ-φουξ χρώμα,αλλά μου φαίνεται πολύ φθηνό.Σε ευρώ βγαίνει μόνο το καρότσι 70ε.Μαζί με τον ποδόσακο και την ομπρέλα γύρω στα 120ε.Μήπως θα είναι μούφα;;Η κοπέλα που μένει από πάνω μας είναι παντρεμένη με Αγγλο και μου είπε πως είναι τόσο φθηνά,γιατί τα παιδικά μεχρι 14 ετών δεν έχουν φόρο.Ισχύει;;;

Η εταιρεία που τα πουλάει είναι απένταντι από το σπίτι μου. Είχα πάει μια φορά προ εγκυμοσύνης και είχα δοκιμάσει νομίζω το large αλλά τότε είχε και τιράντες και μου την έσπαγε που έπρεπε να γδυθώ τελείως για να πάω τουαλέτα. Η τρύπα που έιχαν τότε στον καβάλο, την έχουν ακόμα?

ρε κοριτσια απο σεξ σοπ ψωνιζετε ολες?????εγω μαρη εφη παω με τον παραδοσιακο τροπο..ανακαλυψα οτι αμα πινω ενα red bull πριν παω αντεχω μια ωρα κ 10 λεπτα!!!!διαδρομο κ ποδηλατο..αψογαα.

δεν θελω κορσε...εξαλλου μονο φορμες εχω 2 μαυρες κ με αυτες την βγαζω αλλα χαρηκα γιατι μου πηρε η αδερφη μου μια μπλουζα small και μου κανει.....ετσι μωρη για να σκσεις...πλακα κανω μου κανει γιατι εχει μεγαλη φορμα,βοδι ειμαι ακομα..

Πόσο καπνίζεις την ημέρα;;;Γιατί εγώ πια ούτε το τεστ κοπόσεως δεν θα βγάλω,όχι 1ώρα διάδρομο!!!!

Μεφη να τη χαιρεσαι την κορουλα σου...την τσαχπινια κ το ταλεντο για το μπαλετο απο που την κληρονομησε??οχι απο σενα μαλλον,αν ηταν απο σενα την εκοβα για αγωνες ΣΟΥΜΟ την καημενουλα...

Διαφημίσεις

Μεφη να τη χαιρεσαι την κορουλα σου...την τσαχπινια κ το ταλεντο για το μπαλετο απο που την κληρονομησε??οχι απο σενα μαλλον,αν ηταν απο σενα την εκοβα για αγωνες ΣΟΥΜΟ την καημενουλα...

Έτσι όπως έχω γίνει,μαρή,αμα λάχει,βάζω και τον Σουβλάκο κάτω!!!!Γι'αυτό πρόσεχε τί λες!!!!!!!!!!

45 λεπτα διαδρομο 25λεπτα ποδηλατο.δεν καπνιζω πολυ 3-4 τη μερα..αλλα κ οταν καπνιζα πολυ τοσο εκανα κ πολυ περισσοτερο,..παω πολλα χρονια γυμναστηριο.απο 18-19 χρονων...μη πεις καμμια αηδια παλι για τα χρονια μου λυσσαρα

η ΜΕΦΗ οταν πηρε να παραγγειλει τον κορσε το πρωτο πραγμα που ρωτησε ηταν

τρυπα εχει στον καβαλο?????

45 λεπτα διαδρομο 25λεπτα ποδηλατο.δεν καπνιζω πολυ 3-4 τη μερα..αλλα κ οταν καπνιζα πολυ τοσο εκανα κ πολυ περισσοτερο,..παω πολλα χρονια γυμναστηριο.απο 18-19 χρονων...μη πεις καμμια αηδια παλι για τα χρονια μου λυσσαρα

η ΜΕΦΗ οταν πηρε να παραγγειλει τον κορσε το πρωτο πραγμα που ρωτησε ηταν

τρυπα εχει στον καβαλο?????

Δεν μου λές,στο φέις στη φωτο με τα κοτσίδια πόσο χρονών είσαι;;;Την αλήθεια!!Δεν σχολίασα εκεί για να μην ξεφτιλιστούμε και σε ξένους ανθρώπους!!!Εδώ τα κορίτσια μας ξέρουν!!Πάντως στα παλιά τα χρόνια ήσουν κουκλάρα!!!!

ΑΛΕΚΑ,εσύ που ξέρεις από Αγγλία,θέλω να μου πείς κάτι.Βρήκα ένα τέλειο καρότσι,μάρκα O-BABY σε τέλειο ροζ-φουξ χρώμα,αλλά μου φαίνεται πολύ φθηνό.Σε ευρώ βγαίνει μόνο το καρότσι 70ε.Μαζί με τον ποδόσακο και την ομπρέλα γύρω στα 120ε.Μήπως θα είναι μούφα;;Η κοπέλα που μένει από πάνω μας είναι παντρεμένη με Αγγλο και μου είπε πως είναι τόσο φθηνά,γιατί τα παιδικά μεχρι 14 ετών δεν έχουν φόρο.Ισχύει;;;
δεν το ξερω αυτο με το φορο, θα ρωτησω αν θες...τον Δεκεμβρη 2008 πηγα και επειδη δεν ειχα παρει καροτσι του αγγελου μαζι, αγορΑΣΑ ΕΝΑ 30 λίρες δηλαδη 45 ευρω και ηταν απο αυτα τα σπαστα τα φτηνα που πουλανε και στην ελλαδα. Οπότε συγκρινε τιμες γιατι δεν ξερω πόσο τα πουλανε εδω.

Να μην εχουν φορο αποκλειεται...για την αγγλια μιλαμε. Να ειναι μειωμενο, ίσως. Εγω πιστευω ότι οι ιμες δεν διαφερουν πολυ με εδω απλά εκει θεωρειται φτηνο για τους μισθους τους.

Πόσο καπνίζεις την ημέρα;;;Γιατί εγώ πια ούτε το τεστ κοπόσεως δεν θα βγάλω,όχι 1ώρα διάδρομο!!!!
εγω καπνιζω 2-3 τσιγαρα την ημερα και παρ' όλα τα κιλα η αντοχη ειναι σούπερ...θυμαται το σωμα παιδια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ποιον Σουβλάκο πινασμμενη??σιγα μην τον ελεγαν κεμπακο??ΣΟΥΓΛΑΚΟ τον ελεγαν τον μακαριτη.

σε εισα στην τηλεορασηη ειχαν τον βασιλια καρναβαλο απο πατρα..

:lol::lol::lol::lol:Καλά μαρή,ένα λάθος έκανα!!!Ποιά Πάτρα καλέ;;Από Ξάνθη είμαι!Ψάχνουμε μασκότ για το Καρναβάλι μας!Να σε προτείνω;;;Με το αζημείωτο βέβαια!!!!!

με την κοτσιδα ειμαι καλοκαιρι 2005 σαντορινη,ακομα κοτσιδια τα κανω το καλοκαιρι..

Ωχ,Παναγία μου!!!Συγνώμη,στην ηλικία σου κοτσίδια;;;;;Σαν κάτι σιτεμένες γριές που φοράνε γούνα και φουξ κραγιόν θα είσαι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...