Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρη μεφη εσυ με την κιμι δεν παρεξηγησε!για τα αλλα ειπα!!!!λοιπον ξεκολατε ολες οι παρεξηγημενεσ κ ξεχασρ=τε τα ολα!αμαν.και κλαιει οοοολο το πρωι το παιδι κ θα τρελαθω!

θα πηδηχτεις απο το παραθυρο????:tongue:

mary εχουμε γινει το αγαπημενο θεμα του φορουμ μας!!!!!!

βρε σεις, διαφημιστικο κολπο για να ανεβουμε ειναι!!! οπως η συνονοματη Μενεγακη!!! ελενιτσα κ αυτη, 3 παιδακια κ αυτη! τοσα κοινα, να τα αφησω χαμενα??????

πονηρες......εγω θα κανω τη Θεοδωριδου...

Περαμα - Μαρουσι...????

Σου πεφτει κομματακι μακρυα.....

όχι καλε γιατι??? 1.30 περιπου, τι μακρυα?? χιχι

ετσι ειναι αργοτερα θα ανακοινωσουμε οτι τα ξαναβρηκαμε!!!!και φυσικα ολες παλι θα ασχολεισται μαζι μας!!:lol::lol::lol::lol:

ειναι εξυπνη η μενεγακη;)

βρωμες!!!!!
δεν ξερω τι λετε...εγω τσικνησα! ααααχχχχ... φερτε κ ενα στρωματακι τωρα να τη πεσω, κ ειμαι οκ.
εγω παρηγγειλα μια σαλατιτσα αλλα εχω καταληξει΄σε αυτο που λενε ότι και οι αγελαδες χορτα τρωνε αλλα χοντρες ειναι και παλι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καταρχην καλησπερα..

πω πω πραγματικα χαλαστηκα ρε ελενη,δηλαδη αν σκεφτεσται οτι εγω φταιω......λυπαμαι τι να πω...τα λεμε.....
:(:(:(
ορίστε και το σημερινό ανάγνωσμα:

"η αθυμία και η αγωνία και η συνεχής φροντίδα, πολλές φορές και ο θυμός, σκοτίζουν τη διαύγεια του νου και δεν αφήνουν να γεννηθούν από αυτόν λογικές σκέψεις!!!

καληνύχτα!!!!!!!!!!!!!

πολυ καλο..
δε μπορω να κοιμηθω ουφ....και ξημερωνει και τσικνοπεμπτη...οι αδερφες μου με εγκατελειψαν φυσικα, θα τσικνησουν εξω, αλλα μπορει να ερθυν κατι φιλοι μας στο σπιτι....

2.945 τα μηνυματα μου....ειχα γαφτει απο το 98 αλλα ειχα γυρωστα 20 μηνυματα μεχρι που σας γνωρσα... ΟΚ, γραφω και στου Δεκεμβρη αλλα και παλι πολλα ειναι....λοιπόν, παω να (σ)χολιασω...

δες τα δικα μου και το ποτε γραφτηκα και θα καταλαβεις..βεβαια τα μισα κ παραπανω τακανα μαζι σας..;)γλωσσοκοπανα:P:p:p:p:p:p:p:p
ρε παιδια θα τον σφαξω τον Χρηστο..παρακαλαω μια ωρα να πιει ενα ποτηρι βρωμογαλα.ε μα ελεος πρωι πρωι ας μη το πιει σκοτιστηκα..
πολλες φορες μου το κανει κι οστρατος..μην οτν πιεζεις,θαχεις αντιθετα αποτελεσματα!!..εμενα απο 13 μηνων μεχρι 17 δεν επινε καθολου,κ τουδινα πολλα γιαουρτακια κ φετα..τωρα το πινει κανονικα τις περισσοτερες φορες...
Kαλημέρα,

Χτες το βραδυ με εβγαλε of.......οοοοχι ο Γιάννης ,το μωρό....ΑΚΟΥΣ ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ...

Ο Γιαννης ειναι το καλυτερο παιδακι του κοσμου ,το μωρο ειναι τις μανουρας (ευτυχως ωρες ωρες)....

Ολη νυχτα ανα μιση ωρα φωναζε ΕΕΕΕ.......ΕΕΕΕΕ.....ΕΕΕΕΕΕ και ετριβε την μυτη του στα σεντονια....νταπ ντουπ το κεφαλι δεξια αριστερα.

Τι να κανω και εγω τον ''επαιρνα'' αγκαλια μην μου ξυπνησει και τους αλλους.....

Σκεφτηκα πολλα σεναρια οπως ..

..να του δινω γαλα σκονη το βραδυ(ακους Μαριάνθη...?)για να κοιματε ξερό...

..να του κολησω μια πιπιλα με τσιροτο στο στομα μιας και δεν την πιανει...

..να το αφησω να φωναζει και να ερθω στο λαπτοπ..

..να τον κοπανησω στο κεφαλι του Μανωλη που γλυκοκοιμοταν..

.να..

..να..

Τελικα κοιμηθηκε συνεχομενα αλλα ειχε παει 7.30 και φωναξε ο Γιαννακης για γάλα......

και ηθελα να κανω και τρελιτσες τρομάρα μου......:roll:

αχ αυτα τα μωρα δε μας αφηνουν να αγιασουμε!!!:P:p
Κιμι εχεις δοκιμασει να δωσεις φρεσκο???Εγω τα κουτια δεν τα πολυσυμπαθω...ξερω οτι δεν δινουμε σοκολατα και ζαχαρη και αλατι στα παιδακια αλλα εγω προσωπικα θα προτιμουσα να δωσω γαλα με καουτονικ παρα καθολου γαλα..ο παιδιατρος τι λεει?
ο δικος μου πινει δελτα αντβανς απο το χρονο.
το νουνου κιντ που του δινω απο το ψυγειο το παιρνω.ειναι μακρας διαρκειας..δεν ειναι το εβαπορε.φρεσκο μας ειπε παιδιατρος οχι ακομα..αλλα σιγα μην πιει το φρεσκο..θα του βρωμαει...
πολλες φορες αν μου τελειωσει το αντβανς του δινω φρεσκο δικο μας κ βαζω μεσα μια κουταλια μελι η λιγο ζαχαρη και το πινει..δοκιμασε το..
τι γινεται μωρε?????λιγο ελειψα και χαλαστηκατε???

''

:(:(:(
καλημερα!!!

ετσι ειναι αργοτερα θα ανακοινωσουμε οτι τα ξαναβρηκαμε!!!!και φυσικα ολες παλι θα ασχολεισται μαζι μας!!:lol::lol::lol::lol:

ειναι εξυπνη η μενεγακη;)

κι οτι ημουν ετοιμη να σε παρω νομιζοντας οτι θα εξαφανιστεις κι εσυ!!:P:p:p

αντε τζια γυρνα ξανα...τελος οι παρεξηγησεις...;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΖΩΗ---ναι βρε ομορφακια το ξερω πλακα κανω...δεν εχω αντρα σπιτι να γκρινιαξω και γκρινιαζω σε εσας...ασε που κολλαει το γ.....ο και δεν μπορω να γραψω...

Ρε Ζωη μηπως να σου ΚΑΤ^%*&με κιολας???ημαρτον εδω μεσα.ημαρτον...

ΑΛΕΚΑ---αν χρειαστε να κατεβω και σε κανα λιμανι το βραδυμ ειναι ενα 5λεπτο..

Τι κανεις ακριβως στο λιμανι το βραδυ????γιατι σε καιει να ναι 5 λεπτα απο το σπιτι??το καλως ηρθε το δολλαριο σε σενα ηταν αφιερωμενο?

Διαφημίσεις

ΖΩΗ--σημερα θα παμε να κοψουμε πιτα σε ενα μαγαζι με την εταιρεια και βαριεμαιαιαιαι θα αρχισουν παλι να μας μιλανε

μην ειστε κοροιδα,το Πασχα να κανετε παρτυ μασκε κ να τσικνισετε βρε..

λοιπον τα νεα μας!!

πηγαμε και καναμε το αιμοφιλου ινφλουετζας,ο γιατρος μας το κανει ξεχωρα..ελπιζω να μην κανουμε πυρετο..και η αναπτυξη μας ειναι:

μπεμπα-5150γρ,39 κεφαλι και 57,5 υψος!!στο μεσο ορο η κωκωνα μου!!

μπεμπης ο κεφαλας!!-6300γρ,42κεφαλι!!και 60 υψος!!ειμαστε στο ανωτερο οριο περιμετρου κεφαλης!!!!να δουμε που θα φτασει αυτο το παιδι!!!!

σημερα θα τα κρατησουν τα πεθερικα μου και θα παμε να τσικνησουμε!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

θαρχισω κι εγω τωρα: τιχαρα τι χαρα σκιζει η βαρκα τα νερα κι απαλο κι απαλο ζωηρο νερο!!!!!!;););)

αυτα τα νεα !!ειμαι λιγο κομματια γιατι οπως ειπε και η αλεκα ειμαι ηρωας αλλα τετοιοι ηρωισμοι ειλικρινα σε εξοντωνουν!!

αλλα θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το ριξω εξω βρε αδερφε!!!;);)

καλε ποιος το λεει θα πηδηχτω απο το παραθυρο???ειδα χθες τον κανακη που το ελεγε και οτι νομιζα οτι το εβγλε η αλεκα!!!:oops::oops::oops:

ΑΛΕΚΑ---αν χρειαστε να κατεβω και σε κανα λιμανι το βραδυμ ειναι ενα 5λεπτο..

Τι κανεις ακριβως στο λιμανι το βραδυ????γιατι σε καιει να ναι 5 λεπτα απο το σπιτι??το καλως ηρθε το δολλαριο σε σενα ηταν αφιερωμενο?

μαρη βρωμα...πώς σε ξερω... ή απο εσενα ή απο τη Μεφη την περιμενα αυτην την ερωτηση...

κατεβαινω στο λιμανι...φοραω τις γόβες στιλετο, τα αισθησιακα μου εσωρουχα, και το στενο μαυρο μου φορεμα...Οι γοβες στο πρωτα πεντε βηματα εχουν σπασει απο το βαρος, τα αισθησιακα μου εσωρουχα τα εχω δανειστει απο τη θεια την Παρασκευουλα που τοσο πολυ της μοιαζω πια και το στενο μαυρο φορεμα γραφει στην ετικετα του XXXL!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλησπέρα κορίτσια!

Κάτι ήθελα να γράψω στη Μαριάνθη, κάτι στην Ελένη1, κάτι στην Άσπα αλλά τα ξέχασα!!!

Μαριάνθη, άντε ανέβα κι εσύ πάνω, φέρε και τον μπέμπη!! Χιχιχι!! Πού θα πρωτοπάνε οι γονείς σου σ' αυτή τη πανέμορφη πόλη;; Θέλει 15 μέρες για να θαυμάσουν τα πάντα!!!

Ελένη1, πολύ ωραίες σκέψεις σου περνάνε το βράδυ από το μυαλό!!!Χιχιχι!! Και μη φάτε σήμερα ψητό κοτόπουλο, σεβαστείτε κι εμένα την έρμη την κότα!!

Άσπα, για την ατοπική δερματίτιδα τί είχατε κάνει, έχει το ανιψάκι μου!

ΤΖΙΑ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ!!! Δεν είδες την Ελένη που πήγε να ξεστρατίσει και γύρισε πίσω με την ουρά στα σκέλια;;;;

Έχω να σας διαβάσω από χθες το απόγευμα, γιατί το βράδυ είχαμε ποτίσματα!!!

Διαφημίσεις

ΕΥΗ το advance ουτε να το φτησει,το μονο που πινει ειναι το νουνου κιντ,αλλα μου βγαζει τη ψυχη...τι με το καλο,τι του κοβω παροχες,τι τον εκβιαζω τιποταα.φετα δεν τρωει ο κομηςς.μονο γραβιερα ναξου....ευτχως εχει πολυ ασβεστιο,φυσικα ουτε γιαουρτια τρωει κ να σας πω στεναχωριεμαι αλλα οσο το σκεφτομαι ουτε εγω τρωω τιποτα απο αυτα εκτος απο γαλα που πινω πολυ γιατι ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΚΑΙ ΨΗΛΩΝΩ ΑΚΟΜΑ.

παντως σε ενα βιβλιο του Ματσανιωτη αν τον ξερετε,λεει 3 φορες λεμε στο παιδι να φαει.μετα τελος περνουμε το φαγητο κι παει για υπνο ή οτι αλλο ειναι να κανει και αφηνουμε σε κοινη θεα μια πιατελα με φρουτα αν πεινασει να χλαπακιασει.

εβαλα μια νεα φωτο των μωρων μου!!!!

λεω μηπως θελετε να τα δειτε!!;);)

καλε ποιος το λεει θα πηδηχτω απο το παραθυρο???ειδα χθες τον κανακη που το ελεγε και οτι νομιζα οτι το εβγλε η αλεκα!!!:oops::oops::oops:

:lol::lol::lol:...που χρονος για τηλεωραση έ...????

Το ειπε στο xfactor ο Λεβεντης και το κανανε σλογκαν....

Καλα να περασετε το βραδυ!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

λοιπον τα νεα μας!!

πηγαμε και καναμε το αιμοφιλου ινφλουετζας,ο γιατρος μας το κανει ξεχωρα..ελπιζω να μην κανουμε πυρετο..και η αναπτυξη μας ειναι:

μπεμπα-5150γρ,39 κεφαλι και 57,5 υψος!!στο μεσο ορο η κωκωνα μου!!

μπεμπης ο κεφαλας!!-6300γρ,42κεφαλι!!και 60 υψος!!ειμαστε στο ανωτερο οριο περιμετρου κεφαλης!!!!να δουμε που θα φτασει αυτο το παιδι!!!!

σημερα θα τα κρατησουν τα πεθερικα μου και θα παμε να τσικνησουμε!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

θαρχισω κι εγω τωρα: τιχαρα τι χαρα σκιζει η βαρκα τα νερα κι απαλο κι απαλο ζωηρο νερο!!!!!!;););)

αυτα τα νεα !!ειμαι λιγο κομματια γιατι οπως ειπε και η αλεκα ειμαι ηρωας αλλα τετοιοι ηρωισμοι ειλικρινα σε εξοντωνουν!!

αλλα θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το ριξω εξω βρε αδερφε!!!;);)

φτου φτου τα ζουζουνια...

καλε ο Λεβεντης το ειπε στο εξ φακτορ...ηθελε ν απει 'θα πηδηξω απο το παραθυρο' και μπερδευτηκε ο ερμος!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...