Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπα που να σκασειςς το 78 ειμαι το στανιο μου...

χαζοχαζεύω ωραια λεξη,να τη βαλουμε στο λεξικο με τη φωτο της ΜΕΦΗΣ διπλα..

ακομα κουρευεται η κυρια??γυναικα ειναι αυτη ή προβατινα???

:tongue:

:tongue::tongue:Μ'αυτά που λές τόσο καιρό,ζήτημα είναι να μου έχουν μείνει 5 τρίχες στο κεφάλι!

Για πιστολάκι είπε ότι πήγε, λέγεται να το έκαψε ?

Μετά πήγα με την μπουμπού βόλτα και το άδειασα το πορτοφόλι πάλι!!Αλλά,βέβαι,και σύ αμέσως συμπαράσταση στην Κίμη,ως παλιοσειρές!!!!:lol:

το ειδα αυτο με τη βλαμμενη γυναικα του βλαμμενου πασχαλη...δεν παιζονται οι ανθρωποι..πολυ θρασος..εψαχνα να βρω το καναλι του NATIONAL GEOGRAPHIC και τυχαια επεσα στα κουτσομπολιστικα..επισης η Μενεγακη πηγε με τη μανα της στο μοναστηρι του ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ κοντα στα μερη σου ΖΩΗ...

Τί;;Πάλι σ'έπιασε νοσταλγία και ήθελες να δείς ντοκυμαντέρ με τους δεινόσαυρους για να θυμηθείς τα παλιά;;;;;;;;

παω κ εγω να ετοιμαστω,ηρθε Θανουλης να παω γυμναστηριο.

Στάσου!!Μύγδαλα!!!!Ήρθε ο κορσές και ένα έχω να σας πώ!Μου χέρεσε τζήν που το φορούσα 65 κιλά!!!!!!

Η αλήθεια είναι οτι και μένα έχει φρικάρι!!Μου λέει:"Τί κα΄νεις όλη την ημέρα στον υπολογιστή;" και του απαντάω "Καταπολεμάω την κατάθλιψη!!"

Αστους καλέ αυτούς! Τι καταλαβαίνουν μου λες;; Πάνε το πρωί στην δουλίτσα τους, το μεσημέρι μαμ κακά κ νάνι μετα το γυμναστηριο τους, μετά τα τηλεφωνάκια τους κ μετά θυμούνται να μας πρήξουν τα ούμπαλα λίγο για το πσ κ ότι άλλο τους κατέβει!!

Εγώ που τίποτα άλλο δεν ακούω από μαμά, ιιιια κ κλάματα όοοοοοοοολη μέρα με ρωτάει κανείς;;;;;;

Καισαρικες γινονται και μετα τις 3 χωρις προβληματα...ψαξτο στο φορουμ εχω βρει πολλες μαρτυριες...

Και 5 γίνονται!!!!! :shock::shock::shock: Ποιος μου εγγυάται όμως πως θα πάνε όλα καλά κ πως θα είναι έτσι για πάντα ε;;;;;;;

Στην τελική αν με πιάσει στέρηση θα υιοθετήσω ένα (κοριτσάκι σίγουρα:-):-))!

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ απο τοτε που παντρευτηκα..η πεθερα μου μας εχει παρει ενα σετ με 5 κατσαρολες fissler,κουρτινες.την κρεββατοκαμμαρα,air-condition,και πολλα αλλα......

επισης ο πεθερος μου εδω κ 2 χρονια ανοιγει λογαριασμο στο ταμιευτηριο για Χρηστακο...(πρεπει να πηζει στη δουλεια το ταμιευτηριο για να μην εχει προλαβει ακομα..)

αααα και μας εδωσαν κ 1500 ευρω για γεννα..καλο ε???

Α κ εμένα τέτοια μου έχουν δώσει όοολοι, γονείς κ πεθερικά....

Που να τα γράψω θέλω σελίδες....

εμάς πάντως μη μας έχεις στα υποψη!! ούτε πάτρα ερχόμαστε ούτε δούλες γινόμαστε!!!:rolleyes:

Αν είναι κοριτσάκι μου γλυκό να συμπεθερέψω με τόσο καλό κοριτσάκι κ να πάρουμε τα πανεμορφα αγγελούδια σου έρχόμαστε εμείς Αθήνα κ κάνω εγώ την δουλάρα.....:P:p:p

ρε παιδια θα τον σφαξω τον Χρηστο..παρακαλαω μια ωρα να πιει ενα ποτηρι βρωμογαλα.ε μα ελεος πρωι πρωι ας μη το πιει σκοτιστηκα..

Εγώ όποτε μου κάνουν τσαλιμάκια αρχίζω "να δω ποιος έχει μεγάλο στόμα, μεγαλύτερα μπράτσα", αυτός που τα τρώει όλα, που τα πίνει όλα κλπ.

Αν είναι μόνος του σου έφυγε η δύναμη πιες το να ξαναέρθει ....κ πιάνει;);)

Να φανταστεις ο μεγαλος έφαγε τοταλ γιαουρτι που το σιχαινεται έτσι! Το έτρωγε κ τον ετρωγε....:lol::lol::lol:

Kαλημέρα,

Χτες το βραδυ με εβγαλε of.......οοοοχι ο Γιάννης ,το μωρό....ΑΚΟΥΣ ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ...

Ο Γιαννης ειναι το καλυτερο παιδακι του κοσμου ,το μωρο ειναι τις μανουρας (ευτυχως ωρες ωρες)....

Ολη νυχτα ανα μιση ωρα φωναζε ΕΕΕΕ.......ΕΕΕΕΕ.....ΕΕΕΕΕΕ και ετριβε την μυτη του στα σεντονια....νταπ ντουπ το κεφαλι δεξια αριστερα.

Τι να κανω και εγω τον ''επαιρνα'' αγκαλια μην μου ξυπνησει και τους αλλους.....

Σκεφτηκα πολλα σεναρια οπως ..

..να του δινω γαλα σκονη το βραδυ(ακους Μαριάνθη...?)για να κοιματε ξερό...

..να του κολησω μια πιπιλα με τσιροτο στο στομα μιας και δεν την πιανει...

..να το αφησω να φωναζει και να ερθω στο λαπτοπ..

..να τον κοπανησω στο κεφαλι του Μανωλη που γλυκοκοιμοταν..

.να..

..να..

Τελικα κοιμηθηκε συνεχομενα αλλα ειχε παει 7.30 και φωναξε ο Γιαννακης για γάλα......

και ηθελα να κανω και τρελιτσες τρομάρα μου......:roll:

Εγώ το τρίτο σενάριο κάνω, γιατί στην αρχή ανησυχούσα μη ξυπνήσουν κ τον είχα αγκαλιά. Και δεν ξυπνούσε κανείς κ σκατόμαθε....

Κ ο συζυγος τα πρωινά;;;; Κοιμήθηκες χθες ε;;;;; Ναι με 7 ρίχτερ από το κλάμα, αλλά που να ακούσεις εσύ;;;;

αυτα να τα πεις στον αντρα μου καλη μου γιατι εχθες, στην ερωτηση μου ποτε θα αδυνατισω?? Η απαντηση ηταν ελπιζω συντομα!!:)

Δεν σου είπα τον έχεις φάει τον άνθρωπο με την γκρίνια σου!! ΑΣΠΡΙΣΕ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙ....

Δεν εχω αρχίσει ακόμα,το τρενάρω οσο μπορω γιατι με το που θα μπει η πρωτη μπουκια στο στόμα παιρνει μπρος η μασελα και δεν σταματαει με τπτ......:lol:

..:tongue::tongue:

Μετά το ποπ δεν έχει στοπ ενα πράμα...

όχι μαρη...πάνω που τον πειθω ότι ετσι ειναι όλες οι εγκυες, εμφανιζεται η Ελενη 1, σας το εχω πει. :P:p Μετα απο την απάντηση του τον αγριοκοιταξα και μου λεει 'εμενα δε με νοιαζει, τη γκρινια σου δεν αντεχω...' 'Τον φόβο μου να'χεις', του λέω. 'γλυκέ μου!':cool:

Αυτό το κερασάκι στην τούρτα με σκοτώνει Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΑΡΗ...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

να σας πω λοιπον και ενα παραπονο δικο μου???? ειμαι 2 βδομαδεσ στην αθηνα και δεν εχω ψωνισει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι να μην πεσω στα σκληρα μετα????η εστω στα ληγμενα!

Τι περιμένεις κοριτσάκι;;;;; Τις εκπτώσεις;;;;;

....ψωνίζεις τρόφιμα....7days κτλ....

:lol::lol::lol::lol::lol:

κι εγω που μενω μονιμα νομιζεις ψωνισα????? δεν προκανω ασε που εχω και εξοδα...400ε πετρελαιο 100ε γιατροι...(οχι ψυχιατροι τουλαχιστον οχι ακομη) 500ε ασφαλεια αυτοκινητου + 40ε την εβδομαδα που θελω για βενζινη δε βαζω αττικη οδος γιατι ειναι ειδος πολυτελειας...εντομεταξυ εχω τοοοσα ρουχα που δεν μου κανουν καλητερα να ψωφισω στην πεινα και να εχω να βαλω παρα να αγορασω και να μην ξερω τι να τα κανω μετα...αλλα ενα ζευγαρι μποτουλες θα το ηθελα και καλλυντικα ρε παιδια μου εχουν τελειωσει σχεδον τα παντα....κανα μανο..κανα μολυβακι...καμια μασκαρα....ουφ πια....:D

Ναι κ άκουσα τα hondos έχουν καλές εκπτώσεις σε μερικά είδη! Πήρε τίποτα το μάτι σας σε τι;;;;

(Αρχισαν τα ποσοστά πάλι.Που να τα βάλω οι ρουφιάνα;;;;;)

λοιπον τα νεα μας!!

πηγαμε και καναμε το αιμοφιλου ινφλουετζας,ο γιατρος μας το κανει ξεχωρα..ελπιζω να μην κανουμε πυρετο..και η αναπτυξη μας ειναι:

μπεμπα-5150γρ,39 κεφαλι και 57,5 υψος!!στο μεσο ορο η κωκωνα μου!!

μπεμπης ο κεφαλας!!-6300γρ,42κεφαλι!!και 60 υψος!!ειμαστε στο ανωτερο οριο περιμετρου κεφαλης!!!!να δουμε που θα φτασει αυτο το παιδι!!!!

Μια χαρούλα τα μωράκια! ΑΣτο παιδί καλέ που τον λες κεφάλα...

Καλησπέρα κορίτσια!

Κάτι ήθελα να γράψω στη Μαριάνθη, κάτι στην Ελένη1, κάτι στην Άσπα αλλά τα ξέχασα!!!

Μαριάνθη, άντε ανέβα κι εσύ πάνω, φέρε και τον μπέμπη!! Χιχιχι!! Πού θα πρωτοπάνε οι γονείς σου σ' αυτή τη πανέμορφη πόλη;; Θέλει 15 μέρες για να θαυμάσουν τα πάντα!!!

Ελένη1, πολύ ωραίες σκέψεις σου περνάνε το βράδυ από το μυαλό!!!Χιχιχι!! Και μη φάτε σήμερα ψητό κοτόπουλο, σεβαστείτε κι εμένα την έρμη την κότα!!

Άσπα, για την ατοπική δερματίτιδα τί είχατε κάνει, έχει το ανιψάκι μου!

ΤΖΙΑ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ!!! Δεν είδες την Ελένη που πήγε να ξεστρατίσει και γύρισε πίσω με την ουρά στα σκέλια;;;;

Έχω να σας διαβάσω από χθες το απόγευμα, γιατί το βράδυ είχαμε ποτίσματα!!!

Με τόσα ποτίσματα έχεις χάσει το μυαλό σου γλυκό μου κοτοπουλάκι που μεταλλάχτηκες σε γλαστρούλα αφυδατωμένη!!!!! Φτουσου Βρούτε....

Ξαναήρθα και εγώ.

Τσίκνισα και μία ψαρόσουπα, μετά με πήραν από το σχολείο της Ζέτας ο δ/ντής να της πάω ρούχα γιατί δεν "πρόλαβε" να παει τουαλέτα και κατουρήθηκε. Έψαχνα να βρω την μαμά μου να πάει αλλά είχε πάει να ψωνίσει και έτσι έβαλα την μπέμπα στο sling και πήγαμε στο σχολείο. Μέχρι να φτάσουμε κοιμήθηκε και η μπέμπα και τελικά ήταν ωραία η βόλτα, καλέ έξω έκανε λιγότερο κρύο με τον ήλιο που είχε βγεί.

Γυρίσαμε ξανατσίκνισα λίγο φαγκρί και πατάτες βραστές και τώρα χαζοχαζεύω.

Μμμμμμ και καινούργιο λεξιλόγιο στο φορουμ. Θα βγω με μάστερ με σας...

Καλά ο κόσμος δεν είναι καθόλου καλά. Βλέπω μεσημεριανά και βγήκε η απόφακση του Εφετείου που λέει ότι το παιδί είναι του Πασχάλη (ξέρετε το "στιγμιαίο λάθος") και βγαίνει η γυναίκα του και λέει ότι θα πάνε την υπόθεση στον Άρειο Πάγο και μετά στο Ευρωπαικό Δικαστήριο. Άλλοι δεν έχουνε να φάνε και άλλοι ξοδεύουν σε μακακίες τα λεφτά τους.

Αι να χαθούν να χάνονται που έλεγε κ η γιαγιά μου!!! (Σοφή γυναίκα κ της έμοιασα!)

Το είδα κ εγώ αλλά ευτυχως παρενέβη ο γιος κ έβαλε Αστυνόμο Σαινη (το νέο μας απόκτημα!), αλλιώς θα την έσπαγα την τβ.:mad::-x:-x

Σταματήστε με τις ηλικίες βρε!!! Εδώ έχουμε σοβαρά προβλήματα:έβγαλα 4 ραγάδες στο ένα β$%ί, γιατί αυτό πρήζεται περισσότερο, τί να κάνω!!!
παρε ενα μικρο μαχαιρακι και κανε αλλες τεσσερις στο άλλο :tongue::tongue::tongue:...τι να κανεις μαρη?? ότι δεν τις βλεπεις και ότι δεν πονας!
Γειά σας κούκλες μου. Εγώ εκεί που ήμουν καλά με έπιασε χθες το μεσημερι ένας φοβερός πονοκέφαλος και από χθες δεν πέρασε. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ και σήμερα τελικά το ούφο κατάλαβα ότι με έπιασε ιγμορίτιδα. Πρέπει να πάω στο γιατρό να με αντιβιώσει για να συνέλθω. Οπότε Τσικνοπέμπτη δεν έχει φέτος για μένα......

περαστικα βρε....

:tongue:

Στάσου!!Μύγδαλα!!!!Ήρθε ο κορσές και ένα έχω να σας πώ!Μου χέρεσε τζήν που το φορούσα 65 κιλά!!!!!!

πες μου μαρη ποιος ειναι αυτος ο κορσες και θα τον ραψω πανω μου...πεσ'μου γμτ!!!

Θα παρω εναν απο τον αστραγαλο ως το λαιμο!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αστους καλέ αυτούς! Τι καταλαβαίνουν μου λες;; Πάνε το πρωί στην δουλίτσα τους, το μεσημέρι μαμ κακά κ νάνι μετα το γυμναστηριο τους, μετά τα τηλεφωνάκια τους κ μετά θυμούνται να μας πρήξουν τα ούμπαλα λίγο για το πσ κ ότι άλλο τους κατέβει!!

Εγώ που τίποτα άλλο δεν ακούω από μαμά, ιιιια κ κλάματα όοοοοοοοολη μέρα με ρωτάει κανείς;;;;;;

Εμένα η αλήθεια είναι οτι δουλεύει από τις 8 το πρωί ως τις 10 το βράδυ!Αλλά το σίγουρο είναι οτι είναι πιο ξεκούραστος από μένα,τουλάχιστον ψυχολογικά!!!!

Και 5 γίνονται!!!!! :shock::shock::shock: Ποιος μου εγγυάται όμως πως θα πάνε όλα καλά κ πως θα είναι έτσι για πάντα ε;;;;;;;

Στην τελική αν με πιάσει στέρηση θα υιοθετήσω ένα (κοριτσάκι σίγουρα:-):-))!

Και ήθελα να στο ρωτήσω αυτό!Πώς ένιωσες όταν έμαθες οτι ΚΑΙ το τρίτο είναι αγοράκι;;ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

πες μου μαρη ποιος ειναι αυτος ο κορσες και θα τον ραψω πανω μου...πεσ'μου γμτ!!!

Αστην καλέ αυτά τα λέει αυτή γιατί τωρα είναι 67 κιλά! Δεν είναι για μας των 75 κ πάνω....

παρε ενα μικρο μαχαιρακι και κανε αλλες τεσσερις στο άλλο :tongue::tongue::tongue:...τι να κανεις μαρη?? ότι δεν τις βλεπεις και ότι δεν πονας!

περαστικα βρε....

Από Τελεμάρκετινγκ το πήρα.slim and lift λέγεται,μου έστιλαν και ένα μαυρο δώρο.Ξεκινάει από τα γόνατα και φτάνει μέχρι κάτω από το στήθος.Ο άντρας μου είπε οτι φαίνεται η διαφορά,γιατί εγώ τα σωσίβια ακόμη τα βλέπω!!Σου λέω μου χώρεσε το τζήν που κανονικά σταματάει στα μπούτια!Δεν αδυνατίζει,σουλουπώνει!Η πωλητρια ήθελε να μου δώσει το λαρτζ αλλά εγώ επέμενα στο medium.Aν παραγγείλεις να πάρεις ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που θα σου πουν αυτοί.Το τηλέφωνο είναι 2107457150.Με τα μεταφορικά πλήρωσα 88ε.

Διαφημίσεις

Εμένα η αλήθεια είναι οτι δουλεύει από τις 8 το πρωί ως τις 10 το βράδυ!Αλλά το σίγουρο είναι οτι είναι πιο ξεκούραστος από μένα,τουλάχιστον ψυχολογικά!!!!

Και ήθελα να στο ρωτήσω αυτό!Πώς ένιωσες όταν έμαθες οτι ΚΑΙ το τρίτο είναι αγοράκι;;ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

εμενα ο αντρουλης μου ξυπναει φρεσκος φρεσκος κατα τι 9...παει γραφειο κατα τις 10. φευγει κατα τις 7 ή 6 αν παει γυνμναστηριο και ερχεται σπιτακι κατα τις 8. Ενδιαμεσα εχει κανει ό,τι γουσταρει εννοειται γιατι ειναι δικη του η δουλεια. Όταν ερχεται σπιτι τα παιδια ειναι μπανιαρισμενα, ταισμενα κλπ. Μονο παιζει μαζι τους...και πειτε μου...γιατι με εχει ώπα ώπα??? Γιατι φοβαται το τρελο μου ματι που λεει η ελενη 1 ή γιατι δε θα βρει αλλο τετοιο κοροιδο πουθενα????
Αστην καλέ αυτά τα λέει αυτή γιατί τωρα είναι 67 κιλά! Δεν είναι για μας των 75 κ πάνω....

μη συγκρινεσαι καλη μου με εμενα...σε αδικεις!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Από Τελεμάρκετινγκ το πήρα.slim and lift λέγεται,μου έστιλαν και ένα μαυρο δώρο.Ξεκινάει από τα γόνατα και φτάνει μέχρι κάτω από το στήθος.Ο άντρας μου είπε οτι φαίνεται η διαφορά,γιατί εγώ τα σωσίβια ακόμη τα βλέπω!!Σου λέω μου χώρεσε το τζήν που κανονικά σταματάει στα μπούτια!Δεν αδυνατίζει,σουλουπώνει!Η πωλητρια ήθελε να μου δώσει το λαρτζ αλλά εγώ επέμενα στο medium.Aν παραγγείλεις να πάρεις ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που θα σου πουν αυτοί.Το τηλέφωνο είναι 2107457150.Με τα μεταφορικά πλήρωσα 88ε.

μαρη λες να τον παρω??? Με κολαζεις!

221882cb0gkyh7q4.gif

εμενα ο αντρουλης μου ξυπναει φρεσκος φρεσκος κατα τι 9...παει γραφειο κατα τις 10. φευγει κατα τις 7 ή 6 αν παει γυνμναστηριο και ερχεται σπιτακι κατα τις 8. Ενδιαμεσα εχει κανει ό,τι γουσταρει εννοειται γιατι ειναι δικη του η δουλεια. Όταν ερχεται σπιτι τα παιδια ειναι μπανιαρισμενα, ταισμενα κλπ. Μονο παιζει μαζι τους...και πειτε μου...γιατι με εχει ώπα ώπα??? Γιατι φοβαται το τρελο μου ματι που λεει η ελενη 1 ή γιατι δε θα βρει αλλο τετοιο κοροιδο πουθενα????

Σύ είπας!!Είμαι σίγουρη και για τα δύο!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...