Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δες τα δικα μου και το ποτε γραφτηκα και θα καταλαβεις..βεβαια τα μισα κ παραπανω τακανα μαζι σας;)..γλωσσοκοπανα:P:p:p

το ξαναποσταρω γιατι εκανες πως δεν το ειδες..!!

το ειδα μαρη... τι να πω??? :confused: Το προσπερασα γρηγορα μην τυχον το δει η ο αντρας μου η ο πατερας μου χαχα....

Λοιπόν 2945 / 15 μηνες /30 ημερες = 6.5 μηνυματακια την ημερα...σιγα!! Δεν ειμαι εγω γλωσσοκοπανα μαρη εσυ εισαι ακοινωνητη!:tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξαναήρθα και εγώ.

Τσίκνισα και μία ψαρόσουπα, μετά με πήραν από το σχολείο της Ζέτας ο δ/ντής να της πάω ρούχα γιατί δεν "πρόλαβε" να παει τουαλέτα και κατουρήθηκε. Έψαχνα να βρω την μαμά μου να πάει αλλά είχε πάει να ψωνίσει και έτσι έβαλα την μπέμπα στο sling και πήγαμε στο σχολείο. Μέχρι να φτάσουμε κοιμήθηκε και η μπέμπα και τελικά ήταν ωραία η βόλτα, καλέ έξω έκανε λιγότερο κρύο με τον ήλιο που είχε βγεί.

Γυρίσαμε ξανατσίκνισα λίγο φαγκρί και πατάτες βραστές και τώρα χαζοχαζεύω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

αν αυτη ειναι το 80,δηλαδη εσυ εισαι το 79???με μπερδεψατε ρε κοριτσια!!

εγω ειμαι το 76 και αυτη το 77!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μπα που να σκασειςς το 78 ειμαι το στανιο μου...

χαζοχαζεύω ωραια λεξη,να τη βαλουμε στο λεξικο με τη φωτο της ΜΕΦΗΣ διπλα..

ακομα κουρευεται η κυρια??γυναικα ειναι αυτη ή προβατινα???

Διαφημίσεις

το 78 ειμαι κουτσομπολεςςς...ελεοςςς ειπαμε η ΖΩΖΩ η ΑΛΙΚΗ ο ΨΙΝΑΚΗΣ και εγω δεν εχουμε ηλικια.μα κανενας σεβασμος πια.

ελα γλυκεια μου...σου εβαλα και ενα χρονακι παραπανω...i am sorry!:rolleyes:

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλά ο κόσμος δεν είναι καθόλου καλά. Βλέπω μεσημεριανά και βγήκε η απόφακση του Εφετείου που λέει ότι το παιδί είναι του Πασχάλη (ξέρετε το "στιγμιαίο λάθος") και βγαίνει η γυναίκα του και λέει ότι θα πάνε την υπόθεση στον Άρειο Πάγο και μετά στο Ευρωπαικό Δικαστήριο. Άλλοι δεν έχουνε να φάνε και άλλοι ξοδεύουν σε μακακίες τα λεφτά τους.

3qg3p2.png qfe4p2.png

:lol::lol::lol: α μαρη γεάω σαν τη χαζη στο γραφειο...

221882cb0gkyh7q4.gif

Για πιστολάκι είπε ότι πήγε, λέγεται να το έκαψε ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

λοιπον παω και εγω να φτιαξω αυτες τις δυο τριχες που εχω στο κεφαλι μπας και σουλουπωθω....θα μπω απο το σπιτι...φιλακια καλες μου!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας κούκλες μου. Εγώ εκεί που ήμουν καλά με έπιασε χθες το μεσημερι ένας φοβερός πονοκέφαλος και από χθες δεν πέρασε. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ και σήμερα τελικά το ούφο κατάλαβα ότι με έπιασε ιγμορίτιδα. Πρέπει να πάω στο γιατρό να με αντιβιώσει για να συνέλθω. Οπότε Τσικνοπέμπτη δεν έχει φέτος για μένα......

γειά σου ειρήνη! αν θυμάμαι καλά το με΄ρος λέγεται μεσάγγαλα!!!:confused: κάθε πληροφορία δεκτή!

ερώτηση 1η: πόσο είναι τα μεγάλα σου παιδάκια;

2η: το 3ο ήρθε κατά τύχη ή το ψαξες;

σε ρωτώ γιατί εμέαν είναι στη σειρά, όλα μωρά δηλαδή κ οταν ε΄΄ιδα τις φωτό σου μου έκανε εντύπωσε το μωρό ανάμεσα στα μεγάλα! συν οτι επιλέγω σενάρια... για το 4ο!!!!!;)

Τα Μεσάγκαλα είναι από Αθήνα πριν τους Νέους Πόρους. Δεν ξέρω τι λέει αλλά αν δεν σου αρέσει τελικά (που το απεύχομαι) οι Νέοι Πόροι είναι δίπλα.

Τα παιδιά μου είναι ο μεγάλος σχεδόν 12 και η μεσαία σχεδόν 9. Η μικρή δεν ήρθε κατά τύχη. Δεν έτυχε πέτυχε. Ενάμιυ χρόνο προσπαθούσα. Σενάρια για τέταρτο εγώ ακόμα δεν κάνω αλλά τα παιδιά μου κάνουνε!!!!! Αυτά κοριτσάκια μου πάω να ετοιμάσω τραπέζι να κάνω ένα καυτό μπάνιο και να προσπαθήσω να κοιμηθώ. Θα σας δώ αργότερα μάλλον αν έχω συνέλθει. Φιλάκια και καλό τσίκνησμα!!!!!!!!!!!

το ειδα αυτο με τη βλαμμενη γυναικα του βλαμμενου πασχαλη...δεν παιζονται οι ανθρωποι..πολυ θρασος..εψαχνα να βρω το καναλι του NATIONAL GEOGRAPHIC και τυχαια επεσα στα κουτσομπολιστικα..επισης η Μενεγακη πηγε με τη μανα της στο μοναστηρι του ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ κοντα στα μερη σου ΖΩΗ...

:lol::lol::lol:
το ειδα μαρη... τι να πω??? :confused: Το προσπερασα γρηγορα μην τυχον το δει η ο αντρας μου η ο πατερας μου χαχα....

Λοιπόν 2945 / 15 μηνες /30 ημερες = 6.5 μηνυματακια την ημερα...σιγα!! Δεν ειμαι εγω γλωσσοκοπανα μαρη εσυ εισαι ακοινωνητη!:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:Dο δικος μου ηξερε πανω κατω ποσα ποστ ειχα οταν γεννησα κ μου λεει...τα μισα απο οσα εχεις τακανες μετα τη γεννα..φαντασου λοιπον ποσο ελευθερο χρονο εχεις!!!!:oops::oops::oops:τωρα τι να του πω εγω:?::?::?:

που θα με πεις και ακοινωνητη!!!!:mad::x:tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Σταματήστε με τις ηλικίες βρε!!! Εδώ έχουμε σοβαρά προβλήματα:έβγαλα 4 ραγάδες στο ένα β$%ί, γιατί αυτό πρήζεται περισσότερο, τί να κάνω!!!
οτι και να κανεις αλεκα μου η ραγαδα αν ειναι να βγει θα βγει..τοχω φιλοσοφησει πια..
το ειδα αυτο με τη βλαμμενη γυναικα του βλαμμενου πασχαλη...δεν παιζονται οι ανθρωποι..πολυ θρασος..εψαχνα να βρω το καναλι του NATIONAL GEOGRAPHIC και τυχαια επεσα στα κουτσομπολιστικα..επισης η Μενεγακη πηγε με τη μανα της στο μοναστηρι του ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ κοντα στα μερη σου ΖΩΗ...
δεν ασχολουμαι πια!!!

ειλικρινα δεν ανοιγω τηλεοραση για αυτο το λογο!!μας τα χουν πρηξει πια..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...