Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΥΗ το advance ουτε να το φτησει,το μονο που πινει ειναι το νουνου κιντ,αλλα μου βγαζει τη ψυχη...τι με το καλο,τι του κοβω παροχες,τι τον εκβιαζω τιποταα.φετα δεν τρωει ο κομηςς.μονο γραβιερα ναξου....ευτχως εχει πολυ ασβεστιο,φυσικα ουτε γιαουρτια τρωει κ να σας πω στεναχωριεμαι αλλα οσο το σκεφτομαι ουτε εγω τρωω τιποτα απο αυτα εκτος απο γαλα που πινω πολυ γιατι ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΚΑΙ ΨΗΛΩΝΩ ΑΚΟΜΑ.

παντως σε ενα βιβλιο του Ματσανιωτη αν τον ξερετε,λεει 3 φορες λεμε στο παιδι να φαει.μετα τελος περνουμε το φαγητο κι παει για υπνο ή οτι αλλο ειναι να κανει και αφηνουμε σε κοινη θεα μια πιατελα με φρουτα αν πεινασει να χλαπακιασει.

ολα τα κιτρινα τυρια οπως λενε οι χαμουτζηδες;););) εχουν πολυ ασβεστιο!!!!οποτε μην αγχωνεσαι...ποτε δε σταματα η αναπτυξη μας καλε..φαινεσαι αλλωστε οτι εισαι εφηβακι ακομη!!!:tongue:αληθεια ποσο εισαι καλε??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol::lol:...που χρονος για τηλεωραση έ...????

Το ειπε στο xfactor ο Λεβεντης και το κανανε σλογκαν....

Καλα να περασετε το βραδυ!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:χα καλο!!!!!!!

ευχαριστουμε!!

:lol::lol::lol:...που χρονος για τηλεωραση έ...????

Το ειπε στο xfactor ο Λεβεντης και το κανανε σλογκαν....

Καλα να περασετε το βραδυ!!!

εσυ τι λες..θα ...το τσικνησεις το βραδακι η δε θα σαφησουν παλι..???;)

ρε Αλεκα αυτη η εικονα που περιγραφεις τον Μπουλα μου φερνει στο μυαλο κ τον ΚΑΛΥΒΑΤΣΗ...
βαλε και εμενα στην παρεα...;)
ολα τα κιτρινα τυρια οπως λενε οι χαμουτζηδες;););) εχουν πολυ ασβεστιο!!!!οποτε μην αγχωνεσαι...ποτε δε σταματα η αναπτυξη μας καλε..φαινεσαι αλλωστε οτι εισαι εφηβακι ακομη!!!:tongue:αληθεια ποσο εισαι καλε??

80 ειναι μη ρωτας!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

βαλε και εμενα στην παρεα...;)

80 ειναι μη ρωτας!

α καταλαβα...τα κρυβει τα χρονακια της ε??

Διαφημίσεις

Το 80 ηθελε να πει η κακιστρω.ξεχασε το αρθρο,τωρα ετοιμαζομαι να πιω το red bull μου,,εμεις οι νεοι τα πινουμε αυτα..

αλεκα αληθεια λεει???????

Καλησπέρα κορίτσια!

Κάτι ήθελα να γράψω στη Μαριάνθη, κάτι στην Ελένη1, κάτι στην Άσπα αλλά τα ξέχασα!!!

Μαριάνθη, άντε ανέβα κι εσύ πάνω, φέρε και τον μπέμπη!! Χιχιχι!! Πού θα πρωτοπάνε οι γονείς σου σ' αυτή τη πανέμορφη πόλη;; Θέλει 15 μέρες για να θαυμάσουν τα πάντα!!!

Ελένη1, πολύ ωραίες σκέψεις σου περνάνε το βράδυ από το μυαλό!!!Χιχιχι!! Και μη φάτε σήμερα ψητό κοτόπουλο, σεβαστείτε κι εμένα την έρμη την κότα!!

Άσπα, για την ατοπική δερματίτιδα τί είχατε κάνει, έχει το ανιψάκι μου!

ΤΖΙΑ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ!!! Δεν είδες την Ελένη που πήγε να ξεστρατίσει και γύρισε πίσω με την ουρά στα σκέλια;;;;

Έχω να σας διαβάσω από χθες το απόγευμα, γιατί το βράδυ είχαμε ποτίσματα!!!

Για την ατοπικη οταν ειχε ο Γιαννακης εγω εβαζα emolient frezyderm και ηταν πολυ αποτελεσματικη τις ειχα δοκιμασει ολες πριν καταληξω σε αυτην,ειναι για ολο το σωμα κρεμουλα ,δοκιμαστε την!!!

εσυ τι λες..θα ...το τσικνησεις το βραδακι η δε θα σαφησουν παλι..???;)

Ξέρω'γω......παντος για καλο και για κακο ενα μπανακι θα το παρω !!! :rolleyes::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ΕΛΕΝΗ--Ξέρω'γω......παντος για καλο και για κακο ενα μπανακι θα το παρω

δεν κρατιεμαι θα το πω

ειναι στους αμαν ο καλυβατσης κ ο κανακης γυναικες κ συναντουν κατι γκομενους,,λενε οι γκομενοι παμε το βραδυ για ενα απεριτιφ??ναι λενε οι μουρλες,απομακρυνονται οι αντρες και λεει η μια στην αλλη

-μωρη τι ειναι το απριτιφ?

-δεν ξερω αλλα καλου κακου πλυνε τον κ&*^ο σου....

αισχρο αλλα γελαω ακομα,.

Διαφημίσεις

αλεκα αληθεια λεει???????

κοριτσακι μου μικρο και απονηρευτο ειναι μουστογρια και αυτη, ενα χρονο μικροτερη μου, 32.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δε μπορω να κοιμηθω ουφ....και ξημερωνει και τσικνοπεμπτη...οι αδερφες μου με εγκατελειψαν φυσικα, θα τσικνησουν εξω, αλλα μπορει να ερθυν κατι φιλοι μας στο σπιτι....

2.945 τα μηνυματα μου....ειχα γαφτει απο το 98 αλλα ειχα γυρωστα 20 μηνυματα μεχρι που σας γνωρσα... ΟΚ, γραφω και στου Δεκεμβρη αλλα και παλι πολλα ειναι....λοιπόν, παω να (σ)χολιασω...

δες τα δικα μου και το ποτε γραφτηκα και θα καταλαβεις..βεβαια τα μισα κ παραπανω τακανα μαζι σας;)..γλωσσοκοπανα:P:p:p

το ξαναποσταρω γιατι εκανες πως δεν το ειδες..!!

ΕΛΕΝΗ--Ξέρω'γω......παντος για καλο και για κακο ενα μπανακι θα το παρω

δεν κρατιεμαι θα το πω

ειναι στους αμαν ο καλυβατσης κ ο κανακης γυναικες κ συναντουν κατι γκομενους,,λενε οι γκομενοι παμε το βραδυ για ενα απεριτιφ??ναι λενε οι μουρλες,απομακρυνονται οι αντρες και λεει η μια στην αλλη

-μωρη τι ειναι το απριτιφ?

-δεν ξερω αλλα καλου κακου πλυνε τον κ&*^ο σου....

αισχρο αλλα γελαω ακομα,.

:lol::lol::lol:

το ειχα δει!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ΕΥΗ ενα μετρο ηταν πριν ενα μηνα ο ταλιμπαν,καλα μας ειπε η παιδιατρος οτι ειναι..η μπεμπα 2 μηνων 62 εκατοστα..δεν πηραν απο μενα τα καμαρια μου..
κοριτσακι μου μικρο και απονηρευτο ειναι μουστογρια και αυτη, ενα χρονο μικροτερη μου, 32.

αν αυτη ειναι το 80,δηλαδη εσυ εισαι το 79???με μπερδεψατε ρε κοριτσια!!

ξεχασα!!!!

κιμι μια χαρα υψος και ο ταλιμπαν και η μικρουλα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...