Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να σας πω λοιπον και ενα παραπονο δικο μου???? ειμαι 2 βδομαδεσ στην αθηνα και δεν εχω ψωνισει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι να μην πεσω στα σκληρα μετα????η εστω στα ληγμενα!

....ψωνίζεις τρόφιμα....7days κτλ....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να σας πω λοιπον και ενα παραπονο δικο μου???? ειμαι 2 βδομαδεσ στην αθηνα και δεν εχω ψωνισει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι να μην πεσω στα σκληρα μετα????η εστω στα ληγμενα!

γιατι ρε ασπα?δεν πηγες να ψωνισεις ή δεν βρηκες κατι?

fCS8p3.png

Πηγα τρεχοντας και πηρα ψωμι........ακομα παιζει ο Γιαννακης μπροστα στην θηκη του καροτσιου με τα τουβλακια του και το μωρο τον κοιταει...δεν εχει βγαλει κιχ !!!!!

Τι χαρα ειναι αυτή....!!!!

τι καλα να το συνεχισει και να μην βαρεθει!!!

fCS8p3.png

καλημερα!!!

ετσι ειναι αργοτερα θα ανακοινωσουμε οτι τα ξαναβρηκαμε!!!!και φυσικα ολες παλι θα ασχολεισται μαζι μας!!:lol::lol::lol::lol:

ειναι εξυπνη η μενεγακη;)

Ελα ρε συμπεθερα!!!!!

Θα μας κουβεντιαζουν και εμας στους γαμους των παιδιων μας!!!!!

.....Θα ακουστουμε απο τις μπαλωθιές...........:lol:

κι εγω που μενω μονιμα νομιζεις ψωνισα????? δεν προκανω ασε που εχω και εξοδα...400ε πετρελαιο 100ε γιατροι...(οχι ψυχιατροι τουλαχιστον οχι ακομη) 500ε ασφαλεια αυτοκινητου + 40ε την εβδομαδα που θελω για βενζινη δε βαζω αττικη οδος γιατι ειναι ειδος πολυτελειας...εντομεταξυ εχω τοοοσα ρουχα που δεν μου κανουν καλητερα να ψωφισω στην πεινα και να εχω να βαλω παρα να αγορασω και να μην ξερω τι να τα κανω μετα...αλλα ενα ζευγαρι μποτουλες θα το ηθελα και καλλυντικα ρε παιδια μου εχουν τελειωσει σχεδον τα παντα....κανα μανο..κανα μολυβακι...καμια μασκαρα....ουφ πια....:D

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Ελα ρε συμπεθερα!!!!!

Θα μας κουβεντιαζουν και εμας στους γαμους των παιδιων μας!!!!!

.....Θα ακουστουμε απο τις μπαλωθιές...........:lol:

χαχαχαχα

εχθες εκλαιγε η μπεμπα,ξερεις γκρινια με κλαμα,και λεει "μηπως να την στειλουμε απο τωρα στην συμπεθερα?":lol::lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Μαρακι κανονιστε να σας δουμε στα παραθυρα.....

ναι ναι και θα βγαινεται και εσεις και θα λετε,εμεις τις ξερουμε ηταν ησυχες......,η μια δηλαδη....,δεν τους φαινοταν.....κριμα και ειναι καλες κοπελες....εχουν και παιδακια..πολλα η μια...δυο η αλλη.....,καλες οικογενειες......:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και θα εισται και ολες χτενισμενες απο κομμωτηριο μην βγειτε και ξεμαλιασμενες στην tv :lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Μολις περασε η πεθερα μου και πηρε τον Γιαννη,κοιμησα και το μωρο και αρχιζω να τρωω δεν μπορω να κρατηθω άλλο......

.......για αρχη τηγανιζω πατατες (extra large μεριδα)!!!!!

Διαφημίσεις

Μολις περασε η πεθερα μου και πηρε τον Γιαννη,κοιμησα και το μωρο και αρχιζω να τρωω δεν μπορω να κρατηθω άλλο......

.......για αρχη τηγανιζω πατατες (extra large μεριδα)!!!!!

θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωω:tongue:

ναι ναι και θα βγαινεται και εσεις και θα λετε,εμεις τις ξερουμε ηταν ησυχες......,η μια δηλαδη....,δεν τους φαινοταν.....κριμα και ειναι καλες κοπελες....εχουν και παιδακια..πολλα η μια...δυο η αλλη.....,καλες οικογενειες......:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και θα εισται και ολες χτενισμενες απο κομμωτηριο μην βγειτε και ξεμαλιασμενες στην tv :lol::lol::lol:

και μακιγιαρισμενες μη το ξεχνας.....:P:p:p

ελενιτσα εγω εχω φαει 4 μινι κρουασανακια και τωρα μολις ανοιξα το κουτι με τα μουστοκουλουρα εχω φαει 1 και παω για το δευτερο μη στεναχωριεσαι μωρε απο το κρυο ειναι γι αυτο πειναμε αμα πιασουν οι ζεστες θα τρωμε μονο φρουτα...(μετα το κυριως γευμα!):tongue:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωω:tongue:

Ελα κερναω!!!

Παρε ενα ταξι και ελα ,θα περασουμε σουπερ .....βεβαια δεν θα μιλαμε αφου θα ειμαστε μπουκωμενες αλλα δεν πειραζει....

και μακιγιαρισμενες μη το ξεχνας.....:P:p:p

ελενιτσα εγω εχω φαει 4 μινι κρουασανακια και τωρα μολις ανοιξα το κουτι με τα μουστοκουλουρα εχω φαει 1 και παω για το δευτερο μη στεναχωριεσαι μωρε απο το κρυο ειναι γι αυτο πειναμε αμα πιασουν οι ζεστες θα τρωμε μονο φρουτα...(μετα το κυριως γευμα!):tongue:

Και μετα τα παγωτα!!!!

ειμαι ΚΑΙ του παγωτού.........εχουν κυκλοφορισει κιολας,εχει στην γειτονια μας.:!:

Ελα κερναω!!!

Παρε ενα ταξι και ελα ,θα περασουμε σουπερ .....βεβαια δεν θα μιλαμε αφου θα ειμαστε μπουκωμενες αλλα δεν πειραζει....

Και μετα τα παγωτα!!!!

ειμαι ΚΑΙ του παγωτού.........εχουν κυκλοφορισει κιολας,εχει στην γειτονια μας.:!:

ετσι-ετσι........:lol:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...