Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και ήθελα να στο ρωτήσω αυτό!Πώς ένιωσες όταν έμαθες οτι ΚΑΙ το τρίτο είναι αγοράκι;;ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Κοίτα εγω ανέκαθεν τα πήγαινα καλύτερα με τους άντρες κ πάντα ήθελα αγορακια, αλλά όχι λόχο ολόκληρο!!!!!!!!

Τώρα υπάρχουν άλλα βαθύτερα αίτια που θέλω κ ένα κοριτσάκι!

Κάθομαι στον καναπέ. Επισκεψη δεν πληρώνω θα στα δώσω στο τέλος της θεραπείας οκ;;; αρχίζω...

Γεννήθηκα αναμεσα σε δύο αγόρια! Η μητερα μου είχε πάντοτε άλλες προτεραιότητες από το να αναθρέψει 2 αγόρια κ ένα κορίτσι. Ετσι μεγάλωσα κ εγώ σαν αγόρι. Χωρίς φιογκάκια, κορδελίτσες κ χωρίς να φαντάζομαι πριγκηπόπουλα, μιας κ ο πρίγκηπας του παραμυθιού είμαι κ πρέπει να είμαι μόνο εγώ!Δεν ξέρω αν είναι κακό αυτό ή καλό, αλλά τώρα συνηδειτοποιώ πως θα μου άρεσε να έχω ένα κοριτσάκι να του χαρίσω όσα στερήθηκα σαν κοριτσάκι κ κοπελίτσα εγώ!!!

Αλλά εν κατακλείδι για να μου τα έφερε έτσι ο Θεός κάτι ήξερε....;););)

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρη λες να τον παρω??? Με κολαζεις!

Ρε,δεν ξέρω!Εγώ όταν το έβαλα τα ίδια σκατά μου φάνηκα με μια μικρή διαφορά,αλλά όταν έβαλα το τζήν,τρελλάθηκα!Σοβαρά τώρα,αν θες πάρτο,στρώνουν πιο καλά τα ρούχα!Και όταν αδυνατίσεις πέτα το ή δώστο στην Κίμη!Σιγά τα λεφτά!

γεια σας φίλες μου!!!

δεν έχω διαβάσει τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιποτα κ δεν έχω χρόνο! περιμένουμε κάτι φίλους να τσικνίσουμε κ πρέπει να μαζευτώ λίγο!

πάω να διαβάσω ότι προλάβω να μάθω κανα νέο!;)

170301c7zifsub1b.gif

Κοίτα εγω ανέκαθεν τα πήγαινα καλύτερα με τους άντρες κ πάντα ήθελα αγορακια, αλλά όχι λόχο ολόκληρο!!!!!!!!

Τώρα υπάρχουν άλλα βαθύτερα αίτια που θέλω κ ένα κοριτσάκι!

Κάθομαι στον καναπέ. Επισκεψη δεν πληρώνω θα στα δώσω στο τέλος της θεραπείας οκ;;; αρχίζω...

Γεννήθηκα αναμεσα σε δύο αγόρια! Η μητερα μου είχε πάντοτε άλλες προτεραιότητες από το να αναθρέψει 2 αγόρια κ ένα κορίτσι. Ετσι μεγάλωσα κ εγώ σαν αγόρι. Χωρίς φιογκάκια, κορδελίτσες κ χωρίς να φαντάζομαι πριγκηπόπουλα, μιας κ ο πρίγκηπας του παραμυθιού είμαι κ πρέπει να είμαι μόνο εγώ!Δεν ξέρω αν είναι κακό αυτό ή καλό, αλλά τώρα συνηδειτοποιώ πως θα μου άρεσε να έχω ένα κοριτσάκι να του χαρίσω όσα στερήθηκα σαν κοριτσάκι κ κοπελίτσα εγώ!!!

Σ'αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα!!Εγώ το έπαθα το σόκ όταν είπε πάλι κοριτσάκι,αλλά τώρα που την βλέπω λιώνω,τρελλένομαι,πεθαίνω!!!!!

γεννηθηκα αναμεσα σε δυο κοριτσια...ο πατερας μου σιχαινοταν τους φιογκους και τις κορδελες και ετσι δε μεγαλωσαμε σα πριγκιποπουλες. Ειδικα εγω ήμουν παντα το αγοροκοριτσο, ετσι , για να νιωθουν αυτοι καλυτερα....

Φοβομουν να κανω κοριτσακι...δν ηξερα αν τελικα μου αρεσουν τα φιογκακια ή όχι...και ουτε τωρα ξερω. Ασ'το ετσι Δαλιδα μου... ο Θεος ξερει!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Ρε,δεν ξέρω!Εγώ όταν το έβαλα τα ίδια σκατά μου φάνηκα με μια μικρή διαφορά,αλλά όταν έβαλα το τζήν,τρελλάθηκα!Σοβαρά τώρα,αν θες πάρτο,στρώνουν πιο καλά τα ρούχα!Και όταν αδυνατίσεις πέτα το ή δώστο στην Κίμη!Σιγά τα λεφτά!

ασε μαρη δεν παιρνω....Ο κορσες τελικα θα ειναι ο λογος διαζυγιου μου. Μπορει να τα ανεχτει τα χαλια μου...αλλα με κορσε???? δε νομιζω....

γεια σας φίλες μου!!!

δεν έχω διαβάσει τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιποτα κ δεν έχω χρόνο! περιμένουμε κάτι φίλους να τσικνίσουμε κ πρέπει να μαζευτώ λίγο!

πάω να διαβάσω ότι προλάβω να μάθω κανα νέο!;)

γεια σου μαρλενακι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ενα θα σας πω...athens beverly hills plastic surgery...η σωτηρια μου....

221882cb0gkyh7q4.gif

γεννηθηκα αναμεσα σε δυο κοριτσια...ο πατερας μου σιχαινοταν τους φιογκους και τις κορδελες και ετσι δε μεγαλωσαμε σα πριγκιποπουλες. Ειδικα εγω ήμουν παντα το αγοροκοριτσο, ετσι , για να νιωθουν αυτοι καλυτερα....

Φοβομουν να κανω κοριτσακι...δν ηξερα αν τελικα μου αρεσουν τα φιογκακια ή όχι...και ουτε τωρα ξερω. Ασ'το ετσι Δαλιδα μου... ο Θεος ξερει!!!!!

΄Στεναχωριέμαι όταν τα γράφεις αυτά!!!!

Πρέπει να φύγω!Έχει η Έφη ανοιχτό μάθημα στο μπαλέτο για να τα δούμε εμείς οι γονείς!!Πάλι θα πέσει πολύ κλάμα!!!!Τα λέμε μετά!!!

Πρέπει να φύγω!Έχει η Έφη ανοιχτό μάθημα στο μπαλέτο για να τα δούμε εμείς οι γονείς!!Πάλι θα πέσει πολύ κλάμα!!!!Τα λέμε μετά!!!

να μην....γιατι εγω δεν στεναχωριεμαι! ;) Καλα κλαματα να εχετε!:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Τέτοια λες γιαυτό δεν έκανες αγόρια. Εσύ είσαι κοριτσομάνα κ έτσι θα μείνεις, το 'πιασες;;;;μη πας για τρίτο χαμένος κόπος...

Διαφημίσεις

Από Τελεμάρκετινγκ το πήρα.slim and lift λέγεται,μου έστιλαν και ένα μαυρο δώρο.Ξεκινάει από τα γόνατα και φτάνει μέχρι κάτω από το στήθος.Ο άντρας μου είπε οτι φαίνεται η διαφορά,γιατί εγώ τα σωσίβια ακόμη τα βλέπω!!Σου λέω μου χώρεσε το τζήν που κανονικά σταματάει στα μπούτια!Δεν αδυνατίζει,σουλουπώνει!Η πωλητρια ήθελε να μου δώσει το λαρτζ αλλά εγώ επέμενα στο medium.Aν παραγγείλεις να πάρεις ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που θα σου πουν αυτοί.Το τηλέφωνο είναι 2107457150.Με τα μεταφορικά πλήρωσα 88ε.

Η εταιρεία που τα πουλάει είναι απένταντι από το σπίτι μου. Είχα πάει μια φορά προ εγκυμοσύνης και είχα δοκιμάσει νομίζω το large αλλά τότε είχε και τιράντες και μου την έσπαγε που έπρεπε να γδυθώ τελείως για να πάω τουαλέτα. Η τρύπα που έιχαν τότε στον καβάλο, την έχουν ακόμα?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Λοιπόν εγω έχω άλλο θεματακι κ απευθυνομαι στην άρια φυλή των θηλαστικών!!!

ο μπέμπης έχει μερικές μέρες τώρα που μαζί με τα κακα τα οποία είναι μουσταρδί έχει εκτός από βλέννα κ κάποια πολύ πράσινα σαν σπόρους μικρούλια! Το κάνει κάποιας άλλης αυτό, το μωρό;;; Από αυτές που θηλάζουν ε, γιατί οι άλλες τσ τσ τσ τσ.....

Tοτε που εκανε εμενα τα πρασσινα κακα το εκανε και αυτο καποιες φορες....μουσταρδι με κοκκους πρασσινους σαν απο ακτινιδιο.....

Περασε μονο του!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Tοτε που εκανε εμενα τα πρασσινα κακα το εκανε και αυτο καποιες φορες....μουσταρδι με κοκκους πρασσινους σαν απο ακτινιδιο.....

Περασε μονο του!!!

ΟΚ thanks να μην ανησυχήσω κ γι' αυτό η μάνα!!!!

Η εταιρεία που τα πουλάει είναι απένταντι από το σπίτι μου. Είχα πάει μια φορά προ εγκυμοσύνης και είχα δοκιμάσει νομίζω το large αλλά τότε είχε και τιράντες και μου την έσπαγε που έπρεπε να γδυθώ τελείως για να πάω τουαλέτα. Η τρύπα που έιχαν τότε στον καβάλο, την έχουν ακόμα?

Eπέστρεψα η δόλλια η μάνα!!Ρε κορίτσια ήταν τέλειες οι μικρές μπαλαρινίτσες!!Μιλάμε για πολύ κλάμα και γέλιο μαζί!!!!!

Τέτοια να λές εσύ Ιωάννα,να μην μπορώ μετά να την μαζέψω με τίποτα την άλλη όταν θα μπεί!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...